Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
Solari.....
én őt kedveltem, szimp volt. most is az, ahogy nézem.. hasonlít egy cimborámra
ő is még annak a realnak volt épp a tagja, ami még úgy rendben volt -
Tibiajax
nagyúr
jajj Jardel-t de régen láttam..
pff de rühelltem mindig is
helló, Jardel vagyok, portugál multi-gólkirály vagyok, 190gólt szereztem az idényben. (jó, ebből 185-öt fejeltem)mod. az a pocak lol
-
Napfénysüti
nagyúr
Ez szép volt Zidane-tól.
-
vans?
őstag
Nalatok is akad az adas?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Napfénysüti #4790 üzenetére
nagy pillanat volt ez, ahogy a pelenkás neymar leadta a labdát Zico-nak..
tényleg mint a 94-es vb-n
ha barátságos sörmeccs, ha nem, ez egy fantasztikus pillanat lehetett neymarnak
(legalábbis csak remélem, h az, nincs még elszállva a kis agya) -
-
Tibiajax
nagyúr
basszus, lehet én vagyok a naiv, de szerintem Zidane még mindig jó lenne egy félidőre.. nem kellene neki becsuszni, védekezni, középen labdákat osztogatni megállná még a helyét lehet. akár még a madridban is
-
Tibiajax
nagyúr
hu de az a borzasztó nagy iram, azok a többméteres becsúszások.....
-
Tibiajax
nagyúr
köszi Patrick, cselszit csak kibányásztad az Ajaxnak..
azért a bukarest parádét remélem, szétverikInter meg a rendkívül szimpatikus erdélyi csapatocskát
oktatja majd lekapta, éljen. nehogy átugorjak majd a meccsre, nem lesz olyan messze az békés megyétől már.. -
baluka26
veterán
Sparta Praha.
-
gyuromoj
veterán
válasz
7600 GS #4773 üzenetére
Izgalmas csak akkor lesz a párharc ha a Madrid az előző szezon beli formáját hozza. Ha úgy folytatja mint az utóbbi időben akkor nagyon csúnya leszereplés lesz, főleg idegenben, mert előtte hétvégén El Classico... Remélem a legjobbakat és győzzön a jobb csapat.
(#4772) Integra
Gané, mocsok világ ez... -
7600 GS
addikt
válasz
homeless09 #4770 üzenetére
Köszönöm!
Ha valahol lényegesen jobb a Manchester, mint a Madrid, akkor az a csatársor. A védelmünk szerintem jobb, a középpályára kb. ugyanolyan szinten van.
Igazából azt sajnálom, hogy már ilyen hamar összekerültek. Jobb lett volna mondjuk szerintem egy elődöntő. "Túlélő" 2003-ból mindkét oldalon van, Giggs, Scholes, és Casillas személyében. -
Sztbeni
őstag
CFR-Inter. Hajrá CFR! El lehet verni ezt az intert
-
7600 GS
addikt
Kedves barátaim, tisztelt magyarok!
A párosításokat nézve azt kell mondjam, hogy megint klasszikus párharcnak, párharcoknak lehetünk szemtanúi. Én most a Real-Manchestert párharcról szólnék.
Volt már szerencsénk ilyen párharcot látni, nem is egyet. Itt aztán tényleg volt minden, ami csak kellett: Casillas bravúrok, Redondo sarkazás, Raúl dupla, Ronaldo tripla, Figo bombagól, Beckham ellenállhatatlan szabadrúgása, és még sorolhatnám reggelig. Én azt mondom, hogy abszolút fifty-fifty a párharc. Remélem nem taktikázza el ezt is Mourinho, mint mondjuk a Bayern elleni meccset ( mondjuk a csapat sem volt a legfrissebb). Egyébként vicces, hogy egy El Clasicó után lesz a visszavágó.
Gólzáporos meccset jósolok, a 3-1 és a 4-3 is megismétlődhet szerintem.
Addig itt van pár videó és cikk, érdekességek is vannak benne.
Korona klasszix II. - Sólo hay un Ronaldo
Manchester Utd - Real Madrid 2-3 (Champions League 1999-2000 Quarter Finals 2nd leg 19 April 2000)
Real Madrid 6 - 5 Manchester United (3-1, 4-3)Kevés meccset várok ennyire, mint ezt. Homelessnek és a többi MU fannak jó szurkolást és sok szerencsét. Ha esetleg meg sikerülne összejönnünk egy közös meccsnézésre...
A többi párosításhoz szerintem nem kell kommentár, nem várok túl nagy meglepetéseket. Barca, Bayern, simán továbbjut. A Juventus idegenben szenvedni fog, de továbbjut. Porto-Malaga még érdekes lesz.
-
baluka26
veterán
válasz
homeless09 #4766 üzenetére
Mert? Shawcross egy igazán klassz belső védő.
-
baluka26
veterán
válasz
homeless09 #4762 üzenetére
Hát, nem tudom, de érdekes.
Világ legjobb lefejelése, kis trükkös
-
gyuromoj
veterán
Belenyúlt az UEFA a BL-párosításokba?
Talán kevesen kapták fel a fejüket egy nem túl sok helyen emlegetett szerdai hírre, de a Facebook-on több helyütt is megjelent, hogy kiszivárogtak az UEFA BL-próbasorsolásának eredményei. Ilyet egyébként minden évben tartanak, célja a rendszer tesztelése, és az ég világon semmilyen jelentősége nincs: általában senki sem foglalkozik vele.
Igen ám, de ha közelebbről megvizsgáljuk a próba-párosításokat, elképesztő érdekességre bukkanunk. Az még hagyján, hogy a rendszer véletlenül (?) telibe trafálta, hogy a United és a Real egymásra talál, de a forduló slágerpárharcán kívül mindegyik másik párosítás is kottára bejött. Hoppá.
Még érdekesebb a kép, ha az UEFA szemszögéből vizsgáljuk a sorsolás végeredményét. Nem kell különösebben magyarázni, mennyire jól jön anyagilag a szervezetnek egy Real-United, vagy egy Barca-Milan párharc, de azt se feledjük el, hogy a párosítások szinte mindegyikét el lehet adni valamilyen kacifántos, de a tömeget beszippantó sztorival.
Cristiano Ronaldo visszatér Manchesterbe, Lukas Podolski újra tiszteletét teszi az Allianz Arénában, a Barca és a Milan visszavágózhat a tavalyi negyeddöntő után, a Shakhtar és a Dortmund leosztja egymás között a taktikailag izgalmas, szimpatikus kiscsapat szerepét, a Porto és a Málaga mediterrán rangadót játszhat egymással, Gelsenkirchenben tobzódnak a török vendégmunkások, a Valencia és a PSG csatáját meg szépen fel lehet húzni az okos gazdálkodás vs. irdatlan költekezés ellentétre.
Az UEFA nem is kívánhatott volna tökéletesebb sorsolást...
-
baluka26
veterán
válasz
homeless09 #4760 üzenetére
Ezt honnan tudod?
-
homeless09
őstag
Tegnapi próba sorsolás eredményei:
Valencia vs PSG
Real Madrid vs Man United
Milan vs Barcelona
Shakhtar vs Dortmund
Arsenal vs Bayern
Porto vs Malaga
Celtic vs Juventus
Galatasaray vs SchalkeNa hogy is van ez?
-
homeless09
őstag
Real Madrid v Manchester United Február 13.
Manchester United v Real Madrid Március 5.
-
Sztbeni
őstag
juve továbbmegy lazán meg a barca is. Real búcsuzik. Sahtar-Dortmund meg remek meccs lesz
-
Ijk
nagyúr
Meccsnapok hogy lesznek? Remélem nem egy napon lesz a MU és a Barca meccs.
-
homeless09
őstag
" End of the world has been postponed, God wants to watch Manchester United vs Real Madrid"
-
homeless09
őstag
Na akkor...nincs más hátra mint előre, meg kell verni a Madridot, és meg is tudja a MU.
-
Boxer001
veterán
válasz
venember83 #4749 üzenetére
Szerintem a donyecknek lesz konyec.
Júvéd mákos, persze lehet a Celtic szívből kiüti őket, remélem. -
baluka26
veterán
válasz
venember83 #4749 üzenetére
Benne van
A Dzsuventusz jót kapott nagyon
-
vans?
őstag
Real - MU vegre!
-
Boxer001
veterán
Áááá végre Real-MU.
Barca...viszonylag könnyű dolguk lesz, mákosok.
Arsenal...szegények. -
IreN!CuS
őstag
Jó kis párosítások lesz mit nézni
-
Tibiajax
nagyúr
jó kis meccsek lesznek.. én elégedett vagyok
nem, nem a barca párosításától -
Integra
titán
galataseray - schalke
celtic - juventus
arsenal - bayern
sahtar - dortmund
milan - barcelona
real madrid - manchester
valencia - psg
porto - malaga -
baluka26
veterán
Real - ManU, Dortmund - Donyeck
D
Barca - Milan sajna sima lesz. Ott amúgy miért nem húztak a Barca és ManU közül? Nem értettem. -
Integra
titán
na jöhet a sorsolás
-
Ps Vita
őstag
Bayern München - Borussia Dortmund a Német Kupa negyeddöntőjében.
Holnap megkapjuk a Real-t és a MU-t és szép kis tavaszunk lesz.... -
KisTücsök
addikt
Chelsea vs Swansea
Villa vs BradfordNincs mese, vissza kell vágni nekik.
-
pohár
félisten
Daddy, daddy cooool...
-
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #4712 üzenetére
Ezt most úgy mondod, mintha a Real Madrid hibás lenne ebben az esetben. Miért nem lehet elhinni, hogy ott is ugyanolyan emberek dolgoznak, mint te meg én, akik ugyanúgy éreznek, mint mi? Ilyen pillanatokban általában az emberek félreteszik a rivalizálást és a legjobbakat kívánják egymásnak. Én is szorítok azért, hogy minél hamarabb felépüljön Tito, pedig még csak nem is szeretem a Barcelonát, sőt.
Marcelo fogalmazta meg a legszebben egyébként: „Bármilyen színeket viselsz vagy bármilyen csapatnak szurkolsz, mindig az ember a legfontosabb. Meg kell nyerned ezt a meccset, Tito. Közhelynek hangzik, de ez az igazság.
Azért remélem azt elhinnéd, ha neked kívánnék gyógyulást ilyen esetben.
-
KisTücsök
addikt
Örülök ezeknek a Torres góloknak, nagyon kellenek most neki.
Mondom én, behúzzuk a ligakupát, ebben szinte biztos vagyok. Csak most már a bajnokságban is el kellene kezdeni gyűjteni a pontokat.
-
Ps Vita
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
jajj kicsi torres gólt rúgott..
istenem, annnyira de annyira jó játékos -
Boxer001
veterán
Na csak be lettek darálva.
-
baluka26
veterán
TOROOO
-
Integra
titán
huha szegény leeds
szép pofonba szaladtak bele -
baluka26
veterán
Ez igen Luiz, bravo Hazard.
-
baluka26
veterán
Két klasszis gól!
-
gyuromoj
veterán
Nem leszek képmutató és hazug: ez egy olyasvalami, amire vágyok, de nem gondolom, hogy itt a vég, ha nem nyerek" - hangzott el Cristiano Ronaldótól.
"Tudok élni egyéni díjak nélkül is, még akkor is, ha vannak nem igazságos döntések. Egy futballista karrierjét nem az egyéni, hanem a csapattal megszerzett trófeák alapján címkézik meg."
Ronaldo a Realban és a válogatottban való játékról is beszélt: "Más a klubodban és a válogatottban játszani, teljesen különbözőek az érzések. Igaz, hogy a győzelmi és versengési szenvedély hasonló, de ha az országodért futballozol, akkor van még egy plusz érzelmi töltet."
-
Integra
titán
mekkora kapus fail
-
homeless09
őstag
Holland kupa:
Vitesse Arnhem 10 - 1 ADO '20 . Nem gyenge
-
baluka26
veterán
Juanito
-
baluka26
veterán
Az a jobb láb, szűz anyám...
-
baluka26
veterán
Bravo!
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
venember83 #4712 üzenetére
Miért mit kéne csinálnia a Real Madridnak? Elküldték részvétüket, ennyi. Ez így korrekt, mást nagyon nem csinálhatnak.
Én örülnék, ha a Barcelona elküldené nekem morális támogatását betegségem esetén.
-
venember83
nagyúr
Nem sokra megyek olyan morális támogatással, aminek igazságtartalma is bőven megkérdőjelezhető, és engem leginkább ez zavar. Ezeket a dolgokat mondani kell, politikai korrektség van már mindenhol, mutassuk kifelé, hogy milyen jófejek vagyunk, közben meg a háttérben mi megy, az lényegtelen. De ez már más tészta. Elnézést, hogy kötekedtem. Biztos Vilanova is rendkívül nagyra értékeli a királyiak támogatását.
-
vans?
őstag
válasz
venember83 #4700 üzenetére
Neked nem szokott sokat jelenteni a moralis tamogatas egy esetleges nehez helyzetben, betesgegben, stb.?
Nyilvan ez csak formalitas, de azert ilyenkor mindenki felrerakja az ellenteteket szerintem, es elgondolkodik egy pillanatra.
-
NyxNyxNyx
addikt
Sajnálom, hogy Moses a Chelseabe ment.
Elnézném a Spursnél, vagy akár a Realban is később.
-
Integra
titán
lampard pepésedik...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Te olyan egy földhözragadt, kukacoskodó ember vagy...
-
7600 GS
addikt
válasz
Ezt ilyen esetben így szokták, így illik. Akkor most minden sportoló, aki írt a Twitterre, Facebookra, meg az isten tudja, hogy még hova, azok is feleslegesen tették ezt? Szerintem abszolút nem. Nekem legalábbis biztosan sokat számítana, hogy a legfőbb riválisom és a többi focista szorít azért, hogy meggyógyuljak minél hamarabb.
-
KisTücsök
addikt
válasz
Valószínűleg kimerül ez a támogatás egy jobbulás kívánásban, de most ennél többet? Ez a módi, kiadnak egy ilyen nyilatkozatot ilyenkor, aztán kész. Jól van ez. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD