Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
félisten
válasz
DeathAdder #154198 üzenetére
de, a mágnestáblás
azt tudja, hogy a testvére is focizott?
a lesen született az filippo volt. -
KisTücsök
addikt
válasz
DeathAdder #154026 üzenetére
Mondjuk ha azt nézem, akkor csak 45-be fog fájni. Ja várj, infláció vagy mi a tököm... mindegy. Akkor is, szépítsünk rajta egy kicsit.
___Arsenal állandóan mumus, akármilyen fostaligák is legyenek éppen. De ma csak a győzelem a megengedett. Ha nem nyerünk, több meccset nem is nézek idén.
-
-
mephi666
nagyúr
Na, Lukakunak izzad a feje londoban 10perc után... előbb szerintem arra gondolt, hogy "bazz, nem kellett volna feltolni a fifa nehézségét amazőrről profira"
(serie a -> pl)
Ui: leírom, erre bsz egy gólt a hüjéje
-
villamos
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #154188 üzenetére
-
BenHans
addikt
Tudom az imázsépítést szabhatjuk mert ugye ő "csak" Mou, de ilyen korrekt nyilatkozatokat ritkán hallani, semmi mellébeszélés, vállalja is a felelősség rá eső részét, nincs rizsa.
Most mondta hogy nem várhat többet a vezetőségtől így is igyekeztek mindent megadni neki, de hiányzik még valami, amit ha nem most akkor vagy januárban vagy nyáron de tovább erősítenek.Nos, nem tudom mi hiányzott, de 99% hogy Denis Zakariát megkapta 20M€-ért a 'gladbachból.
Ennyiért ajándék kb, ilyen játékosok 35-40 körül mennek simán, csak hát jövőre kifut a szerzije.
100 misi fölött költött Friedkin, úgy, hogy azt mondták majd csak a követekző két nyáron lehet számítani komoly beruházásra.Ez a mercato 10/10 így hogy sikerült a rengeteg ballasztot és a halott bértömegüket is kiszórni és mellette erősíteni. Ha még sikerülne Pastorét is elpasszolni és esetleg jönne még egy jobb bekk vagy egy olyan belső védő akit lehet ott is használni, akkor nem is tudom, az már-már csodálatos munka Pintotól is. Na meg nagy szerepe van a meggyőzésben Josénak is.
Moncsicska mocska kimosódik innen! ♥
-
Pkc83
őstag
válasz
forceberg #154193 üzenetére
Azt nem tudom,hogy a vonalra lépni is tilos e de ha igen akkor igazad
van, újra kellett volna rúgatni. Viszont ők a lest nézték és lehet úgy gondolták,
vagy akár benne is lehet a szabályzatban ,hogy ha már az ellenfél játékosa is
belépett akkor nem rúgatják újra hanem les azt kész.
De már teljesen mindegy ,ezzel akkora lélektani előnyt adtunk a Svájciaknak
amivel ők éltek is. Nyerni kell és kész. -
válasz
Pkc83 #154192 üzenetére
Olyan sajnos nincs, hogy be kellett volna rúgni, mert azért a 11-es sem 100% gól.
De igen, nem most kellett volna kihagyni...Kérem a linket a szabályra, de valami hivatalos oldalról! Főleg ezt a les marhaságot honnan veszitek?
A képen 1-2-4-essel jelölt ellenfél is belépett, nem behajolt.(#154191) bandus : Nem! Link a szabályra, vagy minek a VAR?
-
Pkc83
őstag
válasz
forceberg #154190 üzenetére
11-nél elvileg az elrúgás pillanatáig nem szabad belépni a 16-on belülre
viszont az nem olyan mint a les szabály ,hogy felsőtesttel belógni sem szabad.
Azért nem adta meg a bíró mert a mi játékosunk viszont lesen volt az elrúgás
pillanatában és még be is lépett. Be kellett volna rúgni az az igazság.
Én azt nem értem,hogy miért Uzuni állt oda amikor múltkor is elba..ta.
Na de mindegy kedden nyerni kell mindegy hogyan. -
Pkc83
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #154188 üzenetére
Csak nem ártana mellé sokkal jobban is játszani ,nem úgy mint Svájcban.
Ott kb 15 percet kivéve szerintem szarul játszottunk. Boli miatt van még
esélyünk de szerintem kettővel nyerni igen nehéz lesz. -
LyonnaisFan1
őstag
A fradi megnyerte Karasyovot a visszavagora.
-
flash-
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #154105 üzenetére
Valahogy nagynehezen sikerult nekem es asszonynak megvenni a legolcsobb jegyet, mar aznap koradelutan nem jelzett egy szabad jegyet se, de ha zoomolgattam rakattintottam a dragabbakra majd visszavontam de maradtam a stadion helyfoglalas kepernyon, akkor egyszer csak bedobta a szabad helyeket, szoval ezzel a trukkel lehet frissiteni, de azért bosszantó hogy kivarod az elotted levoket(10e ember) aztan kezdheted elorol mert kidob v mas baj van.(vajon nem lehetne azt lefejleszteni h csak eygszer varod ki a sorod aztan kapsz emailben egy kodot amivel utana varakozas nelkul be tudsz lépni) Egyebkent egyszerre inditottam a chrome-ot es firefoxot egyikkel sikerult de ez nem böngésző gond volt szerintem mert masok is panaszkodtak.
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #154184 üzenetére
Úgy tűnik.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
LyonnaisFan1 #154176 üzenetére
Neki is inkább az EB-n kellett volna betalálnia mint most.....én nem tudom mi van a magyar játékosokkal de nagyon szeretnek gólt lőni a BvB-nek.
-
dudu5130
őstag
Dzeko és Calhanoglu is betalált. EZ a Genoa nem mutatott sok mindent mondjuk de ez könnyen lehetett volna 6-7 is.
-
sh4d0w
félisten
Knézy milyen fogalmatlan hülye... Harmadszor nevezi Petryaknak Dárdait...
-
sh4d0w
félisten
Fúbaz+, mennyire szánalmas, amit a fradista Berke előad...
-
dudu5130
őstag
Ez gyorsan ment a töröknek.
-
dudu5130
őstag
Az első gólt már videozzak. De vezetünk. A Genoa még nem járt a 16-osnal
-
LyonnaisFan1
őstag
Sallai gólt szerzett a BVB ellen, akik ráadásul vereséget is szenvedtek a játékosunk találata által.
-
-
atee_13
őstag
Benitez a végén még megtanítja nyerni az evertont
-
válasz
mephi666 #154169 üzenetére
Ja, hogyne..
soha nem igazoltunk ereje teljében levő kész világklasszis játékost, ezután sem valószínű főleg akkor amikor még a szezononként 2600-3000 percet játszó betomstabil középpályást sem tudják pótolni, vagy 4-5 éve szerencsétlenkednek egy olyan backup támadóval aki rendszeridegen, és hosszú évek óta már az edző bizalmát sem élvezi, az ilyeneket pl. Pep az első adandó alkalommal tucatjával kukázta és hozta a csillivilli új embereket.
Ezek azért másképp működnek, volt aki tavaly rekord veszteséggel kiperkált 55 milliót Wernerért, és mivel nem vált be rögtön hát hoztak rá egy 115 milliós Lukakut, aki amíg náluk volt lepasszolták az Evertonba, West Bromba, aztán el is adták az Evertonba
Simán benne van hogy két X három vereség után Abra papa kibassza Tuchelt, az új edző megint bójának használja Lukit, kölcsönadják aztán leigazolják Haalandot
de Kane sem lesz elég egyedül a szitinél (am nála valamiért az EB óta azt érzem hogy nem fog menni sehova, megindokolni nem tudom)
-
mephi666
nagyúr
Csak tud valamit ez a Gagyiola: 2vel vezet a Norwich ellen... ez az igazi teljesítmény
-
LyonnaisFan1
őstag
A kondasok megint hatranyban.
Ekkora egy tipszmiksz csapatot.
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #154168 üzenetére
Ja, vegye csak meg a city, meg az összes olyan támadót is, aki gólt tud nekik lőni
aztán így is megcumiztatja őket egy kisebb csapat bl kieséses ágon
Ui: én amúgy titkon reménykedek, hogy a nagy spórolgatás után Klopp ereszt pár telefont Dortmundba és 1-2 éven belül elhozzuk
-
-
viharhozo
addikt
válasz
DeathAdder #154131 üzenetére
Na, ez jol nez ki, 2400-ert benne van az Arena 4 is, akinek az kene.
-
atee_13
őstag
Azt hiszem így elviselhető lenne ez a szezon, ha Jota minden első félidőben betalálna
Bár az előbb adhatta volna ütemre Eliotnak a lövés helyett
-
Enzolord
addikt
A Burnley kezdőben 9 angol. De szép is lenne itthon egy Kisvárdánál, vagy Puskásnál ez az arány. De szép is lenne..
-
LyonnaisFan1
őstag
A Lyon is vinne Szalai Attilat.
Na ez mar nagy durranas lenne. Ha kell en is dobok egy par pesot, hogy ide johessen.A vedelembe amugy is kell erosites, na meg Marcelot kivagtak az elso csapatbol, mert minosithetetlenul viselkedett. Neki mar aligha lesz visszaut.
-
Cs1csó
titán
válasz
DeathAdder #154150 üzenetére
Haaland-ot minél gyorsabban el kell adni, a TM szerint 130 milliót ér ejróban.
-
sh4d0w
félisten
válasz
DeathAdder #154156 üzenetére
Az Arsenal meg kijátszotta magát onnan.
-
Bayern wanted to swap Corentin Tolisso for Tanguy Ndombele. This deal was discussed in concrete terms. However, after initial talks, Tottenham rejected the offer. Bayern were willing to offer Tolisso and around €20m for Ndombele. #THFC #BayernMunich [Sky Sports]
Tottenham lassan kezd visszazülledni ahol korábban volt, pedig az elmúlt 10 évben kitartó munkával és sportszakmával szinte már topcsapattá érettek, de Pöcs kirúgása óta valahogy rossz útra tértek.
Mondjuk nekik is könnyebb dolguk lenne, ha nem lenne a két arcpirító módon csaló olajos a ligában, pont az ilyenek lehetetlenítik el a tartós felzárkózást, bár szerencse is kellett a tizes években mert volt résük betörni a top4-be és azt sikeresen véghez is vitték.
-
sh4d0w
félisten
válasz
venember83 #154152 üzenetére
Na, új főszponzor van az Internél?
Sintér?
-
venember83
nagyúr
Gól saját térfélről: [link]. Felvet pár kérdést a gól a kapus tekintetében, maradjunk ennyiben.
-
venember83
nagyúr
Dzeko, Giroud, Ibra. A milánói klubok a komoly tapasztalat mellett tették le a voksukat centerek tekintetében.
-
-
Ott a 4.
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #154146 üzenetére
amikor lejáró lesz a szerződése
-
mikor viszi a bayern?
-
Remekelek28
őstag
Egy 20 éves suhanc odamegy és szétszedi a bundesligát. Ez mondtam. Nem hittetek nekem. Nem tudja Neuer meg a többiek h milyen lövőereje pontossága van. Majd most megtudják.
-
IreN!CuS
őstag
Szoboszlai
-
válasz
Remekelek28 #154137 üzenetére
Az se semmi, de hogy a 323121293129öfaxom312312q sportcsatorna közül amivel rendelkezem egyik se adja.
-
válasz
Soulfly842 #154130 üzenetére
Laportával sincs rendben valami, vagy csak annyira meg van kötve a keze Bartobuxiék miatt, hogy nem lehet kezelni a helyzetet. Mindenesetre tisztán látszik, hogy ő sem tiszta lapokkal játszik, bár talán csak el akarja fedni a valós hatalmas problémákat.
De pl. Messi esetén kizárt dolognak tartom, hogy ne tudták volna, hogy mi fog következni. Ebben a helyzetben a Laporta vezetés csődje, hogy lejárt szerződéssel ingyen ment el Messi. -
Hamár TV, ez a direct one faszának tűnik, mindenhol elérhető netes tv, eurosport, digi2 és digi3 nincs csak benne.
nálam auguszusra megint buja lett a növényzet annyira hogy a magas bitrátájú HD digi csatornák akadva jöjjenek, faszom
már vagy 5 éve minden augusztusban amikor bekapcsolom a tv-t a szezonra telepítgetjük át a rohadt tányért valami tiszta helyre
-
Soulfly842
addikt
Rájuk jár a rúd. A hatalmas mínusz mellé még ez is:
A Barcelona labdarúgócsapata 40 millió euró (14 milliárd forint) kiesését volt kénytelen elkönyvelni a visszalépő pártoló klubtagjai miatt.
A Catalunya Radio szerint Lionel Messi nyári távozásának nincs köze ahhoz, hogy 26 238 pártoló klubtag (socio) a 2021/22-es idényre nem utalta el az esedékes tagsági díját.
Hozzátették: a socióknak augusztus elsejéig kellett jelezniük, hogy kérnek-e felmentést a következő szezonra fizetési kötelezettségeik alól, az argentin klasszis távozását viszont 5-én jelentették be. Közölték: a pártoló klubtagok száma így jelenleg 57 262.
-
Datsyuk
aktív tag
-
Remekelek28
őstag
Üdv. Ez a kibebaszott Arena 4 kibebaszott velem velünk. Nem tudjátok hol tudom majd neten nézni a mai lipcsei meccset? A sat 1 is csak a bayern meccseket.
Amugy irtsm egy szívhezszóló üzenetet az arena 4 nek. -
sh4d0w
félisten
-
sh4d0w
félisten
válasz
bagyulajuve #154115 üzenetére
A képről elnézve Laidouni feje beljebb van, tehát közelebb van a kapuhoz, mint az utolsó előtti védőjátékos.
Szóval szerintem les volt, de tévedhetek is - akkor viszont vissza kellett volna fújni, mert a svájci is belépett.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
mephi666 #154114 üzenetére
Hején van a szíve annak a srácnak, de Bellingham -től is egy ugyan ilyen szép gesztust láttam aznap este. Nem hiába közönség kedvencek.
-
mephi666
nagyúr
Haaland
...ha meg a foci nem megy már neki, 35 felett beállhat a norvég gátfutók közé és indulhat az olimpián... (a látása elég jó lehet, ha meccs közben volt ideje kiszúrni azt a táblát
)
-
Ringman
félisten
Elvileg Marcus thuram -> inter?
Jó az nekünk?
-
-
salesman
őstag
Azért a 3. gólért nagyon kár... Mi a f.szt csináltak a védők? Ivószünetre vártak?
-
sh4d0w
félisten
válasz
Peterhappy #154102 üzenetére
Ennek minden pontjával csak egyet lehet érteni. Ha Hajnal nem lenne ott, nem rivalizáltunk volna a bajnoki címért az elmúlt években.
-
válasz
forceberg #154086 üzenetére
1)
Hajnal Tomi lenne a legutolsó ember, akit ma a Fradi berkein belül ekéznék. Óriási igazolásokat ütött nyélbe az elmúlt években, és így az elmúlt hónapokban is. Hogy azok mennyire válnak be, illetve idővel mekkora nyereséggel kecsegtetnek, azt az idő dönti el, de oroszlánrészt vállal abban, hogy ma ott tart a Csapat, ahol.2)
Meccs előtt aláírtam volna a 3-2-t, ahogy 3-1-nél is. De én is csalódott vagyok, hogy nem tudtuk érdemben kihasználni az emberelőnyt (bezzeg, ha három centivel beljebb megy az a k.rva tizi...). Ugyanakkor továbbra is fenntartom, hogy jelentősen befolyásolta a csapat játékát a műfű, amit még sz.rrá is locsoltak, ahogy kell.Nagyon nehéz lesz itthon, de ez a YB ha nem is sokkal, de gyengébb, mint a Slavia Praha, ezt fenntartom. Telt ház előtt, füvön játszva minden esélyünk meg lesz a győzelemre, szerintem nem lehetetlen minimum egy hosszabbítás kiharcolása. Oldottunk már meg nehezebb helyzetet is, de ne legyen a Praha elleni siker megtévesztő - ennek a párharcnak az egyértelmű esélyese továbbra is a YB.
3)
A realitás bőven az EL, igen. Ott reális esély lenne a csoportkörből való továbbjutásért harcolni. Ugyanakkor annyival több a BL-ben a pénz, annyival több a koefficiens, hogy egész egyszerűen jobb biznisz lenne a BL-ben a harmadik helyért és általában minden egyes pontocskáért vért pisilve harcolni, mint az EL-ben megérni a tavaszt.
Arról nem is beszélve, mennyivel könnyebb úgy egy kiszemeltet idecsábítani, hogy úgy ülünk le az asztalhoz, hogy az elmúlt két szezonban a BL-főtáblán játszottunk.Nagyon kellene, hogy még legalább egy csapat tudja a koefficiens pontokat gyűjteni, jelen helyzetben csak az aktuális bajnoknak van reális esélye csoportkörre és koeff. pontgyűjtésre.
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #154099 üzenetére
Nagyon fontos a fogyatékkal élők segítése, főleg ha őszintén adsz és jobban is érzed magad ettől. Felszabadító érzés jót tenni. Örülök, hogy megérkezett a csomag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!