Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nyúltáp: Szerintem ez lesz a bibi, úgy a bástyánál, mint a parasztnál! De lám, a tutorial mintha meg sem említené mindezt!
Neked viszont köszönöm az ötletet!
(Kipróbálni sajnos csak szerdán tudom, addig két zh-m is lesz, nem ártana jól megírni őket.
)
A fehér négyzet számomra is rejtély, de nekiugrok még egyszer a figurának, remélem kiderül hol a hiba.
Most amúgy egy zöld ufót készítek tutorial alapján, nagyon pöpec lesz, mozogni is fog meg minden...

Menthirist: Ja, egerem nagyon vad, főleg amikor fogja magát, s magától (!) megindul a bal felső sarok felé, mit sem törődve azzal, hogy én most éppen szerkesztek valamit.
A PDA-t azon túl, hogy nem olcsó, ki sem használnám. Ráadásul, ha csak lehet, igyekszem nem képernyőről olvasni. Könyv rúlz!
A kocsihoz pedig hajrá, már nagyon várom a final render-t!
nyakaskakas: A max 7 bible nagyon jó könyv, ha nem okoz gondot az angol nyelv, mindenképpen ajánlom. Bár még csak az elején vagyok, de mindamellett, hogy szuperül magyaráz, a humort sem mellőzi, élvezet olvasni.
''...a perspektivikus nézetben olyan, mintha befelé mutatná a kifelét...''
Ez nálam is előfordul, valószínű túlságosan széles a bábud. Az Axis tologatásával tudsz ezen segíteni. Amúgy a Lathe panelen (sok egyéb mellett) beállíthatod, hogyan forgasson: Adott tengely körül, ill. minimális, vagy maximális kerületre törekedve. Az a baj, akármelyiket is állítom, nálam is ''belátni'' a modellbe, mindenképpen kézzel kell korrigálnom.
tr00p3r: Küldtem mailt-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- EAFC 26
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magyar szavak, amiket nem mindenki ismer
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Neked viszont köszönöm az ötletet!
(Kipróbálni sajnos csak szerdán tudom, addig két zh-m is lesz, nem ártana jól megírni őket.
)