Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Nyúltáp: Szerintem ez lesz a bibi, úgy a bástyánál, mint a parasztnál! De lám, a tutorial mintha meg sem említené mindezt! :(( Neked viszont köszönöm az ötletet! :R (Kipróbálni sajnos csak szerdán tudom, addig két zh-m is lesz, nem ártana jól megírni őket. :) )
    A fehér négyzet számomra is rejtély, de nekiugrok még egyszer a figurának, remélem kiderül hol a hiba.
    Most amúgy egy zöld ufót készítek tutorial alapján, nagyon pöpec lesz, mozogni is fog meg minden... :)) :DDD

Menthirist: Ja, egerem nagyon vad, főleg amikor fogja magát, s magától (!) megindul a bal felső sarok felé, mit sem törődve azzal, hogy én most éppen szerkesztek valamit. :D
    A PDA-t azon túl, hogy nem olcsó, ki sem használnám. Ráadásul, ha csak lehet, igyekszem nem képernyőről olvasni. Könyv rúlz! :DDD
    A kocsihoz pedig hajrá, már nagyon várom a final render-t! ;)

nyakaskakas: A max 7 bible nagyon jó könyv, ha nem okoz gondot az angol nyelv, mindenképpen ajánlom. Bár még csak az elején vagyok, de mindamellett, hogy szuperül magyaráz, a humort sem mellőzi, élvezet olvasni. :)
    ''...a perspektivikus nézetben olyan, mintha befelé mutatná a kifelét...''
    Ez nálam is előfordul, valószínű túlságosan széles a bábud. Az Axis tologatásával tudsz ezen segíteni. Amúgy a Lathe panelen (sok egyéb mellett) beállíthatod, hogyan forgasson: Adott tengely körül, ill. minimális, vagy maximális kerületre törekedve. Az a baj, akármelyiket is állítom, nálam is ''belátni'' a modellbe, mindenképpen kézzel kell korrigálnom. :(

tr00p3r: Küldtem mailt-t. :)

Új hozzászólás Aktív témák