Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nyúltáp

senior tag

válasz #72042496 #212 üzenetére

Hali!

Érdekes, mindenki kancsókat, meg sakk figurákat gyárt legelőször (én is):D
    Mégnéztem képeket, lyukat tetején én ugyan nem láttam, de valszeg azért lehet, mert mikor megrajzoltad keresztmetszetet, a felső és alső végpont nem pont egymás felett volt (vagy nem egy síkba estek a tengellyel). Ha átváltasz move tool-ra, alul a timeline alatt 3 kis mezőben kiírja a kiválasztott pont koordinátáit, itt leellenőrizheted, ill. igazíthatod is őket.
    Alja meg azért nézhet úgy ki, mert nem volt összeheggesztve a spline-od, mikor rányomtad a lathe-t (módosító:DDD ) a kis fehér négyzetek is erre utalnak (azok egy vonal kezdőpontját jelölik, ha több van belőlük akkor logikusan több vonalad is van), ha nem sikerül összeweldelni őket, növeld a threshold értékét....mondjuk egymillióbillióra:DDD...úgyis csak azokra a vertexekre hat, amik ki vannak jelölve.
    De ha el akarod kerülni a hasonló problémákat, akkor egyszerűbb egy vonallal megrajzolni a körvonalat, utána meg úgyis úgy tologatod a vertexeket, ahogy csak akarod.
    Könyvről én csak jókat tudok mondani...bár nekem a 3ashoz van meg. Lényegében kitér minden gombra, és beállítási lehetőségre...abszolút szájbarágós..épp ezért is jó a kezdőknek. A 2 kötetet köbö 10e pénzért vettem...úgyhogy a 9e egy kötetért picit soknak tűnik...mondjuk lehet egy 900 oldalas könyvbe zsúfolták a kettőt.
    nemtom. Viszont ha nem is ezt, de vmilyen könyvet mindenféleképpen vegyél, mert nagyon sokat tud segíteni a kezdésnél.
    na, aloha.

Új hozzászólás Aktív témák