Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem bejön a felni, olyan, mintha egy kicsit powder coat lenne (
)
Egyedül a beton nem jön be annyira, kicsit lehetne érdesebb... A kocsi maga nagyon bejön, bár a seat nekem sem a kedvencem. A festése nagyon szép. Egyedül egy furit látok a modellen első döbbenet után: az orron a kis légbeömlő felső, felénk eső részén mintha furán állna a fény... picit mintha kijjebb állna... de lehet, hogy csak optikai csalódás... meg tán a fék kicsit túl króm... de a felni nem tűnik annak... na majd valaha lesz nekem is ilyen kocsim
Persze ha egész nyáron csináltad, végre tényleg ideje volt, hogy meglegyen az eredménye... Én is egész nyáron csináltam, de nem lett teljesen jó, így a nyáron már 2. alkalommal csinálom ugyanazt 
madj mindjárt lesz kép is, mihelyst nem hal meg rendernél...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)