Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnice
veterán
válasz pontyos #18846 üzenetére
Markswift-tel tartom a kapcsolatot, aki a Zidoo fejlesztőknek segít. Most éppen a valós TV-Led módon dolgoznak Dolby Vision esetén, utána rákanyarodnak a P7 FEL normális kezelésére, de úgy néz ki a Minix a CoreELEC csapat segítségével beelőzi őket. Ha minden igaz az 5.4-es kernelben van egy bug, ami nem kezeli jól a második dekódert.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz pontyos #18835 üzenetére
Szerinted hányan váltottunk már az új CPU -ra?
Na meg tapasztalathoz több idő kell szvsz.
Én kiszoktam várni a fejleményeket.
Kint kutakodjál, ott jobban állnak anyagilag egy dupla Rietbergerhez.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
válasz pontyos #18835 üzenetére
Van tapasztalat valakinél Realtek vs Amlogic ügyben?
- "hosszú" évek óta, csak vissza kéne olvasni, vagy használd a keresőt. Egy szóval, jobb.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
Topikgazda
válasz pontyos #18351 üzenetére
Ok, értem. Ezt nem értem akkor teljesen
"Csináltam egy filmtárat a feleségemnek, így neki könnyebb volt válogatni, ha nem ismerte a filmet, vagy nem emlékezett rá a borítóból."
Mivel ha rá kattintok a borítóra akkor a köv ablakban ott van a film leírása és az elindult előzetes. És jobbra fent meg 10-20 MP után indul az előzetes. Mint írtam 17-ből 2 nél nem volt. [kép][ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz pontyos #18349 üzenetére
Előzetes a HT-ben van.
Akkor miként használod a HT-t?
Gondolom a HDD-ken külön vannak a sorozatok és a filmek. És hdd-ként van mappánként szkennelve a HT-ben? És nem az egész hdd, mert akkor tényleg katyvasz lehet.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz pontyos #18347 üzenetére
Na de itt ha a plakátra kattintasz átugrik az ismertető oldalra ahol a tartalom is le van írva.
Videó erre gondoltál? Ezt te nem használod?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Vhiktor
veterán
válasz pontyos #18344 üzenetére
Annyira engem sem érdekel, de jópofa funkció volt. Nem szeretem ha egy jól működő funkció nem megy többe, ez kóklerség, főleg ha az újjabb zidoo boxokon megy, akkor az meg annak a jele, hogy xarnak a kifutó modellekre.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
mettek
addikt
válasz pontyos #14356 üzenetére
Köszönöm és értem amit mondasz de ezeken túl vagyok. Sdr-t filmmaker módban lőttem be, a hdr-t meg sima film módban, ugyanis itt vált át a tv hdr-re.
A gondom tv-től független, ez a lejátszó hibája.
Azonnal éreztem hogy a hdr nem jó ezért 2 napig csesztettem a tv beállításait hogy nézhető hdr-t kapjak aztán összehasonlítottam az apple tv4k hdr-es képével....ég és föld. Az apple tv élénk színes volt, a zidoo szürke, fátyolos. Ekkor kezdtem el szórakozni a zidoo beállításaival és jöttem rá hogy a hdmi range a hibás. A hdr nálam csak akkor néz ki hdr-nek ha autora teszem. Ha szűk tartományra állítom akkor fátyolos.PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Beni2360
Topikgazda
válasz pontyos #12379 üzenetére
A modflow forumtarsra utaltam , de nem ő válaszolt.
Nálam is a legújabb van fent és ZDMC-t az X10-nel használtam utoljára. Akkortájt írták, hogy amiatt akadhat a lejatszas. A Z9S, Z9X, es most a Z 1000 proon sincs fent.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Vhiktor
veterán
válasz pontyos #12374 üzenetére
Kíváncsian lennék, hogy mi lehet a különbség, hogy modflow-nak megy.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
-
Gaben360
senior tag
válasz pontyos #12271 üzenetére
Na, ma legalább képet sem ad, erősítőn keresztül, az ideg szétvág.Tegnap működött rendesen!
Ha rádugom simán tv-re az SX helyére, akkor jó, de a menü is DoVi!
Rádugtam az SX-et közvetlen az erősítőre, és annak semmi baja, van kép és hang azzal a kábellel amivel a zidoot is használom, ugyanaz a bemenet is.
Szóval akkor kizárásos alapon a Z9 szar, ezen nincs mit szépíteni.
Kábel jó, erősítő jó.Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
Beni2360
Topikgazda
válasz pontyos #12273 üzenetére
Akkor csak valamelyik HDMI kábel, vagy esetleg HDMI csatlakozó hibára tudok gondolni. Nagyon érzékeny a zidoo, pl: nekem forgatható fali tartóm van es néha ha elforditom az asztal felé elmegy a kép pár mp-re. A hang marad.
-
Gaben360
senior tag
-
Beni2360
Topikgazda
válasz pontyos #12168 üzenetére
Pont az 58 hsz-d első része a ,-ig amit félre értettem, mivel már akkor az adat lapon vagyunk. Na de mind1 nem megy semmi. Mind ha le tiltották volna. Nem igazából értem a szöveget.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz pontyos #12160 üzenetére
Ez nekem újdonság most van a 4. boxom de ilyennel nem találkoztam. A bemutató videó ban jelenik meg és én nem állítottam el semmit. De majd utána nézek. Ugye két féle megjenites van, borítós és soros.
Most nézem nekem se játszik egyiknel sem.[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz pontyos #12160 üzenetére
Nekem mindig be van kapcsolva, de egy ideje semminél nem játsza le. Én szeretem ezt a funkciót úgyhogy most idegesít miért nem megy.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz pontyos #12158 üzenetére
Én nem, amikor megnyílik az ismertető a jobb felső sarokban elindul egy rövid videó de esetenként nem elérhető ez a funkció. Amit írsz arról nem is tudtam.
-
powerup2
addikt
válasz pontyos #12108 üzenetére
Én azt nem értem miért nem tudták ennyi idő alatt kijavítani a hibákat. Mert egy jó lejátszó de amíg vannak gondok ....
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
Gaben360
senior tag
válasz pontyos #12082 üzenetére
Nálam meg minden vagy akad, vagy el sem indul, vagy hang nincs, vagy csúszik.
Pedig első indításkor ment minden, este meg már semmi sem.
Elég rossz első benyomás volt.
Remélem rendbe teszik, mert ez így használhatatlan, lehet inkább megtartom az X9s-t.
Egyébként a Br régiókódot mire érdemes állítani? Azzal is problémázik.Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
Gaben360
senior tag
-
ath
senior tag
válasz pontyos #11203 üzenetére
tudom, hogy állítható, no pause-ra van állítva. Beni "Na meg mire eléri magát a videót az elérési úton és elindítja magát a lejátszót mivel egy média tárból válogatunk és nem a mpl-ből indítunk." mondata sem vág ide, mivel nem hálózatról játszok le, és nem is a precache a probléma.
a filmet azonnal elkezdi lejátszani, a kijelzőn látszik is az eltelt idő másodperc számlálóján, de mire a tv a gui felületről átáll és megjeleníti a filmet magát, addigra a filmből már eltelt az a pár másodperc.oké, a mandalorian nem ilyen, én is tudom szöveg nélkül nézni, de asszonynak kell, illetve gyerek miatt sokszor olyan halkan nézzük amiatt jó a felirat. az időnként helytelenül felvillanó szöveg nem mindenkinél jött elő, de a villogás nagyon zavaró volt.
-
a347
aktív tag
válasz pontyos #11178 üzenetére
Nem biztos, hogy ezt itt kellene kitárgyalnunk. Van külön topic hozzá.
Egyébként is az enyém Q80 a tied Q90. Mivel még 2 hete sincs, hogy vettem, teljes képet nem kaptam még a tudásáról. Sőt, megkockáztatom, ha a sport nagyon kiemelkedő műsorféle nálad, lehet hogy más típust ajánlanának neked a megfelelő helyen. -
a347
aktív tag
-
Beni2360
Topikgazda
válasz pontyos #11105 üzenetére
Valamit találtam ez Kínából jön.
Németországban is van kirendeltsége az Amazon .de ha jól emlékszem az X8-t onnan vettem 2016-ban.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz pontyos #11095 üzenetére
Hát igen ez a természetes a HDR 10 (+) és a DV-nél, hogy sokkal erőteljesebbek a színek, világosabb és feltolja 100-re az OLED fényt.
Ui: Na akkor a DV is érdekes lesz.
A mostanában feltöltött (8.1 DV SL) amit szépen visz.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz pontyos #11092 üzenetére
Igen fent van kb 5 napja.
Semmi gondot nem találtam.DV is sokat javult.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz pontyos #11001 üzenetére
Csak egy részlet volt az egészből és lemaradt a vége a 7.
Reméljük megoldódik a gondjuk és vissza jelzik, hogy sikeres volt-e a javítás és nem hiába nyaggatták őket.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
peti444
csendes tag
válasz pontyos #10947 üzenetére
Nem gondolnám, hogy ez beállítás hiba, nem is tudom igazából mi az amit elállítva vagy beállítva ezt produkálhatja. Kódkiosztás, felirat beállítás minden defaulton vagy auton van, mint ahogy az előző posztomban beraktam a screeneket.
Ezeket a filmeket már régen is néztem a Dune-n probléma mentesen. (Dune Base 3.0, előtte Popcorn NMT-100A és egyiken sem tapasztaltam ilyen felirat problémát)
Indítottunk a hivatalos zidoo fórumon topicot neki, 3-4 ember szintén jelezte, hogy problémája van
http://forum.zidoo.tv/index.php?threads/zidoo-z9x-subtitle-flashing-blink.84751/ -
peti444
csendes tag
válasz pontyos #10944 üzenetére
Ez baromi érdekes. Vagyunk kb 4-5-n a hivatalos fórumon akik állítjuk, hogy van egy ilyen bug, a fejlesztőknél nem jelentkezik és nálatok sem.
Mi a fene lehet a probléma? Z9X, legújabb fw, csak helyi lejátszás USB 3 porton, 720p/1080p RIP vagy remux tökmindegy, csak mkv-ban vannak a filmjeim. Összes fw-el csinálja, csak ha srt fájl mellé van rakva, mkv-ba ágyazott feliratnál nem. Minden filmnél, amelyiken így van felirat. Nem időzítés probléma, ugyanoda visszatekerve már nem produkálja ugyanott a felirat villanást.Van hogy 1 perc alatt 3X, van hogy 10 percig semmi. Dune-n semmi ilyen problémám nem volt, pedig van olyan film amit azon is néztem ezek közül. -
blakey
titán
válasz pontyos #10871 üzenetére
Jobb, a Purple csendesebb a Red-hez képest. Ráadásul a nálam lévő Red-ek egyike elég gyorsan hibás szektorokat produkált és rengeteget parkoltatták a fejet, az nem tesz jót, ráadásul NAS-ban voltak, mozgatásra is érzékenyek, lecseréltem Purple-re és minden tökéletes lett. Red-eket személy szerint kerülöm, szerencsére van alternatíva és a HDD-nek az a jó ha megy.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Galahed
senior tag
Szia!
A RED van folyamatos üzemre (szerver, NAS stb) tervezve, (NAS is folyamatos üzem) Alacsonyabb a fordulatszáma is (5400) ezért csendesebb igy megfelel mozizni is, nem zavar bele az élménybe a HDD zaja...
A RED a nagysebességű olvasásra, mig a Purple a nagysebességű irásra lett kihegyezve.
Purple: szintén nagyon jó, nagy igénybevételre, 24 órás megfigyelőkhöz van kitalálva, ahol alaposan megrángatják a fejeket a HDD ben a többcsatornás megfigyelők folyamatos rögzítési és nagy kapacitású irási igényei.
Én a RED-et inkább javaslom. De a purple-nél sem fog egy ZIDOO sem az olvasási sebességre panaszkodni, nem az a legszűkebb keresztmetszet.
Persze a WD Gold lenne a legjobb HDD, de egy ZIDOO-ba....
És akor jönnek az SDD-k (persze abból is a jobbak birnák a nagyobb folyamatos terhelést)
-
Beni2360
Topikgazda
Miért szerinted egy NAS HDD nem folyamatos üzemre van tervezve. Mint írtam a RED volt ajánlott és mosta Purle a NAS funkcióra. A RED-t kivezetik a gyártásból.
Neki dokkolókban vannak a HDD-k de ez lényegtelen ha állandóan be vannak kapcsolva. 2 éve még a Purle volt drágább.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
makkai
aktív tag
válasz pontyos #10865 üzenetére
Üdv!
Nekem is Purple-ök vannak. 2 db 3TB és 3 db 4TB-os. Csendesek, a sebesség megfelel, nem mellesleg folyamatos üzemre vannak tervezve.
Beni2360:
Kipróbáltam a Zeta Torrentet a Z9X-en. Jelentem minden fasza, bárhova tudok letölteni (USB-n csatlakoztatott vinyókra), megy LAN-on valóban, elvileg SAMBA-n keresztül is tud, de azt még nem próbáltam, majd később. Meg is vettem kemény 890 Ft-ért a Pro változatot.
Egyébként mióta a Z9X gyári tápja helyett a rendelt 5A-es tápot használom, nem volt egy vinyó dokkoló problémám se. Folyamatosan rajta van a 6 db vinyó (összesen 20 TB).mcsaba80 - AsRock Z77 Extreme4 i7 3770K CM Hyper N520, 4x4 GB Corsair Vengeance LP 2133MHz CL11 DDR3 @1866 Mhz CL9 1,5 V, Samsung 250 GB SSD, GAINWARD PHANTOM GTX970, COBA NITROX 750W, THRUSTMASTER T150 PRO kormány, BenQ W2000 projektor, Denon avr x2500h, JAMO S809 5.0 + JAMO C 912 SUB
-
Beni2360
Topikgazda
válasz pontyos #10865 üzenetére
Na arra gondoltam Purle csak nem jutott eszembe.
Nekem 2 db 2TB-s RED van. Na meg egy Seagate 6 TB 97 fontért és egy 3 TB-s Toshiba.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz pontyos #10863 üzenetére
Hát csak azt amelyiket NAS célokra is ajánlanak.
Ha jól emlékszem a Reedet beszüntetik és van másik helyette. Van HDD-s topik de már kivettem a listámról, keressél rá.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
mert_csokis
senior tag
-
Beni2360
Topikgazda
-
Beni2360
Topikgazda
válasz pontyos #9729 üzenetére
Hát vagy veszel hozzá egy távot és akkor könnyebben eladod vagy így nagyon áron alul fog elmenni.
Mikor vetted? Már látom 2019 március körül.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz pontyos #9727 üzenetére
Hát jó kérdés, hogy maradhat-e?
Milyen táv van hozzá? Egy képet linkelnél?
Egyébként ilyen távval jött de még az Z9X is ilyennel jött.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz pontyos #7703 üzenetére
Pont ezt kérdezi, hogy hol találja ezen beállításokat?
"Hol tudom kikapcsolni az erősítőn a videofeldolgozást? "[ Szerkesztve ]
-
Monngoose
aktív tag
válasz pontyos #6818 üzenetére
Nem akarlak én meggyőzni semmiről, egyszerűen leírtam, hogy miért mondtam le a vásárlásáról, hogy nekem miért nem felel meg.
Az pedig, hogy itt soha senki nem írt itt erről a gondról butaság, az egész eszmecserénk azzal kezdődött, hogy tomp "Másnál is eldobja néha az USB-re kötött merevlemezt a box?" kérdésére válaszoltam, amire egyébként Beni2360 is megjegyezte, hogy ő is hasonló okból nem használja az USB3-at. Talán ha visszaolvasnál kicsit...
És nem, nem oldódott még meg a probléma, az érintettek frissítésről-frissítésre reménykednek, de a legújabbal sem érkezett gyógyír.Még egyszer: senkinek az örömébe nem akarok belerondítani, nem fikázom a boxot, egyszerűen csak válaszoltam egy kérdésre (amit egyébként nem vitaindítónak szántam).
Azt pedig, hogy miért nem veszek meg valamit, hadd döntsem el én.Az általam készített ill. módosított yaDIS sablonok (Templates) friss letöltő linkje: https://mega.nz/#!CJgFzAhI!IDi98X_kIrzbsJDifzgZoUtevqDXvIIeMcb34kh1ZUc
-
Beni2360
Topikgazda
válasz pontyos #6820 üzenetére
Hát most rádugtam egy külsőt a 3.0-ra és fél óra után 4 K HDR filmnél 59 fokos volt a proci és a ventilátor szabályzó autra van állítva. nem igazán tudom mikor kapcsol be.
Kikapcsolt ventivel sem ment feljebb a proci hőmérséklete.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz pontyos #6818 üzenetére
Én meg úgy vagyok, hogy a NAS-ban van 5 TB és az X10 hasában 2 TB így külsőt nem nagyon erőltetem. De majd lecsekkolom.
-
Monngoose
aktív tag
válasz pontyos #6810 üzenetére
Köszönöm, de nem csak ez riasztott el (csak az utolsó csepp volt), hanem a magas procihőmérséklet is.
Alapjáraton (menüben történő navigáláskor) 70 fok, stressz-teszt esetén 98-99 fok (és nem fahrenheit).
Az, hogy intenzív használat közben leszabályozgasson, nálam nem játszik...Az általam készített ill. módosított yaDIS sablonok (Templates) friss letöltő linkje: https://mega.nz/#!CJgFzAhI!IDi98X_kIrzbsJDifzgZoUtevqDXvIIeMcb34kh1ZUc
-
nagyúr
-
-
Beni2360
Topikgazda
válasz pontyos #5690 üzenetére
Hát még a Z10-sem 100%-s és máris egy újdonság? Azért már csinálhatták volna 3/32 GB-ra.
Ki akarnak minket rabolni. Mennyi lesz az ára? Itt már valamit írnak az árról.
UI: Most én nem találom vagy nem írják, hogy mit fogad a belső tároló? - 3,5 "HDD Ultra-HD 4K HDR adathordozó doboz.[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz pontyos #5674 üzenetére
Úgy gondolom az X szériának vége. Volt egy kósza elszólásuk fb-on, miszerint az X széria nem kap több frissítést. Érdekes módon ezt a hosszászólást törölték a kérdéssel együtt.
Amúgy részemről vártam is a végét. Elég szép számmal kaptunk frissítéseket. Az biztos ha megint boxot kellene venni tuti Zidoo-t vennék. :-) -
Beni2360
Topikgazda
válasz pontyos #5591 üzenetére
Akkor azt az Alin veted mert a gyári táv nem ez hanem ami most is fent van világítós stb.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz pontyos #5560 üzenetére
Szia megkérdezhetem?
Az a táv meg az E-sata kábel, hogy került azX10 mellé?
Az enyémen nincs E-sata kimenet. Vagy elvan dugva?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz pontyos #5385 üzenetére
Hát én nem értem a bekapcsolási mizériát még sosem volt vele gondom
Na most minden ki van kapcsolva
1. Zidoo bekapcs
2. Denon távon megnyom a zidoohoz társított hdmi gomb
3. TV bekapcs és látom amint betölt a zidoo logó és utána a kezdő képernyő.
DENON bekacs gombra a kilépéskor használt kimenetre jelentkezik be.
Olyan opciót nem találok ami érzékelné, hogy honnan jön be a jel és arra kapcsolna át a bekapcs gombnál.
TV, erősítő majd Zidoo - így sem kapcsol a zidoo kimenetre. Marad az utoljára használt kimenet.[ Szerkesztve ]
-
kaael
csendes tag
válasz pontyos #5340 üzenetére
Szerintem is jó kis ketyere. Bár nincs összehasonlítási alapom. Életem első médialejátszója.
Előtte egy dlna-képes blu-ray lejátszót használtam filmek lejátszására, de kicsit régebbi modell és egyre több olyan filmmel találkoztam az utóbbi időben, amit nem ismert. A hosszú támogatási idő reménye miatt választottam a z9s-t és eddig nem bántam meg. Remélem így is marad... :-) -
Beni2360
Topikgazda
válasz pontyos #5334 üzenetére
Na akkor a futekoval megelőztek amint látom.
Enyhe nyugtató ilyenkor szokott hatni.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz pontyos #5330 üzenetére
Bocsi ezt a pezsgőre fogom. Elnéztem már megint.
Cserélni cserélném én is de nem cserélik 1 az 1-be.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz pontyos #5328 üzenetére
Én itt vettem és sokan mások is.
Nagyon fogynak a készletek. Nekem Olaszból volt egy éve 210 $[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz pontyos #5291 üzenetére
Hát igen van amit nem talál meg.
A boritón hosszan ok nyomva adja fel a lehetőséget a Re Match és utána felugrik az újbóli scenelési lehetőség és esetleges választás. A tévesen scenelt filmeknél is ugyan ez az eljárás.
Nálam mindig összekeveri a Dicsőség zászlaját a Disturbia-val.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz pontyos #5013 üzenetére
Nálam is volt ilyen, hogy nem volt kép bekapcsolásnál de nekem az elelőző fw-nél. Rájöttem, hogy a házikó gomb megnyomására jött be a kép. A HDMI bemenetnél ragadt le a az egész.
Most is nekem a HDMI bemeneti oldal fogad de már van kép és a főmenü gomb (házikó) megnyomásával kapom a szokott képet.
Na most rakom fel az új fw-t.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest