Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
micafighter #285 üzenetére
az experimental armor csak weseteket ad, az egyik gyógyít, ha megsérültél, az szerintem hülyeség, van egy nanofiber upgrade, illetve a hazmat suit, na az kardozós rangereknek jó lehet.
amúgy a kontinens bónuszokból nem sorsolja ki mindet a játék, nekem pl. nincs olyan, mivel az upgrade-eket és a PCS-eket újra lehet hasznosítani, szóval erre nem feltétlenül kell stratégiát építeni, mert kaphatsz rossz sorsolást is.
Spider meg exoval érdemes összehangolni a proving groundsot, területi bónuszból experimental ammot egyből legyártja majd. ez alatt fogalmam sincs, hogy mi értesz.
a codex az első pár esetnél volt gond, mikor még nem voltak nagyon értelmes fegyverek és crit nélkül nem lehetett egyben kinyírni, és a harmadik alkalomnál volt egy pod, amiben 3 volt, mimic beacont meg még nem tudtam csinálni.
szerk: nyugi, tudom mit csinálok, el is tudom olvasni az egységek képességeit.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Samsung Galaxy J3 2016 karcmentes kijelzővel
- Gamer pc 3080evga, ryzen7 5700x3d, 32gb Kingston fury ddr4 3600mhz, ASUS TUF GAMING B550M-E,
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- Denon DRA-365RD
- Apple Watch Series 10 46MM 2025.05.08-ig iStyle Garancia Makulátlan Karcmentes Állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest