Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
Az előbbi hozzászólásoddal kizártad a két csúcs gyártót Creative-ot és az ASUS-t, tehát maradnak a "kisebb" gyártók, mint C-media vagy hasonlók.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Archer
őstag
válasz audi100td #3374 üzenetére
Akkor azt hiszem hagyom az egészet ahogy van. Tényleg az erősítő-hangfal kombó lenne a legjobb, majd egyszer. Amúgy valami normális stereo hangkarit nem tudsz ajánlani? Creative drivereitől mentsen meg az ég... Xonar meg elég drága.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
audi100td
nagyúr
Őszintén szólva ezt nehezen tudom elhinni, akárhány Youtube videót láttam, ahol leszedték, mindenhol ki volt vágva a rács, máshogy tudtommal nem lehet szétszedni és kétlem, hogy ilyen gyengén lenne ragasztva, hogy egy körzőheggyel szét lehet szedni.
Meg egyáltalán miért szeded szét ha garivesztéssel jár? főleg azok után, hogy az első beszart, amikor megvetted, nem értelek.
-
Stirbi
addikt
válasz Badman 4ever #3393 üzenetére
a-a tudod a ott van rajta rengezteg lyuk alegszélénél benyomtam az egyikbe és a ,,bepatintos,, részeken igymeg feszitetem(kiugrasztottam)
-
Badman 4ever
őstag
Nem karistoltad össze a körzővel?
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Stirbi
addikt
válasz Badman 4ever #3387 üzenetére
hát az durva lenne
-
Xbean
tag
Köszönöm a gyors válaszokat!
Ezek szerint megfelelő párosítás lesz. -
Badman 4ever
őstag
válasz audi100td #3384 üzenetére
Vagy doboz nélkül használja az egészet .
-
gooool
őstag
válasz Badman 4ever #3383 üzenetére
Egyetértek!
Ha lenne annyi zsém én is ilyen kombót vennék.
Milyen szép is volna!Üdv, Balázs
-
Badman 4ever
őstag
Xtreme Gamer + Z-2300-as = nagyon jó választás
-
Xbean
tag
Hali!
Karácsonyra meglepném magam egy új hangfal szettel. Jelenleg egy creative p580as 5.1-es szettem van ami nem egy nagy csúcskategória...
Tulajdonképpen nincsenek megfelelően elrendezve a hangfalak ( mindegyik az asztalomon van, kivéve a mélynyomót persze).
Ennek ellénére mégis tartok egy kicsit hogy bizonyos szempontokból visszalépés lenne egy 2.1es rendszer. Egy logitech z 2300-ra gondoltam... ezt dicsérték a legtöbben ahogy olvasgattam
A hangfalakat leginkább filmre, játékra és néha zenére használnám. Szerintetek érdemes e cserélnem? Érezhető lenne e a különbség?
Egy X-fi Xtremegamer hangkarit is fogok venni a közeljövőben ( most alaplapi van ).[ Szerkesztve ]
-
Badman 4ever
őstag
Azt elhiszem .
-
Stirbi
addikt
válasz Badman 4ever #3377 üzenetére
a sub tol lerepül a gatyád
-
Badman 4ever
őstag
OK , most már leesett
-
Stirbi
addikt
válasz Badman 4ever #3375 üzenetére
de csaka magas hangsugárzok gagyik
-
Badman 4ever
őstag
válasz audi100td #3374 üzenetére
Értem, szóval nem teljesítmény baja van, hanem csak gagyi.
-
audi100td
nagyúr
válasz Badman 4ever #3373 üzenetére
Nem is azért venné, mert nagyobb, hanem mert gagyik a gyári satelitek, de én akkor már inkább eladnám a Z-2300-at, helyette meg vennék egy használt erőlködőt 15-20e Ft-ért és hozzá használt sztereó hagfalpárt 20e-ért, előrébb lenne vele.
-
Badman 4ever
őstag
Szerintem nem kell nagyobb cucc oda.
-
Stirbi
addikt
bocsi de ezt nemtudom nekd memondani, én a helyedben hagynám, én megvagyo nagyon elégedve a magasokal is, azérledják kicsit a közép baszust is, van ,,kilengésük,, szalsokat birnak
jah és ez taz erösitövelkapcsolatos dolgot én ishalotam ,de én nem kisérletezek ilynnel
[ Szerkesztve ]
-
Archer
őstag
Csak azért gondoltam mert több helyen is írták, hogy túl van méretezve az erősítője (mondjuk nem tudom honnan veszik) és elbír komolyabb hangfalakat is. Erősítőt nem akarok venni (most nincs is rá pénz) csak gondoltam megpróbálom ebből a szettből kihozni a maximumot. Magnat Monitorokkal állítólag sokkal jobban szól pedig a 110-esek 50W-osok. Bár lehet hagyom a francba, nem akarom, hogy elszálljon az erősítő. Attól lehet baja ha nagyobbakat teszek rá vagy csak nem szólnak rendesen?
-
Stirbi
addikt
üdv néked, én is z2300 tulaj vagyok, hát sztem ezeket a hangfalakat nembirná elllátni az erösitö ami benne van,ugye elméletileg azt irják,hogy 2x40 wat a magashangsugárzok,- de azok nincsenek meg anyi watosak, szal ez meg sok lenne sztem, bár ha vennél egy jack elosztot, és egy erösitöt, akkor rákötnéd erösitöre( arol szolnának ezek a hangfalak amit akarsz), és a z2300 hoz pedig nemhasználnád a magasokat.
-
Archer
őstag
Üdv! A kérdésem az lenne attól aki ért hozzá, hogy a Z2300-hoz érdemes-e ezt megvenni vagy inkább vegyek egy pár új Magnat Monitort kicsit drágábban újan? A szatelitek hangzása valahogy nekem nem az igazi és azok helyett fontolgatom, h. veszek valamit.
-
Stirbi
addikt
válasz Badman 4ever #3362 üzenetére
igen tuzdom, utána vetem észre
-
Badman 4ever
őstag
válasz audi100td #3363 üzenetére
Az a biztos
-
audi100td
nagyúr
válasz Badman 4ever #3362 üzenetére
Azért csak szedje le a drivert, +Biosban tiltani, alapszabály!
-
Badman 4ever
őstag
audi100td is ezt írta amit te, egyébként nálam együtt megy letíltás és a drivertörlés nélkül az alplapi Realtek és a Sound Blaster, hiba nélkül.
-
Badman 4ever
őstag
válasz audi100td #3357 üzenetére
Bocs, ez kiment a fejemből (kézenfekvőnek gondoltam).
-
-
mhorvat
senior tag
válasz Badman 4ever #3355 üzenetére
Rendben van. Köszönöm mindkettőtök válaszait, még kérdezek, ha eszembe jut valami!
-
Badman 4ever
őstag
válasz mhorvat #3354 üzenetére
Nem kell reinstall(normál esetben ). Berakod, drivert telepítesz, restart és kész.
[ Szerkesztve ]
-
mhorvat
senior tag
Igen. Alien Computersnél annyi, amennyi az Árgépnél van kiírva, annál olcsóbbat nem találtam (ahol elvileg kapható is). Azért kíváncsi leszek, ez zenében mennyit fog dobni a Z-2300-ason.
Amúgy a hangkártya dolog olyan, hogy csak simán beteszem, driver fel, tehát nem kell miatta reinstall vagy ilyesmi, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz mhorvat #3350 üzenetére
Az Alien-be vedd meg szerintem, az korrekt üzlet, A-Plaza meg ilyen boltok lehúzzák a garit, meg megbízhatatlanok, azért ilyen olcsók.
Egyébként az Xtreme Audio is eléggé belépőszint, de jobb mint az alaplapi meg azonos áron kapható külső karik, egy Z-2300-hoz már elegendő.
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz Badman 4ever #3347 üzenetére
Igen, az alaplapihoz.
-
Badman 4ever
őstag
válasz mhorvat #3348 üzenetére
audi100td által mutatottaknál nem tudok olcsóbban olyan kategóriájú kártyákat, tehát szerintem arra nézelődj
-
Badman 4ever
őstag
válasz mhorvat #3348 üzenetére
OK
-
mhorvat
senior tag
válasz Badman 4ever #3343 üzenetére
Egyrészt ennél picit lehet drágább, másrészt pedig belső megoldásban gondolkodnék, ameddig lehet, mivel van már így is annyi kacat és kábel szerte-szét, ha a gépbe van pedig nem látom legalább...
-
Badman 4ever
őstag
válasz audi100td #3342 üzenetére
De már közel jár
-
audi100td
nagyúr
válasz Badman 4ever #3343 üzenetére
Mondjuk az olyan is.
-
Badman 4ever
őstag
válasz mhorvat #3340 üzenetére
Külső hangkártya elérhető áron (7k):
Trust 14134 SC-5500 5.1
[link]Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
audi100td
nagyúr
válasz Badman 4ever #3341 üzenetére
Ő is arra gondol, írtam neki hogy PCIe x1-es csatolósat vegyen, csak nem tudja mi az.
-
Badman 4ever
őstag
válasz mhorvat #3336 üzenetére
PCIE 1x-es jobb hangkártya van már 10k alatt is (már ha szemfüles az ember és jó helyen keresi).
-
mhorvat
senior tag
válasz audi100td #3337 üzenetére
Először is köszönöm mindenki kommentjeit!
Ja hogy a picibe! Az igaz! Ahányan mondjátok, lehet a hangfallal együtt kéne kérnem egy hangkártyát is.
Van 10, maximum 15.000 Ft környékén pici PCI-os jó hangkártya? Csak mert én egyet találtam, Creative Titanium, ami 35.000 Ft, a többinek "nagy" PCI-os volt a csatija.
És egy kicsit OFF: több hangkártyánál is olvastam, hogy lassabban bootol tőle a gép, csak egyes programok tudják kihasználni az adottságait stb. Ez amolyan öngerjesztő urban legend, vagy oda kell figyelni, például plusz kodekpackok, más programok használata? -
RedWing
aktív tag
válasz mhorvat #3336 üzenetére
Audi100td: Z-2300-nál már jelentős előrelépés lehet egy jobb hangkari...
Teljes mértékben egyetértek! Nálam is sokat javult a helyzet, mióta külső hangkártyáról üzemel minden!
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
mhorvat
senior tag
válasz audi100td #3332 üzenetére
Badman 4ever: köszi a tippet, nem is sejtettem, hogy van ilyen, csak picit drága nekem.
audi100td: kérdés, hogy azzal miért lennék előbbre. Ha választhatok, hogy integrált hanggal vagy integrált videokártyával éljek, akkor a hangot választanám, ahogy szerintem a 99%-unk, ugyanis a PCIe-s videokártyám nem szívesen venném ki és cserélném egy GMA 3100-asra.
Sebaj, úgy néz ki marad az integrált hangkártya, aztán majd meglátom, hogy szól vele a Z-2300-as.
-
Badman 4ever
őstag
válasz mhorvat #3326 üzenetére
Ezért találták ki ezt:
Creative SB X-FI Surround 5.1
[Extreme Digital]Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
nigabiga
csendes tag
Üdv mindenkinek!
creative cuccokról nemsok szó esik errefelé, felteszem azért mert nem a legjobb az ár/teljesítményük viszont stribi ajánlatára is hagyatkozva vannak akik erre esküsznek a minsőégi színvonaluk miatt. 10k környékén sok kompromisszumos megoldásról folyt itt a vita és a t3100as creative cuccot bízok benne h legalább a X230 szintjére lehet helyezni attól eltekintve hogy alacsonyabb a gyártó által meghatározott Watt teljesítménye. Ha az ember max 20ezering gondolkozik akkor se lehet kapni sok erős 60W feletti teljesítményű 2.1es rendszert.
Ezért mivel helyhiányban nem szenvedek a Inspire T6100 típusszámú 5.1es rendszeren ragadtam le mivel kialakításilag a 2.1es társához hasonlít ez miatt bízok benne h hasonlóan stribi ajánlatával jelzett és mások szerint sem a gagyi 5.1es kategóriába tartozik a 17k-s árával és 76W-jával. -
AMDFan
addikt
Van egy olyan érzésem, hogy gooool a 2.0-s Geniusokra gondolt (mivel abba a topikba is beírt). Te viszont a 2.1-es Geniusokról írtál véleményt. Csak azért szóltam, mert szerintem elbeszéltetek egymás mellett
Ja meg még annyit hozzáfűznek a vita meg a tisztánlátás kedvéért, hogy ha pl. egy Genius 1250X-et hasonlítunk egy Logitech X-230hoz (kb egy ár), akkor a Logitechnek a sub miatt messze jobbak a mélyhangjai (ki hitte volna , viszont a Genius sokkal tisztább hangot ad, a mélyek pontosak, nincs értelmetlen dübörgés, stb... Ilyen árban az ember nem talál kompromisszummentes hangszórót, de szerintem a 2.1-eseket azok vegyék akik főleg játszanak és filmeznek, és másodsorban zenét hallgatnak. A 2.0-t pedig azok akik elsősorban zenét hallgatnak, másodsorban film+játék. Persze zenére a legnehezebb hangszórót venni. Ebben az esetben pl. mindenképp kompromisszumot kell kötni. (Logitechnél elmosottabb hangzás, jó mély, Geniusnál tiszta hangkép, gyengébb mély.)
[ Szerkesztve ]
-
mhorvat
senior tag
2 PCI slot van és 1 PCI-E. A PCI-ok közül takar le egyet a PCI-E-s vid.kari, a másikba pedig egy hálókártya van, ami WLAN-os, tehát nem tudom az alaplapit használni helyette. Egy ILYEN alaplapról van szó amúgy, valami Realtek integrált hangkari van rajta, ha jól láttam.
-
Stirbi
addikt
nem lebeszélni akartalak a geniusrol hanem csakelmondtam a tényeket,hogy mireszámits ha egy geniust veszel,
jah és ha meglesz az x230 ad akkor majd irj ide ,hogy mia véleményed rola, és ajánlok hozá majd a késöbiekben egy audigy set ha hiszed ha nem alaplapi hangkarihoz képest az öszes hangkitisztult, nincsenek háttérzajok, a baszus tisztáb és mélyebb, a magasak pedig élesebek és tisztábbak
-
Stirbi
addikt
hát geniust nem vennék,gyengék, nemeröteljes a baszusuk, az egy dolog ,hoyga magashangsugárzok is fábol vannak, de sztem nem azon mulik, én nem tartoim versenyképesneka geniust, másrészt trehanyul vannka össszeálitva .
soxor trafo probléma jelentkezik,a hangszorok nembirják a terhelést, ja és a legfontosabb az EQ t kinem állja cserébe hogy te állitotál az EQ n oylan torzulást kapsz hogy
-
Stirbi
addikt
válasz audi100td #3309 üzenetére
nah üdv kolléga
most jötem rá ha a z2300 távirányitojába bedugom a fülhalgaot besem kel kapcsolnom a gombal hanem csak bedugom és a hangot is tudom állitani.nemtudom valahogy nekem ez a z2300 nagyon bejön kiváncsi lennék arra,h egy [link]
ilyen hangkarival hogy is szolhat, , de azért inkáb maradok az audigy se nél az is megfelelö nekem.A teufel nemroszz csak valahogy nekem az a csilogos design nemteccik
-
messias2
tag
nincs mit sok szerencsét a választásban
Ez öreg de legalább ki van fizetve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Jövedelem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vicces videók
- Filmvilág
- Házimozi haladó szinten
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest