Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen asztali médialejátszót?
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziti cselzi cumminity shield
acestream://24f0be49a80a57ac98722825a4c1097bea1a304b
-
válasz
máyköl #111093 üzenetére
Mind olyan Pedro szint. Ezek a támadók CR nélkül fasorban sem lesznek...
Még egy kérdés mellett nem lehet elmenni, hogy a játékvezetés is átszékel-e CR-rel?Kroos azért volt csak ennyi, mert egy éve volt hátra, vagy benne volt a szerződésében, ha menni akar, akkor ennyi?
-
dracox
addikt
válasz
máyköl #111093 üzenetére
Nekem tetszik ez az irányvonal amit Perez elkezdett, de Benzema folyamatos szerepeltetése nem hagy nyugodni. Valamint Mayoral sem életbiztosítás igaz hogy nagyon kevés lehetőséghez jutott eddig a csapatban, ezért remélem megcáfol a kis spanyol ebben az idényben.
Még ca. van egy hónap az átigazolásokból és kész lenne a csapat? Nehezen hiszem el Perezt ismerve.
Vinicius pedig kellemes meglepetés eddig. -
máyköl
veterán
válasz
grabber #111089 üzenetére
Ha jól emlékszem az utolsó játékos akiért nagy összeget adtunk, tehát "galaktikus igazolás" volt az James, 80millió EUR, 4 évvel ezelőtt. Javítsatok ki ha rosszul emlékszem, de azóta kirívóan nagy összegért nem vásároltunk. Itt valami történt a fejekben, és koncepciót váltottunk.
Asensio 8m, L.Vazquez 5m, Kovacic 22m, Kroos 25m, Ceballos 10m, stb. stb.
Szép irány, kérdés hogy kifizetődő -e.
2014 óta a Barca: Suárez, Ter-Stegen, Rakitic, Umtiti, Dembele, Coutinho...
-
máyköl
veterán
válasz
bandus #111085 üzenetére
Modric ne menjen sehová .Ő jobban fájna mint Cr.
A baj az, hogy el tudom képzelni, hogy valóban váltani akar. Emberek, ez a csapat már a duplázással történelmet írt, de raktak még egy lapáttal erre, megnyerték a harmadikat is zsinórban. Tökre érthető a motiválatlanság a srácokban, hova lehet ezt még überelni? A fiatalabbak még csak-csak motiváltak a hosszú évekre tekintettel, de ha egy Modric azt látja hogy lelépett Zizou, ment utána Ronaldo is, a haverok meg Milánóban várják, Madridban pedig amit lehetett elért, sőt legenda lett, hát nem csoda hogy kacérkodik a váltás gondolatával. De ne menjen akkor sem. Modric kell és kész.
-
válasz
máyköl #111071 üzenetére
Az elmúlt években a Real nem is vett nagy sztárt. Vagy nagyon nem költekezett. Mindenki más szórja a lovét,valahogy a Real nem. Vagy nem sikerül neki megvenni senkit vagy nem akar belemenni az eszement pénzköltésbe,ami nem biztos hogy megtérül.
Modric-nak is ezért ilyen magas a kivásárlási ára. Mivel nem jött senki a Realhoz,nehogy elmenjen a legbiztosabb pont. Ezért lehetetlenné tették a megvásárlását. Szerintem jól csinálta az öreg. A Real most nem bírná el ha Marcelo,Modric elmenne.
Régen sokan magukbak nevelték ki a játékosokat. Realnak kéne a fiatalokat megvenni,kinevelni és egy egy világsztárt berakni a nagy csapatba. Az hogy valakiért 200 milliót fizessenek és fetreng a pályán az eszement. Ebbe a Real sem tud belemenni hogy mindenkit megvegyenek mert emiatt mindenkinek az ára feljebb ment.
-
máyköl
veterán
válasz
Tibiajax #111075 üzenetére
Cr elmenetele még jól is kisülhet. Gondolj bele, mostantól veszélyesek leszünk szabadrúgásokból is.
Egyébként mindig is úgy gondoltam, hogy a Barca sokkal jobban Messi függő, mint a Madrid Cr. A Barcának sokkalta joban fog fájni (sztem évekig), ha Messi lelép vagy használhatatlanra kiöregedik. Bár ettől függetlenül egy Hazard -al minimum pótolni kellett volna a portugált, de nem féltem a srácokat, vannak itt gólképes emberek (Isco, Bale, Asensio, Vazquez, vagy akár Kroos és Modric, + ügyes ez a Vinicius srác is). A franciát direkt nem említettem.
Úgyhogy egy kicsit szerintem jobban van most sajnálva a Madrid, mint amekkora baj van valójában. Lehet itt meglepetés...
-
-
válasz
máyköl #111071 üzenetére
remélem még modric is elmegy. én amúgy nem lepnék meglepve, szívesen megnézém őt az interben, de kb. neki is ez lehet az utolsó kiugrási lehetőség. baromi sikeres öt éve volt itt a bl címekkel, én el tudnám fogadni, hogy váltani szeretne, az inter meg tökélets lenne neki. az olasz bajnokságban még nagyon topon lenne, nagyon élne, én úgy gondolom. a horvát spanok tárt karokkal várják, ronival is össze tud futni egy kávéra és milánóból még az első osztályú vonatjegy is olcsóbb haza
jobban zavar inkább a gyengülés a csapatnál és, hogy az új edző egy barca módra felépített mini spanyol válogatottat akar a csapaton belül. ramos, carvajal, nacho, odriovalaki (egy teljes válogatott védelem gyakorlatilag), vazquez, asensio, isco, ceballos meg esetleg llorrente a középpályán, továbbá ott van mayoral. helyette azért visszahozhatták volna marianot legalább
szóval ha ezeket a játékosokat fogja erőltetni, akkor nem tudom mi lesz kroos-szal, casemiroval, modriccsal. isconak kb. ez az ultolsó lehetősége, hogy akkora játékossá váljon amekkorának beharangozták. és bízom benne, hogy asensioból ki tudják hozni a maximumot, mert felépítése alapján igencsak cr-re hajaz, tehetsége, technikája talán még több is van neki, csak azt az irgalmatlan mennyiségű munkát kéne mégbelerakni a fejlődésébe, amit ronaldon kívül szerintem senki nem tett meg a futballban. jah, és persze vinicius. nekem nagyon tetszik a srác. és már vízionáltam is magam előtt hogyan tud együtt játszani egy brutálisan atletikus, nagy gólokat verő ronaldo-like asensio, kiegészítve a trükkös, gyors, robbanékony ronaldinho-like viniciussal, megtámogatva még bale gyorsaságával és a többiekhez képesti rutinjával. nah, az csemege lenne azért.
-
dracox
addikt
válasz
Tibiajax #111075 üzenetére
Cr7 elkényeztette a Real szurkolókat az évi 50 góljával ezzel pedig eleg magasra rakva a lécet. Előbb utóbb a Barcelonanal is be fog ez következni amikor Messinek búcsút intenek csak kérdés, hogy mikor. Azt sajnálom a legjobban, hogy Benzema - Mayoral duóval akarnak nekivàgni a szezonnak ami halott ügy szerintem, de a piacról valakit hozhatna Perez még ha nem is hatalmas név. Marianoval kiegyezne a legtöbb szurkolo ahogy nezegettem forumokat. Mbappét pedig pár év múlva elhozzák a PSG-től.
-
válasz
DeathAdder #111078 üzenetére
Parádés
Ennél csak az Evertonnak volt talán extrémebb kabalája, igaz az a prosztatarákra volt hivatott felhívni a figyelmet (ha jól tudom)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder #111078 üzenetére
hibátlan
-
-
Tibiajax
nagyúr
nem tudom gyerekek
lehet nem lesz igazam, aztán a végén behúztok megint egy bl-serleget majd, de.. azért zizu meg cr9 az gci nagy érvágás lesz a királyi gárdának..
akár lesz a végén valami új ember, akár nem
és most először sajnálom a real-t, és nem feltétlen szánalomból.. egyszerűen csak elég belegondolnom, mi lenne ha a barca elvesztené messi-t.. hát most nem azt mondom h nem néznék jó ideig barca-meccset, de nagyon durván nem lenne ugyanaz. és kegyetlen szomorú lennék
és most ti gondolom, valami hasonlót érezhettekpersze, másfelől nézve, mivel a magam részéről én rühelltem ugye cr-t, annyi jó lehet a dologban -szintén megint csak magamra gondolva önző módon-, hogy hátha felépül majd egy új, igazán szimpi királyi csapat. a portugál ratyik eltűntek, már csak butafejű barbár kázemirót kéne dobni..
mbappét pl simán el tudnám képzelni hófehér mezben -
máyköl
veterán
Na, úgy tűnik nem jön végül Madridba se Hazard, se Courtious, se Neymar, se Mbappe...
Izgalmas egy év lesz, Ronaldo pótlása nélkül.Mondjuk Hazardnak is utolsó esélye volt még eligazolni valahova...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #111068 üzenetére
mmm....megondoltam magam
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #111061 üzenetére
a juventus-cimer tetkós vidalra gondolsz?.... ugyan már
mi modric-ot akarjuk. -
Z'Z"
őstag
válasz
salesman #111064 üzenetére
Ezt írtam én is, hogy nem ért lapot.
Juhász és Fiola gyalázat volt, amit műveltek.Egyébként nemrég beszélgettem a haverokkal, arról hogy az EB-n azért "hajtottak" a focistáink, hogy kedvező ajánlatot kapjanak külföldről. Mivel nem jött és nem is nagyon keresték őket, így hirtelen elfelejtették azt is, amit eddig tudtak.
Lehet szidni itt a vezetést, de először a játékosok fejében kellene rendet tenni. Persze lehet írni, hogy rossz közegben nőttek fel, de a lehetőség ott van mindenki előtt, hogy kitörjenek ebből.
Így, hogy nincs semmi motiváció, mert megkapják a fizetést és bejárnak edzést imitálni, nehéz is valami nagyot várni tőlük.
Állítólag a képzésünkel sincs gond, mert fizikailag fel tudnák venni a versenyt top focistákkal.
(Ezt talán Dárdai mondta, de sajnos nem találom a nyilatkozatot.)
Mondjuk "szakértő" utánpótlásban már elsők vagyunk. -
Z'Z"
őstag
válasz
salesman #111062 üzenetére
Ezt a cikket ugye te sem veszed komolyan?
Már ez is nevetséges:
"A kiállítás, ami megroppantotta a Vidi BL-ellenfelét"
Szegények úgy összeroppantak, hogy 10 emberrel is megizzasztották a Vidit.A bíró jól látta az esetet, mert pont előtte történt, ráadásul Virgil Misidjan tette ki előszőr a kezét:
Igaz, nem ért lapot, de ez a bíró döntése."Az esetet megnézve jól látszik, hogy minimum annyira színészkedett, amennyire Juhász Roland odakönyökölt neki."
Hova könyökölt?Végezetül, csak ennyit mondanék (írnék) a fentiekhez :A győzelmet nem kell megmagyarázni.
Szerk:Elnézést a képminőségért.
-
salesman
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #111057 üzenetére
-
-
Ringman
félisten
belenéztem az inter-lyon meccsbe, nem véletlen hogy nem nézek felkészülési meccseket, libalegelőn kocog mindkét csapat.
-
-
Ringman
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #111051 üzenetére
-
Sonja
nagyúr
Tudja valaki, hogy mi fogja adni a holnapi Chelsea - Man City szuperkupa meccset?
Sehol nincs írva.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Richard! #111045 üzenetére
8-án ülnek le a kinaiak még egyszer beszélgetni Perezzel. egy finom madridi autentikus ebéd mellett megpróbálják meggyőzni az elnök urat, talán mégis el kéne hogy engedje a kis horvátot..
a szive úgyis oda húzza. neje is vágyik a frissülésre, és ehhez Milánó csodás lenne egy horvát számára
válogatottbéli cimborái is tárt karokkal várnák gondolom -
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder #111042 üzenetére
elfelejted, hogy gyermekként még mindenki ártatlan és tiszta szivű.. xd és ami a szívén...
-
-
máyköl
veterán
reálisan mikortól lesz hd -ben a spíler 2 telekomosoknak?
-
Ringman
félisten
vidal csak 18M-ba került? wtf
-
LyonnaisFan1
őstag
Na kezdődjön a HSV másodosztályú hadjárata.
Az első akadály a Holsten Kiel teltház elött hazai pályán.
... furcsa, hogy a sport1 adja. De a lényeg, hogy magyar adja -
Ringman
félisten
válasz
forceberg #111032 üzenetére
ezt is érdemes mellé elolvasni - szintén vízilabda - (korábban is linkeltem már): [link]
Szerintem nem az a jó edző, aki az egy-két tehetségesből csinál egy szuper tehetségest, hanem az, aki aki a számtalan közepesből sok jó hasznos játékos gyúrt. Na, ezt nem látom manapság.
-
válasz
Napfénysüti #111027 üzenetére
Ezen a cikken is érdemes elgondolkodni...
vizilabda_kezilabda_kudarc_penz_tao_lottonyertes/"Hogy mi történt? Az, hogy a magyar csapatsportok, a kiemelt kormányzati támogatásnak, a tényleg végtelennek tűnő, közpénzjellegét néha elvesztő közpénzáradatnak köszönhetően versenyképesek lettek - legalábbis a fizetésekben"
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder #111029 üzenetére
ez mi ez?
-
-
drachoHUN
senior tag
válasz
venember83 #111012 üzenetére
Phfej...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
sh4d0w #111017 üzenetére
néztem az ute-meccset.. ügyesek voltak a fiúk, spanyolok mozogtak egy kicsit, ebben tökéletes társ volt az magyar első osztályú csapat
és amikor már azt gondoltam, a szinvonal rendben van, mutatták szünetben ennek a honvéd csapatnak a meccsét: 'jajj, csak rúgjuk már ki onnan valahogy a kapu elől... de ne ők!.. gól, sajnos ők rúgták be'
na most, és ez egy luxemburgi bajnoki csapat volt. nem a malmö, nem egy dán vagy portugál klub, egy luxemburgi. és simán verték a magyar klubot ők is
ez gyerekek... nem is tudom. szavakat is nehéz erre találnide nem is értem. nem értem egész egyszerűen az egészet... hogy miért nem tudnak focizni
hogy a krva annnyjukat, hogy a labda ugyanaz, ugyanazt kell kell csinálni,passzolgatni, járatni, menni fel, csel, lő, gól. hogy egy a barca, a liverpool vagy egy lyon vagy a besiktas miért tudja ezt megtenni azzal a szájbakúrt kbszott labdával, ezek a suttyók meg miért nem?? egy nevesincs, alig jegyzett amatőr luxemburgi akárkikkel szemben. kapják az igen jó fizetést. eleve az h pénzt kapnak érte, hogy focizzanak xdddd. ezek... és nem 160nettót, jóval többet. egész nap semmi dolguk, csak hogy gyakoroljanak egymagukban, aztán egymással. és még gy is erre képesek, hogy felmennek, futkároznak a labda után, becsúsznak, belefejelnek a labdába ha kell, ha nem, és ennyi a tudomány. nekem ez egész egyszerűen egy érthetetlen dolog -
itouchfan
senior tag
válasz
L_YKing #111021 üzenetére
Messi évek óta a pálya közepén játszik, nem fogja kirakni szélre, ebben az egyben biztos lehet mindenki.
más: Elhalasztják a hétvégi Videoton-Mezőkövesd MB1 bajnokit, hogy a Vidi tudjon készülni a Malmö ellen.
Szerintem ez gáz, a Barca bajnokiját sem halasztják el a BL elődöntő előtt...kettős terhelés meg a sok kamu duma -
máyköl
veterán
Oké, hogy jó játékos Vidal, de 31 éves. A Barca lett az új Madrid?
-
sh4d0w
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #110993 üzenetére
Közben a Honvéd sikeresen kiesett luxemburgi ellenfelével szemben. Supka magyarázata: fáradtak a játékosok, sorozatban játszák a meccseket...
-
dudu5130
őstag
válasz
Az első hibája után mit fog kapni ő és a klub vezetői is...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
inkább nem is mondok semmit.. de szerintem egyet gondolunk nagyjából úgyis
-
Ringman
félisten
válasz
mezcsókolgatás nem volt?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #111010 üzenetére
és akkor most így nagyjából mindenki boldog, mintha nem is történt volna semmi?..
-
Cartevo
őstag
Már 6 gól kell a liláknak.
-
válasz
omfgk #111005 üzenetére
"szerintem Iniestát senki nem fogja pótolni."
Maximálisan egyetértek. De azért próbálkozni próbálkozhatnának.
Coutinho-Busquets-Rakitic tengelyre gondoltam amúgy, de majd elválik.B csapatba érkezik Belgiumból
egy tehetséges srácMoussa Wagué, aki Semedo-t pótolhatja idővel (és tud bal bekkben is játszani).
+ Alcacer várhatóan a Watfordban köt ki, jó eséllyel kölcsönben.A legnagyobb baj - de tévedjek -, hogy mind Vidal, mind Malcon sokadik tervnek és/vagy elkapkodott döntésnek tűnik. De míg Malconnak abszolút örülök (a módszernek nem), addig AV. hát... Meglátjuk. Paulinhonál sem voltam derűlátóbb, nála pedig talán jobb játékos Vidal, cáfoljon rám...
-
dudu5130
őstag
válasz
Peterhappy #111000 üzenetére
Most volt egy hosszabb térd sérülése, de nem mondanám, hogy nagyon sérülékeny lenne.
-
omfgk
veterán
válasz
Peterhappy #111004 üzenetére
Nem vagyok Barca fan, de szerintem Iniestát senki nem fogja pótolni.
Arthur inkább Rakitic posztján van szerintem. Coutinho pedig sokkal veszélyesebb a kapura mint Iniesta.
Busquets, Rakitic, Arthur, Rafinha, Suárez, Gomes, Coutinho. És akkor még ide jönne Vidal? Fura.
Miközben nincs csere balhátvéd...Jah meg még Malcom. Akit alig láttam focizni így nem tudom mi a posztja.
Elől Suarez, Messi adott. És még ott van Dembele. Meg pár csőcselék.
Brutál keret.Mindeközben pedig Perez malmozik...
Én a helyében nem lennék ilyen nyugodt. -
-
válasz
Napfénysüti #111001 üzenetére
Egy személyben tudja pótolni Paulinhot (a fodrásznál) és Aleix-et (a nevével). Esetleg összeáll az Arthur-Arturo középpálya... Más ötletem nincs.
Ha van humoruk a 22-es mezt adják Arturonak.Na, kettővel megy közben az alacsonykukorica...
-
omfgk
veterán
Ha tényleg megy Vidal a Barcához akkor viszont Valverde 4-4-2-es felállást tervez. Kezd sok lenni a középpályás.
Dembele húzza majd a rövidebbet.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Peterhappy #111000 üzenetére
Én se értem minek kellett Vidal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali médialejátszót?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync