Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Milyen joysticket vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
killer095
őstag
Sziasztok lenne egy problémám az egér hogy ha gyors mozdulatot csinálok jobbra-balra valamilyen fps játékban akkor a karakter nem gyorsan fordul hanem csak 1-2cm elmozdul és semmi...
Egyszoval nem tudok gyorsan fordulni
X7 xl747h egerem van
Milehet a probléma? -
killer095
őstag
Hellosztok van egy x7-747h egerem és a bal klikk nem mindig reagál....
Hogy tudom megtakaritani..egyáltalán szétszeddni...mert kb.minden 5.kattintás után beakad 1 ms-re
Előre is köszi -
killer095
őstag
válasz
boogie84 #1586 üzenetére
Nem 4-5 golyórol van szó makrot kreáltam magamnak kulon fegyverekhez!
Minden más gombon müködik is faszán( nem mintha kellene mert nem vagyok akkora láma hogy makrora szorulok csak ha már ilyen az egér kiprobálom) csak idegesít hogy pont a legkézreállob gomb nem müködik
Ha valaki rájött irjon -
killer095
őstag
Sziasztok lenne egy kérdésem
Van nekem egy xl-747h tipusu egerem és van egy pár problémám amire nem találok megoldást!
Az első az lenne hogy a Function/key reminder funkciónál ha belövöm 1680x1050re a fel,bontást és mentem, kilépés után vissza áll ! ezt hogyan tudnám megoldanio?
A másik hogy játékok közben a makrózható gomb vagyis a 7-es számú a görgő mellett nem ugy mukodik ahogy szeretném! ha (bf3) belenagyitok a fegyver scopjába akkor a gomb nem reagál ha csipőbol lövök akkor igen ez miért van? havernak egy 50BH tipusu van és azon működik!
Nekem a 10.07v3 as driver van fent, neki az 5.3as mind a kettönké a cdről lett felrakva!
Valaki help pls
Előre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Drum 'n' bass
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Vivobook Pro 15 N6506MV 15.6" QHD+ OLED Ultra 9 185H RTX 4060 24GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 17 - 512GB - Fehér - ÚJ! Bontatlan, 3 év garanci
- Új Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Z Flip 6
- LG OLED 65C1 165CM OLED CSÚCS GAMER TV. GARANCIÁLIS 2027-ig!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest