Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirbi
addikt
igen oda tekertem és akk vettem észre a rezonanciát, na mindegy holnap viszem vissza, az üzletbe, azt mondták ha tényleg rezonál akkkor adnak ujat,-én meg mondtam nekik,höogy nem hülyeségböl találom ki, ugy hogy holnap vihetem megin a 20 kg s dobozt
,de a rezonancia sztem mindenképpen elöjött volna, ha nem most akkor 2 hét mulva köszönöm mindenkinek, és kijavitottam az adatlapomat is,
-
Stirbi
addikt
üdv . elöször is köszi , hogy szoltál,
a helyzete a következö: tehát bemásztama submögé és meghallottam egy bizonyos rezonanciát ott kb azon a részen ahol van az áramtalanito gomb, az lenne a kérésem,hogy meghallgatnád nekem a subod mögött 100% bassznál +50% hangerönél h nálad van e ez a rezonanacia?-megköszönném
de ez csak ott hátul hallastszik de mégis zavar ,de megnyukszok ha tom hogy a többi z2300 nál is igyvan
elöre is kösz ia segitségedet -
Stirbi
addikt
üdv, irjanak azok akiknek z2300as hangcuccuk van
,audi100td kollégán kivül, lenne hozzátok egy kérdésem
elöre is köszi -
Stirbi
addikt
válasz
audi100td #2975 üzenetére
köszi -köszi járatom én 1/3 basszusom és max 50% hangerön néha,amugy álltalában 30 % hangerön hallgatom amig benem jár
am zenét hallgatok-rengetegszer
de amugy az x230 problémás tagunk nak nem biztos hogy az erösitövel van a gondja, elöször sztem kikéne probálni vkinél azokat a magashangsugárzokat
, és akkor kiderülne ,hoyg mivel is van a gond
de egy képet a z2300 subjának belsejérölé szerezhetne nekem vki, engem érdekelnek ien dolgok
-
Stirbi
addikt
az lenne a kérdésem ,hoyg valaki nem e tudna nekem olyan segitséggel szolgálni,hogy mutatna egy képet a z2300 szubwooferjének belsejéröl?-,,tervrajz,, féleség vagy leht élö reális kép is csak láásam hogy mi hogy van benne elhelyezve
-
-
Stirbi
addikt
bocsi a sok hsz ér, deaz lenne a kérdésem,hogy a z2300 subja mellébetettema fejem és ott hátul ahol kilehet kapcsolni az árma alol, ott hallottam vmi minimális rezonanciát, nemtom törödjek vele vagy ne?
rem nemkell visszavinnem reklamáciora
-
Calibos
addikt
Az én Logit 230 lehet hogy megadta magát
Centerekből folyamatosan jön a recsegés, ha zene szól... -
Stirbi
addikt
üdv
audi100td: az lenne a kérdésem h ma van 4dik napja meg a z2300 mennyire ajánlod terhalni?mert már megörülök a dübörgésért
-
xedamin
tag
Na ma megjött a Logitech X-230-asom. Nagyon állat, összeszereltem, és egy jó kis basszusos számmal le is teszteltem már. Iszonyat jól szól
Ajánlom mindenkinek, aki 10k-ért minőséget akar
-
audi100td
nagyúr
válasz
Calibos #2955 üzenetére
Én Concepet E Power Editiont szerettem volna, de nem volt raktáron, pedig tuti megvettem volna.
De jobb is hogy nem jött össze, mert nem mint ha a kategóriában nem az egyik legjobb lenne, de közben beruháztam egy Pioneer erősítőbe és 1 pár Wharfedale EVO-10 hangfalba és így vagyok +20k-ba, viszont ég és föld a hangzás (zene szempontjából).
-
-
Doom
aktív tag
Ugyan sejtem a választ, de azért megkérdem:
Szerintetek a Klipsch Promedia Ultra 2.0 megéri az 5ezres felárat a Logitech X-230-cal szemben? Vagy van max 15-ért valami tuti tippetek?
Játék, filmnézés, zenehallgatás lenne a felhasználás, de a szoba kiépítése miatt az 5.1 nem megoldható.Köszi előre is.
-
Calibos
addikt
Teufel-t
még mindig csak megrendelésre, Berlinből lehet beszerezni? -
audi100td
nagyúr
"tehát freq. response alja legalább 30Hz vagy kevesebb legyen"
Ilyet nem hiszem hogy ebben a kategóriában találsz, Logitech Z-2300 közel áll a 30Hz-hez, gyártó úgy emlékszem hogy 35-öt ad meg, de ezek általában nem fedik a valóságot.
Logitech Z-2300-at ajánlanám, az a Speedlink meg egy rakás sz@r.
-
nuke7
veterán
Hello!
tök jo, hogy megtaláltam ezt a topikot, hátha van valami jo ötlete valakinek itt
szeretnék 2.1-es rendszert venni (meglepő módon) de főleg zenehallgatásra,
szoval nem kell, hogy hangos legyen, viszont annál jobb minőségű. (tehát freq. response alja legalább 30Hz vagy kevesebb legyen) a mély elég fontos h jo legyen, olyan 20k körül. Lehet uj, vagy használt is, eddig a media markt-ban találtam egyet 25k-ért, 25wattos mélynyomoval, valami noname (speedlink) legalábbis én még nem hallottam rola, de kegyetlen jo hangja volt
(2x10W magas 1x25W mélynyomo) ha tudtok vmi jobbat, érdekelne...
köszi,Marci
-
audi100td
nagyúr
válasz
donald_boy #2920 üzenetére
A Z-2300 alá tényleg nem árt egy normálisabb hangkari, minimum egy audigy vagy Xtreme audio, de inkább egy Music vagy Gamer. Pedig szebb hangja van a Z-2300-nak, főleg ha a mélyeket nézzük.
-
Stirbi
addikt
válasz
donald_boy #2923 üzenetére
mert a z4 nek leég volt az a hangkari
, mivel mégsem olyan izmos egyén mint a z2300
-
Stirbi
addikt
válasz
donald_boy #2920 üzenetére
akkor ott a hangkari sztem nemvolt elég a z2300 nak
-
-
MmDorian
őstag
válasz
donald_boy #2917 üzenetére
Üdv !
Egy Z4 / Z2300 hoz nem illik a gigabyte integrált hangkártyáját használni, jól gondolom ?
-
donald_boy
tag
Voltam ma hallgatózni hangfal ügyben.
Árkád MM.
Ki vannak rakva hangfalak, de konkrétan nem lehet megszólaltatni őket.
Vannak mikrohifik is. Azokon pedig a sercegést lehet vizsgálni... -
audi100td
nagyúr
válasz
donald_boy #2915 üzenetére
Ő a te embered: [link]
-
donald_boy
tag
Valaki hallotta már élőben?
Altec Lansing MX5021
Esetleg pesten merre lehet meghallgatni?
-
Stirbi
addikt
válasz
Calibos #2911 üzenetére
ne is mond szombat éjjel jégereztem egyet
voltam ien after partyn vip meghivott voltam,
azért jo ha mindkettöt tudom használni, mert ha este jáccok akk pl használom a t3100 at, és zenére meg napközben jáccásra majd fogom használni a z2300at(ami kb 2-3 héten belül megjön)-remélem -
Stirbi
addikt
válasz
audi100td #2906 üzenetére
a t3100am az van most és mellé jön a z2300 és egyenlöre amig nemtudom eladni a t3100at addig azt is fogom használni, ja és am bocs a mondat fogalmazásért de szlovákiában élek, magyar az anyanyelvem de sokat beszélek mostanság szlovákul is és igy sajnos érdekessen fogalmazom mostanság a mondtokat
-
xedamin
tag
Sziasztok.
Kellene egy hangfal 10ezer HUF magasságában. 2.1-es hangfal bőven elég, játékra, zene, ennyi. Már nem emlékszek, hogy a hármasból (Logitech, Genius, Creative) melyiket titulálja szinte mindenki rossznak. Felvilágosítanátok? Az árak után egyébként ipon-on vagy edigital.hu-n lenne érdemes utánanézni, én ezek közül választok majd.
A válaszokat előre is köszönöm.
-
-
Stirbi
addikt
válasz
audi100td #2904 üzenetére
ott van am az elsö hsz embe evvel kapcsolatosan hogy mit mire cserélnék le,
nah aztért cserélném le valami kisebb termetüre a creative t3100 amat mert kell a hely az asztalon a z2300 magashangsugárzoinak mert a t3100 nak a magashangsugárzoi is az asztalon vannak és melléakarom tenni a z2300 magashangsugárzoit
remélem ez már érthetö xd
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest