Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
Rühes párizsiak.
Bemakkerolták. Na gyerünk Atalanta, még nincs veszve semmi.1-2
Manu-Bayern effektus. -
omfgk
veterán
B+
-
Tibiajax
nagyúr
az egyik olasz fogja a lábát, mert görcsöt kapott, erre a hangszórókon nyomják magnóról a füttyöt ezerrel
-
LyonnaisFan1
őstag
A párizsi sztárok nekiálltak egyéniskedni, hogy majdnénmegoldom. Ez lesz a végzetük. Pedig egy remek összjátékozással kiegyenlíthetnének.
Főleg MONeymar játssza az agyát. -
LyonnaisFan1
őstag
Kapuscsere a palizernél. Ez még döntő lehet.
... vagy illetve mégse.
-
Nem tudom mit alkotott eddig ez az öregember, de aki egy ilyen csapatból ilyen eredményességet ki tud hozni, és ilyen taktikát megteremteni, az nagyon tud.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Tibiajax #134982 üzenetére
meló van, amik között határidős cucc is van
(#134983) forceberg - régen 1 hallgatóm volt, aki benne volt a csapatban, vagyis akkor még az orvosis főnix cheerleader csapatban, izraeli volt, de kenterbe verte Gal Gadot-ot - úgy akartam bevágódni nála, hogy simán ő lehetne inkább szépségkirálynő mint Wonder woman, de aztán sosem volt lehetőségem ezt elmondani neki
(#134985) Enzolord már a karácsonyi focin is felvetődött, de akkor nem jöttél
ui.:
HAJRÁ ATALANTA!!! -
Atalanta - Lipcse, Bayern - Lyon elődöntőket szeretnék. Ha ez megtörténik, rossz már nem nyerheti a trófeát.
-
Tibiajax
nagyúr
jajj Junior, miket csinálsz megint....
messin kívül még mindig ő a másik varázsló a mai focivilágban. aki mer egyáltalán régimódin varázsolnide, a kék-feketék vezetnek.
-
@Tibiajax
Egyed!!!
-
gyuromoj
veterán
válasz
dellfanboy #134984 üzenetére
Spíler 2 elvileg.
-
Enzolord
addikt
válasz
bagyulajuve #134981 üzenetére
Legközelebb egyeztessünk, és mehetunk innen egyutt..
-
dellfanboy
őstag
mai meccsett nem adja a m4?hol lehet nezni?
-
válasz
Átlátunk a szitán!
Otthon azt mondod, hogy idejössz, aztán meg mész a DEAC-os csajokhoz -
Tibiajax
nagyúr
válasz
dehogynem, simán összejön. felugrasz az expresszvonatra, itt meg majd viszünk.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Peterhappy #134980 üzenetére
sajnos nekem most nem fog összejönni, hogy Debrecenből jövő héten Pestre menjek
-
válasz
hhenry #134951 üzenetére
Hol?
Mikor?
Kikkel?
Boritas?Kicsit mintha elhalt volna a dolog, pedig jo volna... A BenHans-fele sztori is jol hangzott.
Nekem (meg mindig) nincs cipom, de van pkusz tiz kilom, szerintem netto serulesveszely vagyok, de ha osszejon Forumrol a letszam, megoldom es 95% hogy megyek.
-
Richard!
addikt
Beleolvastam a Bayern facebook oldalába...hiba volt
Olyan szintű arcoskodás megy ott, hogy ennyit rég nevettem.
Pár észlény hozzászólás:
"Messi nem említhető egy lapon Lewandowski-val"
"A Barcelona meg fog halni"
"Halálra vannak ítélve"
"Messi és CR bl címei semmit nem érnek"
🤣🤡 -
máyköl
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #134972 üzenetére
50-50 szerintem. Ha lenne Ilicic, akkor raknék is az Atalantára.
-
LyonnaisFan1
őstag
Az Atalanta továbbjutására mennyi sanszot adtok?
Megnyerték az egyik legnagyobb halat. De nem lehetetlen a helyzetük.
1 meccs teljesen semleges pályán, igaz nézők nélkül. A bergamoi csapatnak nincs mit elbuknia, ők már azzal túlteljesítették a feladatukat, hogy a Denevéreket nagyon megszórták még nézők elött. -
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #134959 üzenetére
Én is nagyon örültem az érkezésének. Volt, hogy úgy tűnt, ér is valamit. De aztán megcsömörlöttem tőle, amikor sérülése alatt folyamatosan csak posztolta a képeket instán az izmairól, divatos öltözékekről, ilyen-olyan élethelyzetekből (nem orvosi szoba vagy edzőterem).
-
válasz
venember83 #134965 üzenetére
Az a lényeg, hogy 2005 BL-döntőben kihagyta a büntetőt.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
máyköl #134961 üzenetére
nagyon sok újat nem.. tartja a labdát és erős. ugyanazt látják ők is, mint mi.
és örülnek neki, persze
#134963 Ringman Tonali... már megint egy név, akiről nem tudok semmit
ő jó?
elég nagy luxusnak tűnik, hogy nálunk csak padozik a világ egyik -ha nem a legjobb- belső védője..most oké h három védős rendszer, de szerintem a sakhtar ellen jó lenne ha inkább rohadtul négy védőznénk, meg előttük söprögetne még ugye brozo is, mint a kisangyal, mert lesz dolguk.. vágdossák a labdákat előre kukakunak, aztán ott ő meg a brancsa majd csináljanak valamit, és inkább ott legyen a labda
jajj, de félek ettől a meccstől -
Ringman
félisten
elvileg tonalit is le fogjuk igazolni.
According to the Corriere dello Sport, Sandro Tonali will be Inter’s third signing for next season, after Achraf Hakimi and Alexis Sanchez.
Inter management is ready to close the deal with Brescia after months of negotiation. The Italian is currently on vacation but he has asked his agent to close the deal as soon as possible as he is eager to play for Antonio Conte.eddig jó, de ha skriniart eladjuk conte 3-védős rendszere miatt, akkor kurvamérges leszek.
4védős rendszerben nagyon jó volt, szerintem 8-10 évre jó lenne a védőposztra. -
Ringman
félisten
válasz
máyköl #134961 üzenetére
lukakuval kapcsolatban voltak fenntartásaim, de ha nem sérül le (és lesz értelmes cseréje), akkor szerintem évekre meg van oldva az a poszt.
gyors, baromi erős és hajt.
azt sem tartanám rossz döntésnek, ha handa után ő lenne a csk (a rangidős helyett, aki szerintem handa után brozovic lehet, de ebben nem vagyok biztos - ranot nem számolom ide, mert a csere cseréje) -
máyköl
veterán
válasz
Tibiajax #134957 üzenetére
Mit mond az olasz barátod Lukaku -ról?
Én marhára csípem ezt a palit. Gyors, robusztus, megtartja a labdát ha arra van szükség... Jól járt vele az Inter, a csöves argentin csak bomlasztotta a csapatot (mondjuk az érte kapott 60milliót még mindig nagyon keveslem, tejelhetett volna kicsit jobban is a sejk). -
drachoHUN
senior tag
válasz
venember83 #134956 üzenetére
Megint elővették Dybala távozását, mint komoly eshetőség.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #134956 üzenetére
Douglas Costa nekem az egyik kedvencem, ha tud játszani, de általában sérült
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #134952 üzenetére
látod te meg...pont ezt kértem csak, hogy ne szimpatikus edzőt kapjon már a juventus..
így nehezebb szívből utálni őket -
Tibiajax
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #134953 üzenetére
Nem lesz az olasz gigásznak könnyű menet
nahááát....nemmmondod
nem nem lesz könnyű menet, hanem konkrétan végünk. csak..hogy még tisztábban láss,
ezek a csöves brazilok kontrákból bármikor fognak tudni gólt verni, kb. ha majd egyikből épp nem, mert Godin kivágja, jön a következő 1perc mulva, azt majd Handa üti ki, jön a köv még rá két percre, az meg már be fog pattanni. aztán mehetünk is az eredmény után, és ők meg még jobban kontráznak majd
kurrrvára ne legyen igazam. de sztem kb ilyesmi fogatókönyvre számíthatunktegnap reggeli capucciónózás közben épp ezt ecsetletem a gan mario kávézóban ezeknek a derék olaszoknak.. hogy ha a sevilla-t vagy a
brazilokatbocsánat ukránokat kapjuk, azok levernek bennünket.
bázel nem lett volna téma, simán verné az inter, ezért is lett volna jó ha valahogy, egy góllal, vagy tizikkel nyernek. sajnos sok esély nem volt rá, ez elég hamar be is bizonyosodott -
Ringman
félisten
válasz
venember83 #134952 üzenetére
kíváncsi vagyok, dobjátok-e a jövő évi bajnokságot azzal, hogy le lesz cserélve a keret fele.
a fentiekhez akkor hozzá lehet írni matuidit, szerintem te sem nagyon hiányolnád douglas costát, a sokszor sérült és igazából nem is túl jó de scigliot. -
LyonnaisFan1
őstag
A Shakhtar Donetsk alaposan helybenhagyta svájci ellenfelét, a Baselt.
Nem sokan számítottak arra, hogy a Basel ennyire alulmaradjon.
Shakhtar-Inter a következő fordulóban. Nem lesz az olasz gigásznak könnyű menet. Nagyobbat az Inter bukhat a párharcban, a Shakhtar meg kimehet a pályára az esélytelenebbek nyugalmával, aztán dőljön el. -
venember83
nagyúr
válasz
kacsyx #134949 üzenetére
Az Inter sem az már, ami régen volt, elég sok fiatal olasz van náluk, s valószínűleg a számuk csak emelkedni fog pl. Tonalival.
Állítólag Pirlo felhívta a keret több játékosát (Pipita, Sami, Blaise, talán Ramsey, sajnos nem ismert a teljes lista), s elmondta nekik, hogy nem szerepelnek a terveiben.
-
hhenry
őstag
Sziasztok! Jövő hét kedden lenne foci Pesten kinek van kedve/ideje jönni?
-
Tibiajax
nagyúr
ezt a wolverhamptont nem akarják átkeresztelni portugalhamptonra? dugig van nyomva portugál emberekkel..
igazi, szép patináns óangol csapat -
Tibiajax
nagyúr
nna, már megint térdelnek.....
ez még mindig a rasszizmus elleni bohóckodás? nagyon szánalmas
inkább focizzanak, zmeg.... -
Tibiajax
nagyúr
hajrá Basel!!!!!!!!!!!!!!! gyerünk fiúk, le kell győzni a sakhtart, mert az internek az nem menne, bennetek viszont igen, úgyhogy hajrá!!
-
válasz
Peterhappy #134943 üzenetére
PRAY station! -
válasz
venember83 #134942 üzenetére
Play Station
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #134941 üzenetére
Utóirat?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #134931 üzenetére
-
villamos
őstag
válasz
DeathAdder #134895 üzenetére
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #134927 üzenetére
ez a kép elég jujj
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83 #134927 üzenetére
Plusz még volt a "nem vártam ilyen jó teljesítményt a srácoktól" nyilatkozat a Lyon elleni meccs után, s kirajzolódik, miért is volt ennyire meggyőző a Juve a szezon végén (is).
Ezzel csak annyi a gond, hogy ilyen kifogásokat mindig lehet találni a játékosoknak így soha nem lesz meg a hőn áhított európai siker, de nem is érdemli meg így a csapat.
-
venember83
nagyúr
-
hhenry
őstag
Sziasztok!
Valakinek van kedve jönni PH! Focira? -
Enzolord
addikt
Hihetetlen, miket véd a dánok kapusa...
-
Tibiajax
nagyúr
mindegy... ez is letudva, egy némettel kevesebb, egy interrel meg több a képernyőn
jöhet a negyeddöntő! -
A Leverkusennek szurkoltam, de az az igazság, hogy az Inter jobb volt. Egész jó lett ez a csapat...
-
-
mephi666
nagyúr
ez a united eléggé csökkentett módban van ma... amit művel a védelem, ebben még egy bukta is benne lehet
-
Tibiajax
nagyúr
Barella...... így kell ezt. én mutattam neki
radírozzuk már le ezeket a kis gagyi németeket, ugyan már.. nem lehetnek ellenfelek egy grande inter-nek. ha a technikás getafét leszedtük, egy bájer nullfírt is le kell
RINGMAN ugye nézed a meccset?????
halló, meccsday van, digisport1
-
-
Tibiajax
nagyúr
ma este ugye tudjátok, kinek kell szurkolni..
úúgy van -
-
Viszlát
addikt
válasz
DeathAdder #134900 üzenetére
Persze, de szvsz a Unitednek nem ott kéne erősíteni. Főleg nem ennyiért.
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #134901 üzenetére
valahol leírták, hogy robertson vetélytársa lesz
...ehhez növesztenie kell egy pót-tüdőt addig (majd meglátjuk, mi sül ki belőle, valamint klopp mit lát benne... lehet, hogy neki is szezon végére ugrik egy nagyot az értéke)
-
Fusson ki merre lát, igazoltunk
kellett egy backup LB
1. opció:
Jamal Lewis - 20 milliódrága volt
2. opció:Sergio Reguilón - 18 milliódrága volt
3. opció: Kosztasz Cimikasz - 10 millió - megfelelő
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!