Új hozzászólás Aktív témák
-
ati2
őstag
válasz
djbahool #955 üzenetére
X-718F, X-718BF és X-750BF -et használtam:
A fényes fekete széria nagyon rossz fogású, mert nyáron szinte elviselhetetlenül izzad rakta a kezed. A BF szériánál mindkettőben mikrokapcsolót kellet cserélni, mert az 1x lenyomott bal gombra is dupla kattintást csinált, pár windows alkalmazásnál nagyon idegesítő tudott lenni.Az optikai vs laser:
Az optikai a nagyon kicsi mozdításra nem mozdul (kb 0.5 mm alatt), ez ha sniper-el célzol még jól is jön, "kézremegés gátlós"
A mindkét 718-as szériánál 1 év alatt kicsit csökkent a pontosság, gondolom mert állandóan megy a LED benne, vagy érzékenyebb a koszra az optika
A laser ugyanolyan pontos maradt, mint új korában, most kb 2 éves.Mod:
A 3x-os tüzgomb szart sem ér, mert fix a sebessége.
A körkörös DPI állítás kicsit zavaró, mert én csak az 1200 / 2000 DPI módot szeretem és figyelni kell hányszor kattintottál.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Milyen TV-t vegyek?
- weiss: Pant* rant
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Motoros topic
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen monitort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Apple IPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest