Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BIOS frissítés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
Topikgazda
addig eltelik 5-6-7 sec. ezzel viszont teljesen együtt lehet élni. - Hát igen ez adódik 1x a felbontás váltás + 1x a fps váltás és a beállításoknál, hány mp várakozási időt állítottál be. Na meg mire eléri magát a videót az elérési úton és elindítja magát a lejátszót mivel egy média tárból válogatunk és nem a mpl-ből indítunk.
-
ath
senior tag
nem az átnevezéssel van a baj. konkrét példa a mandalorian második évadának feliratai feliratok.info-ról leszedve. amíg a .66 volt fent, ugyan annál a résznél ugyan annál az időnél "elő lehetett idézni", hogy egy pillanatra felvillanjon, majd közvetlenül utána újra, az srt szerint meghatározott időre megjelenjen a felirat.
megnéztem a fájlt magát, de nem volt benne hiba. más eszközön nem jött elő ez a hiba. saját fórumán is jelezték mások is, és .90-re tényleg ki is javították, mint ahogy a szöveg elfelejtődő színbeállításait is. ha nem külső srt-t használtam, akkor viszont nem volt ilyen.nekem nincs semmilyen spec további eszköz, csak a tv-vel van összekötve és az is adja a hangot, de most nem tudok hibát felhozni. ami talán kicsit zavaró, hogy a film elindítása után mire tényleges képet látok, addig eltelik 5-6-7 sec. ezzel viszont teljesen együtt lehet élni.
-
midwy
újonc
Sziasztok vettem eggy zidoo9smedia lejátszót és valamiért késik a hang a bluetoothszon.Nem tudjátok miért?előre is köszönöm a válaszokat.
-
bbuffy
senior tag
Blogszinten
Próbálkozások. Gapps installert nem engedi mert nem támogatott. Másik software verziót nem enged felrakni mert régebbi. Szóval igy play áruházam sem lesz, amit korábban ajánlottak média playert az meg kinai nyelvű, konkrétan ott sem enged semmit, miután web installerrel felraktam. -
bbuffy
senior tag
No, utóbbi sem jó megoldás, mert random elmegy, ha kikapcsolom akkor is.
-
bbuffy
senior tag
Hali urak!
Z 10 pro továbbra is. Nem mondom hogy bug mentes. Kisebbik problémám hogy nem scannel be minden filet a média player 6 szóval leáll x százaléknál. Nem is lát igy mindent. A nagyobbik bajom hogy fogta magát és nem hajlandó hangot kiadni magából. néha a flac megy csak a dsd nem, néha meg semmi. Tegnapig kb szépen működött. Ma úgy döntött bedúzzog és nem ad ki hangot. Volt factory reset is de ugyanaz. Filmnél van hang. Minden be van állítva persze, már teljesen kimazsoláztam mindent amit lehetett. Tegyek fel másik op verziót? v mi lehet a gond?
Szerk:
illetve annyi hogyha a media playerben kikapcsolom az original samplnig rate-t akkor megjön a hang most. De eddig ha be volt kapcsolva is szólt. illetve alapba nem úgy jó ha be van kapcsolva? Hisz úgy adja le a normál fájl felbontást. -
mettyu75
újonc
Zoddo Z10: Két külön zenei kiadványál is szaggat a DTS hang + a kép is! VLC-t letöltve pedig semmi, szépen visz mindent. Ötlet? Köszi
-
-
jas39
tag
Én a felirat problémát nem értem, vagy nekem nincs gond.
Összes Hun remux vagy 1080 mkv ban benne van és kb két éve nem láttam eltűnést. Külső csak a " kölcsönző "Eng szekciójában lévő anyag hoz kellhet mint külső .srt Megnéztem WW 1984 et ily módon no problem. Akinél ez előfordul pl átnevezi az srt -t pontosan úgy ahogy a film neve van? Én évek óta így csinálom, film név kimásol srt átnevez - ok -
Beni2360
Topikgazda
válasz
blakey #11181 üzenetére
Én csak a hétvégéken használom a ZIDOO-t és Szept.-ber óta 1x láttam egy felvillanást a feliratoknál pedig csak felirattal nézek mindent. És a mostani SL DV vieóknál külön van a felirat csatolva.
Elemben az nagyon tetszik, hogy egy 4K videónál a PGS feliratoknál lehet csökkenteni %-san a felirat fényerejét, hogy ne vakítsa az ember szemét. Ugyan ezt a CE alatt szürkére állítva lehet valamelyest csökkenteni az srt-nél de pgs-nél nem. -
Beni2360
Topikgazda
válasz
blakey #11176 üzenetére
Az elejét is olvastam meg a végét is:
A Z9X nekem is megtetszett első ránézésre, de olvasva itt a vele kapcsolatos gondokat, már kicsit félre áll a szám.
Mi a helyzet MOST vele? Javítottak rajta valamelyest a frissítések? És gondoltam ha már hibamentesen lejátssza akkor a samun sem lesz gond.
Nekem ez jött le. -
blakey
titán
válasz
Beni2360 #11180 üzenetére
Beni, ne haragudj, de leírja, hogy Samsung TV (ami HDR10+ képes), erre te azt írod, hogy gyönyörűen viszi, pedig a lényeg a HDR10+-on van, szóval nem azt kell leírni, hogy másmilyem formátumban viszi-e, mert ugye SDR TV-n is megnézheted.
Erre válaszoltad azt amit.
"A TV tudja a HDR10+ opciót, ezért olyan eszközt keresek ami képes erre."
Nem értem, hogy miért nem a kérdésre válaszolsz. Persze azt nem írod, hogy a feliratok véletlenszerű megjelnítése továbbra is gond -
Beni2360
Topikgazda
válasz
blakey #11176 üzenetére
Ez így nem teljes, mivel a kérdés az volt, hogy le játssza-e? És már igen mert azelőtt gondok voltak a lejátszással is.
A másodikra meg mint tudod van több amlogic boxom de azért ez a ZIDOO nekem mást és többet nyújt.
pontyos - írja: HDR10+ nekem kicsit világosabb - Hát mivel a DV is "világosabb" mint a sima HDR mivel mások a kép beállítások meg a színskála mint a sima HDR-n.
Egy HDR10+ remux (DV) és egy HDR remux közt is különbség van. -
a347
aktív tag
válasz
pontyos #11178 üzenetére
Nem biztos, hogy ezt itt kellene kitárgyalnunk. Van külön topic hozzá.
Egyébként is az enyém Q80 a tied Q90. Mivel még 2 hete sincs, hogy vettem, teljes képet nem kaptam még a tudásáról. Sőt, megkockáztatom, ha a sport nagyon kiemelkedő műsorféle nálad, lehet hogy más típust ajánlanának neked a megfelelő helyen. -
pontyos
senior tag
-
a347
aktív tag
-
pontyos
senior tag
-
a347
aktív tag
Sziasztok!
Media player vásárlásán gondolkodom. Egy Samu Q80-nal lenne összekötve és nagyrészt NAS-ról használnám hálózatban. A TV tudja a HDR10+ opciót, ezért olyan eszközt keresek ami képes erre. A Z9X nekem is megtetszett első ránézésre, de olvasva itt a vele kapcsolatos gondokat, már kicsit félre áll a szám.
Mi a helyzet MOST vele? Javítottak rajta valamelyest a frissítések? -
Beni2360
Topikgazda
válasz
hosszug #11169 üzenetére
Hát mivel nekem már nincs openwrt-m így csak találgatni tudok. A gépeden meg tudod nyitni az OPENWRT-t böngészőben és tudod beállítani. Keressél ott valami hozzá férési engedélyt. Már olyan régen volt az X10-m, hogy nem emlékszem rá. De esetleg a zidoo topikban keressél, kérdezzél rá.
-
ath
senior tag
válasz
Beni2360 #11168 üzenetére
nekem is csak akkor baj, ha letöltés után rögtön néznénk is, asszon meg készvanmár-ozik
zeta esetén a sequential download az alapértelmezett nem belső memória esetén, tehát én azt várnám, hogy nincs külön szükség az áthelyezésre. tudom, a töredezettség miatt csinálnád, de most biztosan összevissza tölti le?hosszug: előre formázva tetted bele?
-
hosszug
tag
Sziasztok!
Adott egy X20pro, 2 merevlemez van a hasában a következő a probléma. Hálózati helyként OPENWRT néven látni a készüléket, merevlemezeket is látni, a készüléken létrehoztam mappákat ezeket megnyitni meg tudom, viszont nem tudok bele másolni semmit mivel az alábbi üzentet kapom. Hálózati hely felvétele megtörtént. Mi lehet a gond? -
Beni2360
Topikgazda
Bocs most utána nézve kevertem a letöltési sebességgel.
Én még sosem foglalkoztam avval, hogy mennyi idő alatt kezdi a letöltést mivel a NAS-nál azonnal elkezdi. De itt a zeta zidoo párosnál néztem, hogy az elején szundizik vagyis allokál. De nem foglalkoztam vele mivel csinál amit csinálni kell. Aztán letölti. Inkább az zavart, hogy nem tudtam incomplete mappából tovább küldeni a videó mappába a befejezés után, vagy nem találtam megoldást rá a zeta beállításában. -
Beni2360
Topikgazda
válasz
Laposelemer #11165 üzenetére
Ellenőrizd le hogy ezen az oldalon ahonnan leszedi fent van-e magyarul az az évad ami nálad csak angolul jelenik meg. Nálam is volt, hogy egy évadon belül két személytől volt az évad összecsomagolva és csak az egyiktől valót tudta letölteni. Ha már nincs seed akkor át kell a rosszakat nevezni ugyan abban a formában amit le tud húzni. Ha mind jó akkor egybe teszi, ha van közte amit nem tud leszedni azt külön rakja.
A helyes sorozat mappa struktúra. -
Laposelemer
tag
Hogy lehet a HT borító keresőjét rávenni, hogy egy évad minden részét egy évadhoz társítsa?
Azt értem ez alatt, hogy van egy sorozat első évada. A részek normálisan/szabványosan elnevezve. De a sorozat felét magyar borítóval látja el, a másik felét angollal. Emiatt ugyanazon évadot két albumba rakja.
Hogy lehet rávenni, hogy egy album alá pakoljon minden részt.
Próbáltam kézi kereséssel is, de ugyanaz.Ugyanennek a sorozatnak a második évadát rendesen megcsinálja. Egy albumba.
Olyannal is találkoztam egy masik sorozatnál, hogy csak két közbenső részt rakott külön....
-
Beni2360
Topikgazda
Nálam a zeta torrent kb 2-3 perc után kezdte a letöltést és 35-42 MB/s-l jött lefele. Írtam is hogy a NAS-m csak 12-14 MG/s és ez 3x gyorsabb.
Igaz én csak nagyobb DV videóknál használtam és egyből arra a HDD-re töltöttem ahol tárolni fogom. SSD itt nem játszik szerepet szerintem. -
ath
senior tag
kíváncsiságból kipróbáltam a ttorrent appot is. ennél is ugyan az van, mint zeta esetén: miután a watched könyvtárból beolvassa a torrent fájlt, mérettől függően eltelik 4-5-sok perc, amíg előre allokálja a fájlt. ha ez megvan, utána már 15-20MB körül is tudja írni.
egy szekvenciális, üres 5GB fájlt leallokálni fél perc környéke kéne legyen ssd-re. android csuklik, vagy mi okozhatja? -
Gabesz87
veterán
válasz
Beni2360 #11160 üzenetére
Ja, hát nekem is elment vele pár napom, sokat kérdeztem, és sok segítséget kaptam az OMV topicban. Meg nekem sokáig az volt a bajom, hogy a hdd tokom vezerloje nem volt kompatibilis a Pi-vel, mert egyszerűen nem látta az OMV. Gépbe dugva nem volt gond, csak a Pi-vel, OMV-n. Ezért vettem a mostani HDD dokkolót, most minden patika, egész hálózaton látom, szóval összeállt a rendszer!
Amúgy WD Red, (nem Reed) bocsi a kijavításért!
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
Gabesz87 #11159 üzenetére
Nekem is az X10-ben egy WD Reed 2 TB volt pont elég oda az 5400 fordulat.
Én kíváncsiságból egy Mimi X -G S905 2/16 GN boxban SD kártyára egy OMV-t raktam, hogy a egy "NAS"-t csináljak belőle de 2 nap után feladtam és azóta is a fiokban hever. A TV-n vártam a kijelzőt a konfighoz mire rájöttem, hogy azt a gépemen böngiben hálózaton keresztül lehet beállítani ha jól emlékszem.
Jó el lehet vele a covid időt tölteni. -
Gabesz87
veterán
válasz
Beni2360 #11158 üzenetére
+1 a Purple-re! Én is nemrég vettem NAS funkcióra egy 4TB-osat. Csak a NAS nálam egy Raspberryre telepített Open Media Vault+Axagon USB HDD dokkoló! Tökéletes, SMB-n simán megy a megosztás bárhonnan, Zidoo is látja, Transmission is megy róla. Mondjuk a beüzemelés kihívás volt, de legalább nem unalmas
-
zimilaci
csendes tag
Nekem ket SSD volt benne egy ilyen Raid foglalatban, de sajnos a Raid ezen esetben eleg hamar meghót
pedig sima egy meghajto lett...de torolni nem akart es mindig betelt... (3TB) most nekem is egy WD 4TB black van benne, de piszok hangos, lehet szerzek bele egy 4tb ssd-t ... az lenne a legjobb.
-
pisstike
csendes tag
szerbusztok! most a z9s kütyüre egy mezei usb vezetékes billentyü van rá dugva. Szeretnék egy vezetékmentes egér+bill párost rádugni, amellyek egy közös usb vevőegységet, stick-et használnak. Kérdésem, hogy bármely vezetéknélküli kombot elfogadja a z9s , vagy vannak preferáltak/kevésbé/egyáltalán nem támogatott eszközök?
Köszönöm szépen válaszotokat.
u.i: ha valaki már használ valami hasonlót, akkor tipusmegjelölését szivesen fogadom. (minnél kissebb annál jobb, ill olyan lenne tán a legjobb, aahol a billentyüzetben van az egér valahogy beleintegrálva) -
Gabesz87
veterán
Tegnap a Z8-asomon tök furcsa dolgot vettem észre. Az óra 00:00-t mutatott. Időbeállításoknál jó volt az idő, az aktuálisat mutatta. Elindítottam egy filmet kíváncsiságból, hogy kiírja-e a hátralévő időt, és igen. Kilépve pedig megjelent a pontos idő
Mondjuk a kijelző LED legalsó sora már elég halovány, vagy nem is él egy ideje...ha csak a kijelző pusztul meg, bánja a fene, csak nehogy tönkremenjen a lejátszó, mert egyelőre bőven kiszolgál a Z8 is. Nincs kedvem ~200$-t költeni most újra. -
ath
senior tag
6.0.90 fw tapasztalata van valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- Crypto Trade
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Suzuki topik
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest