Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #135698 üzenetére
Lukaku tizenegyese után hívott a kötelesség
..hogy felvedd az inter-mezt szurkolni? -
-
mephi666
nagyúr
fiunk nincs 3.5 éves és ma nem akart időben aludni, meccs meg indult... mai kérdése: "ki az a lukaku"
-
Redneck
nagyúr
Éreztem hogy ez a szabad jó lesz.
2-2. Eddig izgalmas, remélem ilyen lesz a folytatás is!
-
LyonnaisFan1
őstag
LdJ nagyot megy eddig.
-
-
salesman
őstag
válasz
Peterhappy #135691 üzenetére
Hajrá Sevilla!
Megnézem már, kik lehetnek a Fradi leendő ellenfelei! -
Imádom az eldöntőket. Semmi cicó.
-
BT Sport kommentátor szerint ennek egyértelmű pirosnak kellett volna lennie.
-
Tibiajax
nagyúr
szilánkosra tapossa hátulról kukaku szárkapocsát és még neki áll feljebb..
ultrarofl
-
Dombiku hogy beesett, elég gáz volt...
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Peterhappy #135686 üzenetére
Nálam ez a Best tőlük. 0:30-tól.Ami pedig a sorsolást illeti, előfordulhatnak még ilyen esetek.
-
válasz
LyonnaisFan1 #135685 üzenetére
azt a csapatot titkon még a saját szurkolói is utálják
Érdekes szitu ez. És valószínűleg nem az utolsó.
Kap egy jó sorsolást a feröeri csapat és játék nélkül feljut a táblára. Röhej. -
LyonnaisFan1
őstag
A pozsonyi s.....n meccsét újra törölték.
Ezzel nekik valószínűleg viszont látásra.
A Ferencváros drukkerek különösen kedvelik ezt, de valszeg a többiek is. -
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Peterhappy #135681 üzenetére
ezt majd Brozovic eldönti.. meg a cimborái
-
salesman
őstag
válasz
Peterhappy #135680 üzenetére
THX!
-
válasz
Tibiajax #135678 üzenetére
A Sevilla házikupája. Bárhol és bárki ellen játsszák, technikailag ők az esélyesek.
Erről jut eszembe, emlékszem a '96-os olimpia előtt több helyen titkos esélyesnek tartották Magyarországot, merthogy igazi "Olimpia-menők" vagyunk
Fogalmazzunk úgy, végül Atlantában nem voltunk azok. -
-
Tibiajax
nagyúr
are you ready?
-
gyuromoj
veterán
Ansu Fati ügynököt váltott, Rodrigo Messit lecserélte, Jorge Mendesre.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #135662 üzenetére
tök jó lenne egy tök új barcát építeniük.. olyan valami revolution, vagy reboot kéne, mint annak idején volt 2004-ben.. amikor elment legalább fél csapat és jött sok új. deco, emerson, guily, van bronkhorst, marquez, és a csúcs, Ronaldinho. Laporta akkor lett az új elnök, rebuildbe kezdetett. emlékszem, a websitejuk is ezzel köszönt, the new fc barcelona!
-
BenHans
addikt
válasz
Noukoum #135664 üzenetére
Hála az égnek Ramon Planest nem rúgta ki a Barca hanem sporting director pozícióból technical dirctorba emelték, így nem jön hozzánk. Elqrtad az igazolásokat és a la masia kihalt mint a sósivatag, Carles Perezt meg eladtad gombokért (ezúton is köszi)? Gartulálunk szintet léptél!
Én csak Poch miatt futottam bele a nevébe, hogy dolgoznának újra együtt.
De Pochettino sem jön, legalábbis nem kéne ha azt nézem amit venember is írt, hogy egészen nevetséges bérigénye van.
Ha valamikor kirúgják Fonsecát akkor már inkább Allegri jöjjön...
Mondjuk most az a hír járja, hogy Fonseca marad, de egy meg nem nevezett olasz másodedzőt és egy technikai segítőt helyeznek mellé.
DDR és Totti felkészül? Adja az ég! 🤞♥
Kis érdekesség, Gonzalo Villarról, akit 4M€-ért igazoltunk a Spanyol másodosztályú Elchéből:
Játékpercre lebontva, nyomás alatt, amikor az ellenfél legfeljebb 1,5 méterre helyezkedik a játékostól és labdát kell tartani támadásépítésben ő a legjobb a Rómában, de Serie A szinten is topban van. Csiszolatlan gyémánt? -
mephi666
nagyúr
krvajók ezek a videók
itt edzőtáboroznak friss alpesi levegőn a szomszédban... van dijk hangjától meg vigyázzba vágja magát az ember
nem követek más csapatokat, de ők tényleg olyanok, mint egy nagy család... komolyan öröm őket nézni
tényleg azt szeretném, hogy még évekig legyenek így együtt ebben a formában klopp-al és az elmúlt 2 szezon csak az út eleje legyen
lallana és lovren távozása után hirtelen nem is tudnék játékost mondani, aki ne hiányozna nekem a csapatból
ui: ahogy nézem, ennek a görög gyereknek még fel kell vennie a tempót, mert eléggé ki van tikkadva
-
venember83
nagyúr
22 éve volt ez az UEFA-kupa döntő.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
DeathAdder #135669 üzenetére
Én azt olvastam, hogy ezt még Ibra harcolta ki a klubnál, azóta fixen ott van, semmi szokatlan nincs benne szerintem...
-
válasz
venember83 #135660 üzenetére
Szerződés alapján, nem ígéretként mint motivációs tényező hogy hamár ott vagytok akkor kaptok fejenként fél milliót ha megnyeritek
-
mephi666
nagyúr
válasz
forceberg #135661 üzenetére
ja, de annak kell maradni... 2014ben a 7-1-es brazil alázás után mondjuk nagyon visszavettek a döntőben, ahol argentínát vártam volna győztesnek, de nem jött össze... bízok benne, hogy most ezt a helyzetet rutinosabban kezelik és simán verik a psg-t
lehet számolni visszafelé: még bő 2 nap
-
omfgk
veterán
válasz
venember83 #135665 üzenetére
6 éves szerződést írtak vele alá kapásból?
15-ben végre elment Madridból. Örömünnep volt. Már akkor is voltak problémái a sérülésekkel.
De ingyen volt ő is a Juvénak...Ha már itt tartunk... Bale-t is lehet ám vinni. Ingyen.
De én simán elcserélném Costára is.Perez benne lenne valamilyen okosságban is ha kell.
60 milláért viszitek Bale-t, Costa meg jön Madridba 59-ért. -
venember83
nagyúr
válasz
omfgk #135663 üzenetére
Sami Khedira esetén 330 napot számoltam 2 év alatt. Nyilván nem lehet Dembelével versenyre kelni, de attól még nem túl megnyugtató a helyzet, főleg mivel Sami nem is akar távozni a klub próbálkozásai ellenére, jövő nyáron jár le a szerződése, ő pedig maradni is akar, hisz érvényes szerződése van jó kis fizetéssel, hülye lenne felbontani a szerződést. Nagyon szimpatikus hozzáállás.
-
Noukoum
veterán
-
omfgk
veterán
válasz
venember83 #135656 üzenetére
Lehetne rosszabb is.
Dembelé a Barcában, 3 év alatt kihagyott 527 napot.
A 145 millás csoda. -
válasz
venember83 #135660 üzenetére
Fejenként, nem osszesen.
Mephi: ez egy donto, itt nehez higgadtnak maradni, de bizni kell a fiukban.
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder #135657 üzenetére
Pont ebben mi a kivetnivaló? Bajnoki címért, sőt, bennmaradásért is fizetnek bónuszt sok helyen. Nyilván nem ekkora összeget, de Mbappé és Neymar fizetését figyelembe véve pár tízezer euró semmit nem jelent.
-
válasz
DeathAdder #135657 üzenetére
Inkább Mülcsiék!
-
"PSG boss Nasser Al Khelaifi announced today a 500,000 Euro bonus for every PSG player should the team win the Champions League."
és egy ilyen csicskaklub ülhet európa trónjára..
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Napfénysüti #135653 üzenetére
Csoda, ha lesz ott gol.
Mondjuk visszavagos, mennek a biztos 0:0-ra -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #135652 üzenetére
Borzalmas állapotú...
-
LyonnaisFan1
őstag
Az elchét lesi valaki? Az a pálya, te jó isten. Mint egy tehénlegelő, vagy tegnap Madonna tartott ott születésnapi banzájt.
-
Noukoum
veterán
válasz
salesman #135648 üzenetére
Mondjuk azt nem lehet érteni hogy miért is öröm nekem ha a sok bírka magyar sírni kezd mert kikap a fradi egy több mint 3x értékesebb csapattól? Max kínomban nevetek, de nem a fradin hanem a sok hülyén.
Szóval nem értem miért kívánod azt hogy nagyobb örömöm ne legyen mint a sírás. -
salesman
őstag
válasz
Noukoum #135645 üzenetére
A TM nekem is megvolt, nagyobb örömöd ne legyen, mint a sírás...
LyonnaisFan1: Köszi, jól sejtettem.
-
salesman
őstag
Klubcsapatok rangsorolásáról tud valaki egy linket?
A Celtic és a Fradi érdekelne, köszi! -
mephi666
nagyúr
válasz
BenHans #135640 üzenetére
ő a labdabirtoklással és a millió passzal akart dominálni... ami egyes csapatok ellen jól működhet, viszont egy bayern (vagy liverpool) kaliberű ellen lehet, hogy nem ez a legjobb, akik a labdaszerzés után már mennek támadni és megpróbálni gólt lőni... a labdabirtoklási % meg passzok száma csak statisztikai adat... a gólok száma számít a végén
a sokk passzal rá lehet faragni, ha pontatlanok, vagy az ellenfél labdát szerez belőle és azonnal kontráz... kellenek ehhez azért megfelelő játékosok is: poolnál maradva mindenki be tud segíteni a pálya összes területén és ez nagyon fontos... brutális mennyiséget lemozognak, de meg is van általában az eredménye... nem az, hogy majd a csatár az ellenfél térfelén várja a labdát, mint a sült galambot
itt van a pool kalendáriuma: szép elosztás ez
-
BenHans
addikt
válasz
DeathAdder #135638 üzenetére
Na igen, nem lehet ezt egyoldalúan megközelíteni, sokféleképp lehet jó egy csatár.
Rengeteg dologtól függ ki mennyire jó csatár. Én már eleve nem vagyok biztos abban, hogy el lehet intézni ennyivel, hogy "csatár". A gól akkor is gól, ha felteszik neki a labdát, ő leveszi, megtartja, kiteszi szélre, majd bekapcsolódik a 16-os előtt, elvisz egy embert és a végén gólpasszt ad.
Inkább szerveznék csapatot egy (büntetők nélkül) 13-15gól 8-10 assziszt, 8-10 kulcspasszos csatár köré, mint egy 23-25 gól, 2-3 assziszt, 2-3 kulcspasszos köré.Itt kötnék Pephez is, aki Spelletti után (aki szintén nem érdemelte meg) kopasz kókler lett a Lyon elleni meccs utáni megítélés alapján.
Szóval egy csapatban egy támadó középpályás is tudjon "védekezni", de egy belső védő is "támadni".
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
venember83 #135634 üzenetére
Mindenkinek volt már agy rövidzárlata
forceberg: Ha egy zászlót nem rakhatnak ki, vagy egy felvonulást nem vihetnek véghez, akkor ne mondja nekem senki hogy elfogadja a melegeket. Persze te nem is állítottad, hogy elfogadod őket. Én sem szeretem ha túltolják a PC-skedést, de ez azért bőven nem az a kategória és szégyen amit a fradi szurkolói közül páran múveltek. Erre jött a matrica válaszul, ami már nyilván egy provokáció. -
válasz
BenHans #135632 üzenetére
Az ilyen játékosok, mint Lukaku, Dzeko, Firmino, Giroud, Müller mindig alulértékeltek lesznek, pont abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy még mindig a csatárt a góljai minősítik hozzáállással tekintenek mindenkire (mondjuk most picit ellentmondok magamnak, mert Lukaku még gólgyáros is). Pedig mennyivel hasznosabb csapatemberek, mint pl. a kizárólag önmagát fényezni képes Neymar...
A világbajnok francia válogatott a 0 gólos Giroud nélkül teljesen más csapat lett volna (és nem előnyére), de épp múltkor olvastam, hogy Lautaro se lenne fele ilyen sikeres sem, ha Lukaku nem lépne vissza, mozgatná el a védőt nyitná neki folyamatosan a folyosókat, ezekben a lay-offokban mindig nagyon jó volt, de nem nem..
és Giroud, Dzekora is pont ugyanígy bójacenterként tekintenek, tévesen.
De ha Drogba azért az egyik legjobb mert a kevés gólja ellenére igazi clutch player volt, akkor Lewandowski sem tartozik a legjobb támadók közé
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #135634 üzenetére
Nem, csak nem szálltál fel a hypevonatra.
Ő egy erős befejezőcsatár, nem fog a 16-os előtt kombinatív játékra törekedni.
forceberg: Én értem, kb ezt írtam én is. De azért megnéznék egy jó beszélgetést köztetek Kele úrral.Előbb elkezdene személyeskedni, majd elintéz annyival hogy hülye kirekesztő vagy és ezt átmaszatolja a magyar focira, mint a mélyen gyökerező visszatartó erő a fejlődés kapuja előtt. Mocsok dolog kijelenteni, hogy a fekete srác tud futni, de elismerésre méltó, hogy nincs sok fehér a top sprinterek mezőnyében.
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder #135627 üzenetére
Értem, nyilván van Persie sem ügyetlen azért, mert egy megpattanó labda helyett bazukális luftot rúgott, de azért a lesszabályt értelmezni kicsit más kategória véleményem szerint. Mindegy, biztos csak a futballisták intelligenciaszintjére vonatkozó előítéleteim bújtak megint elő...
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
forceberg #135631 üzenetére
Amíg nem bántja az egyik ember a másikat addig nincs probléma.
A baj azokkal van akik bunkók, kirekesztőek, erőszakosak stb..... Ha valaki ilyen engem nem érdekel, hogy meleg, fekete, hupilila, hetero vagy fehér az húzzon a p****ba, vagy ahogy fogalmaztál, maradjon a saját 4 fala között. Nem közösségbe való...ennyi. -
BenHans
addikt
válasz
forceberg #135621 üzenetére
Normális vagy nem normális, de létezik a dolog.
Szerintem sem normális, valamilyen érzelmi vagy mentális probléma biztos van a háttérben, de üldözni nem fogom, csak ne tolják arcba úton útfélen mint a feministákat, a metoo, meg a BLM dolgot is. Nem mondom, hogy a képzeletbeli sárkányt üldözik és próbálják megtéríteni, mert létező jelenség mind ami ellen felszólalnak, de ezzel az erőszakos hisztériával ők is egy nagyon hasonló jelenséget hoznak létre, ráadásul az még rosszabb ha nem butaságból vagy divatból teszik, hanem anyagi érdekből.
Nekem van meleg ismerősöm, és a pride lezárások miatt idegrohama volt, hogy nem tud közlekedni a hülyeség miatt. Na ennyi. A melegekkel nincs bajom, de a köcsög **zikra nem vagyok kíváncsi, de még a melegek sem.
Ha már foci topik, akkor megemlítem, hogy ilyen okoskodó kis habzó szájú álintelligens passzív agresszív majomkákra sem vagyok kíváncsi, mint Kele Jancsika, akinek mindig sikerül az objektív adatokkal ábrázolt szubjektív elemzéseibe politikát csempészni.
---- ----
(#135604) DeathAdder: Én egyetértek azzal a hozzászólásoddal amit korábbról linkeltél. Szépen leírod benne miért nem jobb mint King Drogba.
De pl Lukaku semmivel sem jobb mint az amúgy erősen alulértékelt Dzeko, fogalmazzunk úgy, hogy ő most megkapja azt a figyelmet ami egy hasonló kaliberű csatárnak meg kellene kapnia. Fejben Dzeko vitathatatlanul sokkal erősebb. -
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #135627 üzenetére
na igen, 17 év sok idő
biztos megemlékezik róla, hogy náluk indul a profi pályafutása... azóta meg megjárta a newcastle-t, villa-t meg city-t is... ezt még meg is tudom neki bocsátani, hogy fél évtizedet lehúzott náluk...
neki tényleg szívügye a csapat, mert a "jelentéktelen" fa-kupa meccsekre is kiült motiválni a fiatalokat
-
válasz
venember83 #135606 üzenetére
Van persie is milyen suta nyomi volt már
mephi666 - 17 éve jártak utoljára az anfielden a bajnokságban, és ő is a pályán volt
-
viharhozo
addikt
válasz
ZavaBalazs #135616 üzenetére
Sztem tegnap a jelenlegi legerosebb vedelem allt fel, de Alaba vmiert horrorisztikusan szar volt, jellemzo, h a mar kikukazott Boatengnek kellett menteni tobbszor is. Sule se volt meggyozo tegnap, bar ez azert ertheto. Pavardnal voltak az evben biztato jelek, de tovabbra se tudom, Bayern-szint-e vagy csak kellett a vilagbajnoki kollekcioba.
-
Viszlát
addikt
-
LyonnaisFan1
őstag
Fradi-Diosgyor elhalasztva, hivatalos.
Uj idopont kesobb. -
mephi666
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #135616 üzenetére
az tuti, hogy már az elején izomból egymásnak fognak esni... psg-nek az az egyetlen esélye, ha hirtelen össze tud szedni 2 gól előnyt... ha az első 20 percben ez nem jön össze, a bayern szépen lassan kivégzi őket... hirtelen 2 gól előnynél fordulhatna az elő, hogy a münchen még feljebb menjen és kontrákból kapott gólokkal csak fusson az eredmény után... de ez csak az én meglátásom... "gól nélküli döntetlen, hosszabbítás, majd 11-esek" forgatókönyv tuti nem lesz
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
viharhozo #135611 üzenetére
a barca ellen is nagyon rezgett a léc az első 15 percben, ugye öngól, 2 Neuer bravúr, Messi kapufa (amire simán érkezhetett volna 3 tisztán álló barcás is fejjel), psg ellen is bekkelős, lassú kezdésre számítok. lehet, hogy a védelem jelentős rotáláson megy át, Boateng elvileg sérült, Pavard meg játékra kész - simán lehet ebből egy Pavard, Süle, Alaba, Davies --- Kimmich, Goretzka/Thiago kezdő a stabilabb védelem érdekében.
-
Septum15
aktív tag
válasz
#46372352 #135607 üzenetére
Szerintem egyik gyerek se tudja, hogy mit jelképezz az a zászló, és ha tudná se igazán érdekelné, és abban teljesen biztos vagyok, hogy nem befolyásolná a nemi identitását, szexuális vonzódását egy zászló.
Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy egy egyszerű zászló miért bánt ennyire néhány embert. Főleg, hogy ugyanezek az emberek nagy részénél nem verte ki a biztosítékot a Kaleta ügy, ami azért ezerszer rosszabb mint az, hogy néhányan egyenlőséget és elfogadást szeretnének. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
#46372352 #135607 üzenetére
szóval számodra a szűkített jogokkal rendelkező emberek egyenjogúságért folytatott küzdelme provokatív, értem. remélem ha van ovis/kisiskolás gyereked, jól meg is vered, ha büszkén mutatja, hogy milyen szivárványt rajzolt (amiről nyilván tudja, hogy a melegek szimbóluma, és ha meglát egy ilyen zászlót, automatikusan meleggé is változik).
szerintem okkal nem égettek zászlót, primitív dolog, meghagyják a primitív embereknek. ez sokkal frappánsabb
egyébként csak arra akartam felhívni a figyelmedet, hogy vicces, hogy egy jelkép gyalázásán felháborodsz, amikor az egy reakció egy (gondolom szerinted teljesen okés) jelkép gyalázására.azt látom, hogy nem tudnak vele hergelni
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #135604 üzenetére
ja, lukakunak rossz a marketingje
mint a viccben:
- Mi a különbség a mókus és a patkány között?
- ???
- Nem sok, csak hogy a mókusnak jobb a marketingje!ui: ja néztem ezt a pl kezdést... szép lesz 30 év után friss bajnokként a 16 év után feljutott leeds ellen
meg a következő meccsek se rosszak... ez a szeptember szép hónap lesz: f1 is lesz a mugello-n, ami szerintem k*rvajó lesz
játékokban imádtam azt a pályát... van rajta egy akkora egyenes, ahol tényleg el fog dőlni, hogy motorban melyik kocsi mit tud
-
viharhozo
addikt
válasz
ZavaBalazs #135579 üzenetére
Ez azert nagyon finom megfogalmazas. A meccs eleje a legsotetebb pepi idokre emlekeztetett, amikor minden kontrabol golhelyzet lett. Olyan volt, mintha az egesz csapat telefosott gatyaval erkezett volna a meccsre. Ez most nagy mazlival belefert, a dontoben nagy valoszinuseggel nem fog.
Erthetetlen, mi tortent.
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder #135604 üzenetére
Nem mindig bizonyította Lukaku, hogy annyira intelligens lenne...
-
Hoppp, megvan a hivatalos PL menetrend, ami egy Liverpool-Leedsel kezdődik
(aztán cselzi indegenben és arsenal otthon
jó szeptember lesz)
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
#46372352 #135600 üzenetére
hát most mondd meg, ezek a csúnya melegek, meg liberális politikusok már megint provokálják a szegény, hányattatott sorsú homofóbokat ezzel a módosított címeresdivel, akik erre válaszul, mintegy megelőző csapásként pár nappal előtte zászlót égettek.
bár lehet, hogy még reggel van, és keverem az ok-okozatot. -
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #135601 üzenetére
drogba volt még hasonló... brutál felépítés, mellé technika, tudás, gyorsaság... kár, hogy ő is kiöregedett
-
válasz
Viszlát #135599 üzenetére
Ja, nagyon alulértékelik Lukakut, olyan sztereotípiák vannak róla, hogy nagy, suta, ügyetlen, béna bójacenter, akire ívelgetni kell a labdát, a Unitednnél szerintem nagyon helytelenül így is használták, közben meg láttuk akár a korábbi klubjaiban, akár most az Interben, akár a válogatottban, hogy gyors, játékintelligens, összjátékban használható, rengeteget melózó, visszalépegető, folyosókat megnyitó, szélen is használható játékos, és nem mellesleg simán egy 20+ gólos játékos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!