Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
omfgk
veterán
válasz
sh4d0w #155698 üzenetére
Dembeléből kihozná a maximumot simán.
Diaby-hoz képest még egész egészséges az üveglábú kölök.
Meg ugye a legendák szerint Wenger kezdte el a jó dolgokról leszoktatni a játékosait és ugye csak ezek után jött a liga többi csapata...
Cigi és pia után a playstation se lehet akadály.
-
omfgk
veterán
válasz
DeathAdder #155685 üzenetére
Én azért Wenger-t is megnézném a Barcában.
Még a nyáron 1-2 válogatottal összehozták a firkászok az öreget.
Top edző nem fogja elvállalni...
A végén elhozzák Roberto - még mindig nem nyertünk semmit - Martinez-t.
-
válasz
LyonnaisFan1 #155694 üzenetére
A BB topic is áldozatul esett. Ez a FIFA nem sz*rozik.
-
LyonnaisFan1
őstag
Fifa buntetes.
2 meccs zartkapu, abbol 1 felfuggesztett. -
Richard!
addikt
válasz
venember83 #155692 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
Közben Pirlót is pletykálják.
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #155689 üzenetére
igen, én is úgy hallottam, hogy az U5 (alias "katicacsoport") tényleg nagyon jól szokott szerepelni helyi tornákon
...csak mire a nagycsapatba kerülnének, 5 soron elvesznek
-
-
válasz
Napfénysüti #155687 üzenetére
Mivel semmi játék nincs jelenleg, így tökmindegy...
-
válasz
Dehogy akarunk! Conte azért bizonyított már, a bajnokságra pl. ő igencsak jó lenne!
-
válasz
venember83 #155684 üzenetére
csak ehhez a csapathoz most inkább egy conte edző való, a bárszások megint szipiszupi csúcsedzőt akarnak, de ez a keret nemigen használható arra
-
válasz
venember83 #155682 üzenetére
Miért, mi baj van vele?
Lehet nem a legattraktívabb futbbalt játszatja a csapataival, de most szezon közben nem lenne egyszerű jobbat találni. -
sh4d0w
félisten
válasz
DeathAdder #155676 üzenetére
Van esély rá, hogy kivágják, mert lecserélte Messit, vmelyik Khurafinak nem tetszik...
-
venember83
nagyúr
-
paatrick
őstag
Hát a Barcelona szurkolóknak ínséges idők jönnek az biztos.
-
válasz
DeathAdder #155676 üzenetére
1-1, így biztos marad...
-
-
válasz
DeathAdder #155674 üzenetére
Kumi ember, vagy marad?
-
kecske bánhatja, hogy nem a napoliba igazolt
-
Realos vagyok,de Barcelonában nincsenek
Szegény Barca pénzügyileg sem vannak jó helyzetben,sztár játékosok sincsenek és a játék sem nagyon van. Nehéz éveik lesznek.Phoenix: Köszi,élmény egyszer itt lenni.
-
Soulfly842
addikt
Ha oda figyel rendesen ez a Barcelona, akkor sikerülhet: egy erős középcsapat is összejöhet
-
-
érdekesség hogy a tavalyi botrányosan alulteljesített Brighton idén egyelőre mennyire felülteljesít, ismét visszaleng az inga
konzisztensen nem tudsz alul illetve felülteljesíteni, kivéve ha ufó az illető, vagy tényleg gyengébb az átlagtól
-
sh4d0w
félisten
válasz
venember83 #155666 üzenetére
Rettenetesen sajnálom
-
-
dudu5130
őstag
válasz
sh4d0w #155664 üzenetére
2005-ig 2 UEFA Kupa és egy BL elődöntő volt a legjobb amit kihozott a csapatból míg a Milan és a Juventus degeszre nyerte magát. Az aranykorhoz meg igen, hozzájárult a calciopoli vastagon. Interista körökben nagyra tartják az öreget, pedig az ő szakmai alkalmatlanságából tart itt a klub ahol. A 10-es évek mind az ő sara. Micsoda nevek fordultak meg több tíz millióért és rengeteg kiváló játékost süllyesztett le az öreg. Ezek ez olajosok legalább nyertek nagyobb kupakat elég korán.
-
Ringman
félisten
válasz
dudu5130 #155662 üzenetére
lehet most is az olaj lesz a megoldás:
Suning Looking For New Investors To Partner In Inter, Italian Media Report
-
kacsyx
aktív tag
válasz
Soulfly842 #155653 üzenetére
A PSG is létezett és volt hagyománya mielőtt P$G lett, mégis úgy gondol rájuk jelenleg minden labdarúgást szerető ember, mint egy olajos csapat. A Chelsea dettó ugyanez, csak oda orosz pénzek folynak a gázból, meg még ki tudja miből... Nem te tehetsz róla, félre ne értsd, hogy ilyenné vált a szeretett klubod, de ettől még a Chelsea vezetői is eladták a hagyományaikat, lelküket, értékeiket egyszerűen a pénzért és ugyanolyan felpumpált klubbá váltak mint a P$G vagy a City. Mondhatjuk még úttörők is voltak ilyen szempontból Európában.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #155657 üzenetére
nekem az volt vele a legnagyobb bajom, hogy "rossz" csapatban játszott
(klub és válogatott szinten is)
-
mephi666
nagyúr
válasz
mephi666 #155654 üzenetére
nem is tudtam, hogy ilyen mókamester lett aki szeret a londoni napsütésben koktélozgatni ...most pedig ahogy CR7-et zavarták a bégető bárányok, elköltöztette azonnal a birkáit
-
mephi666
nagyúr
bszki Evra
ez kész
-
Soulfly842
addikt
válasz
sh4d0w #155651 üzenetére
Ejvették a kisszkirályságát ész moszt próbál jujjat építeni
Messi, a sportmenedzser.
Persze, a mítoszfogyasztók, akiket a teények nem érdekelnek - máshogy látják
Há' már mondtam. Haaland, Mbappé = Madrid és nem atéti'
Pérez megígérte - akkor úgy lesz. Nem ismer lehetetlent.
Inkább nem méltatom ezt a szösszenetet válaszra. Jobb úgy mindenkinek.
Annyit azonban segítek megérteni a miértet: hogy nekem a 90-es években is már az etalon volt a Chelsea Angliában
Ja, pontosan!
Annyira evidens neki ez, hogy nem gondolta, hogy ez a deviáns világrend vele megtörténhet
-
mephi666
nagyúr
válasz
sh4d0w #155651 üzenetére
most döbbent rá, hogy a szerződésében nem tértek ki pár fontos részletre, ami szerint:
- őt nem lehet lecserélni
- ő dönthet a cserékről
- ő dönthet az edző személyéről
- ő dönthet, kiket igazoljon a csapat...mint a barcánál
ezek biztos annyira egyértelműnek tűntek neki, hogy nem is erőltette a szerződésbe foglalást... erre most rá kell döbbennie, hogy ez már nem ugyanaz a klub, másak a szabályok
-
sh4d0w
félisten
válasz
venember83 #155639 üzenetére
Mekkora beképzelt pöcs...
-
sherlock82
senior tag
válasz
venember83 #155646 üzenetére
Igen, ez vastagon benne van.
Bár a müncheni csapat, soha nem fizetett pénzt edző kivásárlása miatt, egész amíg Nagelsman-t meg nem szerettek volna szerezni.Szóval lehet csak idő kérdése.
-
mephi666
nagyúr
válasz
sherlock82 #155645 üzenetére
margitra tippelnek sokan, ami reális is lehet...
a bundást ő kinőtte, az meg mekkora kihívás lenne, hogy lewa utódjaként 10 éven át húzni a gólkirályi címet?
...pl-ben szívesen nézném a góljait, de esélyesebb a laliga
-
venember83
nagyúr
válasz
sherlock82 #155645 üzenetére
Kétlem, hogy Raiola a Bayernnel üzletelne, vagyis fordítva.
-
dudu5130
őstag
válasz
DeathAdder #155633 üzenetére
Mick Jagger is nagy Chelsea-s álltiólag. Már Abra előtt bérelt helye volt a vip páholyban.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Datsyuk #155642 üzenetére
rúgja ki rajolát, jöjjön a 'poolba 15 évre, majd utána 'poolból "haza" a leedsbe levezetni
igen szép pálya lenne
ui: viccet félretéve szerintem a bundásban nem maradhat... kinőtte ő már a dortmundot, bayernbe meg csak nem megy már
80%-ra tippelem, hogy pl-ben fog kikötni... (united/city/chelsea is fiatalíthatna vele egy jót)
-
DS39
nagyúr
válasz
venember83 #155639 üzenetére
Csak nem? A primadonna elégedetlen volt, mert lecserélték?
-
drachoHUN
senior tag
Kieső helyen 4 forduló után. Egészen csodálatos szezon lesz ez...
-
válasz
Tegyük tisztába a dolgokat.
A többiek korábban kezdték a "felhajtást", így van több szurkolójuk.
Hajrá, Sziti! Hogy a többi "nagy" ne nyerjen PL-t(éppúgy a Rókák címének is örültem) + Peptől vártam, hogy alkot egy tiki-takára hajazó játékkal valamit, de nálam ő már megbukott a ki-ki meccsek elbaxarintásával.
Régebben éppúgy csíptem pl. az ágyúsokat, amikor toltál azt a szép focit, sajnálom is, meg nem is, hogy legalább 2006-ban nyertek egy BL-t.(#155636) DeathAdder: hát ezt a Parizert valahogy hiába Leo, nem tudom befogadni
Most nézem, a tizi előtt is kifelé kellett volna fújni... -
le kellett hozni a kecskét, hogy Icardi nyerje meg?
-
bagyulajuve
addikt
válasz
+Oasis
-
válasz
Azt te csak hiszed, a 12 évesek között már népszerű.
-
-
IreN!CuS
őstag
válasz
venember83 #155628 üzenetére
Szólj már rájuk, hogy nyerjenek meg ne legyen szoros meg ilyesmi kéne a mixhez mint utolsó meccs
-
BenHans
addikt
válasz
dudu5130 #155627 üzenetére
Ez a Verona ha mindig így játszik ahogy ma, akkor lesz még pontjuk a top 5 ellen.
Nem tudom Tudor mit csinált velük de volt szerencsém látni az Inter elleni meccsüket és elmondhatom hogy azóta kicserélődtek.
A Roma nem érdemelt vereséget, de győzelmet sem ma. Ez van, Faraoni eltalálta de kegyetlenül. Az ő és Pellegrini gólja miatt mindenkinek ajánlom a highlights videókat.
Pelle olyan gólt szerzett amit ritkán látni és idén már nem az első szépségdíjas találata.
Nem hiába jelölte meg őt Totti... 7 meccs - 6 gól - 2 gólpasszMourinho felrobbant ma a pad mellett, sík ideg volt meccs végén is, most zeng az öltöző abban biztos vagyok és kell is. Egy dolog a tűz és a győztes mentalitás, de ez nem fordulhat át abba hogy elhiszik, hogy le lehet tekerni a lángot. Jókor jött, nincs veszve semmi, tanulni kell belőle és menni kell tovább, csütörtökön az Udine ellen mindez már nem számít.
Nagyon jók az előjelek, úgy tűnik edző és csapat egymásra talált és ez a lényeg. -
sherlock82
senior tag
Haaland nagyon megy.
U Berlin gólt is alig kapott eddig. Most megy rotty, 4 gol.Néztem a Honvéd meccset, aki egy totál gyenge csapat nb 1 ben, erre 5 gól lőtt az nb 2 egyik jó csapatának.
Nyíregyháza edzője is elmondja hogy sokat kell fejlődni.OFF :
A Berkes Judit megcsináltatta a melleit ? -
Ringman
félisten
válasz
venember83 #155619 üzenetére
nem túl ütős kezdők, azért jó lenne belehúzni az olasz bajnokságnak.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
yuing #155616 üzenetére
Továbbra se annyi
Ezt már írtam itt is. Mikor elhozta a BvB, a sajtó lehozta, hogy 2021-ben a kivásárlási ára 75 millió €. Dortmundban már akkor azt susmogták, hogy 2022-ben él egy fajta kivásárlási összeg, de jóval több mint amit a sajtó írt és nehéz kiszámolni.
Most pedig kezdenek jönni hozzák a cikkek: [link]
Pl ha idén lett volna a kivásárlási záradék akkor 120-135 Mio. € körül mozgott volna. Nem egy konkrét összeg, hanem függ az új klubtól, melyik bajnokságban játszik, milyen sikeres pl. -
venember83
nagyúr
Juventus (4-4-2): Szczesny; Danilo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Cuadrado, Bentancur, Locatelli, Rabiot; Dybala, Morata
Milan (4-2-3-1): Maignan; Tomori, Kjaer, Romagnoli, Hernandez; Tonali, Kessié; Saelemaekers, Diaz, Leao; Rebic
-
kacsyx
aktív tag
válasz
Soulfly842 #155613 üzenetére
Eltelik pár év és a P$G-nek is elfelejtitek, hogy egy olajos/gázos klub és majd szurkoltok nekik is szívből...
-
válasz
Soulfly842 #155613 üzenetére
bájern még esetleg, de abszolút ott van a legesélyesebbek között a BL-ben is a cselzi
-
Datsyuk
aktív tag
Haaland, bazd meg....Haaland.......be áll eléd és nem tudsz mit csinálni.
[link]
És igen, mindegyik ligát szét fogja lőni, akárhova is kerül majd. -
Soulfly842
addikt
válasz
DeathAdder #155611 üzenetére
Szerintem abszolúte, én is éreztem a meccseket nézve, hogy valami nagyon jó történik itt... Tuchel egy óriási kincs a Chelsea-nek vele és a csapattal sem történhetett volna jobb azzal, hogy el kellett hagynia a PSG és hogy idejött...
Öröm nézni ezt a csapatot, ami Lukaku-val tovább is erősödött, s ha neki nem jön össze, akár még a védőkben is benne van a gól
Öröm volt nézni, ahogy 2-0 után is mentek mint az úthenger.. nem állnak meg 14 kapura lövés a 2. félidőben, 10 kaput talált, 3 gól rangadón... ez után topligában sem mindennapos.
Én a BL esélyesek között is számon tartom a Chelsea-t, szurkolok nekik a címvédéshez, sok van még ebben a csapatban. Akár egy olyan nagy csapat is lehet ez, amit emlegtnek, majd évek múlva, hogy mennyi szép sikert ért el.
-
válasz
DeathAdder #155611 üzenetére
Szétkapták őket teljesen. Valami félelmetes ez a cselszki.
-
Tuchel megint mit húzott elő a második félidőre, miután az első nem ment.. kezd igazodni amit orrontottam, h abszolút elsőszámú bajnokesélyesek ¯\_(ツ)_/¯
-
Cs1csó
titán
válasz
DeathAdder #155599 üzenetére
Ez a gyerek égett be 2016-os EB-n ellenünk - is - akkor talán a PL-ben játszott és nagyra volt magával, aztán kapta az ívet.
-
válasz
bagyulajuve #155607 üzenetére
Hát Moyes kimaxolta a túlgondolást az biztos.
-
Szvsz faxság becserélni a tizire.
Mondom.
-
bagyulajuve
addikt
ez tizi
-
Viper26
nagyúr
válasz
sherlock82 #155603 üzenetére
Lingard akkor tisztázta magát a BL után.
Roni nem kapott meg egy teljesen tiszta 11-est, erre ezt meg befújják...
-
sherlock82
senior tag
válasz
DeathAdder #155602 üzenetére
MU -nak nehéz lesz megnyerni innen ezt a meccset, de én bízok benne!
Rengeteg most a közel hasonló csapat a PL- ben, minden idegenbeli győzelemnek kifejezetten örülni kell, bármelyik csapatról is van szó az angol élvonalban. -
Brighton eddig torkon fossa a Leicestert, WHU-ból nagyon hiányzik Antonio, szemét mu
-
sh4d0w
félisten
válasz
forceberg #155598 üzenetére
Szerintem DL az egyik legtúlértékeltebb játékos a világfutballban, aki messze jobb eredményeket ért el, mint amire a képességei predesztinálták.
Lazovics is a jobb futballisták közé tartozott, de kiemelkedőt csak színészkedésben alakított. Ugyanakkor a pályán mutatott játékát messze ellensúlyozta az öltözői és azon kívüli viselkedése. Többször volt ökölharc az öltözőben Negóval, Géresivel - szerintem utóbbi a gerincsérülést egy ilyen alkalommal szerezte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Macska topik
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával