Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
DeathAdder #155385 üzenetére
Mondjuk úgy nem is olyan földöntúli dolog ez a duma, hogy van pénz Haalandra és MBappéra is, ha az egyik ingyen jön, vagyis "csak" a csillagászati fizut kell letenni.
Lényegében: "...a Realnak van pénze Raiolára és Haalandra plusz MBappé fizetésére..."Ringman: Vicc amit csinálnak, egy gyökér kínai brigád egy nagymúltú olasz csapatnál.
Oké, legalább elértek valamit a beruházás után, de ez nem így működik, ez nem kiállítás, hogy felépíted pénzt teszel bele, mennek a programok majd a végén egy nagy show lezárásnak és bontás. Ha tisztelik a klubot, még időben keressenek új tulajt aki megoldást jelenthet. -
Sonja
nagyúr
Ki ez az idióta kommentátor a Sport 2-n, tudja valaki?
Sevilla-Salzburg meccset közvetíti, de ez egy idióta! Azt mondja, hogy bedobtak egy vizespalackot a Salzburgi edzőre, de ő simán ivott belőle és röhög. Te szerencsétlen, az a vizespalack a játékosoknak van odakészítve a pálya szélén, és azt vette el, majd ivott belőle!
-
chungee
addikt
Estét!
Tudtok ajánlani pc-hez ace player stream link gyűjtő oldalakat
Főleg BL + premier league követem
Jobban szeretem az ace playerrel mert jó ott a minőség ill böngészőből sok a pop-up reklám + rengeteg kellemetlenség
Ezt az oldalt használtam eddig de ma nem akar bejönni
https://www.livetv.sx/enx/
-
válasz
Soulfly842 #155391 üzenetére
valóság az lehet hogy annyira nem számít nekik hogy 20 millió, vagy 100 vagy 200 vagy éppen semmi, hogy magasról tesznek rá, inkább menjen jövőre ingyen, de erősítse a csapatot még egy évig
-
-
Soulfly842
addikt
válasz
venember83 #155380 üzenetére
Én már május-júniusban írtam, hogy ez lesz a vége. Pérez-papa eddig bármit megígért a választási ígéreteiben (bármilyen xar is volt a helyzet), azt mindig megtartotta... Még akkor is, ha a Barcelonától kellett valakit elhozni...
A PSG meg magának termelte a pofonfát... úgy látszik csak venni tud játékost, eladni nem... meg is érdemli... azt is, hogy egy fiatal kölyök azt mondja, hogy van olyan álma, ami a pénztől többet ér!
Nem baj, jó lesz féláron Mbappé, vagy az alatt - akár ingyen is!
-
válasz
jkrisztian #155388 üzenetére
az a 200 millió is ami elment rá szerepet játszhatott hogy most hiányos a keret, de a kovidra senki nem számított, olajosok kivételével akik vígan fölözik le a piacot, mindenki megsínylette, vagy aki úgy tűnik hogy nem, azok jól hitelbe verték magukat
-
dudu5130
őstag
válasz
jkrisztian #155388 üzenetére
A CR Juve házasságot az nehezítette meg a legjobban, hogy Marotta után nem maradt értelmes sport vezető a Juvenal és nulla értékelhető igazolást tudnak felmutatni Roni mellé.
-
jkrisztian
aktív tag
válasz
venember83 #155352 üzenetére
Az CR - Juve házasságot eléggé megnehezítette a covid is. Az egyik legnagyobb olasz vesztese volt a Juve ennek a rohadék vírusnak.
-
atee_13
őstag
-
Viper26
nagyúr
"A manchesteriek kedden a Bajnokok Ligája-menetelésüket is elkezdik, a selejtezőben a Ferencvárost kiejtő Young Boys otthonában lépnek pályára 18.45-kor."
Ezt ugye nem szkippeli a magyar TV?
-
válasz
másik oldal se semmi azért, psg simán lemondott 200 millióról, mintha valami zsebpénz lenne, tudván tudva hogy jövőre már semmit nem kapnak érte
-
Ringman
félisten
a suning nem tudom hogy fogja tovább folytatni az inter-projektet, ha az evergrande beleáll a földbe.
-
cyberkind
félisten
válasz
Ezzel én még bőven jobban egyet tudok érteni mint a Psg és tárasival, ahol csak a pénz a vonzóerő és kész. Real helyett bármilyen nagyg klub lehetne ott.
Remélem összejön nekik, aztán már csak védők kellenek.
-
BenHans
addikt
válasz
#cryforhelp
#noothersolutionthantheSL
#itisforsavefootball
#grandepresidentePSG Khelaifi igazolások és UEFA ilyen: rósz
Real Perez nagy lufi támogatás, nincs zseton siránkozás, SL, SL off, tovább költekezés ilyen: lyóDe adnám ha a BarcaReál valamilyen csoda folytán komolyan visszaesne ezek után.
Már a játékosaikat sem sajnálom, mert a Barcelona is zsoldosokat gyűjt kb semmit sem hagyva a hagyományaikból. -
Ringman
félisten
válasz
szotyika77 #155377 üzenetére
az a vicces, hogy a fentiek ellenére pusztán a statok alapján az előző idény előttig így is ~top3-5 kapus volt a serie a-ban. már nem az.
a jelenlegi átigazolási idénybe úgy tűnik nem fért bele az, hogy kapust is igazoljunk.
-
szotyika77
aktív tag
válasz
Ringman #155368 üzenetére
Ilyen videót látva megkérdezném az inter vezetőit, hogy a francba nem sikerült még a helyére igazolni egy normális kapust?
Valamelyik vicces csapattársa biztos bekente Handa cipőjét valami extraerős ragasztóval, azért nem emelte a lábát minden kapura tartó labdánál... -
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder #155371 üzenetére
Igen, olykor vannak érdekes kijelentéseik, fogalmazzunk finoman.
-
Ringman
félisten
válasz
DeathAdder #155371 üzenetére
ebből az összefoglalóból az utolsó 3 gól az idei szezon eredménye...
mindig voltak ilyen mozizásai, de az utóbbi 2 évben már aggasztóan sok a rövidzárlat. korábban is írtam párszor, hogy soha nem tartottam klasszis kapusnak. lábbal is gyenge egyébként.
simán védhetne radu, skirinar megkapja a csk-karszalagot, aztán télen lehet első számú kapust igazolni.
-
-
Ringman
félisten
csodás összeállítás handanovic bravúrjairól
-
Ringman
félisten
válasz
paatrick #155365 üzenetére
a játékosállomány megfelelő a gyors kontrák vezetésére, de az új edző gépezete akadozik még, a védőhármas egyik alapembere - bastoni - vsz. nem épül fel az első meccsre (válogatott meccsen sérült meg).
+ az internél handa elég komoly veszélyforrás, tegnap a bekapott 2 gólnál meg sem mozdult. (mehet nyugdíjba)
ha tibi read-only még jelen van: lehet az ajaxból igazolunk kapust, a jelenleg eltiltott onanát.
-
paatrick
őstag
Real Madrid védelem megint a toppon
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #155356 üzenetére
Kb félpályánál volt a félresikerült belépő, ami a bírónak fel se tűnt elsőre, Salah viszont rohant oda és azonnal hívta az elsősegélyt... még kb játékban volt a labda, amikor berohantak ellátni... nem játszották vissza és nem is keresgettem róla videókat
nem tűnt szándékosnak és az elkövető eléggé magába fordult utána... de akkor is totál értelmetlen volt az egész
Jürgen Klopp confirmed Liverpool will need to await further assessment on the ankle injury Harvey Elliott sustained during Sunday’s 3-0 win at Leeds United, but admitted it was a ‘bad one’.
The midfielder sustained the issue in a challenge with Pascal Struik on the hour mark at Elland Road, which resulted in a red card for the home side’s defender.
Elliott was stretchered from the field and was taken to hospital, but later posted an image on his Instagram account with a thumbs up before the fixture had concluded.
Klopp told his post-match press conference: “First and foremost, it’s one of the few Instagram posts I love because if he sends that already then it shows he has not that much pain anymore, that’s great news.
"I think we all saw it, the ankle was not in the right place anymore. The medical department put it in the right place again, which is very important really in this moment that it goes quick. Apart from that, there is not a lot of good things to say about it.
“Obviously it’s a bad injury and we have to wait now for further examinations, assessments or whatever, scans, and that’s what we do.”
-
Cs1csó
titán
válasz
DeathAdder #155353 üzenetére
Na megnéztem a videót, hát biztos fájt.
-
-
válasz
LyonnaisFan1 #155356 üzenetére
A megoldás ott volt a '98-as VB-n, aztán elengedték...
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Kitartást, és felépülést a srácnak.
A sérülést okozónak meg hasonló időtartamú eltiltást.Csak az ilyen drasztikus lépésekkel lehetne hosszabb távon visszaszorítani az ilyeneket.
Bár nem láttam, de lehet nem is kéne. Olvasva is borzalmas. -
mephi666
nagyúr
válasz
Simán benne volt ma a lábában az első pl gólja, erre azon izgulhatunk, hogy kb 1 év múlva láthatjuk-e újra a pályán...
-
válasz
Engedni kell ezeket a mocskos becsúszásokat, amíg valakinek nem kell amputálni a lábát.
Ilyenkor olyan mértékű düh van bennem, hogy semmit sem tesznek ezek ellen... -
Hihetetlen a csávó, ott lifeg a lábfeje, kb. csak a bőr tartja, és felül, miközben próbálják rögzíteni, és mindenki rosszul van körülötte, aztán a hordágyon megtapsolja az őt tapsoló közönséget, ilyet se láttam még, és 18 éves a srác...
Az ilyen embere való tetova, nem az olyan picsákra akik egy bedobott öngyújtótól felborulnak.
-
venember83
nagyúr
válasz
BenHans #155337 üzenetére
Én nem mondtam. De elég nagymellényű volt a kijelentésed, bár persze értem én, hogy Agnelli amúgy is semmihez sem ért, és a sorozatban 9 címet is a szél fújta össze a két hetedik hely után, rossz embereket választ maga köré stb. Hozzánemértésben legalább méltó társa a szipiszupiligás maffiózókollégáknak.
CR-rel négy évre terveztek, s ennyi, három lett belőle, mert nem tudtak köré csapatot is építeni. Funkcionális hiba volt a klub részéről, reménykedtek abban, hogy csak egy lépés a BL-cím Allegrivel két BL-döntő után, de nem így lett, s közben összedőlt kb. minden, Allegri távozott, helyette inkompatibilis edző jött, aztán Pirlo, akire nagy lett az amúgy igencsak toldozott-foltozott kabát, ez van. De ezért nem kell keseregni. Legalább sok olasz láthatta CR-t, biztos vagyok benne, hogy sokan lettek élményekkel gazdagabbak. A Juventusnak nem jött össze a számítás, ez van, valahogy túljut ezen a komoly pénzügyi mínuszon a klub, nem féltem őket. Kár bánkódni. CR meg rugdossa csak a gólokat a Man Unitedben, sok sikert nekik.
Amúgy meg évek óta mindenki mondja neki, hogy mit játsszon, de ő valahogy ezt semmiképpen sem akarta elhinni. Most Ole viszont meggyőzte.
Former Juventus midfielder Giancarlo Marocchi highlights Cristiano Ronaldo played as a centre forward on his Manchester United debut: ‘He had refused to do so in Turin.’
Szóval soktényezős dolog ez, rajta is múlt részben, még ha a klub sem tett meg mindent, s a soktényezős szempont miatt furcsa számomra ez az előre lehetett tudni duma, sajnálom. -
Đusty
addikt
A buchum-hertha-hoz nem tud valaki egy online stream linket?
-
mephi666
nagyúr
Uhh ez a leeds "védelem"
-
mephi666
nagyúr
Salah "százados"
Na mindjárt jön a var
-
az atleti gyoztes goljan kivul mi indokolt meg 10p hosszabbitast az espanyol ellen?
-
Ringman
félisten
a 68. percben beállt sensi kb 7 perc alatt sérült le, több cserelehetőség nincs már. (kb egyszerre rúgtak bele a samp védőjével 1 labdába)
-
Ringman
félisten
dimarco elég szépen bevarrta a sarokba.
szerk: [link]"I had been waiting for this goal since I started playing for Inter, when I was five or six years old. I have been an Interista since I was born, I even went to Curva as a child. This goal is even more beautiful because of it, it's worth double to me."
-
válasz
forceberg #155331 üzenetére
Szerintem meg inkább máshova nem kellett, ezt a vételára is elég jól mutatja, vagy hogy a sziti nem volt hajlandó pénzt adni érte (mondjuk szerintem pepi ingyen sem vitte volna, inkább a utd-t ugratták be).
Utdnél már rég a sportszakmai szempontokat felváltották a kereskedelmi szempontok, és cével egyértelműen felkerült a korona.
Biztos rengeteg gólt fog szerezni, ahogy a juventusban is, csak éppen a csapat esett vissza, össz gólszám tekintetében is, valószínűleg azért mert a foci még mindig csapatjáték, bár a utdnek nincs nagyon hova visszaesni, ilyen keretet egy kukakbúvár is bevinne a négybe
atee Szarkák töketlensége, hogy 4-5 ilyen helyzetből egy épkézláb lövésig jutottak.
nem vitatom
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #155328 üzenetére
Ok de gondolom kolléga cr-t nem egy polcra gondolja az említett trióval.Nem volt baj CR bemutatkozásával/ismételt bemutatkozásával szerzett 2 gólt mindenki happy.
Csak azt sajnálom, h következő fordulót nem a poolal játszák. Én nagyon azt láttam tegnap, hogy egy épkézláb kontrát felmutatni tudó csapat kitömi őket.
Ha marad ez a 2 középsővédő feltolva a félpályán náluk, szélsők kóvályognak elől, egy megszerzett labda után felpassz a legelső embernek egy kényszerítő valamelyik szélre a lendületből érkezőnek és fél pályányi terület marad futni.
Szarkák töketlensége, hogy 4-5 ilyen helyzetből egy épkézláb lövésig jutottak. -
BenHans
addikt
válasz
venember83 #155333 üzenetére
Nem sajnos, de ha szerinted egy 33 éves játékos leigazolása elég a BL címhez mert ő a világ legjobb játékosa Messi mellett, és ha menni akar akkor jókora bukó lesz rajta a kieső teljesítménye és a korából fakadó értékvesztés miatt főleg ha nem hosszabbít, akkor lehet nem én vagyok a hülye, hanem aki leigazolta.
-
válasz
DeathAdder #155328 üzenetére
Nagyon jól tudta ő, hogy most vissza lehet menni a junájtidbe. Azért elég brutális szervírozó brigád lesz mögötte egész évben. Mégha Ole tök hülye, akkor is garantált a 30-35 gól. A BL sem lesz ősszel igazán mérvadó, kötelező kör, max., ha zacskóznak az Atalanta / Villarrealtól.
-
BenHans
addikt
válasz
atee_13 #155327 üzenetére
"piedesztár"
Lábsztár CR.
Mondjuk legalább tudja hogy 3 méterről nem a saját kapu felé kell fejelni/vállazni a labdát, mint ahogy Kean tette a Napoli ellen.
Újabb lepkét tudhat magáénak Csecsnyi, szóval nem egyszerű a meccs balf*s*a díjat kiosztani.A CR - Juve kapcsolat sehogy sem előnyös, és nem a covid a probléma, mert nyilvánvaló volt, hogy ez nem fog eladásnál megtérülni és egy fecske nem csinál BL címet, legfeljebb annyi, ha nincs ott tavaly akkor idén nem is indulnak ott.
-
-
atee_13
őstag
válasz
Cs1csó #155325 üzenetére
Azért ne misztifikáljuk már túl.
Egy TOP játékos egy ilyen szitut 10 ből 8 x gólra vált és cr min top játékosnak tekinti magát. Félidő elején meg az 5 ös sarkáról olyan luftot rúgott, h egy bohócműsor legjobb elem lehetett volna.
Lukaku komolyabb gólt rúgott, kiugratás majd kapus lába között, de ő még megvert egy védőt is akkor ő most TOP+1?
CR berúgta szép volt, de azért még piedesztárt nem ért szerintem, főleg így, h egy fogalmatlan szarga sereg volt az ellenfél -szerintem- -
Ringman
félisten
most nézem milyen balfasz gólok voltak a napoli-juvén.
-
Cs1csó
titán
válasz
forceberg #155313 üzenetére
Az összes ilyen megoldás kamu, a kedvencem a "újrahasznosított" anyagból készített PET palack amire rá van írva, hogy 100%-ban újrahasznosítható (apró betűkkel pedig, hogy ezt mindössze még EGYSZER tudod megtenni) Ha TÉNYLEG komolyan gondolnák akkor üvegbe vagy valami fém tartályban árulnák és persze betétdíjas lenne.
-
BenHans
addikt
Nem tudom mit hisztizik Gasperini, ez tiszta tizi volt.
Kapus beleért a beadásba és akkor mozdul előre a védő keze amikor egyértelmű volt hogy másképp nem tud beleérni és mellette jobb pozícióban volt a kapu előtt az ellenfél és így nem jutott el hozzá. -
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #155317 üzenetére
Fulladjon bele
...arabék simán kifizethetnék azt is... de lehet, náluk még nem akkora reklámérték a neve, hogy kipengessék... majd Haaland végigveri ezt a szezont pár rekorddal és akkor jövő nyáron 250-300milliókat lóbálnak érte?
-
válasz
Soulfly842 #155317 üzenetére
Valaki lelövethetné már azt a gecihuszárt, meg a többit is...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #155311 üzenetére
Ha meg hozzá kerül a labda, látszik a tekintetén, hogy átvált gyilkos állatba
nem is értem, miért szólt most is az átigazolási szezon ilyen Mbappe 200milliókról, amikor szerintem Haaland jóval többet melózik... simán lengethetnének rá az olajosok eszméletlen összegeket
Amúgy ez a videó krvajó
3másodperc ünnep, majd átvált és letakarítja a pályát gyilkos fejjel, mert játszani akar még
-
Soulfly842
addikt
Igazi viking alkata van ennek a Haaland-nak.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
DeathAdder #155308 üzenetére
Nice! Félbehagytam az üzenetet és megelőztél
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
DeathAdder #155296 üzenetére
Egyébként a Carpathian Brigaden edződött Bellingham (Haaland hátán, egykézzel, a levegőből)
videóval[link]
-
"Amikor Patrick Vieira megérkezett az AC Milantól, egyetlen szót sem beszélt angolul. Nem sokkal később az első meccse előtt franciául megkértem őt, hogy beszéljen nekem egy picit angolul. Ő bólintott és annyit mondott: Tottenham are shit." (David Dein)
Crystal Palace 3 - 0 Tottenham
-
atee_13
őstag
Azért ez a villa simán vezethetne ha berúgja az ordító 2 helyzetét
errefel egyenlőre lukaku a hős -
BaKeSZ87
őstag
válasz
Remekelek28 #155303 üzenetére
Én előfizettem ittott.tv-n. 1.590 az alapcsomag és pluszban megvettem még az Aréna4 csatornát +150 Ft-ért. 24 óra ingyenes volt mikor regisztráltam, telefonszámmal lehet regelni.
-
atee_13
őstag
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
Soulfly842 #155300 üzenetére
Vezet a Bayern, VAR után befújta a tizit a bíró, előtte a Bayernnél volt egy kezezés szintén 16-os környékén, talán bent is, azt vissza sem nézte.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Phoen|x #155297 üzenetére
Ez a Haaland brutális: majd 2 méter, 90+ kiló és úgy mozog, mint a villám... ha olyan terminator lenne a teste, mint pl Ibrának, jó lenne még 15+ évig a pályán látni... simán el tudom képzelni, hogy nyugdíjba megy a CR7+Messi generáció és akkor róla fog szólni 1 évtized... már ha bírja ezt a terhelést, amit most
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest