Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
killer095
üzenetére
A másik hogy játékok közben a makrózható gomb vagyis a 7-es számú a görgő mellett nem ugy mukodik ahogy szeretném! ha (bf3) belenagyitok a fegyver scopjába akkor a gomb nem reagál ha csipőbol lövök akkor igen ez miért van? havernak egy 50BH tipusu van és azon működik!
Ez a mostani egeremen nekem is így van. Az előző x750f-nél működött akkor is ha a jobb gomb le van nyomba, ergo ha célzok. Egyenlőre nem jöttem rá hogy kell megcsinálni.
Ami viszont fontos lehet neked a bf3hoz, h azzal a 3 4 golyóval amit leadsz az acog használatával semmire sem mész főleg ha normál módban játszol. Ezen felesleges fennakadni.Ha rájössz bevéshetnéd a topicba a megoldást, mert kíváncsi lennék rá. Macrot nézegettem az if paranccsal h jobb gomb lenyomva és akkor lő, is lő de ehhez és parancs kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Sony HT-DDW750 5.1 házimozi rendszer megbizható, hibáktól mentes állapotban + Pio S-11A-P
- Megvigyázott ASUS TUF RTX 3070 OC, dobozzal, garival
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- új SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest