-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ath
senior tag
nem az átnevezéssel van a baj. konkrét példa a mandalorian második évadának feliratai feliratok.info-ról leszedve. amíg a .66 volt fent, ugyan annál a résznél ugyan annál az időnél "elő lehetett idézni", hogy egy pillanatra felvillanjon, majd közvetlenül utána újra, az srt szerint meghatározott időre megjelenjen a felirat.
megnéztem a fájlt magát, de nem volt benne hiba. más eszközön nem jött elő ez a hiba. saját fórumán is jelezték mások is, és .90-re tényleg ki is javították, mint ahogy a szöveg elfelejtődő színbeállításait is. ha nem külső srt-t használtam, akkor viszont nem volt ilyen.nekem nincs semmilyen spec további eszköz, csak a tv-vel van összekötve és az is adja a hangot, de most nem tudok hibát felhozni. ami talán kicsit zavaró, hogy a film elindítása után mire tényleges képet látok, addig eltelik 5-6-7 sec. ezzel viszont teljesen együtt lehet élni.
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Hifi csomag - Sony CD és CD-Minidisc kombó, Sony és Denon CD lejátszók, Pioneer dupla kazettás magnó
- Samsung 55" QE55S90DAEXXH 4K UHD Smart OLED TV
- LG 55C3 ÚJ állapotban
- Keresem - Scooter No Time To Chill - Limited Edition, Digipak 2CD (1998)
- A nagykirály! Logitech Z 5500 5.1 THX aktív hangfalrendszer
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest