Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen processzort vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
Beni2360 #10097 üzenetére
Zidoo-ra rá van kötve 1 HDD. Ezt csak UTP-ről érem el Windowson mint hálózati meghajtó. Ha kihúzom a kábelt és wifire kapcsolom a boxot akkor a Quick Settingsben mutatja is, hogy Samba ip: nem elérhető. Azaz jelenleg a Z9X wifin nem megy mint hálózati meghajtó.
Remélem ezt pótolni fogják a későbbi fw-ben mert csak emiatt van UTP-re dugva a box. -
blakey
titán
válasz
Beni2360 #10095 üzenetére
A HDR10-hez most akkor a zidoo csak HDR-t ír ki ezek szerint mindegy, hogy HDR vagy HDR10 tölt le az ember? - a HDR10 sima HDR-ként jelenik meg a legtöbb készüléken, a TV-m is csak azt írja ki, a többinél rendesen kiírja. A HDR az valójában a HDR10, téves vagy sem, ez van.
-
Beni2360
Topikgazda
Nem. én kábelen csináltam egy hálózati UTP csatlakozást és azt tudtam böngészni. Kihúztam a kábelt és klikk a megosztásra erre felugrott egy ablak a zidoo ip címével és kérte a felh. név és jelszó párost oda beírtam és viola. Még nincs HDD rákötve az x96-ban van de a Share mappa amiben a Storage is van bejön.
A ZIDOO lan kábelen van. vagy te a "kizárólag csak UTP-n! Wifin nem" a boxra értetted? Én laptopra.
Hát a boxon más ip cím van mindkettőnél és egyszerre nálam nem kapcsolódik.
Box wifin is ment a kapcsolat a vendég jelszó párossal -
Beni2360
Topikgazda
Hát én is megnéztem ezt a ZIDOO elérést és elsőr wifin nem ment ahogyan írod: De kizárólag csak UTP-n! Wifin nem! És akkor mivel készült egy vendég fiók a win 10 megosztás végett, beírtam az adatokat és máris megjelent wifin a ZIDOO megosztás.
Más: A HDR10-hez most akkor a zidoo csak HDR-t ír ki ezek szerint mindegy, hogy HDR vagy HDR10 tölt le az ember? -
tomp
félisten
válasz
blakey #10093 üzenetére
Amúgy a script gyorsan lefut és a képminőség sem gyengül szóval sokaknak jelent megoldást a Single Track Dual Layer Profile 7.
Persze, hogy nem a HDR10+ terjed jobban. Dolby különféle "szerződéseket" kötött a stúdiókkal...
Kevés olyan film van amelyen az alapsáv HDR10+ és mellette Dolby Vision van.
pl Alita, Back to the Future trilógia....stb
Pedig a HDR10+ free licence... -
blakey
titán
Nekem nincs gondom, az összes DV profilt le tudom játszatni, nem konvertálgatok.
A HDR10+ utólag jött ki a Samsung válaszaként, valamiért mégsem az utóbbi terjed jobban. Én sem örülök, hogy ennyi hülye HDR formátum meg profil van, jó lenne ha végleges lenne egy (esetleg kettő) megoldás, utána minden eszközön működik. -
Vhiktor
nagyúr
Spotify-t lehet valahogy varázsolni zidoo-ra?
-
BoRRoNeo
csendes tag
válasz
Beni2360 #10087 üzenetére
Én a moziszobámban HTPC-t használok többek között azért, mert a végtelenségig személyre szabhatom vele a feliratokat. Ez a Z9X a nappaliba lenne a tévéhez, nyilván más elvárásaim vannak vele szemben. Sok lejátszót kipróbáltam, egyik rosszabb, mint a másik. Ennek is van baja, de valamire muszáj cserélni az ezeréves Dune Solo-t.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
BoRRoNeo #10086 üzenetére
Nem akarlak meggyőzni semmivel de pont akkor az egyik általam már majdnem 4 éve hiányolt feliratok hibáiba botlottál bele.
Mint írtam hiába állítottam be egy kedvező színt magamnak a következő videónál ismételten az alap színnel fog megjelenni. Mérete poziciót megtartja de a beállított pl világos kék szint csak akkor fogja betölteni ha előhívod lejátszás közben a felirat settings menüt. Hiányolom 2016 Dec óta a félkövér és kontúr választási lehetőséget. Az utóbbit már betették egy választáshoz de ezek mind az mkv beépített felirataira írtam. A letöltött már jól kezelhető. Ott már sok minden van. Nem irigyellek.
Hivatalos oldalról töltök le feliratokat ami a zidooban is be van állítva.
Majd alkalom adtán kipróbálok egy BD filmet letöltött felirattal. -
BoRRoNeo
csendes tag
válasz
Beni2360 #10085 üzenetére
Erről órákat tudnék mesélni, de nagyon röviden. A BD felirat nem szabályozható mivel a pgs képként mentett felirat. Nem változtatható a betütípusa, stb. Én egyféle feliratot szeretek, pontosan beállítva, nem akarok másmilyet nézni (ráadásul ahány BD annyiféle lehet). A BD felirat gyárilag fordított, sok olyan home fordítót ismerek, akiknek a munkáját jobban szeretem. Az időzítés általánosan tökéletes, mivel maga az időzítés a BD lemez pgs feliratából van kinyerve, kockapontos. Most a Pista-Jancsi féle össze-vissza időzített feliratokról ne beszéljünk, olyat csak mazochisták használnak.
Olyanokba nem megyek bele, hogy gyakran a külföldi BD jobb minőségű, mint az itthon megjelent, azokon eleve nincs magyar felirat.
Harmadszor is leírom, hogy a tesztelt felirat tökéletes minden más lejátszón plusz HTPC-n is. -
Beni2360
Topikgazda
Na de kedves fórum tagok egy BD lemezen van saját felirat képfájlban, ha van és azt lehet rippelni és átkonvertálni srt-vé. Amit letöltötök srt-t az egy BD rip videóhoz van időzítve.
Én természetesnek veszem ha nem stimmel a beszéddel vagyis csúszás lehet benne. nem is keresek BD videóhoz srt pont ezért.
És szerintem kenuba01 fórumtárs ezt jobban tudja mint mi mivel ezzel foglalkozik napi szinten. -
BoRRoNeo
csendes tag
válasz
kenuba01 #10081 üzenetére
Nekem most olyat is csinált, hogy egy nem odavaló (fél perccel korábbi) feliratot villantott fel egy pillanatra.
Vannak tesztfilmjeim, melyek tizedmásodpercre pontosan ismerek és az egyértelműnek látszik, hogy az m2ts-eket (BD50) külső srt-vel nem szereti. Itt nekem csúszik is a felirat, el is tűnik egy pillanatra néha, fel is villan néha egy nem odavaló és úgy alapvetően nem pontosan akkor jelenik meg amikor kellene és nem is akkor tűnik el. Lehet, hogy alapesetben nem tűnne fel, de mint írtam ezeket a jeleneteket kockapontosan ismerem.
Én minden filmet felirattal nézek, nagyon háklis vagyok ha nem szép és pontos. -
kenuba01
tag
Nekem olyan nincs, hogy csak 1 pillanatra villantja fel csak kirakja normal hosszon ,eltunik majd ujra beadja 1 nagyon rovid idore. Ha csak felvillan kicsit akkor lehet a feliratban van overlappig, azaz az kovetkezo felirat idozitese atfed az elozobe...napi szinten idozitek filmekhez feliratokat.... A subtitletools.exe programmal konnyeden ellenorizheto es kikuszobolheto ha ez a problema.
-
kenuba01
tag
A felirat "eltűnést egy pillanatra" nekem is csinálja. A Z9s is csinálta, az elődje a sidewinder 3 is csinálta, különösebb hátrányt nem érzek és csak néha jön elő. A rengeteg médialejátszók közül ami megfordult nálam a Zidoo a nyerő messzemenően. Tegnap érkezett meg és kb 15 perc alatt minden beállítással végeztem, felirat méret szín elhelyezkedés, hang,kép, médiaszerver megosztás, elérés beállítások. Pöpec az egész. És még mindig azon a véleményen vagyok, hogy jobb a képminősége a Z9s-nél. Ebben az árkategóriában nincs jobb nála.
-
Szondag4
csendes tag
Sziasztok,
megvan a zidoo, egyenlőre tv-re kötöttem rá, kiváncsi voltam a dolby visionre. 2 dolgot vettem észre:
Auto-ra állítva:
DL-s filmnél HDR10-ben indítja el (nem tudom hogy lehetne váltani)
SL-s filmnél DV-ben indítja el, viszont szaggatHa jól tudom DL-es filmeket nem kezel, de az SL-nél a szaggatást lehet valahogy orvosolni? Azt beállítottam hogy a frame rate-t automatikusan a forráshoz igazítsa.
Köszi!
-
TIT
veterán
Mostanában nekem is csinálja az x8,hogy a felirat 1 pillanatra előjön aztán eltünik,a végén meg a plusz karakterek elég gáz.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
djnice #10073 üzenetére
Az igazság az, hogy már régen nem foglalkozok a ZDMC-vel amióta rendben van a H.T.-r médiatára. Meg ugye volt arról szó, hogy ha felrakják akkor bezavarhat a lejátszásba.
BoRRoNeo : A Zidoo-nál a béta firmwareket mennyire szabad feltenni? - Nálam a legújabb beta van fent a B változat. -
BoRRoNeo
csendes tag
válasz
djnice #10073 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom. Közben egyébként kutakodtam és valóban az a probléma, hogy a Zidoo FullHD-ban renderelii a GUI-t (a Geekbench ki is írja) ezért 4K-s tévén baromi homályos lesz minden. De persze lehetne mondani, hogy kit érdekel, hiszen a filmet nézzük, de mégiscsak csúnya így, plusz a filmek feliratát is FullHD-ben rendereli és az már zavaró.
Közben belefutottam még egy dologba, a Lucy 4K remuxot elindítva megjelent egy vékony vízszintes csík a képen, ami csak akkor múlt el ha hangsávot váltottam. Apróság, de ez is jelzi, hogy ez még nagyon béta. -
-
BoRRoNeo
csendes tag
válasz
Beni2360 #10071 üzenetére
"Vagyis az Z9X-t és az X szériát már nem támogatja."
Pfff. Jó, hogy ezért vettem.
Az elején tisztázzuk, hogy 25 éve foglalkozom házimozival, tehát nagyjából van fogalmam, hogy mit jelent az YUV444 és hogy mennyire semmilyen hatása nincsen a képfelbontásra. Magának a rendszernek alacsonyabb a felbontása, mint 4K. Ha az Android főmenüben megnézed a lakat ikont az App Locknál, akkor nem natív, nem éles. De ez igaz minden egyéb ikonra és minden szövegre is. A Dune Solonak élesebb képe van 1080p-ben. Még egyszer, nem a videókkal van a baj, azok 4K-ban mennek, a komplett Android menürendszer, illetve azon belül az összes alkalmazás nem 2160p-ben megy, hiába van arra állítva. Abban bíztam, hogy van valahol egy plusz menü, ahol a videófelbontáson kívül lehet állítani a menürendszer felbontását (lásd Kodi).
Nyilván a felirat nem azért csúszik mert nem jó. Van itthon még vagy 3 féle médialejátszóm, a felirat tökéletes, ezen a lejátszón csúszik. Az mkv-k esetében nem, m2ts esetében igen.
Nem azt mondtam, hogy nem látni a két soros feliratot, hanem azt, hogy a fenti m2ts-nél előfordult, hogy a felirat villant egyet. Tehát mondjuk időzítve volt, hogy 2 mp-ig látszódjon, és azalatt a 2 mp alatt villant egyet a felirat (eltűnt egy pillanatra).
A Zidoo-nál a béta firmwareket mennyire szabad feltenni?
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
BoRRoNeo #10070 üzenetére
Na üdv a csapatban. biztos beállítási hibák vannak nálad.
ZDMC: Megjegyzések: Ez a ZDMC 18.4, alapja a kodi 18.3, az APK csak X8, X9S, X10.Z9S, Z10, Z1000, X20, X20 PRO, UHD2000
frissítési idő: 2019-10-25 09:10:21 -- Vagyis az Z9X-t és az X szériát már nem támogatja.
---------------------
nagyon béta az egész. Maga az Android _ Ez egy média lejátszó android alapokon és nem egy tablet vagy hasonló.
-------------------
djnice fórumtárs éppen most linkelte a beállításokat: Ezek az ajánlott beállítások (kivéve a 3*-os részt): [link]
És van e zidoo oldalán egy support oldal ami sokat segít a beállításokban is.
------------------
Éppen a héten csináltam egy VIDEÓT a HT-ről és az alap beállításokról. Ha a TV 4K akkor arra álítsd be az alappot és akkor mindent 4K fogod látni és a videókat ő fogja fel konvertálni 4K-ra.
-----------------
Feliratok: A külső felirat igen csúszhat ha pont nem ehhez a videóhoz lett időzítve. Lehet állítani a különbséget. Lehet állítani a felirat magasságát hogy hol helyezkedjen el. Ha nem látni a 2. sort akkor feljebb kel az egészet vinni. Van a Q beállításokban erre opció, nekem a navi gyűrű alsó felső nyomógombja van rá beállítva. Ha pl egy BD filmnél lejjebb viszed a sort nem áll vissza alapra magától.
Egyelőre ennyit ügyeskedjél össze fog az jönni. -
BoRRoNeo
csendes tag
Megjött a Z9X. Elsőre sok bajom van vele, nagyon béta az egész. Maga az Android és a futó appok (pl. Home Theater) simán 1080p-ben futnak, de még az is lehet, hogy 720p. Tiszta homály az egész, egy éles betű nincs. Ugyanez persze a filmek srt feliratai. A 4K-s filmek szép élesek, ott megvan a felbontás. Volt, hogy a Home Theater teljesen kifagyott, mikor indított volna a háttérben egy trailert. Csak a kikapcs-bekapcs hozta vissza az életbe. A feliratok nagyon hektikusak. Van BD50 m2ts-em, ahol a felirat (külső srt) késik 2-300 ms-ot és ráadásul néha a felirat sor eltűnik egy-egy pillanatra. Próbáltam feltenni a ZDMC-t, fel is települt, majd az első indításnál engedélyt kér a mappákhoz való hozzáféréshez amit megadok majd kilép és soha többet nem indult el.
-
kenuba01
tag
válasz
Archttila #10066 üzenetére
Lg Oled 65E7V, nem a beállításokkal van baj hanem a szemem nem bírja a túl kontrasztos fényes,sötét váltakozó képeket. Olyan 3,5 méterről nézzük a 165 cm-t. Pl plazmákat nem tudtam nézni mert 30 perc után bevérzett a szemem. Ez az én egyéni problémám persze...
Alapban 32 oled fény és 44 fényerőre van állítva, meg minden szar javító kikapcsolva, ezek a teljesen jók nekem. -
kenuba01
tag
Nem találom a Z9x hez a honlapukon a Firmware opciót, vagy én vagyok béna . Most a 6.0.27 van gyárilag fent és szerinte ez a legfrissebb.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
kenuba01 #10056 üzenetére
Üdv a csapatban!
Mi is csak felirattal (Fi) nézünk mindent LG C8 és nem nagyon foglalkozok a Fi színével csak akkor ha HDR-s mert akkor szürkére állítom. Egyébként van egy kékes beütési fehér szín azt szeretjük. A táv középső navigációs alsó-felső gombjára meg a Fi állítása van beállítva és lehet föl, le csúsztatni.
Tizen évvel ezelőtt a DVD-knél csináltam sárga FI-kat, most is használom ha annyira fehér az alsó sáv és nincs fekete sáv amibe le szoktam húzni. -
kenuba01
tag
Ma megérkezett a Z9x, az első benyomások nagyon jók. Érezhetően jobb képminőség. Lg oleden tesztelve. Valahogy sokkal részletgazdagabb a fekete. Bár lehet van benne egy kis pszichés hatás is
. Valahol olvastam, hogy az oled érzékenyebb bizonyos színekre, beégés szempontjából. Megtudná valaki mondani, hogy a felirat színét milyenre érdemes állítani. talán úgy rémlik a pirosat nem szeretik az oled kijelzők, de nem emlékszem rá. Mivel minden filmet felirattal nézünk ezért az alsó sáv ebből a szempontból jobban igénybe van véve.
-
szepi0808
senior tag
Valakinek használ még itt Z1000pro-t?
-
djnice
veterán
Na ez a jó support, Zidoo-ék vettek egy LG OLED-et, hogy kiderítsék mi lehet a gond a DV-vel: [link]
-
BoRRoNeo
csendes tag
Z9X-szel kapcsolatban lenne egy kérdése. Több menüképen is láttam, de nem vagyok benne biztos. Van audio delay állítás? Azaz a gyári lejátszó képes a hangot a képhez képest tologatni előre-hátra?
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
Chris Kiki #10045 üzenetére
Én ezt telepítettem reklám mentes 4K, stb Smart YouTube TV
-
Chris Kiki
senior tag
X9S-re melyik YT klienset ajánljátok? Nem kell bejelentkezés, de fontos lenne a légegérrel és billentyűzettel történő könnyű kezelhetőség.
-
-
tomp
félisten
Z9X-en elkezdett akadozni a Netflix HDR!
Nem folyamatos az akadás hanem kb 30-40perc elteltével kezdi. Ha nyomok egy Pause-Play-t azonnal megjavul. Ami érdekes, hogy TV-n a Netflix Dolby Vision is ugyan ezt produkálja.
Ez Netflix bug lehet?
Zidoo-n is AndroidTV-s app van mint ahogyan a TV-n is. -
Szondag4
csendes tag
Sziasztok,
biztos elhangzott már ez a kérdés, emiatt sorry előre is:
z10 pro és z1000 pro között van különbség szigorúan csak hang és képminőséget nézve?Dune hd pro 4k-ról szeretnék váltani, jvx x5900-es projektor a megjelenítő. Hangban feltételezem nincs különbség ha bitstreamben küldöm tovább az erősítő felé (anthem mrx720)
Köszönöm!
-
Beni2360
Topikgazda
Ha valakinek még nincs meg az új ZIDOO Z9X csináltam egy kis H.T bemutatót a YT-n.
A végén egy kis alap beállítás is látható amit én használok. -
Beni2360
Topikgazda
válasz
blakey #10030 üzenetére
Én egyedül a beépített Fi-t miatt használom a CE-t. Ott tudok félkövér és háttér szint adni alá ami segít az olvasásban. Ezt még sajnos nem oldották meg a ZIDOO-nál. Már vannak fix megjelenítések pl valami kőrvonal de az sem az igazi még. A letöltött feliratok már jól alakíthatók. Van még egy Fi bug, hiába választom ki a felirat színt a következő filmnél elfelejti és csak akkor ugrik rá ha behívom a settinget.
Igen és sokkal többet használom a CE-t pont a Fi kezelési hiányosságok miatt. H-Péntekig sorozattokat nézünk és azt a CE-n. -
kenuba01
tag
Ha megérkezik a Z9x megválok a szeretett és hibátlan Z9s - től. Próbáltam rákeresni a neten, hogy mennyiért meg használtan de egy sincs eladó. Régi hirdetéseket még bead de az nem mérvadó az árakat tekintve. Szerintetek mennyiért érdemes áruba bocsájtani? Nem akarom elkótyavetyélni. Most a magyarországi új ára 63K.
Köszönettel -
blakey
titán
válasz
Beni2360 #10028 üzenetére
Az zavar, hogy sokkal többet ki lehetne hozni egy normális rendszerből, ha pl. CE szintű OS lenne vagy ha droid akkor TV OS és rendszerszintű, minden app-ra vonatkozó fps-váltás. Tehát jól jönne a Netflix, HBO GO, Kodi, Plex kadenciahelyesn és maximális minőségben tudja a dolgokat. CE alatt pl. a Netflix nem teljes, minden más hibátlan. ez az amit a régi Dune-k is tudtak és ehhez mérten egy jó médialejátszó. A Zidoo qrva jó lenne szintén ha hasonlóan működne. Ott a Shield ami TV OS-t kapott és megoldható, hogy minden app kadenciahelyes legyen illetve maximális minőségben tudja. Utóbbi időben sűrűn használom/használnám a Chromecast-ot, az sem ártana a Zidoo-ra, ha már annyi mindent tud. Értem, hogy te pl. nagyon szereted, de az írásaidól itélve azért a CE boxot sem veted meg, mert úgy érzem, hogy néha probléma van a Zidoo-val.
-
Archttila
veterán
válasz
blakey #10027 üzenetére
Igen tudom, de nekem egy ideje mar amugy is esedekes volt a vetel. Mar a bejelentesnel szemeztem a Z9X-el, illetve szeretem a celeszkozoket. Peldaul az Aptx-LL bt fejesemhez rendeltem egy, a fejes osszes kepesseget tamogato transmittert, mert filmeknel jol jon az ilyesmi. (+ az egyeb extra szolgaltatasai)
De Pl. imadom az angol humort, es ennek megfeleloen rengeteg sorozatom van a temaban gyenge minosegben, ahol megint hasznos lehet a dedikalt lejatszo.
Inkabb ilyesmire koltok mintsem 50k-s mecha gamer billekre -
Beni2360
Topikgazda
válasz
blakey #10027 üzenetére
Már az új szérián vagyis az X gépeken nem is érhető el az android beállítások. Kivették az OpenWRT-t csak 1 rendszer maradt rajta.
Nem tudom ez mennyire befolyásolja az általad említett tabletes megoldást. Engem pl nem zavar.
Nekem más az LE mellett igaz olyan nagy régi lejátszóm (Mede8er) nem volt előtte csak egy nonáme Maxell borzadály lejátszó ami az RPI2 B+-t meg se közelítette és ment a kukába. -
blakey
titán
válasz
Archttila #10025 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy a TV-den megszólaltak volna a hangok ha Plex-et vagy Emby-t használsz? Értem, hgy médialejátszót szeretnél de fele-, harmadannyiból is megelehetett volna a qrva jó médialejátszód csak a DTs miatt illetve a Plex vagy Emby is megolotta volna a problémád. Írom ezt annak ellenére, hogy sok médialejátszóm van.
Sok szerencsét hozzá.
ui. továbbra sem tetszik, hogy telefonos, tabletes rendszer van ezeken a boxokon, félmegoldás. -
Archttila
veterán
Rendeles leadva. Koszi mindenkinek a segitseget!
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
Archttila #10020 üzenetére
Jó reggelt mindenkinek.
A beépített Fi kezelése, a külső Fi kezelése több lehetőséget ad ott lehet árnyékot stb hozzá adni változtatni jobban lehet a FI-t. Több szín és több szürke szín választható. A PGS persze adott.
UI: Külső FI-nél 3 képet linkeltem.
Igen a kis agyamban. -
Archttila
veterán
válasz
kenuba01 #10019 üzenetére
Ugy nez ki, hogy en sem uszom meg a vasarlast. 3 napja nyustolom az LG OLED CX-et, es bizony a DTS hianya orjitobb mint azt korabban gondoltam. Van olyan regi sorozatom ami nezhetetlen, mivel csak DTS hangsavot tartalmaz, mig masikon pont az eredeti nyelv DTS, a magyar (amit nem szeretek) pedig AC3
A feliratkezelese milyen a Z9X-nek? Az OLED miatt fontos lenne, hogy legyen benne valami szurkesebb, atlatszo opcio.
A Netflix es egyeb szolgaltatok appjai tovabbra is a tv-rol mennenek, csak a szerveremen talalhato anyagokat neznem a Zidoo-rol.
-
kenuba01
tag
Rendeltem is 1 Z9x - et. Köszi az infót.
-
-
Beni2360
Topikgazda
Én a Jún.25.-n kaptam meg és egyből raktam fel a legfrissebbe fw .
Semmi gondom nem volt semmi lejátszással és aki megvette sem panaszkodott. Tedd fel a legújabb fw-t és nézd át a beállításokat.
Gondolom a kint fórumot olvasgatod, van ott akinek ugyan ilyen gondjai vannak mint neked? Talán ott van a visszaállításokról is infó.
Én előbb frissítenék átnézném a beállításokat van támogatási oldal átnézném. Egyelőre ennyi. -
jeni
félisten
Zidoo Z9X már kapható itthon is 76 ropiért
Octogonaudio -
Aurig@
őstag
-
Dzsur
tag
Senki nem próbálta még 1.7.8 img-ét 1-2 hónapos z9s-re feltenni?Az a gond nem tudom mit csinálhatnék még mert már a tököm tele van ezzel a boxal!Nemrég cseréltem le egy x9s-et de azzal semmi gond nem volt lejátszás terén de ezzel a z9s-el csak gond van!!10ből 8 filmnél tuti lefagy legalább egyszer és újra indul a box!Most a legújabb firmware van fent és régebbit próbálnék ki de nem találok frissebb imgt!
-
Bornie127
aktív tag
válasz
Csigaciusz #10002 üzenetére
Geekbuying-on volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- SzoftverPremium.hu
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes