Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirbi
addikt
üdv néked, én is z2300 tulaj vagyok, hát sztem ezeket a hangfalakat nembirná elllátni az erösitö ami benne van,ugye elméletileg azt irják,hogy 2x40 wat a magashangsugárzok,- de azok nincsenek meg anyi watosak, szal ez meg sok lenne sztem, bár ha vennél egy jack elosztot, és egy erösitöt, akkor rákötnéd erösitöre( arol szolnának ezek a hangfalak amit akarsz), és a z2300 hoz pedig nemhasználnád a magasokat.
-
Stirbi
addikt
bocsi de ezt nemtudom nekd memondani, én a helyedben hagynám, én megvagyo nagyon elégedve a magasokal is, azérledják kicsit a közép baszust is, van ,,kilengésük,, szalsokat birnak
jah és ez taz erösitövelkapcsolatos dolgot én ishalotam ,de én nem kisérletezek ilynnel
[ Szerkesztve ]
-
Badman 4ever
őstag
Szerintem nem kell nagyobb cucc oda.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Badman 4ever
őstag
Az előbbi hozzászólásoddal kizártad a két csúcs gyártót Creative-ot és az ASUS-t, tehát maradnak a "kisebb" gyártók, mint C-media vagy hasonlók.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Badman 4ever
őstag
Ilyet, hogy sztereo hangkártya ma már nem nagyon árulnak.
-
Tulkas
tag
SAL 2610S
Ezt találtam. Szerintem megtenné, és kinézetre sem egy förmedvény.
Szerinted Lényeges lenne a véleményed, mert te legalább tudod h milyen más sat.-okkal használni!
//• Pz / Pn: 85 / 60 W• Z: 8 Ohm• SPL(1W/1m): 89 dB• f: 65 - 20.000 Hz• kivitel: 2 utas, bassz-reflex hangdoboz pár
• hangsugárzók; mélyközép: 135 mm polipropilén ; magas: 0,75" fémezett mylar dómsugárzó• csíptetős kábelcsatlakozó, eltávolítható előlap, fém fali akasztó• méret: 185 x 320 x 180 mm• súly: 2,8 kg
//Köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
"Nevess, és a világ veled nevet...Horkolj, és egyedül alszol..."
-
popp
aktív tag
Csak annyit tudok mondani ezzel kapcsolatban, hogy általában a sony audio cuccokat nem nagyon szokták ajánlani. 200$-ért amúgy is már egy logitech Z2300-at kapsz, ami elképzelhető, hogy jobb is. De mindenesetre könnyebben eladható, ha majd egyszer váltani szeretnél valami másra.
"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."
-
mrszcs69
újonc
válasz Archer #32952 üzenetére
Helló! Tudnál nekem segíteni? Most vettem ilyen hanszórókat, amiről írsz: Genius SP-HF 1800A .Eddig egy kisseb típus Genius 2.0 hangszórót hallgattam PC-ről.De főleg fejhallgatóval, ami jó is szólt. Most viszont ez a nagyobb hangszóró, amit most vettem, a fejhallgató hangja semmit mondó minőségű.Nincs benne mély, és halk is.És ezt két különálló hangfalpárnál ugyan azt tapasztaltam. Sokat hallgatom inkább fejhallgatóval. Maga a hangszórók rendkívül szépen szólnak, de a fejhallgató kimenet annál sokkal silányabban. Mit tapasztaltál erről, mért lehet ez? Ez ilyen gyárilag? Miért kellett igy elbaltázniuk ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- CPU léghűtés kibeszélő
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Call of Duty: Warzone
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest