- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
killer095
őstag
Sziasztok lenne egy kérdésem
Van nekem egy xl-747h tipusu egerem és van egy pár problémám amire nem találok megoldást!
Az első az lenne hogy a Function/key reminder funkciónál ha belövöm 1680x1050re a fel,bontást és mentem, kilépés után vissza áll ! ezt hogyan tudnám megoldanio?
A másik hogy játékok közben a makrózható gomb vagyis a 7-es számú a görgő mellett nem ugy mukodik ahogy szeretném! ha (bf3) belenagyitok a fegyver scopjába akkor a gomb nem reagál ha csipőbol lövök akkor igen ez miért van? havernak egy 50BH tipusu van és azon működik!
Nekem a 10.07v3 as driver van fent, neki az 5.3as mind a kettönké a cdről lett felrakva!
Valaki help pls
Előre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest