Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
Ezen a fradi meccsen vagy x lesz, de esélyesebb, hogy a zöld-fehérek győznek
-
Enzolord
addikt
válasz
DeathAdder #157394 üzenetére
Jó lenne megnézni, mit hoz ki Conte az első meccsből. Kár, hogy a Mikiegér kupát nem adja semmi.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder #157381 üzenetére
óránként megy annyi pénz a számlájukra (lehet optimistán számolok), ami nekem egy hónapi munka utàn. plusz kis bónuszok, reklámok, socialmedia, meg kurvaanyjuk, miközben egészséges sportéletet élhetnek, a kegjobb ételeket ehetik, focizhatnak, a legmodernebb környezetben és szakemberek figyelő kezei között
míg nekem amikor szétszakadt a térdszalagom le se szartak, mert én csak egy senki vagyok ugye és fél napig csak ültem orvosra várva. aztán begipszeltek és többet ismét nem látott orvos csak annyira, hogy levágja rólam
mégis jártam már én is ‘alig másfél hónap’ utánne prédikálj nekem sajnálatról, nagyon szépen megkérlek..
-
conte
-
válasz
yuing #157388 üzenetére
Cou egy luxus játékos volt mindig is, megcsinálta a maga klasszis lövéseit, cseleit, de ha nem rá építettek akkor használhatatlan volt, mint az Internél anno.
Plusz hatalmas hibája, hogy nem lehet akármilyen rendszerbe betenni, és azt elmondhatjuk, hogy amióta innen is elhúzott sokkal kiegyensúlyozottabb és jobb a csapat. Erős Ronaldinho szindróma, csak ő magasabb szinten tudta a dzsingát. Szóval nincs igazán helye egy korszerű topcsapatban, sokáig azt hittem hogy az Arsenalba fog kikötni, de ott sem olyan hülyék már, de a Newcastlehoz még elmehet Dembeléstől
-
BenHans
addikt
válasz
mephi666 #157389 üzenetére
Na igen, ez egy érdekes dolog.
Ott sem tart mint Neymar, ott meg aztán pláne nem, mint CR vagy Ibra, de arra mégis jó, hogy a mai kölkök rajongjanak érte mert "futcselezlőgól", pedig igazából ilyen De Bruyne, Mo Salah, Chiesa féle játékosokért kéne rajongani, ha a futballt nem akarjuk feltétlen kivonni az egyenletből.Hogy az ilyen Henderson, Barella vagy Pellegrini típusú alázatos és kiváló jellemű de kevésbé "látványos" játékosokról ne is beszéljek. Bár Pellegrini idén nagyon látványos dolgokat csinál szerencsére.
-
válasz
atee_13 #157383 üzenetére
Coutinho egy túlárazott középszer, akinek néhányszor elsült a lába. Semmi több. Csak sajnos a Barcelonát vették palira vele...
Dembelet hagyjuk is, állítólag a klub alaposan átmonitorozza a szerződtetni kívánt játékosokat. A személyiségének, az életvitelének passzolnia kell a klubnál elvárt normákhoz. De kényszerhelyzetben voltak Neymar dobbantását követően, s ez sült ki belőle...
Állítólag Mbappé helyett választották. Zseniális döntésnek bizonyult. -
Datsyuk
aktív tag
válasz
Phoen|x #157384 üzenetére
Dembelével 1 nagy gond van és ezt már Dortmundban is tudták, hogy iszonyat lusta/ fegyelmezetlen. Amikor kiakarta sztrájkolni magát kb 1 hónapig nem edzett és úgy ment barcelonába.
Hamburgert zabál + ps-ezik hajnalig vagyis nem figyel a testére.
A teste pedig szépen nyújta be a számlákat az okozott károkért.
@DeathAdder: Sancho-t meg marhára sajnálom, mert ő meg ennek az ellentétje. Tök lojális, keményen is tud dolgozni, tehetsége is megvan. De egy ilyen balfasz edzővel ő sem számolt. #freesancho -
-
Jadon Sancho dropped from England squad while Jude Bellingham is recalled
Ez a szószgét kicsit olyan csicsi, csak ő kapusnál dönti el a dilemmát Ali és Éderson között úgy hogy mindig az véd akinek klubja aktuálisan előrébb van a tabellán
-
válasz
Tibiajax #157371 üzenetére
Rickie Lambert is céklagyárban kezdte
De ez is egy fajtája modernkori emberkínzásnak, egyre több meccs, már nyaranta is egyre kevesebbet lehet pihenni, a teljesítmény egyre inkább ki van tolva, a játékosok agyon vannak doppingolva, fájdalomcsillapítózva, annyira azért nem irigylem őket.
-
válasz
cyberkind #157379 üzenetére
Coutinho is ott van a versenyben. Le kell nyelni ezeket az elbaszott üzleteket. Nincs értelme hiú ábrándokat kergetni, hogy valamelyikből még futballista lesz. Csak sajnos az a gond, hogy ezzel a többi klub is tisztában van...
Dembeletől nyáron meg lehetne szabadulni, remélem nem ajánlanak neki új szerződést. -
Dembele.
Megint sérültet jelentett.
Remélem nem hosszabbítanak ezzel a bohóccal.
-
válasz
DeathAdder #157369 üzenetére
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
hát igen...
de nem is kell neki menni minden nap 5:50re menni a baromfifeldolgozó gyárba dolgozni, délután 3ig
-
mephi666
nagyúr
válasz
épüljön fel, fejlődjön, legyen ő a következő csk legalább 15 évre és kerüljék el a hasonló sérülések
ilyen mentalitású játékosból kellene nagyon sok
-
válasz
DeathAdder #155353 üzenetére
csávókám, akinek bő másfél hónapja még lifegett lábfeje
-
viharhozo
addikt
válasz
forceberg #157340 üzenetére
Hat, azert nem ment teljes lendulettel, majdnem a foldon volt a laba, es nem volt teljesen nyujtva sem.
Megint az a gond, h ha ez piros, akkor minden ilyen legyen piros, de rohadtul nem az. Sargat nyilvan lehet erte adni, mert nem tul szep mozdulat, de a pirossal a teljes meccset szetkurta a biro.
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #157364 üzenetére
...ez az új "gettópapagáj" hajstílus
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #157362 üzenetére
..de a haja színe azért még csak csak
-
venember83
nagyúr
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
Tibiajax #157359 üzenetére
Már hallunk Tibi, már hallunk!
Mats Hummels about the red:
"I have seen footage from the red directly after I have been sent off. I have no idea how this can be a red.
I have no idea how a referee on Champions League level decides to give a red for this.I didn't believe it when he didn't change his decision.
He has decided the game and I think he knows it. After the game he refused to talk due to the cameras, but I'll be talking to him in the dressing room.
But we should be talking about the acting from Anthony. Anthony is a superb footballer, but he has to learn to be a real sportsmen.
Anthony even told me, that it wasn't red. But the VAR has to change the decision.
Q: "Did you wish that Antony told the ref that it was not a red card."
Hummels: "No a professional ref should see that. I hope he is a professional."
Bírom amikor Hummels interjúkat adGondolom ez a haldokló hattyú díj amit kiosztottak neki a mérkőzés után? Látszik rajta milyen becsületes gyerek, igazi példakép.
-
Tibiajax
nagyúr
-
Ox azért látszik, hogy honnan jött.
-
BenHans
addikt
válasz
Datsyuk #157343 üzenetére
Az való igaz, hogy Hummels sem nagyon tudhatta mit talál és ehhez képes nagy rössel jött.
De szerintem továbbra is nagyon erős a piros.
Lehet rosszul látom, de csel vagy passz sem jogosítja fel a másikat arra, hogy így érkezzen lábra.
Furcsa lenne mindkettőnek sárgát adni de na... -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #157346 üzenetére
neem, ma már nincs juventus-meccs, mehetsz vissza aludni
—-
közben vezet az Inter!
hatalmas, uralkodó Brozovic
Ringman az kurva nagy voltazt még fogják rakni be mémbe..
-
venember83
nagyúr
Ma vannak meccsek? Neb@ssz... Komolyan?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
forceberg #157340 üzenetére
Köszönöm.
Datsyuk hadd kérjek én elnézést tőled is, meg minden más bvb drukkertől, hogy ilyen szemet jó reflexe van a holland srácnak
lehet amúgy már rég hordágyon vitték volna le, de így marad a ‘szar var, nem ér lófaszt se!’
….jah, bocs, a bírónak nem volt rá szüksége mert érezte a nyílt balesetveszélyt -
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
Tibiajax #157335 üzenetére
Jajj...a csíkó csapatnak már bíró segítségre is szüksége van, hogy megverjék a tartalékos BvB-t? Még a jogos tizenegyest se akarta befújni a bvb javára csak amikor rászóltak.
De Hummels szitut még meg se volt hajlandó tekinteni. Botrány......
Reméljük az ajax játékosa felépül abból hogy megtaposta Hummels vádliját. Imádkozzunk mindannyian. -
atee_13
őstag
Manét le kellene hozni, mert az atletikó agyon fogja pörögni még a simogatását is
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #157330 üzenetére
Na igen, erről már írtam is neked.
Őt nem szabad elengedni mindegy ki hívja Conte vagy akár a Real, és belőle ki is nézem, hogy kitart a Juve mellett ha megbecsülik.
-------
Datsyuk: Neeee -
Datsyuk
aktív tag
Ok, töröljük a VAR-t úgy ahogy van.
Ez a bíró szerint piros Hummelsnak:
[link]
A bíró meg se nézte.....ennek így semmi értelme. -
Ringman
félisten
a pool beárazza a mediterrán focit?
-
venember83
nagyúr
válasz
BenHans #157329 üzenetére
Nincs miért elnézést kérj. Különben meg egyetértünk. Chiesát CR7 árnyéka sem zavarta, ugyanúgy rálőtte, ha úgy gondolta, vagy elvállalt egy cselt a kötelező passz helyett. Van a srácban egy kis tartás és akarat. Dybala meg... Róla nem is tudok/akarok semmit mondani, jobb ez így.
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #157328 üzenetére
Na, elcsesztem, elnézést kérek.
Rá gondoltam pedig, csak ugye mostanában Chiesa a menő és jobban is kedvelem, talán kevesebb az allűr.
---------
'pool meccs ennyi volt kb, ez az Atleti ide hurka játékban
Hummels piros... Az Ajax már ma csoportelső lehet. -
mephi666
nagyúr
TAA szépen odarakta, Jota meg befejezte, ahogy kell
Jajj Mané meg idegállapotban van már most
Ui: ha itt nem lesz ma legalább 1 piros, akkor soha
-
bagyulajuve
addikt
bekezdett a bika csapat, kár a kimaradt tiziért
-
BenHans
addikt
válasz
DeathAdder #157322 üzenetére
Vigyázz mit beszélsz, az Ibrának szóló "sei uno zingaro" nagyobb büntit ért a szövetségnél, mint Reina fejbedobása pénzérmével.
Az elmúlt hetek történései alapján nem lepődöm meg, ha a futkosónak szabad nem ismerni a szabályokat vagy vaknak lenni és a VAR ellenében is kiállni a baromsága mellett, akkor a fejesnek is joga van hülyének lenni a büntetéskor.
A büntetőt újrarúgatni, na még mit nem?!
És még csak nem is a Milanra vagy a Juventusra haragszom, csak erre az egész fosra amit úgy hívnak játékvezetés, aki vagy hülye vagy vak, vagy engedi a küzdősportot vagy kártyaasztalnál képzeli magát stb.Na szóval amúgy nem hiszek neked. Nézni fogod. Nincs izé...
Agyérgörccsel is nézi az ember.
--------
Chiesa... Láttam hogy másolta Platinit. Olyan ártatlan arcú srác, remélem másban nem akar hasonlítani. -
-
Ringman
félisten
Lautaro - Dzeko
Dimarco - Vidal - Brozovic - Barella - Darmian
Bastoni - De Vrij - Skriniar
Handanovicez egy jó kezdő így.
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #157319 üzenetére
ez a sorozat azért szép volt... megszakadt, de hátha újrakezdi ma a termelést az atletico ellen... előre félek, hogy ideggörcsöt fogok kapni, ha megint az aljadék "játékukkal" jönnek
remélem minimum egy atkinson lesz a játékvezető, hogy teljes legyen a gyönyör
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #157317 üzenetére
Salah meg a united ellen a sorozatban 10. meccset érte el, amikor betalált
és hányat is lőtt nekik?
Ui: pff, azt a Trezegét én mennyire rühelltem anno
-
venember83
nagyúr
Rég volt 2001. Azóta nem lőtt senki gólt sorozatban négy hazai BL-meccsen a Juventus mezében.
-
DopeBob
addikt
A Milan a bajnoksagra kincentral es dobja a BL-t? Valaki magyarazza mar el, mi torenik, eleg eles a kontarszt…
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #157309 üzenetére
biztos jézus is játszott aztán meggyógyította azonnal
...habár ő a citynél van
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder #157305 üzenetére
annyira tuttam, h majd linkelni fogod, meg azt is, hogy természetesen az egészet félre fogod érteni…
biztos vagyok benne, h nem nézted magát a meccset -mert akkor tudnád és nem piperkőcösködnél itt-, ott az ukrán beleszàllt a katalán zsenibe, majdnem szilánkosra zúzta a térdét neki. ezt ő észlelte is és ezt ilyenkor kötelezően jelezni kell valahogy a játékvezetésnek. de közben azt is látta még ahogy elterült, hogy a bíró nem arra néz, illetve hogy az ukránok sem àlltak meg a nyilvánvalóan térdkalácsra irányult belépő után, így fel kellett ugrani, plusz mérlegelnie kellett azt is, hogy ha lent marad mégis, megkockáztat egy hosszabb kiesést, ugyanis esett az eső és a talaj jéghideg volt. ilyenkor egy profi csak egyet csinálhat, akár péppé szakadtak a térdszalagjai akár nem, gyorsan fut tovàbb. és majd -talán- majd visszanézik, hogy utólag szankcionálhassanak.de mivel te nem vagy profi, ezekről gőzöd sem lehet. majd ha te is ott szaladgálsz az ukrán esőben, majd akkor piperkőcösködj
-
sh4d0w
félisten
válasz
Az a jó, hogy bizonyos vélemények szerint sem ő, sem Alba nem színészkedik már.
-
venember83
nagyúr
válasz
Peterhappy #157294 üzenetére
Köszi, nem nézek, sikeresen leszoktam róla.
B*zi zebrák!
-
Ringman
félisten
válasz
ikertornyok [link]
-
buszkecc megint alakított [link] legalább nem kukucskált
-
-
Ez most jott szembe az espn fb oldalan, es eleg kemeny ha tenyleg igaz:
“Zlatan and AC Milan handed Mourinho his first EVER Serie A home defeat.
Nothing but respect 🤝” -
válasz
DeathAdder #157300 üzenetére
Állítólag sérült...
De ülőcenter vs. karmester.
Azért azt lássuk meg, hogy más bepasszolgatni/befejelgetni az ötösről a labdákat(ott kell lenni), meg más csinálni a játékot.
BTW Lewának is lehet még pár éve, ha van esze, marad Nagelsmannál.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sorozatok
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest