Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Ringman #132299 üzenetére
Meg a Benny Hill zenéjét, és felgyorsítani 4-5-szörösére.
Viccet félretéve, én már nagyon mennék egy jó kis NBII-es derbire (még ha melózni, akkor is).
De megelégednék azzal is, ha újraindulna a PL, szigorúan teli stadionokban. De attól tartok, egyik sem mostanában fog bekövetkezni.
-
válasz
ZavaBalazs #132292 üzenetére
bolondok ezek
-
villamos
őstag
Néztem ezt az FTC - Kövesd felkészülési meccset, de nem vagyok róla meggyőződve, hogy szurkolói zajok bejátszása felvételről olyan nyerő ötlet lenne. Ilyen két szék között a padlóra eset inkább.
Én úgy gondolom, hogy azért az ilyen zártkapus meccseknek is van némi hangulata. Persze más az üres padsorokkal, de azért valamilyen hangulat. Jól hallható ahogy a labda pattog, hallani a játékosokat, és az edzőt ahogy kiabálnak. Egy kicsit olyan mintha a grund szélén állna az ember... -
válasz
ZavaBalazs #132290 üzenetére
Egyébként a magas nézettség nyilván annak köszönhető, hogy hosszú idő után most volt az első topligás meccs és mindenki otthon van.
Majd ha elkezdenek újra kijárni az emberek, a meccsek pedig minden bajnokságban elindulnak jól besűrítve, akkor majd lesznek itt még negatív rekordok is nézettségben. -
dudu5130
őstag
válasz
ZavaBalazs #132292 üzenetére
De rossz volt hallani 14-ben a gumicsikorgasokat
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
DeathAdder #132291 üzenetére
az f1-ben is kísérleteztek mesterséges hangerő-javítással, de azzal nem értek egyet, itt viszont a vis maior miatt simán mehet.
mi az anyám ez, te jó ég...
-
válasz
ZavaBalazs #132290 üzenetére
Valencia Atalantán működött
Nem kellene, hogy ettől averziók legyenek, egy kamu világban élünk, ahol már az új műanyag autók is sound blasterről szólnak, nem a motorból
szükséghelyzetben simán meg lehetne húzni, a játékosoknak is biztos jót tenne valami hangulat.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Citroware #132289 üzenetére
ach so. tényleg fura volt, hogy kuss van, és csak a játékosok rikoltozását hallom, néha a madárcsiripelést meg a fényképező burstöt. hiába mesterséges, kipróbálhatnák, hogy milyen, ha hangosbemondóról megy egy általános morajlás, maximum egy forduló után azt mondják, hogy köszi, de inkább menjen némán...
-
válasz
ZavaBalazs #132288 üzenetére
Ez csak a panaszkodók miatt szólt, mert nagyon sokan írták, hogy ez így nem is érdekes, nézhetetlen, stb...
-
Most, hogy kiderült, hogy az emberek nézők miatt néznek meccset, elég sajnálatos, hogy egyszer végre csúcsra ér a Liverpool és az egészet beárnyalja a járvány. Ha végig is megy a szezon, meg sem lehet majd ünnepelni.
-
sh4d0w
félisten
válasz
Soulfly842 #132283 üzenetére
Ez a Budafok nagyon kevés lesz az mb1-hez...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #132282 üzenetére
nekem nem tetszett annyira a meccs
-
Soulfly842
addikt
Az milyen lesz majd a következő szezonban, amikor vezet a Budafok a vidi ellen ([link] )? Mit kiabálnak majd a szurkolók?
Élesztő! Élesztő! Élesztő!
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #132279 üzenetére
Frankfurt-Gladbach? Inkább nézd újra a legutóbbi Derby d'Italiát!
-
Enzolord
addikt
válasz
bagyulajuve #132279 üzenetére
Akkor nézd szurkolókkal..
-
bagyulajuve
addikt
odakapcsoltam most a Frankfurt-Gladbach meccsre, nézhetetlen szurkolók nélkül
-
LyonnaisFan1
őstag
Máris egy komoly meglepetéssel indult újra a német bajnokság.
A Lipcse együttese nem tudta legyőzni a Sallai Rolandot is foglalkoztató Freiburgot. 1:1
És a Freiburg a 93. percben szerzett egy jogosan érvénytelenített találatot, így a Lipcse még örülhet is az 1 egységnek.
Mindennek pedig a bőrgatyások örülhetnek, a Bayern ezt köszöni szépen.Többi délutáni eredmény:
FCA-WflW 1-2
BVB-S04 4-0
FD-SCP 0-0
TSGH-HBSC 0-3 -
Cartevo
őstag
válasz
Peterhappy #132273 üzenetére
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder #132275 üzenetére
üde kivétel
gonosz vagy
hát igen. de elég csak egy arsenalt megnézni.. hogy most az a csapat is mennyire szerethető mennyire nem, szubjektív. de hogy mennyire más csapat volt, olyan.. komolyabb. én nem tudok más szót találni rá mai napig sem. ezek a mostani csikócsapatok persze lelkesek meg minden, meg erőtől duzzadóak, ez kell az erőfocihoz, de.. nekem is nagyon hiányzik akár még a 2000-es évek nevei is.. az előttik meg aztán főleg -
válasz
Tibiajax #132267 üzenetére
És mennyire más egy 2008 előtti meccset nézni. Ég és föld volt a játék intenzitása, szervezettsége, a csapatok kompaktsága, a passzjáték minősége.. Mondhat bárki bármit, de ilyen hatással volt Guardiola játéka az egész futballvilágra. Teljesen megváltoztatta a fociról való gondolkodást (igazából csak visszanyúlt a régiekhez, de ez is valami)
2008 után szemmel láthatóan az ő játékfelfogása határozta meg a modern futball alakulását. Ugyan kezdetben mindenki az ellenszert kereste, de később már inkább követői lettek, mostanra meg már nem is lehet más futballal sikeresnek lenni, egyedüli üde kivétel Simeone
Bér én néhány ilyen nosztalgia meccs után feladtam, mert rájöttem hogy minél többet nézek annál jobban szeretek ki a mai fociból, és a kedvencemből. Lehetséges hogy a gyerekkori nosztalgia, de sokkal szerethetőbb csapatok voltak 15-20 éve, persze akkor is akadtak már csupaszbokájú műmájer figurák
-
-
válasz
Tibiajax #132267 üzenetére
Nincs tévém (online csiholok, ha muszáj), ellenben van három gyerekem, akit le kellett kötnöm, míg az Asszony tucatszám írta a beadandóit és készült a szigorlatra. Miközben próbáltam 7-18 között itthonról dolgozni és amikor csak lehetett, vinni a háztartást. Hirtelen ennyi érv jut eszembe, de amúgy jogos az észrevételed, pl. a Spurs-Arsenal meccset azonnal néztem volna, de nem tudtam róla, hogy ilyeneket közvetítenek
-
válasz
Peterhappy #132265 üzenetére
A báb fotód elkészült?
-
Tibiajax
nagyúr
nem értelek benneteket.. a sportévéken, hetek óta láthatunk, nézhetünk focit. oké, régebbi meccseket, de érdekes ez? fogadjunk, hogy van köztük olyan, amit nem láttatok még, gondolok főleg régebbi prem.líg meccsekre, akár. tök jó volt nézni tegnapelőtt a '04-es tottenham-arsenalt pl.
gyermeki módon ujjongotok itt, hogy végre láthattok futball-t, tévében, mindezt teszitek egy újra elindulni próbálgató, nézők nélküli magyar bajnoki meccs iránt..én nagyjából ezzel úgy vagyok, hogy ha valakit igazán, de tényleg meg akarnék kínozni, viszont nem testi erőszakkal hanem minden más módon, hogy ne legyen majd külső nyoma, akkor pontosan ezt raknék be neki, 7/24-be, és lássuk, meddig bírja. pontosan ezt, amiért most ti itt örömünnepet rendeztek
értem én hogy 'élő' valamit láthatunk végre, de kb ez az élő szó ki fog merülni abban, hogy egyenes kapcsolás lesz a mittudomén melyik rekes magyar stadionból..nem?minek örültek ennyire, továbbra is kérdőjel számomra. segítsetek.
de úgy hogy meg is értsem -
salesman
őstag
válasz
Peterhappy #132265 üzenetére
Jaja, a Zete szar volt.
-
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Peterhappy #132261 üzenetére
Atmoszférát, szurkolást végül tolnak a közvetítés alá? Mert láttam pár helyen, hogy gondolkodtak rajta. Úgy még talán meg is nézném. De anélkül nagyon hangulattalan, foci ide, foci oda.
-
-
pohár
félisten
-
Richard!
addikt
válasz
venember83 #132257 üzenetére
Arthur 0%, ugyanis kijelentette, hogy nem fog eligazolni! Sorry juve
-
venember83
nagyúr
-
Ringman
félisten
huh, most megnyugodtam:
Felcsút élt a lehetőséggel: csak adófizetői pénzből építkezik
bizonyos ingatlanjellegű beruházások esetén még a minimumként meghatározott 30 százaléknyi önerőt sem kell biztosítani, az utolsó fillérig fedezhető TAO-pénzből, vagyis közpénzből a projekt. -
sh4d0w
félisten
válasz
venember83 #132247 üzenetére
Siralmas...
-
Ringman
félisten
válasz
bonera!
-
drachoHUN
senior tag
válasz
Nesta, Pirlo és sokan mások. Lehetne pár havonta cserélgetni egy ideig.
-
alázógyík
addikt
válasz
Baresi ott van még?
-
máyköl
veterán
-
vond
MODERÁTOR
válasz
ZavaBalazs #132233 üzenetére
Vagy rohadt nagy troll, vagy csak szimplán idióta.
-
salesman
őstag
válasz
ZavaBalazs #132233 üzenetére
-
ZavaBalazs
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #132225 üzenetére
nem hagytak neki elég időt!!!!!!
-
LyonnaisFan1
őstag
Leekens visszavonul
Halistennek megy nyugdijba az a kokler -
salesman
őstag
Egy kis foci...
[link] -
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder #132222 üzenetére
Ennek is:
-
Ma 8 éve!
-
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #132218 üzenetére
Ha már felmerült: a válogatott egykori orvosa szerint nincs is valós szándék a folytatásra politikai szinten, csak épp ezt a kényelmetlen döntést nem akarják meghozni a politikusok, inkább a háttérben dolgoznak a folytatás megakadályozásán.
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #132217 üzenetére
a legjobban sikerült focis képek között van, egyik kedvencem
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #132217 üzenetére
rohadtul elaludhatna már végre a tűz...
de látod, mit lehet olvasni.. ahol kicsit is engednek, máris jönnek az újabb fertőzések. nem lesz ennek vége még egy jó darabig -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #132215 üzenetére
..várj
én a bajnokságot siratom, nem a válogatottat!
-
Richard!
addikt
"2018-ban jelent meg a Barcelona 2008-2012 közötti éveiről szóló dokumentumfilm, a Take the ball, pass the ball, amit úgy harangoztak be, mint a film, ami a világ valaha összeállt (egyik) legjobb csapatának történetét meséli el – ehhez pedig az Eurobarca elkészítette a magyar feliratot, amit szeretnénk most minden Barcelona szurkoló számára elérhetővé tenni."
Jó szórakozást: [link] -
-
Cartevo
őstag
-
alázógyík
addikt
válasz
venember83 #132204 üzenetére
Ezt kimondani nem nagy bátorság. Balotellit mindenki gyűlöli.
-
venember83
nagyúr
Chiello nem hazudtolta meg magát: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Hisense LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!