-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
válasz
Newyorker #972 üzenetére
Régebben nekem is volt creative 5.1 asszem P5800...hát a bassz nagyon ''harácsolt'' még közepes hangerönél is...olyan mintha a membrán túllengne,nem birná a mély hangokat...gondoltam szétszedem,megnézem mi okozza...hát nem valami preciz belsö látvány fogadott,hanem egy összecsapott munka...a lényeg hogy kicseréltem a mélysugárzót,egy hasonló,de robusztusabb darabra,és szépen lekötegeltem a vezetékeket...mondanom se kell,hogy helyreállt a hangkép és bizony a gyári hangköpö bizony leszerepelt...
Azóta óvakodok a creativ termékeitöl,persze gondolom nem minden tipusa ilyen ''tákolmány''...
Logitechem még nem volt,de van egy sejtésem,hogy ezekhez (pl.Z3) nem kell hozzányúlni a hangkép érdekében...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest