Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- VR topik
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos akkor én is írkálok

Balika: Noha nem vagyok MAX-os , de azért sztem tudok segíteni... Vagy legalábbis elmondom, hogy hogy van Maya-ban, és akkor meglátod, tudsz-e belőle profitálni
Nos symmetry: Maya-ban egyszerű a megoldás. Egy felület akkor tangent (folyamatos tán a legjobb szó rá
), ha az illesztésnél a végpont és az utolsó előtti pont (jelen esetben CV) egyvonalban van. Tehát adva van két vonal, amit egyesíteni szeretnél. ezt úgy teheted meg, hogy a két végpontot összehozod egy pontban, míg a két szomszédos CV-jét egyvonalba rendezed az előzővel. Tehát hogy a 3 pont egy képzeletbeli egyenesen helyezkedjen el. Ekkor lesz jó a vonal folytonossága. Felületek szimmetriájánál ugyanez a helyzet, csak ott a felezővonal (ami pont a fej közepénél húzódik), és a mellette lévő, vele párhuzamos vonalnak kell egyvonalba esnie. Ha ez megvan, akkor máris kidudorodás mentes lesz az illesztés (ha pedig ezzel csak szélesedne a kidudorodó rész, akkor a két vonal egyszerre való transzformálásával lehet segíteni). Huh, remélem érthető volt, ha nem, akkor írj, dobálok képet róla 
Gyűrődés: Nálam akkor szokott előjönni, ha a két vonal, ami közt ki kell feszíteni a nurbs surface-t, vagy nem azonos CV számból áll, vagy pedig nem ugyanott van a kezdő pontja. Mindkettőre figyelni kell, mert egy vonal minden CV-je rendelkezik egy sorszámmal, és ha két vonal közt kell felületet csinálni, akkor az 1. CV-t köti össze a másik vonal 1. CV-jével... Na nálad nem ez volt a gond, akkor ez van
PrinczA: Én is inkább mondjuk az Inventort ajánlanám, vagy ha nehezebbet akarsz, akkor az AutoCad-et. Azért ezeket, mert ezekkel valóban pontosan el lehet mindent tervezni, miliméterre pontosan, ami azért a MAX-ban és a Maya-ban körülményesebb...
Semmilyen 3D-s programban nem egyszerű igazán jól és pontosan modellezni
3DS MAX rendere: Én anno főleg a Mental Ray-t használtam, de meg voltam elégedve a Scanline-nal is... Nem gondolom úgy, hogy csak prezentációra lenne jó. Jó anyagok és bevilágítás mellett gyönyörű eredményeket lehet elérni vele. Fotorealisztikusság meg nem csak ezen múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óra topik
- Milyen széket vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ROG Zephyrus G14 GA401QC 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3050 16GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen2, 14" FHD IPS, Ryzen 5600U 6 mag, CPU, 16GB DDR4, 512GB-1TB SSD, W11, Számla
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest