Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goatman
aktív tag
válasz
Alex91 #16848 üzenetére
Igen, Wi-fiseket nézegettem, nagy Sony-buzi az öreg. Be is figyelt ez a kis aranyos, de hát egyrészt egy vagyon, másrészt szerintem negyedét sem használná ki, harmadrészt a tesztek is vegyesek róla: [link]
J97: ha van rá lehetőség az utóbbi variációt megköszönném, ha mozgásba lendítenéd. Bluetoothos holmiból úgy láttam van elég a piacon, viszonyítási alap jól jönne.
-
dudika10
veterán
válasz
Alex91 #12365 üzenetére
Amire apple dokkoló kerül akármilyen formában, az már jó ár/érték arányú nem lehet.
Philipset 120k-ért... 3kg-os össztömeggel... Még ha nem volnának előítéleteim, akkor sem választanám. Valószínűleg értelmesebben is el lehet költeni 120k-t.__H4X0R__: a Prodipe (és hasonlók) a maga 15 kilójával nem egy túl mobilis valami az biztos. Csak Te tudod mire van szükséged.
contaxg-t kérdezd meg az Audioenginnel kapcsolatban. Úgy rémlik, nála volt annó, ha most nincs is, biztos meg tudja mondani, hol tudod kipróbálni. -
dudika10
veterán
válasz
Alex91 #11554 üzenetére
Egészen meg volnék lepve, ha az árának a harmadát megérné ez a philips.
Hivatalos teszt túl sokat nem ér. Én se írnék semmi rosszat arról a termékről, amit el akarok utána adni, ha meg felkérnek tesztelni úgy, hogy "itt van 1 misi meg egy szar tejfölösdoboz, de szeretnék eladni belőle pár darabot", akkor megint csak nem lehet rosszat írni róla.
"Ipod kompatibilitás" mindig meglátszik az árban elég durván, nem az ár/érték arány javítására tették oda azt a dokkolót az biztos.
A design általában a minőség rovására megy, meg lennék lepve, ha ebben az olcsó kategóriában nem úgy lenne (mert akárhogy is nézzük ez nem számít túl drágának).
A marketingesek viszont elérték a céljukat, mert felkeltette az érdeklődésedet.Egészen biztos, hogy nem ezt próbálnám ki először, ha ilyen árban keresgélnék.
Te meg mindenféle hallgatás nélkül beírtad, hogy komoly cucc, akkor most melyik a rosszabb?
-
PuMbA
titán
válasz
Alex91 #11552 üzenetére
Ha több ideig jó rendszer/eket hallgat valaki odafigyelve a zenére - azért az sem árt, ha szereti a zenét meg érdekli a téma - akkor egy idő után "vájtfülű" lesz
Az értékelések azért nem érnek sok esetben semmit, mert nem tudod, hogy aki tesztelte miket hallott eddig és mennyi ideig.
-
PuMbA
titán
válasz
Alex91 #11524 üzenetére
Nem kell meghallgatni, hogy hogy szól, mert a Philips sose csinált jó ár/értékű hangfalat és nem is fog, mert a cégnél tudják, hogy hol van a nagyobb profit. Csinálnak egy átlagos, modern kinézetű cuccot I-kütyü támogatással, mert ők nagyobb eséllyel veszik meg, a weblapra odaírnak csomó jól hangzó mondatot meg technologianevet (SoundCurve, SoundSphere, FullSound), tesznek bele egy DSP-t, ami alapból komolytalanná teszi az egészet és már kész is a profitgyáras termék. Ugyanezt csinálja a Bose, a Bowers and Wilkins, Harman Kardon és a JBL is a multimédiás és alsó kategóriás cuccaival. 2-300k alatt semmi különlegeset nem nyújtanak, csak kihasználják a nevüket, de ha átmész a HIFI topikba és mondod, hogy van 180k-m akkor biztos nem ajánlják ezt a Philipset.
-
PuMbA
titán
válasz
Alex91 #11520 üzenetére
...a minél drágábban minél fosabbat kategóriában. Nevetséges ábrák vannak a hivatalos honlapon:
Annyira szarul szól, hogy muszáj ilyen baromságokat kitalálniuk, hogy eladják
Ez a zsírosbödön kinézet meg mindent visz
Pocok111: Nem lehet megmondani, hogy mennyivel szól jobban, de az árkategóriában nem nagyon találsz jobb 2.1-et, mint a HCS2330.
-
popp
aktív tag
Nem is gondoltam volna, hogy ilyen barátságos áron osztogatják. Így még inkább kíváncsi leszek a beígért összehasonlító bemutatóra/tesztre.
Ami nekem most megtetszett és ki is próbálnám, az az edifier 1900 TII v. TIII. Bár azt nem tudom, hogy jobb lenne-e annyival a mostaninál, hogy érdemes lenne áldozni a cserére. -
imibogyo
veterán
Szia.
Köszi, ezek eszembe sem jutottak, de gyorsan olvastam róluk véleményeket, hát nincsenek elalélva tőle túlságosan az emberek, mármint szinte egy ilyen hangprojektortól sem, amitől meg igen, az nem az én árkategóriám.
Még gondolkodom egy Logitech Z2300-ban is. Most egy 5.1-es hangrendszert hallgatok, de volt már erősítőm két hangfallal meg mélynyomóval, ami ki lett egészítve 5.1-re is, de a térhatástól nem dobtam hátast.Mondjuk az erősítős felállás elég nagyot szólt, de anyagi okok miatt annó meg kellett szabadulnom tőle, és lett a mostani 20 000 forintos gagyi 5.1-em.
Na most a múlt héten megfogalmazódott bennem, hogy kéne valami komolyabb hangcucc, de nem költenék fölöslegesen 5.1-re, hanem akkor legyen egy komolyabb 2.1.
És hát itt tartok most.
Üdv.
-
dudika10
veterán
-
qwertly
addikt
Szia!erőltettem a 2.1 felállást
de lehet,hogy tényleg az lesz amit javasolsz mert itt a logudban is megjelent róla egy cikk és igen csak dicsérik.Csak sajnos nincsen baráti áron rendes pc boltban vagy én nem találok,ha van akkor meg csak web áruházakban.Így meg nem biztos,hogy meglenne karácsonyra.
-
NoOne1976
őstag
Alex91:
Te hallottad már szólni ezeket a hangfalakat? Mert én gondolkodom valami "komolyabb" 2.0 vásárlásán, amit könnyen ki lehet vinni a kertbe is főzésnél zenét hallgatni, meg ami jó arra, ha éppen nem a hi-fi szól. És főleg az MS20 még beleférne a keretbe. A 20 és a 40 között csak a telejsítmény a különbség? -
Teszla_
senior tag
Sajnos ezek nem tetszenek
A költségvetést 12k-nál húztam meg magamban, mert ennyiért láttam a z-5-öt is. Úgyhogy a z-3, z-4 kiesett, bár nem is igazán jönnek be. Viszont az x-230 nem rossz, és a genius-ok is elkezdtek megtetszeni, amikor megláttam, hogy majdnem akkorák, mint egy 17-es crt monitor
azt hittem sokkal kisebbek.
-
dudika10
veterán
3 éve játszottam utoljára ilyet, egy kb 15 éves TV-vel. Ott a magam által készített kábellel működött a fejhallgatóm. Mondjuk az annyiban különbözött, hogy mono kimenetet kellett rákötni. Amelyik TV-n már van HDMI meg optikai kimenet, azon már csak-csak használható a stereo rca.
Viszont keresgéltem egy pár percet a neten és sehol nem találtam olyan kábelt aminek az egyik fele stereo rca apa a másikfele meg jack anya. Ilyen átalakítást ezek szerint nem is szokás csinálni?
-
dudika10
veterán
Csak olyan dolgokat ajánlok amiket hallottam már és az én megítélésem szerint elég jól szólnak ahhoz, hogy másnak is tetszhessen. Van hozzá egy pici érzékem is állítólag. No de ez nem ide tartozik.
CséZé: elég könnyen túl lehet rajta adni, ha nem vagy megelégedve vele. Én is pl akármikor elcserélném rá a z-3-am, csak nekem nem sikerült sehonnan megrendelni.
Fanatikus tag lettem, így 600akárhány nap után, juhéjj.
-
dudika10
veterán
-
dudika10
veterán
Azt írta még korábban, hogy legyen 20, max 30E.
M-Audio Studiophile AV30 egy nagyon jó cucc az árához képest, de inkább hobby szintű referencia monitornak mint minden napi zenehallgatásra.
Az Acoustics P1 nagyon halk lenne, még halkabb is mint a T20.
A Soundsticks II pedig inkább már az 50K-t közelíti.mod: de látom, hasonló véleményünk van a zenehallgatásról az első két linkelt hangszórót elnézve.
-
-
Speeedfire
félisten
majd küldök egy otp számlakivonatot neked h mennyi dollárt küld a logi nekem
ha gondolok elfelezem veled
amúgy meg egyes gyártók erre a stílusra jók más gyártók más stílusra jók, ennyi
nem hinném h sok ember hallgat klasszikus zenét jbl-en, de azt sem h rnb-t hallgat vki egy focal rendszeren
nem specifikusan gyártanak, csak törekednek egy bizonyos fajra rétegnek készíteni -
törölt tag
Nekem van a PC-hez egy Logitech x-230, és azon egész jól szól.
Műholdas TV-n meg úgysem jön egetverően jó hang, szvsz ez jó megoldás lenne.
De előbb megvárom, h milyen a TV, mert elvileg egész jó hangzása van... Tud SRS TruSurround-ot, bár nem hiszem, hogy ez valami nagy durranás lenne.
Igazából én csak TV-t néznék, ritkán menne valami zenecsatorna/rádió. Az is halkan. -
törölt tag
Okok.
De ugye nem lehet fennakadás, ha STB-vel és DVD felvevőel használom?
És a fejhallgató kimeneten is működni fug a mélynyomó?
És ha már így segítesz, akkor: Nem tudod, hogy a házimozi rendszerekhez kb milyen hosszú kábeleket szoktak adni? Tehát adnak pl több 10m-t, hogy elég legyen? -
-
-
Raharin
tag
Megközelítőleg 15 ezer forintot, de ha olcsóbb, értem ez alatt, hogy akár 10 ezerből kijön, az sem okoz problémát.
Annyit szeretnék, hogy szép tisztán szóljanak a játékok és a filmek, de ez nem szükséges über brutál hangerőn.
Most 2.0 vagy 2.1 legyen?
Vagy hol tudnék ennek utána nézni? -
-
-
-
proof88
addikt
10k-ért normálisabb kis hangszórókat, ne legyen olyan műanyag hangjuk, és gyengébb basszust. Sőt butítsák le azt a mélynyomót olyan szintre, hogy alig legyen erősebb a mély, mint egy sima 2.0-s rendszernél, de cserébe a kis hangfalak legyenek tisztességesek, ne holmi műanyag hangzás. Persze nem értek hozzá...
-
Kis zöld izé
senior tag
Az, hogy érzékeny az szerintem nem egyenlő a szar kifejezéssel. Volt már nekem Logitech-ből: Z-640,X-620,X-230,X-530,X-540,G51,Z-5500-as szettem is egyik sem pukkant....
Pedig egy 120 éves parasztházikóban lakom és az elektromos hálózat is elmúlt már vagy 40-50 éves.Jelenleg is van egy X-230,X-540,Z-5500-as szettem és egyik sem produkál ilyen dolgokat... Amúgy meg ha arról van szó, akkor tényleg együtt lehet élni ezekkel az apró hibákkal. Bár tény és való, hogy ezt az érzékeny táp dolgot megoldhatták volna egy kicsit okosabban, de véleményem szerint, ezért még nem kell leszarozni. Pl egy X-230 vagy egy X-530 még a mai napig is a legjobb vásárnak számít a kategóriában. Véleményem szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest