- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petiapó
tag
Szép jó estét!
Kb. 3 éve van egy XL-747H egerem. A legjobb amit valaha is fogtam.
A görgője persze ennek is behülyült. Nos én ma szétszedtem, azt a kis blokkot is (ami akkora, mint egy zöldborsó) amiben az érzékelő van. Beáztattam mosószeres vízbe, majd már szárazon megfújtam egy kis kontakt spray-vel. Ezt követően összeraktam (ez a része elég nehézkes volt), és most tökéletes. Pont olyan, mint új korában.
Persze, ha előbb elolvastam volna amiket itt írtatok nem szedtem volna szét, csak simán megfújom, és hadd menjen, de most már mindegy is.Említettétek sokan, hogy sok baj van a makrókkal, és a programozhatóságával. Nos, én azt a megoldást választottam, hogy a saját programjával nem funkciót állítottam be, hanem karakterket.
Egészen pontosan: duplaklikk gomb csinál egy pontot, tehát ezt: "."
A két oldalsó, pedig "-" és "ű". Ezt lementettem az egérbe, és azóta is így használom. Igaz nem szoktam BF-ezni, de CoD-nál, és mondjuk F.E.A.R.-nél, meg az összes többi olyan játéknál (FPS, RPG, MMORPG) ahol lehet konfigurálni billentyűzet gombokra bármit, azoknál tökéletes. Például hozzárendelsz gránát dobást az ű betűhöz, és a gép úgy érzékeli az egér gombját, mint ha a billentyűzeten nyomnád meg. Ráadásul a laptopon is ezt használom, és sokszor azon is játszok, de nem kell semmit piszkálnom az egérben, mert "viszi" magával a beállítást.
Még a saját driverét sem használom. Amit a Windowstól kap azzal is pontosan tudja ezeket.Remélem hasznos lesz valaki számára ez az infó.
További jó időtöltést!
Üdv: Petiapo
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- Eladó Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ω stúdió fejhallgató
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest