- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ébri
senior tag
válasz
Minimoa #40824 üzenetére
Más boltból múlt héten kaptam megy az augusztus 14-én, várhatóan egy hétre szállított cuccomat. Igaz ott a levélben csak annyit írtak, hogy megrendelés alatt, ha beért, majd küldenek másik levelet. Nem tudom, melyik jobb.
(Hardverkerrel korábban nem volt ilyen gondom, de egy hónapja vettem vmit, amire aznapi szállítást írtak, majd nap végén átírták a következő napra, de a harmadik napon tényleg megjött, viszont infót nem tudtak adni róla, hogy várhatóan aznap bejön-e, úgy, hogy másfél órával zárás előtt kérdeztem. Azért szerintem ilyenkor megereszthetnének egy telefont a nagykernek. Főleg mert ezt is azért rendeltem tőlük, mert ők gyorsnak ígérték.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest