- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Házi hangfal építés
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padree
senior tag
Én 710-et néztem ki, de visszatart a fényes felületréről írottak, a gari után fellehetne dörzsölni a felszint (hátha kibuggyan a hullafehér müanyag) de 1 évig szenvedni ... nemtom miaf*szér nemveszik észre magukat A4-ék, csomagolhatnának melléjük valami gumis matricát, a steelpad gyárt ijet 1700Ft-ér, az A4-nek kínában fillérekbe kerülne, a gyártósort gondolom nemtudják/nemérimeg átállítani. Forceberg farmeros megoldása ötletes, de szvsz gumi jobb lenne mert nem szívja fel a nedvességet (bár ez alapjában véve előny inkább, de vannak hátrányai is) és könnyebb tisztítani is (nemmintha én sokat mosogatnám az egerem otthon), meg talán jobban kapaszkodik az emberi bőrbe.
Debilon: Miért pont a 708-as? Miért nem a 710? Valami ojasmi rémlik hogy a 708-on nincsenek oldalsó gombok- javítsatok ki ha tévedek, amúgy régebben 1árban láttam a 710-zel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- Wise (ex-TransferWise)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Musk feloszlatta a Tesla Dojo szuperszámítógépes részlegét
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest