Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ZIDOO médialejátszók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD FX
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Scholes9
nagyúr
válasz redbull86 #4594 üzenetére
Hi. 80-at nem szánnék rá, akkor már z5500-at vennék, még, ha kicsi is a szobám 14nm. Elsősorban elektronikus zenére kellene, kisebb részben filmre, játékra. 40k-t, max kb, meg még nézegettem cinemat is, nemtom az lenne a jobb vagy a 2300.
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
redbull86
aktív tag
-
Scholes9
nagyúr
Hi. sztetek érdemes z3e-t z2300-ra cserélni? Most újítok hangkarit is(Xifi Xtreme Gamer) és gondoltam mellé az egyik legjobb 2.1 hangfalat venném. Zenére játékra filmre kellene.
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
törölt tag
Nekem van a PC-hez egy Logitech x-230, és azon egész jól szól.
Műholdas TV-n meg úgysem jön egetverően jó hang, szvsz ez jó megoldás lenne.
De előbb megvárom, h milyen a TV, mert elvileg egész jó hangzása van... Tud SRS TruSurround-ot, bár nem hiszem, hogy ez valami nagy durranás lenne.
Igazából én csak TV-t néznék, ritkán menne valami zenecsatorna/rádió. Az is halkan. -
Alex91
félisten
válasz #41635072 #4590 üzenetére
Miert, PC-n mukodik, akkor itt miert ne mukodne? Amugy, ha valami normalis kimenete van a TV-nek, akkor egy normalis hangrendszer, mint ezek az olcso cuccok. IMHO nem eri meg, annyival nem lesz jobb hangzas, mint amennyit rakoltesz. Inkabb gyujtsd a penzt!
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
törölt tag
Okok.
De ugye nem lehet fennakadás, ha STB-vel és DVD felvevőel használom?
És a fejhallgató kimeneten is működni fug a mélynyomó?
És ha már így segítesz, akkor: Nem tudod, hogy a házimozi rendszerekhez kb milyen hosszú kábeleket szoktak adni? Tehát adnak pl több 10m-t, hogy elég legyen?[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Üdv!
Léteznek olyan olcsóbb (20-30K-s, de lehet olcsóbb is) 2.1-es hangfalak, amelyek TV-re köthetők? -
redbull86
aktív tag
Nagyon igaza van mindenki azt vesz amit akarna,. a rá szánt öszegen belül a lehető legjobbat segítünk meg keresni.
És valóban amit linkelt a barátom Valóban szerintem is a lehető legjobbak, abban az ár kategóriában. Ami még mellette szól hogy ritkaságok egyedi drarabok nem sok mindenki veszi meg ezeket pedig ezek igen tipikusan az a kategória hogy egyszer kell ki adni érte.
UppppAsrock fatality b250 I7-7700T 16Gb 2400Mhz GTX 1060 6Gb Be quiet Shadow rock 2
-
Alex91
félisten
válasz balakapa #4580 üzenetére
Azt veszel amit akarsz!
De azt mondom, hogy erdemes egy kicsit tobbet raaldozni. Ezt ritkabban csereli az ember.
A Logitech Z-2300-al van egy kategoriaban (mondjuk az valamivel olcsobb).
[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
balakapa
csendes tag
Ja és nekem PC-hez kéne nem iPod-hoz.
-
balakapa
csendes tag
És ezek hogy szolnak?? Jobbak mint a Logitechek?? Érdemesebb 1 ilyenbe beruházni inkább?? Nekem a Harman/Kardon SoundSticks II tetszik. Szerinted ruházzak be 1 ilyenbe??
Előre is köszi. -
senior tag
Legjobb 2.1-es hangrendszer 40E-ig? Még mindig a Logitech Z2300?! Nincs már valami upgradelt verzió?
-
Alex91
félisten
válasz balakapa #4577 üzenetére
Connected Acoustic P1, bar ez valamivel tobbbe van.
Harman/Kardon SoundSticks, bar ez is tobbe van.
M-Audio Studiophile AV30, bar ez is dragabb.
RENKFORCE ERŐSÍTŐ + MINI HANGDOBOZOK, ez belefer.De ha neked tetszik, akkor maradhat a Logitech is.
-
balakapa
csendes tag
Te miért nem vennéd meg 1-iket sem??Mit ajánlanál helyettük??
Nekem 25-30 ezrem van rá. -
balakapa
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek Logitech Z4-et vagy Logitech X-540-et vegyek??? Játékra és zenére kéne, néha filémet is nézek.
Ti melyiket ajánljátok jobban??
Előre is köszi! -
redbull86
aktív tag
válasz #56474624 #4565 üzenetére
Egyépként Nekem is Hi-Fi van de nem 200 ezer Ft-s de mesze felül mulja a pc-s cucokat.
Itt azért igyekszem a pc-s hangfalak terén szerzett tapasztalatomat meg osztani másokkal és segíteni annak akinek csak tudok hogy az igényeinek meg felelően a lehető legjobbant kapja illetve válasza.
[ Szerkesztve ]
Asrock fatality b250 I7-7700T 16Gb 2400Mhz GTX 1060 6Gb Be quiet Shadow rock 2
-
redbull86
aktív tag
Az egyik leg jobb amit a genius valaha csinált az a sp-hf2000X.
kinézetre,. és hangzásra is nagyon el találták.
Nem spórolták ki belőle az anyagot.
Minőségi darab annak a cuccnak hatalmas UPPPPPPAsrock fatality b250 I7-7700T 16Gb 2400Mhz GTX 1060 6Gb Be quiet Shadow rock 2
-
Alex91
félisten
A 1100X-rol mondtam, hogy nincs leveheto racsa... A kepekrol nekem ez jott le. (A 360x-nek sincs, ebbol gondolom, hogy itt sincs.) De lehet, hogy tevedek .
-
-
Raharin
tag
A genius sp hf 2000x típusú hangfalak rendelkeznek előlapi ráccsal? Próbáltam a gyártó honlapján és egyéb más weboldalakon is megnézni, de csak egy helyen láttam róla képet. Valamint a genius 1100x rendelkezi ráccsal vagy csak az a retro jellegű design van?
[ Szerkesztve ]
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz dudika10 #4559 üzenetére
Nekem is bejöttek a Logi cuccok, hidd el! Nincs is semmi probléma azzal, hogy ajánlod a Logi cuccokat, mindösszesen azt próbáltam éreztetni, hogy rengeteg alternatíva létezik amiről még nagyon sokan nem is hallottak, én ezért javasoltam a Philips-et, én már hallottam szólni és mivel van X-230-as cuccom is, ezért mertem kijelenteni, hogy jobban szól az X-230-nál, ezért én is bátran ajánlottam.
Bye!
-
dudika10
veterán
válasz Kis zöld izé #4555 üzenetére
Én személy szerint csak olyat ajánlok amivel van tapasztalatom, vagy amiről tényleg senkitől nem hallottam még rosszat. Mivel ezzel a philips-el nincs tapasztalatom nem ajánlom.
Egyébként a logi cuccok nekem nagyon beváltak, általában a saját kategóriájukban a legjobbak között vannak, és szinte mindenhol kaphatók. Ezekért ajánlom őket olyan bátran.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz Speeedfire #4557 üzenetére
Ha te mondod akkor biztosan rossz a hallásom! Nekem is sok mindent mondtak, csak az a különbség, hogy én hallom nap mint nap tehát valószínűleg több tapasztalatom van a hagrendszer kiaknázásában, mint pár embernek akik használták 2 hétig, majd eladták vagy lecserélték a szatelliteket. Maradjunk annyiban, hogy minden hangfal, hangrendszer igényli a minőséget. A Philips-el kapcsolatban pedig csak annyit, hogy veri az X-230-at minden szempontból. Persze minden relatív! Hallomás alapján mondom.
Bye!
-
Speeedfire
félisten
válasz Kis zöld izé #4555 üzenetére
erről a philipsről csak rosszat hallottam
a z-2300-al kapcsolatban meg lehet h neked van rossz hallásod
nagyon sokan írják h a satelitek nem ehhez a mélyhez vannak kitalálvaFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz Speeedfire #4550 üzenetére
Ma például hallgattam Pink Floyd - Pulse c.Koncert DVD-jét Dolby Stereo-ban 640kb/s minőségben (Z-2300-val) mivel van nekem is és nem éreztem azt, hogy indokolt lenne a szatellitek cseréje! Szóval ez nagyon relatív dolog. Pedig Pink Floyd nem mondható éppen tücc-tücc zenének!
[ Szerkesztve ]
Bye!
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz dudika10 #4552 üzenetére
Ez is elgondolkodtató lehet...
Nem értem,hogy miért kell ennyire kötni az ebet a karóhoz. Van egy csomó más alternatíva is. Szvsz....Bye!
-
Speeedfire
félisten
válasz dudika10 #4552 üzenetére
hát én csak a kiírt árat nézted, de tény h nem sok bolt változtatja a listáját
pedig sokak szerint nagyon szép hangja vanRaharin: PH! teszt !
Genius 2.0 fadobozos hangrendszer ph-s fórum
az x-es szériákon elől van, az a-s szériákon meg hátul hangminőségre ugyan az a 2000a mint a 2000xFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Raharin
tag
Két hangfal típus között őrlődök. Genius sp hf 850x és az 1100x. Az újabb modelleken a fejhallgató kimenet hátul van és én naponta többször is használnám, ezeken a típusokon viszont az előlapon található. Aki már hallgatta őket azok legyenek már szívesek és írjanak pár soros véleményt. Játékra és kisebb részt filmnézésre kell, minimálisan esetleg még zenére.
-
dudika10
veterán
válasz Speeedfire #4550 üzenetére
Az, hogy árgépen fenn van ennyiért nem jelent semmit. Minkét boltban próbálkoztam ahol 15E-t írnak árnak a T20-ra. Nem jártam sikerrel egyik esetben sem.
Ahol tényleg tudnak hozni ott meg egyből 25E az ára.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Kis zöld izé
senior tag
-
Speeedfire
félisten
sztem mindenféleképpen vagy egy mini hifi
bár igaz h erősítő+hangfalakból inkább használtak jönnének ki de sokkal jobbak mint a pc-s megoldások
ennyi pénzért már egész jókat és viszonylag fiatal típusokat árulnak
a z-2300 is jó megoldás de hamar rá fogsz jönni h a satelitek cserére érettek
de ennyiből azis simán megoldható (gianninál 34k a z-2300)
vagy 2.1-ből még ALTEC LANSING MX5021 a fórumosok szerint sokkal szebben szól mint a z-2300
azt is el kell döntened h ha zenére használod milyen stílusút hallgatsz
mint fent írtam is 2.0 inkább klasszikus, rock, jazz míg a 2.1 inkább rap, r'n'b, elektronikus
(mondjuk hallottam már sztereo rendszerből is iszonyatos mélyet)
összegezve először ezeket kell tisztáznod magadbanAlex91: árgép a barátod
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
redbull86
aktív tag
JBL duett hez még nem volt szerencsém sajnos,. de akár tesztet is írok róla ha valaki küld egy minta példányt P
Poént félre téve tényleg kíváncsi vagyok rá.
JBL más téren elég jól szerepel,. binden bizonyal itt is kiváló teljesítményt tud.
Adatai alapján nem tűnik rosznak,. de aszem mindenyian tapasztaltuk néha más van a papíron mint amit valójában tudnak.Asrock fatality b250 I7-7700T 16Gb 2400Mhz GTX 1060 6Gb Be quiet Shadow rock 2
-
redbull86
aktív tag
-
redbull86
aktív tag
Szerintem ha valaki rá szán annyit egy pár jó hagfal,. és egy erősítő és lehet akármilyen PC-s hangfal,. zenében mindenféleképp,.. filmben ugyszintén felül mulja,. az összes cuccot.
De aki beéri kisebbel hely vagy panel lakás miatt,. annak szivesen segítek meg kereslni aleg ideálisabbat!
Hatalmas UPP a topic nakAsrock fatality b250 I7-7700T 16Gb 2400Mhz GTX 1060 6Gb Be quiet Shadow rock 2
-
dudika10
veterán
Ennyi pénzből használtan már egész jó stereo hangrendszert kapni. Szerintem érdemes arra fele nézelődni. De ennyi pénzért már elég nagy a választék. A használt nem feltétlen rossz ebben az esetben.
Amit a kolléga linkelt arról is nagy sok jót lehet olvasni az interneten.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Alex91
félisten
-
Alex91
félisten
válasz Speeedfire #4542 üzenetére
15k-ert? Hol, mutasd!
-
Jimy83
aktív tag
válasz Speeedfire #4542 üzenetére
Hali 50-60 ezer FT környékén már erősítő+hangfal kombóba érdemes gondolkodni?
Esetleg valami igényes 2.1 PC-hez létezik ? Logi z2300 nem a legjobb állítólag vagy inkább 5.1-be vannak jobb darabok?
A helyzet az hogy zenére kéne 50 % 25% film 25 % játék ezért gondoltam 2.1-re. -
Speeedfire
félisten
vagy még
Creative-Labs GigaWorks T20 esetleg T40
állítólag nagyon szépen szólnak
játékra filmre 2.0 az ajánlott kivéve ha 5.1es filmeket nézel
zenére meg az van, ha rock jazz stb. 2.0
ha inkább a mély a domináns akkor 2.1 pl. rap, rnb, elektronikusFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Alex91
félisten
válasz Raharin #4540 üzenetére
10k folotti 2.0-as Genius, Logitech x-230 2.1-ben. Esetleg egy JBL Duet.
Genius SP-HF2000x, mondjuk viszonylag nagy doboz.
Logitech X-230
JBL DUETDicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Raharin
tag
Megközelítőleg 15 ezer forintot, de ha olcsóbb, értem ez alatt, hogy akár 10 ezerből kijön, az sem okoz problémát.
Annyit szeretnék, hogy szép tisztán szóljanak a játékok és a filmek, de ez nem szükséges über brutál hangerőn.
Most 2.0 vagy 2.1 legyen?
Vagy hol tudnék ennek utána nézni? -
Raharin
tag
Nagyrészt játékra és kisebb részben filmnézésre szeretnék egy jó hangminőségű hangfal szettet, a hangerő nem fontos, mivel én nem szeretem ha ordít, bömböl a hangfal és a környezetemet is zavarja. A szobám kicsi, ezért 2.0 vagy 2.1 között gondolkodok. Próbáltam fórumokon utána olvasni, hogy egyáltalán 2.0 vagy 2.1 legyen? A fentebb leírt célokra melyik felállás lenne optimálisabb? Az adott kategóriában tudnátok pár hangfal típust ajánlani?
A 2.1-es hangfalak közül esetleg jó vétel a Genius sp hf 1200? -
Speeedfire
félisten
válasz SirRasor #4536 üzenetére
ehhez csak annyi tudok hozzáfűzni, h kocsiknál sem mind1 h merre áll a mélyláda
de ezt már neked kell kitapasztalni, h hol legyen és h merre álljon a hangszóró
mi pl haveromnak mire be lett lőve h úgy szóljon ahogy kell elment egy egész délután, de megérteFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
SirRasor
addikt
Nem pont ide tartozik, de erősen kapcsolódik hozzá: 2.1-es hangcuccnál a mélynyomót hova meg merre fordítva a legcélszerűbb lerakni? Eddig úgy volt az enyém, hogy...inkább berajzolom
1. az ami nálam van most. (eléggé egyértelmű, de a gyengébbek kedvéért a barna én vagyok, a kék a monitor, a mélynyomónak a csöve a zöld, a hálós része a piros.
2. Azt olvastam egy helyen, hogy elvileg így kéne állnia.
Szerintetek?
edit: picit kilóg a kép, de a mélynyomó pont látszik és csak az változik, minden más marad ugyanott. Szóval elvileg a hálós részt a fal felé kéne fordítani és közvetlenül a falhoz kéne tenni.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
dudika10
veterán
Akkor z-3(e) és z-4 kb. 20E forintig. Ezekről az előző 20-25 hsz-ben elég sokat olvashatsz.
A z-2300 már 40E körül van, kis szobába nem hiszem hogy megérné a felárat. Nem hallottam közvetlen egymás után a kettőt, de emlékezetem alapján összehasonlítva csak annyiban különböznek, hogy több az erő a nagyobbik rendszerben, ami egy panelbe szvsz. fölösleges.
A Creative T20 is jó választás lehet, nem hallottam még, de nagyon jókat mondanak róla, viszont ablakremegtető basszust ne várj tőle.Alex91: A T20-nak elvileg kevesebb a basszusa, de tisztábban szól. Ezt valami tesztben olvastam ahol kimondottan ezt a kettőt hasonlították össze.
[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Alex91
félisten
Ha a teszteknek hinni lehet, akkor a T20 nagyjabol a Klipsch-em hangzasat nyujtja. Akkor relative van minden, termeszetesen brutal mely nelkul. (Van basszus a Klipsch-nek, a meretehez kepest meglepoen sok!) Szerintem folosleges lenne barmivel is rontani a hangjat. (Mondjuk a Klipsch is magasabb, mint 24 cm. )
-
-
-
dudika10
veterán
-
Alex91
félisten
De ez is magasabb ugy 1,5 cm-rel...
-
-
Köszi a tippet, de ezekhez nincs mélynyomoó, és sajna a duett II nem fér el. Persze lehet rosszul fogalmaztam. Szóval 2.1-es rendszert keresek, a hely pedig fix a tv álványban, a ményomó meg elfér "akárhol" a földön.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
redbull86
aktív tag
De viszont hely szűkében vagy akkor az előző ajánlat sem rosz.
-
Alex91
félisten
Ez meg kicsit nagyobb: JBL Duet II
-
redbull86
aktív tag
Szia
Ha tudol még szorítani egy picivel több helyet,. akkor ezt ajánlom inkább. ég és fold a 2 hangfal.
Valóban hangja van de rock zenénél ne várj eget rengető baszust. jazz zenénál pedig nem fog valóban át jönni a zene sokszínűsége.UPP
-
redbull86
aktív tag
Üdv
Szerintem akinek a mély ereje a fontos az vegyen x-230 at vagy aki nagyon maximalista,. z-2300 at valóban brutális mélyben és erős.
Volt szerencsém ki próbálni elég sokat.
Akinek a közép és magas tartományok inkább fontosabbak azoknak z-3 z-4 az ajánlottabb. Mély tartományban nem olyan erős de kisebb szobában vagy panelban bőven elegendő.De azok pártját fogom aki azt javasolja ha valaki zenét akar halgatni vagy mozizni valóban egy jót a gép használatával,. az vegyen egy jó régi erősítőt,. ami made in japán nem kínai.
és egy pár hangfalat,. és nem kerül sokkal többe de valóban sokkal másabb a hatás,. minden tartományban.Nekem jelenleg,. egy yamaha A-400 as hagyományos erősítő. 2X100W
És egy pár uj yamaha NS-50 fekete. 80W RMS max zenei 240W
6ohm.
Szép magas hangfal,.. valóban a szoba dísze, érdemes rá szánni egy picit.
UP
Ha van kérdés szivesen válaszolok én is próbáltam már jópár cuccot!Asrock fatality b250 I7-7700T 16Gb 2400Mhz GTX 1060 6Gb Be quiet Shadow rock 2
-
Alex91
félisten
-
Tudnátok ajánlani bevált rendszert, amin ProgressiveRock ill. Jazz témák szólalnának meg. Peremfeltétel továbbá, hogy a hangfalpár nem lehet szélesebb 11cm-nél, és nem lehet magasabb 24cm-nél.
Az is nagy segytség lenne, ha mutatnátok olyan oldalt amin méret alapján is lehet keresni.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Yeti77
tag
Sziasztok.5 ezer forint körül milyen hangfalat ajánlotok?Integrált hanngkarihoz lesz és főleg játékra kellene.Köszi előre is a választ.
-
Speeedfire
félisten
válasz dudika10 #4515 üzenetére
hát sajnos ez van mindennek megy fel az ára
és persze énis ilyenkor őrülök meg az ilyen dolgok miatt amikor drágábbak
a gép is amit vettem kb 2 hónapja átlagosan 10-18 %al volt olcsóbb alkatrészenként még az ősszel
nem szoktam én (mindig ) hülyeségeket beszélni, én nemis tudtam h pár hónapja még csak 16 k volt az ára a z-3nak
nah látod akkor lehet h énis a z-3at vettem volna megFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
dudika10
veterán
válasz Speeedfire #4514 üzenetére
Senki nem akart szerintem lebeszélni, csak megjegyeztük, hogy a z-3 is jó választás lenne.
Látom 18,5k körül mozog a z-4, én egy hónapja 16-ért vettem a z-3e-t, de most már majdnem egy árban vannak. Így teljesen érthető a döntésed.
Azt hittem, hogy a z-4 lett olcsóbb, de csalódnom kellett...Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Speeedfire
félisten
mind1, most már nemigazán lehet lebeszélni róla
d@minator: remélem is, a régi rendszerek is elég jók voltak kisebb háttérzenélésre
dudika10: ahol aktuálisan a legolcsóbb a házhoz szállítással együtt
árgép.hude amúgy a garizás miatt az ipon a legszimpatikusabb, mivel van garifutár
igaz h kicsivel többe lesz/lenne de annyit nekem megérFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
dudika10
veterán
A mélyláda elvileg ugyan az mindkét hangszóró esetében. Viszont a z-4-nek valóban jobb a távirányítója.
Speeedfire: megkérdezhetem hogy mennyi lesz a z-4? (ahol én vettem ott 3 ezer forint volt a különbség, annyit nekem nem ért meg a z-4 pluszban)
-
d@minator
addikt
válasz Speeedfire #4510 üzenetére
Azért ütős lesz az a Z-4 abba a szobába. Még kisebb házibulit is tarthatsz pár csajszi társaságában.
-
G@ß!
őstag
válasz Speeedfire #4510 üzenetére
Szia!
Fentebb a kollégák mind azt mondták, hogy a mélyben ugyanolyan...
-
Speeedfire
félisten
válasz d@minator #4506 üzenetére
jövő héten lesz meg a cucc ha minden igaz
hát a jelenleginél minden jobb (nagyon régi a4tech, sztem mostanában már nemis gyárt hangszórókat)dudika10: a z-4 jobb mélyben meg magasban, a távirányítóról lehet szabályozni a basszust meg a füles hangerejét is, közepe kicsit gyenge, de nem számít nem hallgatok jazz-t
sztem ha le van véve a pórvédő a z-3-ról nagyon szépen néz ki
árban meg kb 500 ft a különbségAlex91: sztem nem annyira rossz ez a genius hangfalacska és fa design sokat dob egy íróasztalon is ezért az árért nem hinném h a logi jobb lenne
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Alex91
félisten
válasz Speeedfire #4505 üzenetére
Az a Genius mondjuk ugy, hogy az arahoz kepest szol valahogy, de nem mondanam, hogy padlot fog az ember tole . Mondjuk ennyi penzert nem olyan rossz valasztas, hangereje, meg jo dobozhangja van neki .
-
dudika10
veterán
válasz Speeedfire #4505 üzenetére
Igazából szerintem ízlés kérdése, én mindkettőt meghallgattam, nekem jobban tetszett a z-3e és olcsóbb is volt pár ezressel. Ami újítást hozott a z-4 az a basszus távirányíthatósága. Ha egy árban lett volna én is azt vettem volna, de nem a hangja miatt hanem ez miatt. (meg azért mert jobban néz ki, de ez is szubjektív )
Mindenesetre sok szerencsét a hangszóróhoz.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
d@minator
addikt
válasz Speeedfire #4500 üzenetére
Majd írd le a tapasztalatokat. Milyen hangszóród is van most? (Én halasztom, inkább quad-ot vettem.)
-
Speeedfire
félisten
válasz dudika10 #4501 üzenetére
én már kiveséztem ezt a z-3 vs. z-4 dolgot
és mindent egybe vetve jobb vétel a z-4
^Clown: én még ezt tudnám ajánlani neked Genius SP-HF360X
szépen néz ki és jól is szól[ Szerkesztve ]
-
-
dudika10
veterán
Ennyi pénzért nagyon nincs is más, csak a logi.
Olyan 7k körül lehet kapni az Altec Lansing VS2420E-t, ami erősebb és a névből kiindulva talán jobb.
X140-est hallottam, nem voltam elájulva tőle, az Altec-et még nem hallottam, egyáltalán nem biztos, hogy jobban szól. De ilyen árkategóriában egyik se fog nagyot alakítani. Szerintem jó lesz az a Logi.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Sziasztok! Ismerős lurkó szeretne a PSP-je mellé hangfalat, zenehallgatásra lenne használva. Nem kell egy túlzottan komoly darab, mivel pénze sincs túl sok rá, kb. 5-6K. Legyen strapabíró, szóljon vállalhatóan, és legyen "dizájnos" (ezek a mai fiatalok...). Köszi a segítséget előre is!
Nézegettem a Logitech X140-est, 5K-ért meg lehet kapni, van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok? Köszi
-
dudika10
veterán
válasz Speeedfire #4500 üzenetére
Nem akarok beleszólni, de a Z-3e sok ember szerint jobb mint a Z-4. Többek közt nekem is jobban bejött a Z-3e. Erősebb a középtartomány, magas kb. egyenlő arányban van, a mélynyomó meg ugyan az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile 2
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jövedelem
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest