Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
omfgk
veterán
válasz
hobizoli #110393 üzenetére
A La Liga kb már most elment...
Dembelé és Coutinho végre normálisan végigtolják a felkészülést.
Jött Arthur a középpályára. Lenglet a védelembe.A Barca idén semmiképp nem gyengült.
Hasonló bajnoki teljesítményt várok tőlük.A Realnál viszont az említett problémákon kívül is vannak gondok.
A Ramos + Varane párosnak nincsen cseréje. Nacho kevés a BL-re, Vallejo nem lett beépítve.
Ramos 32 éves. Varane pedig sérülékeny.Marcelo cseréje szintén nincs megoldva. Theo-t be kell építeni.
Modric remek formában, viszont ő már 33 éves (szeptemberben).
Casemiro-nak szintén nincs cseréje (Llorente se lett beépítve).Egyedül a jobb-bekk poszton történt előrelépés. Végre van két jó hátvéd Carvajal és Odriozola személyében. Ennyi. Minden más poszton egyelőre (meglátjuk az új igazolásokat) stagnálás, vagy visszalépés történt.
ui : Kovacic is amúgy kérdéses. Szeretne többet játszani, de sajnos Zidane nem adott neki elég lehetőséget. Vele kapcsolatban is felröppentek pletykák.
-
törölt tag
válasz
máyköl #110394 üzenetére
Ez igy van. Lehet tavaly 12 golt rugott Hazard de azert nezzuk meg a csapatot is korulotte. Azert nem egy isco, kroos, modric, brigadrol beszelunk... masreszrol meg sokkal jobb rendszer az ha nem egy emberre epul a csapat... mi lett volna ha Roni leserult volna egy fel evre? Meg lett volna love a csapat. Jojjon egy jo jatekos es mukodjon meg inkabb csapatkent a csapat. Nem kell galaktikus mert a csapat tobbi resze amugy baromi eros.
-
máyköl
veterán
válasz
hobizoli #110393 üzenetére
Nem Cr -t akarom fikázni, de ne láss bele abba az évi 50 gólba túl sokat. Ha egy Hazard megkapja a büntetőket, és ráépít a csapat, mondhatnám hogy rá játszanak, hogy ő rúgja majd a gólokat, ő is képes lesz ekkora gól adagra. Mbappe -ban ezt például nem látom, hogy tudna ennyit termelni évente. Gyors, fiatal, ügyes, de ez még nem az ő szintje.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
omfgk #110391 üzenetére
igazabol 2-3 igencsak patent jatekos kene oda most csatarnak hirtelen, de az jelenlegi arak mellett 500+ misi
Perez ezt elqrta, nem kicsit
egy bebukos szezon utan ugy levaltjak, hogy csak nyekken
esetleg Isco, Asencio ki tudna huzni a szarboltavaj ruppotlankodott a Mbappe-n, most meg nincs kit megvennie, aki olyan RM szintu lenne
az a baj, hogy CR felallitott egy mercet, amit nagyon keves játékossal lehet majd csak megugrani
a szurkolok meg le fogjak tepni a fejet, ha nem lesznek a Barca-val az elen a bajnoki cimertBL cim meg kb felejtos komolyabb csatar erosites nelkul
-
omfgk
veterán
válasz
hobizoli #110385 üzenetére
Bélára nem lehet csapatot építeni. Ő is már 29 éves.
Jelenleg egészséges, de bármikor jöhetnek megint egymás után az izomsérülések. Utána pedig a formahanyatlás a kihagyások miatt...Benzema pedig egy rossz vicc.
Perez helyében csipkedném magam és minél előbb megszerezném a Hazard, Icardi párost.
Kane, Neymar, Mbappe idén nem elérhető. -
Z'Z"
őstag
Ez már a vég:
Malawi: Madonna futballakadémiát akar alapítani.
Vagy csak elkapta a Viktoriusz láz. -
Ringman
félisten
még nem fix melyik csapatok lesznek a serie a-ban: [link]
Chievo and Parma will appear in court on Tuesday, each facing the threat of relegation from Serie A.
Chievo were referred to the FIGC’s Federal National Court for false accounting, while Parma striker Emanuele Calaio is alleged to have sent text messages to Spezia players implying possible match-fixing before his side’s 2-0 win on May 18, which secured their return to the top flight.chievo - hamis könyvelés
parma - spezia elleni meccsen bundakemény. ha bizonyítást nyernek a fenti vádak akkor a palermo lesz serie a-s, mint a következő potenciális feljutó és bent marad a crotone, mint legjobb kieső?
-
hobizoli
nagyúr
válasz
paatrick #110383 üzenetére
lehet de ez állítólag RM-nal is megvolt, hogy CR 30misis fizuja egy joreszet atvallalja az Adidas
úgyhogy a RM-nal igazabol nem ertem mi ebben a biznisz, hogy eladjak fruttiert, es majd kb 2.5x annyiert vesznek egy masik golvagot, aki szinten nem fog sokkal kevesebb fizut kerni…. ha kapnak egyatalan vkit.... meg ha kaptak, es az be is válik
ilyen szinten ez mar tul sok "ha"
mert konnyen lehet venni egy masodik Bélát vagy Benzemát heroinárom, aki vagy ideny feleben hikomat, vagy csak minden tizedik lovese talalja el a kapu sziluettjet
lasd amikor szezon elejen CR öt meccsre el volt tiltva, na ott el is ment a bajnoksag, hiaba volt ott meg elvileg 2-3 masik csatar
-
hobizoli
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #110377 üzenetére
ebbol azert nem 55.9M a Juve bevetele
a mezgyarto fizet egy vagon lovet evente a csapatnak, hogy eladhassa a mezeket a jatekosok neveivel, es a csapatnak ennek csak egy toredeke jut
max amit a 1.5x-s aron adnak el a Juve shop-ban, de ott is csak a tobblet felár az ovek abbol, nem a teljes ara
-
CptAdamica
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #110377 üzenetére
Egyrészről érthető volt a Fiat dolgozóinak felháborodása, de másrészről Roncsi olyan forgalmat fog generálni ilyen eladásokban a Juvénak...
-
Ringman
félisten
ezt olvastad tibi?
a fenti számok nem évente értendők.
Waiting to understand the figures of the last five sponsorships (Beko, Meten, Xiaomi, Kweichow Moutai Group and Xiaoniu88), these are the official numbers for the first three to understand what kind of work Suning is doing for the benefits of Inter in the long run.
végén még csak lesz ebből valami.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Peterhappy #110370 üzenetére
Igen, szép volt az is
-
válasz
bagyulajuve #110369 üzenetére
Oh, ha cselezés, akkor meg Cheryshev gólja Szaúd-Arábia ellen. Olyan fineszes, futsalos megoldás volt, azzal engem megvett kilóra
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Peterhappy #110361 üzenetére
Én is ráadtam, mert maga a támadás is szép volt. Azonban erősen gondolkodtam Januzaj gólján is, előtte nagyon szép cselt csinált, ahogy beültette a hintába az angolt.
-
Ch0b
tag
válasz
Nacho-ra voksolok.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Peterhappy #110365 üzenetére
Nálam meg pont ezért Pavard.
Valószerűtlen egy rúgás volt. Talán nem is láttam még hasonlót. Ha ez nincs, akkor szerintem is Quaresma.
-
A kettő között vacilláltam én is (főleg, mert nem csípem a portugálokat), de míg Pavard-é egy tökéletesen eltalált löket volt, addig Quaresmáé abszolút tudatos (na és az a külső!!!). Megkockáztatom, tízből kilencszer megcsinálja - a francia nem biztos, hogy még egyszer így eltalálná.
-
lorcsi
veterán
válasz
DeathAdder #110358 üzenetére
találtam róla pár komolyabb yt videót is
úgy beszél pl. angolul ahogy nálunk senki.. -
vond
MODERÁTOR
válasz
Szerintem Pavard-é volt a legszebb. Ahogy ezt megrúgta kapásból...
A legjobb francia momentum a VB-n. -
dudu5130
őstag
válasz
Tuti gang bang-ben bíztak a játékosok azért jutottak idáig
-
Kinél melyik volt a nyerő találat?
Én végül Quaresma gólja mellett tettem le a voksomat. -
válasz
Azon röhögtünk az Asszonnyal, vajon kinek mit súghatott a fülébe.
Kis huncut kinézett magának egy-két khm... "tehetségesebbnek látszó" francia srácot is -
válasz
ha áderre gondolsz, akkor még rá is fizetnék
-
-
lorcsi
veterán
ki az a nő aki macron után horvát mezben köszönti a focistákat ?
tx!: bandus
-
Ringman
félisten
válasz
Peterhappy #110354 üzenetére
még ha esetleg ott is leszünk...
-
Több minden.
Sajnos a helyosztók sima, mondhatni lefutott meccsek voltak. Boritékolható volt a négyes sorrendje (ilyenkor azért sajnálom, hogy nem sportfogadok).
A döntőért kár, úgy hiszem az öngólig jobbak voltak a horvátok (főleg ugye a szabadrúgást megelőző "szabálytalanság" tükrében. A tizenegyes jogos volt, hiába, hogy a kezezés nem volt szándékos. Be lehetett és - szerintem - be is kellett fújni. Egyik francia gól sem volt benne a meccsben.
A második félideiek már inkább, de ehhez kellett sajnos egy középszerű kapus is. Írtátok korábban, hogy egy de Gea/Courtois szintű kapus ezeket kikapta volna - részint egyetértek. A negyediket biztosan, Pogba lövésében nem vagyok biztos, váratlanul vállalta el és takarásból érkezett.Még Lloris kariuszozása is bőven belefért (döbbenetes, hogy két ekkora kapushiba essék a szezon két legfontosabb mérkőzésén), a horvátok sajnos kipukkantak a végére.
Modricnál jó helyen landolt az aranylabda, de épp a döntőben nem tudta hozzátenni azt a pluszt, amit kellett volna (a gólpassza ellenére). Mbappé díja egyértelmű, továbbra is hiszem, hogy a 2020-as évek róla fognak szólni. Az aranylabda remélem Grízmanó és Modric között dől el (esetleg CR érhet még a dobogóra), de szerintem van arra esély, hogy jövő nyáron még CR és Messi közül kerüljön ki a győztes. Kis túlzással szerintem CR helye borítékolható (látatlanban: bajnok, gólkirály, talán még kupagyőztes is és min. BL-elődöntő), a kérdés az, Messi mire megy a folyamatosan átalakuló Barcában, egy egyre rosszabb Suárez mellett, Iniesta nélkül.Még egy pillanatra a VB-re visszakanyarodva. Szinte szégyellem, mennyire nem hozott lázba.
Nagyon szorítottam a horvátoknak, csapatként, a rájuk jellemző mentalitással engem lenyűgöztek, de egyénileg jobb volt a francia válogatott, mégha rajtuk nem éreztem, hogy igazán csapatként működnének együtt, ahogy azt sem, hogy lett volna olyan mérkőzés, ahol valóban kiadták volna magukból a 100%-ot (sem a belgák, sem a horvátok ellen). Szerencséjük volt a belgák ellen, szerencséjük volt a horvátok ellen, de összességében - sajnos - úgy hiszem, megérdemelték a sikert.
Megnéztem volna azért úgy a döntőt, ha egy nappal többet pihenhetnek és készülhetnek a döntőre a horvátok. A -1 nap pihenés is épp elég hendikepet jelentett volna a horvátok számára, hát még a +90 perc játék, a két idegőrlő büntetőzés.
A torna számomra összességében csalódás volt, egy-két élményszámba menő találatot leszámítva nem sok mindenre fogok emlékezni évek múlva. És kétlem, hogy egy 48 csapatos téli VB után ennél jobb lesz a helyzet - még ha esetleg ott is leszünk... -
-
Ringman
félisten
-
Jadro
veterán
válasz
CptAdamica #110347 üzenetére
Akkor most egy meccs alapján formáltál véleményt? Ezt is lehet persze, csak akkor legalább értem, hogy miért nem értem ezt a szimpatikus focit.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
CptAdamica #110344 üzenetére
-
máyköl
veterán
válasz
Kik ellen játszottak szimpatikus focit?
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Franciák és szimpatikus foci? WUT?
-
CptAdamica
veterán
Jó kis fricska ez a kis színész palánta Neymárnak, hogy Mbappé világbajnokságot nyert és gólt is lőtt. Kicsit magába szállhat. Horvátországnak drukkoltam, mint szerintem itt a legtöbben, de Franciák is megérdemelték, szimpatikus focit játszottak, pedig a Zidane érában nagyon nem szerettem őket.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #110151 üzenetére
köszi az infót
PS4 van -
hobizoli
nagyúr
Hm....most nezem csak, hogy az angolok meg a belgak 2x is jatszottak egymas ellen
-
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
#16741888 #110324 üzenetére
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy az egyik csapat végtelenül lelkes volt a másik meg tudatos és koncentrált.
Szerintem itt senki se volt "beszarva" (brazília 4 éve igen).A meccs riport:
[link]
Hőtérképpel, megnyert párharcok, dribbling, hol volt többet a labda és más nyalánkságok -
omfgk
veterán
World Cup winner Olivier Giroud ended his campaign without a single shot on target in 546 minutes of action.
Durva... Értem én ,hogy nem a gólvágás volt a fő feladata hanem a labda megtartása, lefejelése, továbbadása Griezmann, Mbappe felé de azért ezt a játékot Benzema is simán hozta volna. Nem jó annyira fejjátékban, viszont kiszolgálóként simán hozta volna Giroud szintjét (sőt)!. Az előző szezonban végig ez volt a feladata CR mellett. A helyzetek mellérúgásában ő is szuper lett volna.
-
Ringman
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #110312 üzenetére
Modric - Aranylabda
messi vagy cr kapja úgyis -
Ringman
félisten
válasz
DeathAdder #110296 üzenetére
Végre vége, kezdődhet a klubfoci
már elkezdődött, a magyar klubcsapatok európai kupákban való szereplése már semmit sem jelent??? -
törölt tag
válasz
Datsyuk #110321 üzenetére
Ettol fuggetlenul szerintem teljesen felesleges a korabbi eredmenyeket nezni mas csapatok ellen... nem tudhatod hogy az orosz valogatott.esetleg nem e ugyanilyen meccset jatszott volna a franciakkal... ezen a meccsen kb. Momentuk nem volt... 1:1ben rendre meg lettek verve nem is vallaltak oket..az egesz csapat azt mutatta hogy bevan szarva... megneznek egy statot hogy a labda kinek a terfelen volt... elkepeszto kulonbseg volt a ket csapat kozott. Az egyik batran felszabadultan akart focizni a masik meg bemakolta. Ertem hogy nehez agon jutottak ide, el is ismerem ugyanakkor ez a meccs egy oriasi makolas volt. Mint amikor esik riverre a lyuksor... kb.
-
paatrick
őstag
Megjöttem én is
Subasic már megint másik meccset nézett, Pogba, Mbappé lövésből egy Courtois, De Gea 2/2-t védett volna. Az a 11-es is meh, de meg lehetett adni. Sajnálom a horvátokat nem volt szerencséjük ma, franciák meg ezzel az antifoci 50% is elég hozzáállással világbajnokok. Nem baj 4 év múlva majd ők esnek ki csoportutolsóként
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Motion_Blur #110320 üzenetére
Elődöntőben semmit nem mutatott?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #110317 üzenetére
Sajnos elődöntőben és döntőben semmit nem mutatott.
Emberileg nagyon adnám neki, de azért ez nem az "igazi" így.
-
Ch0b
tag
válasz
Datsyuk #110316 üzenetére
Várjál kijavítom.
"Horvátok:
Dánokat tizenegyessekkel (Franciák döntetlent játszottak velük) - A Franciák sem bírták elverni őket.
Oroszországot tizenegyesekkel (akiket Uruguay elvert 3:0-ára) - Azt az Oroszországot amia negyed döntőig ment aminek hála hatalmas erőre tettek szert, kb. mint a magyarok az EB-n. És mégis továbbjutottak a horvátok, pedig elhiheted, hogy a stadion 80% legalább orosz volt.
Angliát hosszabbításban 2:1-re. - 2x120 perces meccs után. De tény,hogy nem a legjobb horvát meccs volt, főleg, hogy anglia egy szégyen.Franciák:
4:3-ra Argentínát - Akiket a Horvátok szétaláztak 3:0 -ra.
2:0-ra Uruguayt - Az egyetlen meccs ahol tényleg jól játszottak a franciák.
1:0-ra Belgiumot (Belgák 2:0-val simán verték Angliát)" - hagyjuk az angolokatHa már csak azt nézem, hogy milyen kaliberű játékosok vannak a két csapatban, és kiket vertek el, egyértelműen látszik, ki a jobb.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Az aranycipővel amúgy hogyan vitatkoznál?
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Motion_Blur #110314 üzenetére
Azért oroszlánrészt vállalt abban, hogy a horvátok idáig jutottak el.
Persze kaphatta volna akár más is, de tőle sem lehet sajnálni egy percig sem. -
Datsyuk
aktív tag
Horvátok:
Dánokat tizenegyessekkel (Franciák döntetlent játszottak velük)
Oroszországot tizenegyesekkel (akiket Uruguay elvert 3:0-ára)
Angliát hosszabbításban 2:1-reFranciák:
4:3-ra Argentínát
2:0-ra Uruguayt
1:0-ra Belgiumot (Belgák 2:0-val simán verték Angliát)Akárhogy is számolom 3 döntetlen az egyik oldalon. 3 győzelem a másikon. Szerintem nehezebb ágon.
Azért elég megérdemelt volt ez a győzelem. Ez mellett persze szerencsés is (döntő). -
Ch0b
tag
Még az ég is sír, hogy ez a csapat nyert
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Miért nem kérdés Modric aranylabdája?
-
vond
MODERÁTOR
Mindenki fölé tartanak esernyőt, de a horvát milf-elnök fölé nem. Kemények vagytok, b+
Még egy vizes póló becsúszhatna így a végére.
-
LyonnaisFan1
őstag
Mbappé - Legjobb fiatal játékos
Modric - Aranylabda
Harry Kane - AranycipőEgyikkel sem lehet vitatkozni.
-
maximilian4
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #110309 üzenetére
Majd csinálok egy dick riot-ot és egyesülünk.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
maximilian4 #110307 üzenetére
Biztosan lehet
-
hemaka
nagyúr
Gratula a horvatoknak, a franciak nem erdekelnek.
Vegre vege, most mar ujra gyors lesz a mobilnetem.
-
maximilian4
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #110303 üzenetére
Nem lehet jelentkezni hozzájuk? Szívesen karbantartanám a pussy riotokat.
-
Z'Z"
őstag
1.Franciaország
2.Horvátország
3.BelgiumGratulálok a horvátoknak.
-
törölt tag
Na, vége ennek is.
Hiányozni fog a minden félidőben bejátszott 3-4 migráncsos/ gyuribácsis hír. -
LyonnaisFan1
őstag
Pussy Riot tagok rohantak be a pályára
Bár ebben a percben sztem már a vonaton vannak, és várja őket szibéria nem túl barátságos világa
-
vond
MODERÁTOR
Grízman a meccs embere a fifánál... Gratulálok.
A sorsdöntő homorítás mennyit nyomott a latban?
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
#16741888 #110291 üzenetére
??? Értem én a csalódást, de hogy jön ez ide? És egyáltalán mit jelent ez a hasonlat???
És ha azt csinálja, kit érdekel, az Ő magán ügye.
Ne kelljen már rögtön fikázni egy csapatot csak azért mert a másiknak szurkol valaki. Tipikus magyar hozzáállás.
A franciák meg mindenkit elvertek akik velük szembe jött. A nehezebb ágon.Egyszer se kellett hosszabbítani. Kiegyensúlyozott teljesítményt hoztak szinte végig.Kevés gólt kaptak és igen a védelem nyeri a bajnokságot.
Teljesen megérdemelten nyerték meg. De ettől még szimpatikusok a horvátok is.Küzdöttek amennyire tellett, róluk kellene inkább példát venni. Erőn felül teljesítettek és nem adták fel. Respect! Mindkét csapat abszolút szimpatikus volt szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Tomato firmware
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés