Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen asztali médialejátszót?
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
itouchfan
senior tag
válasz
DeathAdder #110896 üzenetére
Pedagógiai érzék zéró.
-
Richard!
addikt
André Pióca Gomes 2 hónap out. #szandékosvolthogyabarçanálmaradjon
-
Ringman
félisten
válasz
mourinho nagyon rottyon van pár éve, jót tenne neki 1 év pihenés (és nem úgy hogy kirúgják)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
This is not our squad
én mindig is mondtam, h egy söpredék.. -
válasz
paatrick #110894 üzenetére
Mourinho már kezdte a meccs előtt, hogy legerősebb kezdővel áll fel a pool míg ő csak "gyerekekkel", aztán gyorsan kiszámolta valaki a kezdők átlagéletkorát, ami 25 vs 26 év volt a mu javára
Aztán a meccs utáni nyilatkozatok...
Élmény lehet Mou alatt fiatalnak lenni
Amúgy ja, semmit nem befolyásol az eredmény, de legalább végre meccs volt, méghozzá nem is rossz
Sajnálatos h Mou még a sörmeccsen is végig buszozott, úgy h egyetlen egy támadást sem vezettek, csak rúgdosták fel a labdát Alexisre meg Matára.. pedig 45 perc után már a pool is lecserélte az ismertebb játékosait. -
paatrick
őstag
válasz
DeathAdder #110885 üzenetére
Azért az a MU kezdő
látszik mennyire veszik komolyan az amerikai bohóckodást.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder #110892 üzenetére
ja éértem, szóval a highbury után ezt is ledózerolják, hogy legyen dupla akkora, 16K ultra megaplázás komplexum a helyén
helyes! -
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder #110890 üzenetére
én személyesen örülök pl a Fulham-nek, hogy láthatjuk ismét.. kegyetlen kis hangulatos stadionjuk van, sokat néztem a meccseiket annak idején, amikor még megvolt a műholdas okosságom
emlékszem, mennyit néztem a csirkék meccseit is, azt a csapatot kifejezetten jó volt nézni (VdVaart, Csorluka, Modric, adebayor..) -
A PL újoncok nem szaroznak...Raul Jiménez, Rui Patricio, Joao Moutinho, Seri, Schürrle, Mitrović.. csupa válogatott csürhe.
Wolverhampton már tele van fenszi latinokkal, Rúben Neves meg nagy pályát futhat be.
Brutál harc lesz a szezonban, talán csak a Cardiffról mondható el hogy valószínűleg csont nélkül fognak kiesni.
-
Ringman
félisten
válasz
Tibiajax #110886 üzenetére
az argentin kezdetben padozni fog, szerintem politano fog kezdeni helyette, perisic-icardi-politano lesz elöl.
nem feltétlenül baj, ha az első félév arra megy el hogy szépen lassan felveszi a serie a ritmusát, csak ne candreva álljon be helyette (vagy legyen kezdő) mert agyfaszt fogok kapni
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder #110885 üzenetére
Shaqiri jó játékos, gyors, nagyon jól lő.. kapott most egy komoly csapatot maga köré, sok mindenre képes lesz. sajnos Milánó nem igazán jött be neki..
ég tudja, miért -
Tibiajax
nagyúr
válasz
máyköl #110883 üzenetére
azt kell hogy mondjam, nagyon jól látja a Barátod, mert tényleg igy van. olyan Dybala-féle gyerek, csak gyorsabb és csatárosabb. mint annak idején gólvágó Crespo volt
persze, még nincs azon a szinten, de még juthat oda. bár adná az égRingman ne légy már ennyire pesszimista, még rajtam is túlteszel
jönnek majd ninja-ék középre aztán felejtsük már el borhavalérót.. utolsó negyedórára beállva, tartani a labdát még pont jó lesz
-
-
Ringman
félisten
válasz
máyköl #110883 üzenetére
csak ne legyen coutinho2, mert candreva olyan megbízható.
coutinho úgy lett elpasszolva, hogy helyette ricky alvarezt játszatták (!) aki a sunderlandben olyan produkciót nyújtott hogy az interrel kötött szerződést felrúgva nem akarták leigazolni (úgy ment kölcsönbe, hogy ha bent marad a csapat meg kell venniük) és jogi útra terelték az ügyet.
-
-
vans?
őstag
válasz
BenHans #110874 üzenetére
koszi a valaszt! megprobalkozom a leukoplast + gez kombinacioval, egyelore betetet nem vennek, csak ha ez sem mukodik.
dupla zokniban szerintem mar nem lennenek kenyelmesek a cipok.
15+ evet fociztam kispalyan, csak az utobbi 3-4 evben (mar nem jatszom rendszeresen) jott elo a problema, sajnos nekem nem erosodik meg a bor ott, pedig hagytam is neki idot.
-
psg meccsen érme helyett hitelkártyát dobtak fel
-
BenHans
addikt
válasz
vans? #110871 üzenetére
Leukoplast szalag a megoldás, van fehér színű is az csúszósabb szövetes így kevésbé tapad le a cipőben, plusz ha úgy kényelmesebb egy vékony gézréteget is tekerhetsz alá a lábujjadra.
Sima tapasz könnyen elmozdul és hólyagot csinál, ahogy a kinyúlt zokni is.
Szerintem a szoros és/vagy kemény talpkiképzésű cipő okozza a lábizzadás pedig rásegít.
Érdemes lehet betenni valami puha de minőségi anyagból készült talpbetétet vagy esetleg dupla zoknit húzni és izzadásgátlóval befújni a lábad játék előtt, de zoknit csak száraz lábra húzz.Nekem már hozzászokott a lábam, idővel megvastagszik a bőr bizonyos pontokon, nem leszek lábmodell de ez van.
De még így is dupla zoknit húzok, egyrészt mivel bőr cipőben játszom és az tágul ha átmelegszik, másrészt a stoplist kell használnom műfüvön is és az így is túl kemény lenne, mert alulról érezném a stoplikat.
-
vans?
őstag
sziasztok! olyan problemam van, hogy kispalyas focinal allando jelleggel beverzik mindket nagylabujjam also resze. neha jon is ver, altalaban nem, de mindig faj. tobb teremcipom is van, tobbfele zoknival probaltam. teremben jatszunk, de ma fuves kupa volt, itt is elojott.
volt mar valakinek ilyen problemaja? tekerjem korbe szigszalaggal..?
koszi a segitseget!
-
itouchfan
senior tag
válasz
LyonnaisFan1 #110869 üzenetére
Azóta viszont egész nézhető a dolog.
A diósgyőr kegyetlen béna, továbbra is, a Puskás viszont egész jó tempót diktál elöl Radóval és Kissel.És ott a 2-0.
-
LyonnaisFan1
őstag
Adáshibával kezdődő Turulok összecsapása
MB1 én így szeretlek.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
ZavaBalazs #110858 üzenetére
-
DS39
nagyúr
válasz
k.rva nagy
-
MdewC
nagyúr
válasz
Ez így lett autentikus!
Rohadt jó!
-
RoyBatty
aktív tag
Hivatalos info nincs. Pletykák vannak mindenről (év végéig bekerül) és az ellenkezőjéről is szokás szerint
Ami szinte biztos, hogy az angol bajnokság/BL kezdetéig nem fog. -
dracox
addikt
Azt lehet tudni, hogy a digi tv a spilert beveszi a kinalatba? Még nem jártam utana a dolognak.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ó bmeg, most nézem, hogy ott hagytam a kurzort, na mindegy, vegyük úgy, hogy Pákó lowbudget "avatar - last airbender" cosplayes
-
RoyBatty
aktív tag
válasz
DeathAdder #110857 üzenetére
Igen. Annyi trükk van a dologban, hogy az idei szezontól a csoportmeccsek egy része 19:00-kor kezdődik, ezeket csak a Spíler2 adja. A 21:00 meccsekre továbbra is igaz, hogy az M4 választ elsőnek.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
-
bagyulajuve
addikt
válasz
aztaaa, akkorát röhögtem
-
ZavaBalazs
őstag
-
-
RoyBatty
aktív tag
válasz
bagyulajuve #110853 üzenetére
Úgy lesz továbbra is BL közvetítés, ahogy eddig ment a Sport1-gyel. Az első választás mindig az M4-é (kedden és szerdán is), a többi meccs megy majd a Spíleren.
-
Ringman
félisten
válasz
bagyulajuve #110853 üzenetére
remélem nem, felesleges közpénzt költeni 0 magyar jelenlétű sportokra (bl, vb, f1, stb)
-
bagyulajuve
addikt
akkor a BL-t az M4 abszolút nem közvetíti? Vagy megosztva a Spílerrel?
a Seria A-ról még mindig nincs hír...
-
villamos
őstag
Ez a kommentátor kezd egyre idegesítőbb lenni... Persze, biztosan élvezik a játékot, mintha olyan jó lenne 3-0 -ra kikapni úgy, hogy tízen vagytok...
Közben meg négynull... -
villamos
őstag
Ez nem is olyan régen még így volt, most viszont már annak is lehet örülni, hogy sikerült megnyerni ezt a mérkőzést. Főleg a Honvédnak, úgy hogy a csapat jó része el lett adva, nincs pl. egy darab csatár sem. Mindez tetézve a mai nevetséges játékvezetéssel...
-
villamos
őstag
Ez itt akkor ennyi volt.
-
villamos
őstag
Ez a mérkőzés nem alakul túl jól, nem elég hogy az ellenfél 2-0 -ra vezet, a lilák emberhátrányba kerültek.
-
máyköl
veterán
válasz
DeathAdder #110821 üzenetére
Nincs infó, hogy a Telekom mikor adja majd HD -ban a La Ligát? Elképesztő, hogy 2018 -ban egy spanyol bajnokság felől izgulni kell, hogy fogom -e tudni nézni...
Sport tv -s szakértőket, kommentátorokat szerződteti Andy bácsi?
-
villamos
őstag
Sovány előny ugyan, de legalább előny. Így van esély a továbbjutásra.
Remélem viszont ezt a buta hajókázást nem akarják erőltetni sokáig, egyrészt qrvaunalmas, másrészt még itt a Dózsának is lenne ma egy meccse elvileg... -
Ringman
félisten
válasz
dudu5130 #110834 üzenetére
valaki összeszámolhatná hogy hány szélsővédőt vettünk maicon és zanetti óta.
valami ilyesmi lesz?
kezdő:
handa
asamoah-skriniar-devrij-vrsajko
brozovic-gagliardini
perisic-ninja-politano
icardipad:
padelli
dalbert-miranda-rano-dambrosio
borja () vecino
karamoh-joao mario-candreva
lautaro martinezvagy három védővel nyomjuk?
attól kiégek. mazzarri, gasperini és zaccheroni mély nyomokat hagyott bennem -
Cartevo
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #110837 üzenetére
Így érhetik el a teltházat. Az előtt meg kötelező nyerni.
-
villamos
őstag
Na, csak összejött az a fránya gól! Megvan a vezetés!
-
villamos
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #110835 üzenetére
Nyugi, nem. Nem lehetnek állóhelyek, így a Kispest szurkolókat átzavarták a másik oldalra, őket hallod.
-
LyonnaisFan1
őstag
Ez a meccs meg mindig zartkapus? CSAK az a par nidercorni van kint, ok jol nyomjak
-
villamos
őstag
Teljesen olyan, mint a tegnapi meccs, csak fordítva. A Honvéd próbál támadni, vannak ilyen - olyan helyzetek, de az ellenfél mindig kivédi. Ellenben Gróf nem sokszor ér labdához.
A játékvezetés mondhatni botrányos, de mit is lehet várni egy olyan "svéd" bírótól akit Mohamednek hívnak.
("nem vett észre": egy szögletet, egy szabadrúgást, ill egy kezezést sem) -
omfgk
veterán
SAF videó.
Szerencsére már jól van.
-
villamos
őstag
Lássuk mire lesz képes ma a Kispest!
-
-
jbalint18
tag
Közben :
Atletico Madird - Arsenal 1-1 (Büntetőkkel 3-1)
Sajnos a mérkőzést nem láttam de sokatmondó ha ilyen kerettel partyban voltunk egy olyan Ágyús alakulattal szemben ahol több volt a profi mint az ifi. (13 ifi játékos volt a keretben az atleticonál) -
omfgk
veterán
válasz
Szóval :
1. lehetőség : Spíleren lesz az olasz liga, de valószínűleg (mivel a Spíler 1-en a PL és a BL fog menni) a Spíler 2 csatornán fog menni. A Telekom nagyon rugalmas (
), ezért talán majd jövő februárban be is teszik a csatornalistába. Persze SD-ben.
2. lehetőség : Digi Sport 1/2/3 valamelyikén adják majd. Ott valószínűleg HD-ban. Nem mintha ez rajtam segítene...
3. lehetőség : nC**e/Stream
-
cyberkind
félisten
válasz
Olyan jó, hogy részben nekik is hála, leszoktam erről is.
-
pohár
félisten
válasz
szakadjon rájuk az épület
-
-
scorpy02
aktív tag
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #110811 üzenetére
Hát ez ezerszer jobban néz ki. Ennek csak színe erős, nincs benne egy hatalmas design baki.
ZavaBalazs:
-
ZavaBalazs
őstag
miért, és a bayern fogkrémmel kimosott real madrid meze (mint 3. számú szerelés) milyen?
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Napfénysüti #110816 üzenetére
De van ott egy kis szolid fonákkal simogatás is.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
DeathAdder #110814 üzenetére
Mondjuk az a bal oldali srác eléggé úgy áll ott.
-
drachoHUN
senior tag
Marrotta: Bonucci mindenáron vissza szeretne térni hozzánk, és mi szeretnénk neki ezt a lehetőséget megadni. Mindazonáltal ez egyáltalán nem tűnik egyszerűnek.
Neeeeee már... Semmi nem indokolja, hogy visszahozzuk ezt a majmot. Sem a kora, sem a teljesítménye, sem a viselkedése. Értem én, hogy BL-t akar nyerni, és most Ronaldóval lát rá esélyt, de nem érdemli meg.
Beppe légyszi ezt hanyagoljuk!
-
-
válasz
Azigen
Fijuba' nem vot? -
vond
MODERÁTOR
válasz
Jesszus, hát ezt meg hogy sikerült összehozni?
-
-
cyberkind
félisten
válasz
DeathAdder #110808 üzenetére
Itt legalább már lesz BéeL.
-
válasz
Peterhappy #110806 üzenetére
muhhahaa
-
-
-
válasz
NyxNyxNyx #110805 üzenetére
Az idegenbeli mezuk jo lett. Ahogy a Barca edzomeze is
(Nem tudom volt-e mar) -
NyxNyxNyx
addikt
Gratulálok a Nike-nak, hogy sikerült összehoztni a történelem legrondább Tottenham mezét. Mintha tüdőnaciban tolnák..
-
venember83
nagyúr
válasz
bandus #110772 üzenetére
Egyetértünk, szerintem is be lehetne fejezni az ok nélküli címercsókolgatást, hacsak nem tényleg egy leendő klublegendáról vagy minimum egy hűséges játékosról van szó, aki valóban adott klubhoz akart igazolni x éves korától (pl. amióta már nem vizelt éjjelente ágyba).
Őszintén, szívemből kívánom, hogy olyan klubok, mint az üzleti etikát páros lábbal taposó Girondins de Brodeaux soha többé, senkivel ne bizniszelhessenek a transzferpiacon. Sajnos nem így lesz, pedig annak, amit a Malcom-sagában (milyen érdekes amúgy, hogy az ilyen necces sztorikba a Barcelona is szinte reflexből keveredik bele az utóbbi években) a franciák bemutattak, az üzleti világ rögvalójában valószínűleg ez lenne a jogos büntetése.
Mert mi is történt pontosan? A Bordeaux egyoldalúan, a Roma kifejezett ellenkézésének dacára, hivatalosan kommunikálta a megállapodás tényét Malcom-ügyben. Az olaszok át is küldték a papírokat, minden elő volt készítve az aláírásra - miközben ők csak a Bordeaux tweetje után tették ki a sajátjukat, egyébként szerették volna megvárni, míg visszajönnek az aláírt szerződések. Erre viszont már nem került sor, mert a Bordeaux a Barca (újabb, módosított, megemelt) ajánlatának hírére visszakozott, és bár a Roma egyszer még állta a licitet, másodjára már nem ment bele a kutyakomédiába Monchi.
Kele János.
Így egy Malcom meg aztán főleg ne csókolgasson címert...
Köszönöm, Tibcsi!
-
dracox
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali médialejátszót?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel