Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #155299 üzenetére
Mondjuk pont a Leipzig-Bayern-t akarnam nézni éppen, de az online meccsek gombját egyelőre nem találtam meg
Ezen csak archív videók vannak, vagy mi?
Vagy csak a meccsre nyitják meg?
Hogy rohadna meg a tv2 csoport ahol van, azt az egyet nem adják
:
Mindegy, akkor bekapcsolom tévén - nekem az is opció - csak mást csináltam volna közben a konyhában
-
Soulfly842
addikt
Aki Aréna 4-et szeretne nézni online, az díjmentesen HD-ban megteheti október 1-ig
(utána havidíjas lesz)
-
törölt tag
Pogba 4 meccs 7 gólpassz eddig.
-
-
bagyulajuve
addikt
válasz
bagyulajuve #155291 üzenetére
sport 2-n
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
DeathAdder #155287 üzenetére
Poharat dobáltak be, de nem niggereztek, még csak huhogni se huhogtak. Most mond mekkora parasztok ezek a nyugatiak....lenne még mit tanulniuk!
-
3 kapufa után csak bement az a mocskos gól.
-
Rasszista bajorok is már poharakat dobálnak? Meddig mehet ez még?
-
atee_13
őstag
válasz
gabross #155284 üzenetére
Ennek örülök is, mert így remélem marad ez a stragégia náluk
Egy épkézláb csapat már vagy 2-3 góllal mehetett volna ellenük, de ez a maximilien meg wilok kombo tuti beépített fék és azon vannak, hogy baszhatnak ki legjobban a csapatukkalMondjuk ez a cr7 gól lehet egy darab zsámolyról is bepattant volna
-
atee_13
őstag
Ha ennek a unitednek ez lesz a játéka cr7 el akkor egy épkézláb kontrát vezetni tudó csapat úgy megszórja őket mint a huzat
-
mephi666
nagyúr
Senki nem néz ma rajtam kívül focit?
ez a dortmund meccs elég jó: Haaland csak adott egy gólpasszt, Brandt gyerek meg tanárian vette át sarokkal... ezt a momentumot érdemes újranézni mindenkinek
-
mephi666
nagyúr
Haaland meg most 2perc alatt fejelt egy gólt és adott fejjel egy gólpasszt...
Na, a var alkot a németeknél is: gól előtt a világ végén volt a dortmundnál egy szabálytalan labdaszerzés, ami miatt elvették a gólt
-
mephi666
nagyúr
Na a palace levágta a csirkéket, most már nincs 100%os csapat a pl-ben
-
pulffy
őstag
Sziasztok. Volna valami live streames link a MUCF - Newcastle mérkőzésre?
-
mephi666
nagyúr
Ez a Tanganga jókora birka volt ma: már az első keménykedésnél megkaphatta volna a pirosat, amikor Zaha-t nyakánál fogva vitte földre...
-
Cs1csó
titán
-
vond
MODERÁTOR
válasz
classic B #155271 üzenetére
Egész angliában nem lesz látható élőben a MU-Newcastle a TV-ben? És mindegyik más fordulóban is csak egy meccset adnak, amikor egyszerre megy 5-6? Azért ezt nehezen hiszem el.
Na mindegy, jó lesz nekem két órával később is. De azért élőben jobb lett volna. Vagy lövök valami stream-et. Ezt még eldöntöm.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Cs1csó #155268 üzenetére
Most jött ki a "hivatalos" infó a Spíler-től:
"Noha kollégáink rengeteget dolgoztak azon, hogy nézőink élőben lássák Cristiano Ronaldo bemutatkozását, ez végül a Premier League szabályai miatt nem valósulhat meg. Mint ismert, Cristiano Ronaldo 12 év után visszatért a Manchester Unitedhez, csakhogy a válogatott szünet miatt ez idáig még várni kellett a bemutatkozására. Szombaton a United a Newcastle-t fogadja 16.00-tól az Old Traffordon, az angol szabályok azonban nem engedik, hogy élőben sugározzuk a találkozót. Ám 18.00-tól, felvételről így is képernyőnkre tűzzük az összecsapást."
Azt mondjuk leírhatták volna, hogy milyen "angol szabályokról" van szó.
-
Cs1csó
titán
és bagyulajuve
Megjegyzem ennek az 5 csatornának a tévéműsorát nem is néztem de valahogy sejtettem, hogy ilyen szintű műsor lesz mint amit végül ti is leírtatok.
Nem az a gond, hogy szánalmas, vagy hogy dühítő, hanem hogy NEM ÉRTEM miért csinálják, hiszen ők is tudják, hogy CR7 visszatérése ennek a hétvégének a "nagy dobása" tehát aki ezt leadja annak lesz a legnagyobb nézettsége.
Tényleg nem értem vagy túl későn jött a CR7 igazolás híre és már megvolt addigra a műsor? Vagy CR7 miatt drágábban adták volna ezt a meccset?
Tényleg nem értem, és ez inkább a bosszantó, hogy nem tudom miért ennyire (dilettánsak ?) idióták. -
vond
MODERÁTOR
válasz
Cs1csó #155265 üzenetére
Én is most kerestem. 18:15-kor adja a Spíler1 felvételről. "Biztos" nagyobb nézettsége lesz a fő csatornákon a Leicester-Cikinek, meg a Leverkusen-Dortmundnak, mint CR7 visszatérésének.
A Spíler2-n Stongman ismétlés lesz, a Digi2-n strandlabdarúgás ismétlés, a Digi3-on meg DTM ismétlés. Mind halaszthatatlan műsor.
Szégyen.
-
Cs1csó
titán
válasz
Viper26 #155258 üzenetére
Vicc, de sehol?
Van kis hazánkban vagy egy tucat sportcsatorna de ezt nem adják? A MU az egyik "legtrendibb" "legdivatosabb" klub a PL-ben és a meccsét egyik magyar adó sem adja?Amúgy a viccet félretéve, már a DIGI és a Spíler is ad PL meccseket, a DIGI-nek 3 csatornája is van a Spílernek 2 és nem tudnak, tehát 5 csatorna is van és a 6db egy időben rendezett meccsből az 5 adó közül csak 1db tud leadni 1db meccset?
ÉS ELVÁRJÁK, HOGY AZ EMBER ELŐFIZESSEN EZEKNÉL A SZOLGÁLTATÓKNÁL, EZEKRE A TÉVÉ CSATORNÁKRA.
Nem kimondottan érdekel a MU de CR7 első pályára lépését hazai pályán megnéztem volna, mint ahogy sokan mások, és egy Leicester vs. City meccsnél több embert is érdekelne. -
drachoHUN
senior tag
A Juvében egy dél-amerikai légiós sem fog játszani a Napoli ellen. Még jó, hogy igencsak fontos tagjai az alap kezdőnek...
-
Pkc83
őstag
Barcelona: Koeman az elnököt bírálta, amiért szivárogtatott
Azért nem semmi,hogy a Barcánál csak azt akarják megmondani az edzőnek,hogy
kiket játszasson, milyen formációban, és persze jöjjenek az eredmények is.
Oké az utóbbi érthető de az első kettő egy vicc. Akkor minek az edző?Viper26: Elvileg nem adják sehol élőben.
-
Viper26
nagyúr
Holnapi United meccset hol adják?
-
Cs1csó
titán
válasz
LyonnaisFan1 #155256 üzenetére
Gigászok csatája.
-
LyonnaisFan1
őstag
Ma folytatodnak a bajnoksagok.
Koztuk egy jo kis csemege Debreceni VSC - Gyirmot Fc Gyor meccsel. -
Veron
addikt
válasz
venember83 #155251 üzenetére
a képen egy sztár, egy kapitány, egy ikon, egy legenda... és mellette egy random francia csapat légiósa
-
válasz
venember83 #155252 üzenetére
False!
"Knuckleball" volt, hátulról látszik faxán! -
Soulfly842
addikt
Hogy milyen megpróbáltatások árán lesz az emberből focista?
Jorginho, azért úgy igazán megküzdött azért, hogy focista legyen belőle, s ilyen szintig jusson...
A cím olyan NSO-san túlzó, de az írás érdekes.
A futball professzora – idén mindent megnyert, de ő lesz-e a hatodik olasz aranylabdás? -
mephi666
nagyúr
válasz
Ringman #155247 üzenetére
újabban együtt szokott piálni SAF-al, csak ő nem bírja annyira?
ui: az megvan, ki fog védeni a city-nél a leicester elle?
következzen egy FOGas kérdés: hány gólt fog kapni? (mondjuk jobban örültem volna, ha kicsit keményebb ellenfél jön nekik, de lehet így is vicces a meccs)
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #155245 üzenetére
értelmetlen.
---
az volt már, hogy wenger szerint 2 évente kellene vb? [link] -
venember83
nagyúr
Érdekes meccs lesz: [link]
Csütörtökön még Dél-Amerikában hakniznak a játékosok, de szombat este már bajnoki. Az olasz bajnokság szépségei.
-
mephi666
nagyúr
a válogatott védelmére szóljon, hogy az igen drága werner-t is meg tudja lepni a pattanni is képes labda
-
Richard!
addikt
A Barça a mai nap folyamán bemutatta a harmadik számú szerelését a 2021/22-es idényre, amit a Bajnokok Ligája mérkőzések során fog majd viselni a csapat:
-
bagyulajuve
addikt
hát ez ismét jó gyenge volt
-
Marky18
aktív tag
válasz
atee_13 #155232 üzenetére
Nem a meddo dominancia volt a szar, hanem az, hogy megint nem sikerult akciogolt loni. Hiaba vannak fent alapvetoen labdaugyes jatekosok, a kozeppalya irdatlan keveset vallal, vagy eppen tulvallalja magat - Lacika - es ezzel bukik az akcio. Az EB-n lathato gyors labdakihozatalok es 3-4 passz utani forgatas teljesen elveszett, az egesz jatek Schon oldalara koncentralodott. Egyetlen veszelyes akcionk egy Botka melysegi felfutas volt, amikor Szalai a baloldalon visszalepett, atvette 2 vedo kozott, Schaferek vittek korulotte az embereket o pedig betette Botka ele. Ilyenbol kellene tobb.
Hosszutavon erdemes elgondolkodni, hogy mennyire vallalhato ez a 3-5-2 ugy, hogy a keretben nincs osszesen 4 szarnyvedo es kozephatvedeket jatszatunk idegen poziciokban. -
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #155234 üzenetére
azért a svédeket nem szabad soha félvállról venni, mert náluk is akad jópár játékos, aki topligában játszik... nem egy andorra/san marino szinten vannak
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #155231 üzenetére
amúgy kíváncsiságból ránéztem, hogy mégis san marino-val mit játszottak: 1 hete 2-t rúgtak nekik... na innentől nem is értem, mit magyarázott akkor hajdúbé, hogy 14 meccs óta gólt sem lőttek
nem lebecsülöm őket, de ez tipikusan olyan meccs, amikor illene hozni a papírformát és simán győzni... nem 1 ligában játszanak a játékosok: az andorrai kb olyan, mint egy megye2-s csapat, ahol 40+ játékosok is simán beférnek... este felhúztam kicsit a szemöldököm, amikor beküldték a 42éves mezőnyjátékosukat is
előre ránéztem san marino-ra: nem ér 1millát se az egész csapat és a legdrágább 225ezres játékosuk is sérült... ne becsüljük le az ellenfelet, de azért elvárható egy minimum 3-4gólos sima győzelem
-
atee_13
őstag
válasz
mephi666 #155230 üzenetére
"...ilyen dominancia mellett legalább annyit kellett volna veszélyeztetni, mint az albánoknak..."
Hát nézd, engem nem nagyon szokott megmozgatni az ilyen labdabirtoklás, passzpontosság típusú stat.
Mivel érdemben semmit nem mutat meg.
2 csapat van 2 taktikával. Esetek jó részével különbözővel. Egyik csapat papíron jobb a másik gyengébb. Ilyenkor nem nagyon lesz az, hogy a gyengébb csapat megpróbálja erőlteti az erősebb játékát, mivel ha ugyan azt csinálja gyengébb játékosminőséggel kvázi adott a vereség.
Ezért, aki kicsit is ért hozzá olyan játékra törekszik ami a másik dolgát megnehezíti.
Gyengébb csapatoknál ez lesz a "bunker". (vagy a médiafigyelemre vágyóknak a busz)
Mi is a bunker lényege?
Betömörülve területet szűkítve nehezíteni az ellenfél dolgát, hogy érvényesíteni ne tudja a minőségfölényét.
Mit is eredményez ez?
Kevesebb passz és ráadásul azoknak is nagyobb rizikófaktora van mert, nem hátul kényelmesen körbeadogatással kezdődik a játék.
Valamint mivel az ellenél java része felsorakozik a gyengébb 16 előtti területre így megnyílik mögöttük a nagy üres terület, ami egy labdaszerzést követően jó esélyt teremthet a gyengébbnek, h eljusson lövésig gólszerzésig.
Ám itt nincs idő bevárni a többieket (így a passzok száma is limitált), mert jön az ellenfél is ezért ha van lehetőség kapuig cipelik és lőnek. Remélve a legjobbakat. Így tudják elkerülni a mészárlást.A lényeg amit ezzel akartam, hogy, ha egy csapatnak az a célja, hogy ne birtokolja sokat a labdát akkor hiába tűnik szépnek egy meccs végi statban valójában semmit nem ér.
-
venember83
nagyúr
válasz
mephi666 #155230 üzenetére
amikor 14 meccs óta nem tudtak gólt rúgni, olyan meg szerintem a történelmükben sem volt, hogy 1 meccsen 2 gólt lőjenek
Ez is olyan magyaros, nagyotmondós lett... Kár lebecsülni az ellenfelet, főleg olyan visszafogott teljesítmény mellett, amit a válogatott hozott az elmúlt években. Oké, hogy olykor mutatkozik szikra, de azért nem vb-döntős horvátokról van szó, hogy ne Európa legjobbjaival példálózzak. Aki elkényelmesedik, lebecsüli ellenfelét, azt váratlan pofon érheti, ezt jó lenne elfogadni. Klub és válogatott szintjén egyaránt.
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #155229 üzenetére
ez ilyen magyaros beszólás volt, mint a: "felkészültünk a télre, de hóra nem számítottunk"
hagyok itt 2 képet érdekességnek a tegnapi meccsek kapcsán: oké, hogy gólra játszanak, de ezek az adatok engem akkor is el tudnak gondolkodtatni... ezen a 2 képen jól látszódik, hogy amíg az albánok a miénknél rosszabb labdabirtoklással és passzpontossággal rávertek a kapura 10-et (összességében pedig 25-öt, ami már gombócból is sok) ...addig a mieink egyszerűen csak adogattak ide-oda (ami ment is, mert a 84% labdabirtoklás és 88% passzpontosság elég komoly mutatók) ...ilyen dominancia mellett legalább annyit kellett volna veszélyeztetni, mint az albánoknak... főleg hogy ezek a favágók rugdosódtak ész nélkül: 16on belül kellett volna gyötörni őket majdnem végig... erre az első 20 percben rúgtak kb 6-ot a labdába és kaptak 2 gólt, ami után visszaálltunk-balfaszkodtunk, tettük ide-oda a labdát, végére meg teljesen átadtuk nekik a területeket és azon kellett aggódnunk, nehogy kihozzák már 2-2-re
(amikor 14 meccs óta nem tudtak gólt rúgni, olyan meg szerintem a történelmükben sem volt, hogy 1 meccsen 2 gólt lőjenek) ...első 20 percben még bíztam benne, hogy "most jön az a herélés, amit pár napja írtam" ...aztán szépen lassan a saját játékát herélte ki a nemzeti 11
itt a meccs végére még Dibusszal is gólt kellett volna rúgatni... na mindegy, ezt a meccset is tegyük el jó messzire, megvan a 3 pont, készüljünk az albánok elleni visszavágóra
-
LyonnaisFan1
őstag
Szoboszlai. Korrekt nyilatkozat.
-
paatrick
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #155223 üzenetére
Nekünk? Miért?
-
Piftuka
veterán
"A labdával való játékunk borzalmas..." (Szalai Ádám)
Hát játsszátok ezt a játékot Rubik-kockával, srácok, hátha azzal jobban megy! Az nem gurul és nem is pattan annyira...
-
paatrick
őstag
Közben a lengyelek kiegyenlítettek Anglia ellen. Így már fix ponthátrányban vagyunk mindkettő "riválistól"
-
LyonnaisFan1
őstag
Nyertünk 2-1-re. 3 pont a zsákban.
Remélem sem tapsot, sem himnuszt nem kapnak. Nem érdemlik meg!
-
sh4d0w
félisten
Ez egy fos volt.
-
VD
őstag
Azért valahogy most már csak kibekkeljük ezt a pár percet…
-
mephi666
nagyúr
válasz
nincsnév007 #155214 üzenetére
Első 20 percben jól imitáltuk a focit, de azóta ez hígfos... 94-6% volt a birtoklás, most meg húzzuk magunkra andorrát...
-
nincsnév007
addikt
miért van az hogy az eb után mindig ilyenek vagyunk? mi az isten történik a válogatottal? annyira nincs élet bennük, hogy rossz rájuk nézni, semmi tűz nincs a szemükben. Andorra megizzaszt minket.
Legalább a szurkolók adják a hangulatot -
válasz
LyonnaisFan1 #155211 üzenetére
14 meccse nem lőttek VB-selejtezőn idegenben gólt!
-
sh4d0w
félisten
Felejtsünk el ilyen hülyeségeket, mint futball vb. Mi szenvedünk egy Andorra ellen, az albánok meg megrakják San Marinót, mint parasztbácsi az ökrös szekeret.
-
LyonnaisFan1
őstag
Legyen 2-2
ABSZOLÚT megérdemelnénk!Amit játszunk az egy fos, amit látunk az egy fos.
7.5 alattot mondtam arra, hogy hány alkalommal találjuk el a kaput. Még a végén eltalálom.Hatnál állunk most. 80+ perc alatt. Egy Andorra ellen.
-
VD
őstag
Na jó. Ez mekkora gól? Azta qrva élet….
-
sh4d0w
félisten
Ezekkel a Szalaikkal csak a gond van...
-
sh4d0w
félisten
Atyavilág, burleszk basszus...
De szarok vagyunk megint. -
Öreg Hajdú B. majdnem eljinxelte.
-
VD
őstag
Édes jó Istenem!!!! Mi volt ez?
-
LyonnaisFan1
őstag
Dikkenmááá mi gólt kaptunk!
Nem adták meg? What?
-
-
mephi666
nagyúr
Ennek a Pujolnak olyan a feje, mintha a CR7-es szobrot megalkotó művész Jason Statham-et akarta volna elkészíteni
Andorraiak meg kb 1.5percenként passzolnak egyet, de közben már annyira frusztráltak, hogy kényszeresen bele kell rúgniuk 1-1 magyar lábba
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!