Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
micafighter
üzenetére
az experimental armor csak weseteket ad, az egyik gyógyít, ha megsérültél, az szerintem hülyeség, van egy nanofiber upgrade, illetve a hazmat suit, na az kardozós rangereknek jó lehet.
amúgy a kontinens bónuszokból nem sorsolja ki mindet a játék, nekem pl. nincs olyan, mivel az upgrade-eket és a PCS-eket újra lehet hasznosítani, szóval erre nem feltétlenül kell stratégiát építeni, mert kaphatsz rossz sorsolást is.
Spider meg exoval érdemes összehangolni a proving groundsot, területi bónuszból experimental ammot egyből legyártja majd. ez alatt fogalmam sincs, hogy mi értesz.
a codex az első pár esetnél volt gond, mikor még nem voltak nagyon értelmes fegyverek és crit nélkül nem lehetett egyben kinyírni, és a harmadik alkalomnál volt egy pod, amiben 3 volt, mimic beacont meg még nem tudtam csinálni.
szerk: nyugi, tudom mit csinálok, el is tudom olvasni az egységek képességeit.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Le Mans Ultimate
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen routert?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1650 OC 4GB GDDR6
- ELADÓ: SAMSUNG Odyssey G5 34" ULTRAWIDE GAMER MONITOR BRUTÁL ÉLMÉNY!
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest