Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
omfgk
veterán
Willian is the first player to score a Premier League goal in every month of the year.
-
vond
MODERÁTOR
Ejjj, de jó volt tegnap a West Ham - Chelsea, az eredmény meg főleg.
Két pontra vagyunk a negyedik helytől, és háromra a dobogótól.
Mondjuk a Wolverhampton-t továbbra sem értem. Kegyetlen, mit mennek ebben a szezonban.
-
-
Enzolord
addikt
Remelem, a DAC kifújja a Slovan orrát.
Forceberg, én Cantona miatt szerettem bele a United-ba, és Roy miatt még jobban megszerettem őket. Nagyon hiányoznak azok a fajta United Arsenal derbik..
-
dudu5130
őstag
Szép kis gól fesztivál volt Milánóban
-
hhenry
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #133390 üzenetére
Délelőtt még Svájcról volt szó
-
LyonnaisFan1
őstag
Mindeközben Bódog Tamás - Honvéd
Hivatalos.
Igaznak bizonyultak a pletykák. -
bagyulajuve
addikt
válasz
mephi666 #133385 üzenetére
ez van, meglátjuk mi lesz, de szerintem ne mfog sikerülni az egyből visszajutás
(#133386) LyonnaisFan1 én sem tudom mennyit adhatott, de az a pénz nem hiszem, hogy olyan jelentős lett volna, hogy a költségvetést érdemben megnövelte volna, de lehet tévedek
-
válasz
LyonnaisFan1 #133386 üzenetére
Egy pár 10 milkós(vagy jóval jöbb?) mezszponzor mi a milliárdos költségvetésben?
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
bagyulajuve #133384 üzenetére
Hát igen, sok víz lefolyt a dunán.
A másik hanyatló ok?!, hogy a teva kiszállása óta nem igazán volt a hajdúságiaknak tőkeerős szponzoruk.
Bár nem tudom, hogy a gyógyszergyár mennyire szponzorálta az együttest, de biztos nem kevés pénzzel. -
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #133384 üzenetére
3-4 éve debrecenben éjszakáztam céges ügy miatt és ott fizettek szállást a nagyerdő közepén, amitől a stadion 1 köpésre volt... elsétáltam arra és megnéztem közelebbről: durva most belegondolni, hogy nb2 meccsek jönnek itt
-
bagyulajuve
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #133383 üzenetére
amúgy kicsit durva, hogy mennyien elfelejtik, hogy Szimának mennyit köszönhet a Loki (és a szurkolók), és hogy a drukkerek egy jelentős része mennyire megutálta az elmúlt 2-3 évben, pedig a kaszinótörvény miatt sokkal kevesebb bevétellel kellett dolgoznia a klubnak és ez vezetett a hanyatláshoz
Tőzsér, pff.....ezzel nagyon egyetértek
-
-
Ringman
félisten
-
-
hhenry
őstag
válasz
Peterhappy #133375 üzenetére
Hát akkor? Gróf?
-
-
Ringman
félisten
Szerda délben Papp László, Debrecen Megyei Jogú Város polgármestere sajtótájékoztató keretében bejelentette, hogy az NB I-től búcsúzó DVSC csapatánál jelentős változás történik: a 73 százalékos tulajdonnal bíró Szima Gábor és a város útjai elválnak.
„Megállapodtunk abban, hogy elválnak útjaink. A következő hetekben Debrecen városa megvásárolja azt a részvénycsomagot, ami a Szima-család érdekeltségébe tartozik. Célunk, hogy elindítsunk egy társadalmasítási folyamatot, és új klubmodellt dolgozzunk ki” – mondta Papp László.
micsoda üzleti modell, a városnak gondolom túl sok pénze van, valamire csak kell költeni. -
-
válasz
Datsyuk #133364 üzenetére
Itt mindkét csapat emberei beléptek( Alba konkrétan már a nekifutáskor a vonalon áll), így nem kellett visszafújni. Ennyit tesz, hogy ostoba rengeteg focista, mivel VAR-nál mit gondolnak, hogy nem fogja látni a spori?
Kezezések, becsúszások, visszahúzások, bedobások, szabadrúgások pontos helyei, vagy épp a sárga-piros lapok még meccsen belül is összevissza vannak szankcionálva.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
DeathAdder #133358 üzenetére
Úgy legyen.
Bár Marszit kicsit sajnálnám. Oké, hogy elég hektikus a teljesítménye, meg mindig olyan feje van, mintha semmi kedve nem lenne focizni, de azért termeli a gólokat rendesen (14-14-re állnak idén Rashford-dal).
Mondjuk ennyi jó embert már tényleg nem lehet feltolni a pályára. Rashford és Greenwood (milyen gólt rúgott tegnap, baszki
) a jövő ott elől, Martial csak utánuk jön a fontossági sorban szerintem.
Grealish-ből és Maddison-ból nem lesz végül semmi? Fél éve még nagyon mondogatták őket, de mostanában nem hallotam felőlük.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
sh4d0w #133357 üzenetére
nem szerettem nézni azt a Barca-t, unalmas volt az egy millió passz, semmi változatosság nem volt a játékukban
bár igazából azért utáltam nagyon, mert példa nélküli ajnározás volt, ami csak úgy ömlött a sporttv kommentátorai révén, meg az ilyen kijelentések is kiverték a biztosítékot nálam, hogy a világ egyetlen csapata amelyik focizni tud, az a Barcelona
de ez már majdnem régen volt, szerencsére
-
válasz
Peterhappy #133359 üzenetére
Busquets-Suarez-Alba-Messi kvartett miatt kiszeretni.
Én igen, mert ez egy hülyeség, voltak vitatható jeleneteik(a harapáson kívül), de az ilyen kijelentéseket a személyek iránti utálat szokta vezérelni...
Pl. Cantona vagy Roy Keane óta mindenkinek ki kellett volna szeretnie a MU-ból? Ugyan már!
-
-
Meglesz az meglásd
(és akkor az általad felsorolt emberekből egynek befellegzik, szerintem Marcinak)
Legfontosabb lenne pogbáék mögé valakit pivotba, bár lehet oda is igazolnak, ott volt Gueye, de rá már lecsapott a párizs, de Ndidi talán még nála is jobb lenne a Leicesterből, bár biztos rohadt sokba kerülne.
-
sh4d0w
félisten
válasz
Peterhappy #133355 üzenetére
Szerintem a Barca játékába a Xavi-Iniesta-Messi trió miatt lehetett beleszeretni (én is kedveltem azt az űrfocit) és a Busquets-Suarez-Alba-Messi kvartett miatt kiszeretni.
-
válasz
venember83 #133354 üzenetére
Aki eddig nem szeretett bele a Barcába Messi miatt, az már nem is fog
De oké, jogos, ha egy kisgyerek most találkozik először vele és szeret bele a játékába, a visszavonulása/hazaigazolása után is megmaradhat Barcásnak.
Romário csak két évet húzott le ott, de épp akkor láttam az első Barca meccseimet, mikor Ő ott vagdosta a gólokat és miatta szerettem meg a csapatot.
De akkoriban még csak hetente egy-két külföldi meccset (BL) lehetett látni (ráadásul nekem csak fele annyi jutott, mert félidőben mindig elzavartak aludni). Ha akkor olyan bőség zavara lett volna, mint most, talán másképp alakul.
-
venember83
nagyúr
válasz
Peterhappy #133350 üzenetére
Semmi vonzó? Ott van Messi. De utána már tényleg qrva nagy bajban lesz a katalán klubvezetés kb. minden szempontból, a jelenlegi helyzetet látva pénzügyileg is.
-
válasz
Napfénysüti #133351 üzenetére
Jövőre lesz/lenne, volt róla szó, hogy előrehozzák, de szerintem abból nem lesz semmi.
Nem Antarktisz járna neki, hanem börtön. -
Septum15
aktív tag
válasz
Remélem nem nyerjük meg. Amúgy sincs rá szinte semmi esély.
A legutóbbi elnök választásnál ('15-ben) is már megvoltak a hangok, hogy leakarják váltani Bartomeuékat ugyanazokért, amikért most is, de az akkori nagyon sikeres szezon miatt a socik megint őt választották.
Ha nem nyert volna a csapat abban a szezonban annyi kupát már rég nem beszélnénk Bartomeuról. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Egyetértek, fejétől búzlik a hal. De ha jól rémlik idén vezetőségi választás lesz, remélem Bartomeu eltakarodik mondjuk az Antarktiszra...
-
válasz
venember83 #133347 üzenetére
Szép.
Nehéz lenne ezt csak az edzőkre fogni, míg a dilettáns vezetés IRL játssza a Fifa Manager-t.
Teljesen rossz a koncepció, sorra jönnek az agyament igazolások, sikerült néhány szezon alatt teljesen kiölni mindent a Barcából, amitől Barca. Már akkor is, mikor még jöttek a sikerek. Hát most már azok se nagyon fognak.
És még ha valami csoda folytán be is húznák a BL-t (nehéz ezt röhögés nélkül leírni), akkor is bőven-bőven ideje kongatni a vészharangot.Szerintem mára ne maradt semmi "vonzó" a csapatban. Fogalmam sincs, mi vinne rá ma valakit, hogy Barca drukkerré váljék, azt azonban sokkal könnyebb felfogni, miért ábrándul ki valaki a korábban hőn szeretett csapatából.
A Real ezt már behúzta, csoda kellene, hogy ne ők legyenek a bajnokok, nem láttam egy meccsüket sem az újrakezdés óta (előtte sem sokat), nem tudom mennyire jók, de ki merem jelenteni, ez a Barca szerintem meg sem érdemelné, hogy bajnok legyen.
-
drachoHUN
senior tag
válasz
venember83 #133346 üzenetére
Eddig nem ezt tették, vagy nem ezt kérte?
-
venember83
nagyúr
-
drachoHUN
senior tag
WTF? A győzelem mellett még néha focizott is tegnap a Juve. Ezt meg hogyan? Lázasak voltak a srácok, vagy Sarri?
-
vond
MODERÁTOR
válasz
DeathAdder #133332 üzenetére
Persze valahol bíztam benne, de őszintén nem számítottam rá, hogy ilyen jól fog működni ez a MU a kihagyás után. Pogba visszatérése is a lehető legjobban sült el. Örülés van.
Mondjuk az FA kupa továbbjutás elég nyögvenyelősre sikeredett. De ma feljebb kapcsoltak a fiúk rendesen, főleg az első félidőben. A harmadik gól egyenesen élményszámba ment. 3(-4) érintésből a saját 16-osunk elől.
Gyilkos ez a támadó szekció: Pogba, Fernandes, Rashford, Martial, Greenwood, James, Ighalo. Wan-Bissaka is egyre jobban futkározik fel a jobb oldalon. És ha tényleg sikerülne még Sancho-t is megszerezni...
-
egy ongol meg 3 tizi, az igen jo meccs lehetett
itt az esely a realnak, amivel altalaban nem tud elni..
-
-
Richard!
addikt
Messi meglőtte 700. gólját. A mérkőzés után vissza is vonulhat. A többi már megy nélküle is.
-
omfgk
veterán
válasz
ZavaBalazs #133336 üzenetére
Igen, kicsit félreérthetően fogalmaztam...
Az volt a meglepő ,hogy a bíró visszafújta.
Perez keze messzire nyúlik.
-
omfgk
veterán
Na ilyen is kevésszer volt eddig.
Ter Stegen elmászott a vonalról így újralöveti a bíró a tizenegyest.
-
Ma is látszik hogy Pogba toronymagasan kilóg felelé ebből a unitedből, egyből van foci is amikor ő a pályán van.
-
Richard!
addikt
Ma jár le Arda Turan szerződése. Sajnálom, igazán hosszabbíthattak volna vele.
-
kacsyx
aktív tag
válasz
venember83 #133326 üzenetére
Mindent is! De legalább nem fehérbőrűt igazoltak, így nem történt diszkrimináció.
-
kacsyx
aktív tag
Na, Sané állítólag 50 millió körül megy a Bayernbe. A transfert már bejelentették hivatalos csatornán.
Elnézést, hogy lerabolják a PL-t.
-
Ringman
félisten
újabb fodbalsiker:
Egyetlen magyar fért be az NB I. idei álomcsapatába
és az is a kapus.úgy érzem kevés a stadion és kicsi az állami támogatás mértéke, ezen sürgősen változtatni kell!
-
Datsyuk
aktív tag
Dortmundban az idei szezonban 45 Millió € veszteséggel számolnak (mivel tőzsdén jegyzett klub ezért kötelesek nyilvánosságra hozni ezeket az információkat). A klub maga egészséges, így nem lesznek gondok, de ahol már eddig is a kard élén táncoltak a vezetők ott hatalmas problémák lehetnek.....lásd Schalke, Barca és szerintem még esni fognak ki a csontvázak.
-
mephi666
nagyúr
ez azért gyönyörű... kapusfronton van nálunk a legkisebb probléma: király se volt rossz, gulácsi is jó... nb1ből meg dibusz
-
Septum15
aktív tag
válasz
Citroware #133315 üzenetére
Ma reggeli hírek alapján pontosan az a terve a nagyon profi vezetőségnek, hogy elpasszolják Todibo-t. Az nem baj, hogy Piqué-ben nincs már olyan sok szezon hátra, Umtiti katasztrófa az utóbbi időben, Lenglet egészen jó, de akkor is hosszú távra nézve van 1 védőnk.
Araujo nem volt rossz a Mallorca ellen, de vele együtt van 2 védőnk.
Legalább Todibo-val lenne 3, de minek is gondolnának hosszú távra.Azért az is nevetséges, hogy az Arthur és Cucurella eladás azért volt fontos, mert ha a klub nem jönne ki legalább 0-ba pénzügyi szempontból, akkor a vezetőség köteles lenne a negatív összeg 15%-át saját zsebből fizetni. (Legalábbis ezt olvastam)
-
A Barca eladogatja a fiatal tehetségeit, kiöregedés-közeli, még éppen csúcson de hamarosan belassuló játékosokat hozva a helyükre, ezzel sikeresen megalapozva azt, hogy ennek a csapatnak mennyire nem lesz jövője. Még Ansu Fatit kéne eladni (és esetleg Todibót), hogy tökéletesebben végezzék a dolgukat.
-
DS39
nagyúr
válasz
Peterhappy #133313 üzenetére
hát izé.
-
"...szimbolizálja a klub és az általa képviselt emberek közös identitását..."
Nem csapom le a magas labdát.
-
válasz
Tibiajax #133305 üzenetére
Mindig furcsálltam, hogy az olasz ligában valahogy könnyedebben igazolgatnak a játékosok ide-oda. Simán elmennek közvetlen riválishoz, esetleg kisebb kitérő után, de akár zokszó nélkül végigjárnak három-négy (egyébként ősellenség) csapatot, ha kedvük tartja.
Szerintem ez más bajnokságokban nem ennyire jellemző. -
DS39
nagyúr
válasz
venember83 #133308 üzenetére
😀
Volt már egy-két érdekes próbálkozás a mezeinkkel, de ez viszi a prímet.
Viszont 99,9% hogy az ezutáni szebb lesz. -
válasz
Tibiajax #133287 üzenetére
Amit a Reálban a kétezres évek elején
Annyi, hogy most nem csak a jóképű fenszi játékosok alapján megy a kiválasztás, hanem akik a legnagyobb instacelebek, meg akik a legtöbb facebook lájkot kapják.
És a legnagyobb probléma, hogy bármilyen szerencsétlenséget is csinálhatnak (ez igaz a Barszára meg a Reálra is), túl nagy klubok ahhoz hogy megbukjanak, és bizonyos szint alá lehetetlen hogy süllyedjenek ilyen-olyan okokból.. a nagyok egyszerűen külön pályán futnak ¯\_(ツ)_/¯
-
DS39
nagyúr
válasz
venember83 #133299 üzenetére
Egy csúszkáló, Pirelli gumis autó ilyen nyomot hagy, vagy honnan jött az ötlet? 😆
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #133299 üzenetére
ez igen!
a 3. számú mezben kell játszani, ha az marad a vízszintes csíkos. -
Új hozzászólás Aktív témák
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra