Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPY0817
aktív tag
ha minden igaz holnap meglessz az egerentyű

jeahh -
SPY0817
aktív tag
ha jó a bevonat akkor írj és rakj fel képet mert akkor én is bevonom és akkor én előtte nem maszatolom össze de király lessz mert keddem megérkezki remélem !!!!

-
SPY0817
aktív tag
[link]
Háromféle üzemmód között választhatunk. Lehet hagyományos egyszeri lenyomás, nyomva tartásra folyamatos ismétlés és lock jelleggel leragadó mód, ami addig ismétel, amíg újra le nem nyomjuk a megfelelő egérgombot. Érdekes, hogy hosszú billentyűkombinációkat is felvehetünk, de rögzítésükhöz nagyon gyorsan kell begépelni őket. Az elkészített kombókhoz nevet is társíthatunk.
de legalább ha itt forumozol valamiröl és itt tesztelték akkor nézz szét
-
SPY0817
aktív tag
nemtom kinek mi az izlése de ez ocsmány amit kültél linkbe
-
SPY0817
aktív tag
nemtudom te nézted e azt a gombot a görgőután az elvileg az nem csak a skroll villogását álítja... SZTEM
-
SPY0817
aktív tag
az jobb lett volna de már meg rendeltem a csilogóst amúgy is már mind1 és nem a szin a lényeg

[Szerkesztve] -
SPY0817
aktív tag
De azért ennyire na tolongjatok az ajánlatokkal

-
SPY0817
aktív tag
AKI tud jóáron X 750 és nem a csillogóst hanem a snassz matt feketét az írjon nekem privi üzenetet THX
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ASRock H61M-GE LGA 1155 alaplap
- Eladó Komplett gép
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest