Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen SSD-t vegyek?
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Autós kamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- Notebook hibák
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Tibiajax #134049 üzenetére
Pont az a jó bennük, hogy normálisan, visszafogottan néznek ki, és igyekeznek a hagyományokhoz igazodni. Biztos náluk is volt néhány elborultabb szerelés. De nekem ez az új is kifejezetten tetszik.
(#134050) forceberg: Azért a sárga-naracs-vörös színkombinációról nekem még nem jut a pride az eszembe.
Ez még bőven ízléses azzal a bordó alappal. Kicsit a Generációnk arculatom jut róla eszembe.
Egyébként nem valószínű, hogy folytatódik hátul, mert akkor bezavarna a számozásba.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest