Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kösz az infót srácok. Majd ha meglesz a game alaposabban megnézem mit is adnak a dlc-k és mennyit kérnek érte..
-
zsamiatt
őstag
elkezdtem újra a legnehezebb fokozaton. A második pályán már depressziós lettem
A 3.nál feladtam ezt a szintet 
-
Sziasztok.
Én még ott járok hogy várom a ps4 megjelenést.
Az érdekelne hogy a dlc-k itt is csak kiegészítik az alapjátékot mint az első résznél vagy itt valami különálló részek? -
gyiku
nagyúr
válasz
micafighter
üzenetére
24 fo, mint az elso xcomban, az de szep is volt

-
zsamiatt
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Azért az ikarus páncél, meg az egy lövetű puska nem jön rosszul.
Viszont cserébe mire megszerzed garantáltan meg fogsz izzadni a 3 fő gonosztól 
Nekem a robot is bejött. Kár, hogy nem plusz egy főnek lehet vinni. 6+1 csapat nem lett volna rossz. -
micafighter
nagyúr
Plusz pár teljesen uj fegyver amik igen hasznosak nehezebb fokozaton. Amugy tényleg nincs az az érzés az alapjátékban hogy a DLC-ket az alapból "vágták ki" mint némely játékoknál, DLC-k nélkül is teljesen játszható. Azonban13 EUR most az összes DLC, ennyit szerintem megér, ez persze relativ kinek mi mennyit ér

-
csaabz
őstag
Hello!
Most láttam, hogy Steam-en le van akciózva a játék és a dlc-k is.
Kérdésem az, hogy a dlc-k mennyire szükségesek az alapjátékhoz? Mennyit adnak a játékélményhez?
-
zsamiatt
őstag
Magyaritás van a játékhoz?
-
KaraDani
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Tudom persze, végigtoltam már egyszer én is. Csak akiket rewardként dobál be, vagy a kezdő 4 az random és idegesítő ezzel szórakozni, hogy az eredetileg megcsinált karaktereim tényleg azok is legyenek akiknek lenniük kell, ahelyett, hogy a játék értelmesen kezelné ezt és ha az editorban beállítottam neki egy classt akkor az a class is lenne.
-
-
válasz
micafighter
üzenetére
Én felpakoltam mindent és úgy álltam neki az első végigjátszásnak, fogalmam se volt róla, hogy mit nem szabad elkezdeni
megcsináltam nyilván, csak szívtam a fogam a veszteségeken. -
válasz
micafighter
üzenetére
Engem total kiidegelt. Kezdo csapatomat jol szetszedte
Nem kis nehezites meg pluszban, bar tenyleg erdekes. -
KaraDani
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Kösz, nem kell legalább keresni

-
-
KaraDani
addikt
Amúgy ennek a logikája régóta érthetetlen számomra. Oké kisérletezek valami lesz belőle, de utána ha már egyszer legyártottam azt a valamit, miért is nem tudom, hogy kell újra legyártani
Nem értem miért random továbbra is. Ha nekiállok a következő végigjátszásnak lehet megnézem csinált-e rá már valaki valami modot, mert iszonyat idegesit. -
zsamiatt
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
az amokat, hogyan tudod? Ráadásul, hogy lehet, hogy van olyan amo amit többször is lehet gyártani a proving groundban?
-
zsamiatt
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
igen. Az ammobol már kétszer is engedett gyártani. De láttom a balckmarketnél, hogy van egy csomo féle löszerem
-
Tyu, ma vegigvittem a storyt, az utolso kuldetes meg easy fokozaton is rendesen megfingatott

-
zsamiatt
őstag
Sziasztok, a proving groundban guarthato, granat loszer es egyebb dolog mire jo? Pl miert lehet ugyan azt a toltenytmlegyartani? Meg lattok venomos es egyebb toltenyeket is keszleten de nem ertem, hogy lehet hasznositani.
-
Frod
addikt
válasz
zsamiatt
üzenetére
A térképen hamar feltűnnek a dlc-s küldetések (The Nest és Lost City) de akkor mész oda amikor te akarsz, nekifuthatsz széttápolt csapattal is. De teljesen ki is hagyhatod ha nem akarod őket megcsinálni.
(pl. az Alien Hunter dlc bónusz tárgyait külön is meg tudod kapni, mert ott majd szólni fog, hogy van egy lezuhant repülőgép még az előző háborúból, és ott kapod meg a tárgyakat) -
zsamiatt
őstag
Felrakta valaki a Shens kiegészítőt? Aki normálisan meg tudta csinálni a gyár küldetést az igazán elmondhatná, hogyan csinálta
Egyenlőre a nagy gázos teremben vergődők, csomó ágyúval és jönnek még MAC-k is. Ráadásul két katona árán felmentem a tetőre, ott meg a nagy dög robot meg még macec. Ami kicsit nevetséges. Nagy dög robot lőtt, ment, aztán megint lőtt. Miért van 3 lépése?
Hogy úgy mondjam az embereim hullanak mint a legyek.El lehet húzni ezeket a küldetéseket amig lesz erősebb fegyverzet meg pajzs?
-
OddMan
őstag
Közben megtaláltam külföldi fórumokon, hogy elírás történt a játékkészítők részéről. A 352.63-as driver az ajánlott az XCOM2-höz linux64 alatt. Ez a driver meg letölthető az nvidia oldaláról. Szóval 355.63-as driver soha nem is létezett csak elírás.
Gondoltam leírom ezt az infót hátha más is belefut. -
OddMan
őstag
A Geforce 355.63 Linux64 driver nincs meg véletlenül valakinek? Ezt a driver-t ajánlják linux-hoz, de sehonnan nem tudom már letölteni. Ha valakinek megvan ez a driver, akkor az légyszi küldjön nekem egy privát üzenetet. Előre is köszönöm.
-
válasz
micafighter
üzenetére
Köszi

-
micafighter
nagyúr
A black site alatt látsz piros négyzeteket, azt azt jelzi, hogy hány kockát vet vissza az avatar projektből. Ha megcsinálsz egy 1 kockás black siteot a 30 napos számláló eltűnik, és a 12 kockából lemegy 1 db, így marad 11/12-ön az avatar projekt. Ha felmegy egy kockát akkor újraindul majd a 30 napos számlálo, de nem 30 naprol, hanem picit kevesebbről.
Dark eventeknél amúgy először a major/minor breaktgrought fókuszáltam hogy lassúljon az avatar projekt, de igazából felesleges azt megcsinálni, mert pl ha major breakthrough dark event végbe megy akkor 2 kocka megy az avatar projektbe, de valamelyik black sitehoz is. Magyarul ha megtalálod a blacksiteot ami kapta a 2 kockát, akkor ha azt megcsinálod, akkor mint ha mi sem történt volna. Leírtam nemrég itt hogy milyen stratégiával csinálom a legujjabb végigjátszásom, a 2. hónap végére már majdnem minden szektort elfoglaltam.
Az elfoglalt szektorokon pedig látod ha black siteokat.Skullmine / hackeléssel lehet szerezni facility leadet is, ha azt kikutatod akkor hozzáférsz egy olyan black sitehoz ami nem az elfoglalt szektoraidon van.
-
válasz
micafighter
üzenetére
tegyük fel hogy elindul ez a 30 napos számláló, majd megcsinálom ezt a blacksite questet, utána újraindul a számláló vagy nullázódik az avatar projekt vagy mi lesz?
-
micafighter
nagyúr
Blacksite küldetések sikeres teljesítésével. Ha végig ér a csik akkor sincs rögtön game over, akkor elindul egy 30 napos visszaszámlálo, ha az alatt se csinálsz blacksiteot akkor lesz game over. Én a legujjabb végigjátszásomban csak akkor megyek black sitera amikor elindul a 30 napos számlálo, így több időm van fejleszteni meg épitgetni, eddig bevált. De ez már nem az első végigjátszásom.
-
Hali! Tegnap kezdtem el a játékot, egyelőre nagyon tetszik. Kérdésem a következő: Hogy a picsbe állítsam meg az avatar program fejlődését? Az odáig oké, hogy ha végigmegy akkor game over, de nem tudom hogy lehetne visszafordítani, már vagy 5 kocka bepirosodott

-
Frod
addikt
válasz
zsamiatt
üzenetére
Igen, az Alien Hunters dlc-ről beszélünk, hogy attól, hogy a küldetés már megjelent a térképen, egészen addig, míg nem csinálod meg az elsőt, addig nem dobálja be ezeket a tápos idegeneket.
(Én épp azért kezdtem újra, mert egy tök random pályán bedobta a BQ-t, és leverte a teljes csapatot) -
fogtunder
nagyúr
-
Frod
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Időközben már újra is kezdtem, megfogadtam a tanácsodat, az elején csak tornyok, meg épületek/fúrások és kerestem a mérnökök toborzásának lehetőségét. (Bár bevallom kicsit hiányzott a fegyver/páncél/nagyobb létszám). Ahogy le tudtam fúrni a Workshop szintjére, és azt felhúzni azt, a négy gremlin megoldotta a többit, így pörög a buli. Kb 2 hónap telt el a játékban, még megvárom a Predator Armor-t és jöhet az első blacksite.
ÉS! valóban, amíg nem mész az első küldire addig nem jönnek a hülye kísérleti idegenek sem
Úgy felhúzom a csapatot, hogy mire elindulok a kígyó ellen megfingatom már az első pályán. -
micafighter
nagyúr
Szerintem nem szabadulnak ki addig az emperor lények, nálam legalábbis nem jöttek elő még, és a leirt modon a kígyós küldetés következne, ahol az első emperor jön szembe. De küldetésekben már jönnek codexek (egyik küldetésben 6db jött :,D. De blaster launcher meg killzone segített
tehát egy pár hónap lement már a játékban. -
Üdv srácok!
Annyi változás van nálam az x360-as xcom óta hogy beújítottam egy ps4et a reménnyel hogy jön majd a 2.rész konzol portja. De nem is keresgéltem utána csak vártam türelmesen míg valamelyiknsp felnéztem store-ba hogy milyen akciók vannak és megláttam hogy "xcom2 preprder". Örömtánc volt pedig azt sem tudom mikor jön. Jön és ez a lényeg!!!
Már a deus ex 2, last guardian és dishonored 2 is erős trió de most még ott van az xcom 2 is!
A karácsony ehhez képest semmi lesz.
-
Frod
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Köszönöm a tippeket!
Tehát akkor ha egyből nem megyek rá a "Nest" küldetésre, akkor nem is jönnek be az új alien-ek, és akkor nem is fognak egészen addig megjelenni később?
Mert nem a kígyós pályával volt a bajom (azt kellően kicsi szinten meglepő, de én is összehoztam 1 halállal) hanem később egy random túszszabadítós pályára bedobta a Berserker Queen-t aki egy hónapra leverte a teljes elit osztagomat.
(Bár most úgyis felraktam egy olyan mod-ot, hogy azok is kapják az xp-t akiket nem viszek küldetésekre, így nem lesz gond a csere emberekkel) -
micafighter
nagyúr
Én nemrég kezdtem újra, az alien hunteres DLC questet nem kell egyből megcsinálni, én addig haladtam hogy felszedtem a fegyvereket, most a következő küldetés a sok kígyós lenne, amit amugy elözö játékomban megcsináltam még a játék elején legnehezebb fokozaton kezdő csapattal, szóval nem lehetetlen, annyira nem is nehéz szerintem, de nem muszáj beleugrani. A fegyverek viszont nagyon jól jönnek, főleg az elején, mert én pl az első 2 hónapban nem költöttem semmit fegyverek fejlesztésére, csak a rádiótornyok és épületek épitésére, ugyhogy sokat segitenek az elején a fegyverek.
Itt szerintem nincs olyan "egyértelmüen legjobb" stratégia mint pl a satellite rush volt az XCOM EU-nál, itt szerintem annyira kell figyelni épitkezésnél hogy elején GTS-t meg proving groundsot nem kell rusholni mert mint emlitettem, első 2 hónapban nem költök se fegyver se más fejlesztésre, csak épületek + terjeszkedés rádiótornyokkal. Minél hamarabb célszerü az AWC-t megépiteni hogy a katonáid gyorsabban gyógyuljanak és a hidden potential talent pontot minél hamarabb megkapják. Ez után workshop + power realy + comm. A workshopnál kell figyelni hogy hova teszed, a power relay játékról játékra kicsit változhat mert az exposed power coil az random. A workshop alá, fölé mellé olyan épületeket érdemes tenni ahova folyamatosan kell a mérnök értelem szerüen, pl comm meg power relay, de én az AWC-t is ugy tettem le. GTS meg proving grounds meg ahova nem kell mindig mérnök az meg mehet a sarkakba, a workshopot ugye ha optimálisan teszed le hogy mind a 4 oldalához tudj épiteni, akkor sarokkal nem fog érintkezni.
A shadow chamber is fontos épület, nem derül ki előre csak ha már megépitetted, hogy a shadow chamber el fogja neked mondani küldetések előtt hogy milyen ellenségek lesznek a pályán, igy ha pl nincs mit hekkelni akkor lehet nem szükséges vinni hekkert. A psi labhoz is kicsit később férsz hozzá de érdemes minél hamarabb megépiteni, mert psi ops katonákat tudsz benne képezni, beteszed öket oda és gyakorlatilag az idő teltével automatikusan fejlődnek, nem kell öket küldetésekre vinni hogy szintet lépjenek, és nagyon erős képességeik vannak.
1. sor: GTS - Power Relay - AWC
2. sor: ProvingG - Workshop - RelayCommA fentebbiek alapján nem ez a legoptimálisab szerintem, legalábbis én a proving groundsot nem tenném a workshop mellé, de amugy nem rossz ez igy se, mert ha már lesz pénzed a proving grounds egy darabig folyamatosan pörögni fog valoszinüleg

Nyilván lehet máshogy is csinálni mint amit leirtam, ez leginkább a satellite rushra hasonlit, az első 2 honapban nem veszel épületen meg rádiótornyon kivül mást, de utána meg lesz pénz dögivel fegyverre, páncélra meg mindenre, ami szem-szájnak ingere

Ez a mod amugy sokat segit átlátni a fejlesztéseket:
tech tree -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nekem a 3. szinten van exposed power core, leástam addig oda, amíg épült az a GTS és az AWC. Oda épül most az erőmű.
Amúgy van egy trükk. Megszerezted a Rulers DLC extráit az első scannig küldetéssel, de azokat meg tudod tartani a DLC új ellenségei nélkül is.
-vedd ki a pipát a steamen a Rulers DLC előle, majd töltsd be a legutolsó játékot. Panaszkodni fog h. tartalom hiányzik, de be fogja tölteni.
-ne csinálj semmit, csak mentsd el a játékot egy újba.
-lépj ki a játékból, majd újra engedélyezd a Rulers DLC-t a Steamen.
-ha letöltötte újra, akkor töltsd be a mentést, majd mikor megkérdezi a Rulers DLC gameplay-t akkor válaszd a nem-et. Így megmarad pl. a fagy gránát meg amit még összeszedtél, de a Ruler alienek nélkül.
-
Frod
addikt
hát gyerekek ez nagyon kemény...
már a bejelentő videóknál is csak lestem, hogy sectopod, andromedon meg gatekeeper, mondtam is magamba akkora OP a játék az idegenek irányába, mint a ház. (jó nyilván volt rá 20 évük
)
most neki kell állnom elölről, mert a Berserker Queen ugyan senkit nem ölt meg, de 20 napra kifektette a kezdőcsapatomat, az utána következő misszióban pedig a teljes sqauddie-kből álló b-gárda otthagyta a fogát.
lehet nem is rakom be neki az Alien Hunters kieget, azt hiszem anélkül is bőven elég az ellen.plusz sok helyen olvastam utána, de nem tudom jó elosztásban építkeztem-e, így nézett ki:
1. sor: GTS - Power Relay - AWC
2. sor: ProvingG - Workshop - RelayComm
ez így okés? -
FoxiestFox
félisten
válasz
micafighter
üzenetére
LOL tényleg.

-
micafighter
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Vagy a Short Circuitböl

-
FoxiestFox
félisten
válasz
micafighter
üzenetére
Az a gömb a Half Life 2-ből jött, a robi feje a Wall-E-ból...

-
micafighter
nagyúr
Uj DLC-t kaptunk,
Youtube trailer is van

,,Investigate ADVENT’s “Lost Towers” facility where Chief Engineer Lily Shen accompanies your squad in search of her late father’s secretive final project. Discover a unique new soldier class complete with powerful new combat abilities, strategy mechanics, and customization options."
Vagyis új küldetéssorozat, új class (új egység), és ahogy a képeken látom, új ellenségek

-
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Hát bocsi, de mi mást lehet érteni alapjátékon?

Az az 5,5Gb oprendszerrel meg minden vackával, játékkal együtt értendő. Mondjuk nekem a rendszer SSD-n van, így a swap is. Néha meg-megakad, általában átvezető animációk kezdetekor (küldetési területre érés, ilyenek), de játék közben semmi.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Dark Archon
üzenetére
Igen, ennyire bizony.

A 6GB ram meg oké, de akkor meg a maradék 2-n kellene elférnie az oprendszernek minden vackával együtt. No emiatt amikor a swaphoz nyúl a gép, akkor cefetül beakad a játék (legalább is nem SSD-n lévő swap esetén).
Nagyon sokan panaszkodnak ilyen tünetekre, nekem is ez volt folyamatosan, hiába csuktam be minden más programot. Mióta bent van a 2*8GB ram, azóta a játék és az animációk is folyamatosak és nem kell kilépnem a böngészőből, stb... -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ahh közben leesett, hogy azt a jéggránátot azért rakták be, hogy legyen mivel lekötni a ruler-eket. Mindegy.

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Dark Archon
üzenetére
Nem az egész játékot, csak azt a DLC-t szúrták el. Maga az Xcom2 nagyon jó játék, csak tegyél alá ramot.

Amúgy jah, van kígyó alakú ellenség benne a játék elején, meg pár egyéb furcsa szerzet, mert az alienek kísérletezgetnek az embereken. Engem inkább a Thin Man zavart az első részben, mert az elején elég kemény ellenfelek voltak.

-
FoxiestFox
félisten
válasz
Dark Archon
üzenetére
Pedig játékként nagyon jó.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
micafighter
üzenetére
Oké, de ha marad a DLC, akkor ezek az új ellenségek is felbukkannak. A kieg a steamen csak negatív értékelést kapott...
-
micafighter
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Nem kell megcsinálni egyből azt a küldetést
Én is ebbe a hibába estem, de kezdtem egy új játékot és nem ugrottam bele a küldetésbe, már lassan maxra fejlett csapatom van, majd igy benézek a fiúkkal
Bár amikor először csináltam a küldetést, a játék a legnehezebb fokozaton volt ironmanben, és meg tudtam csinálni halál nélkül, csak a végén elmenekült a király kobra
Szóval azért kezdő csapattal is van esélyed megcsinálni 
Nem kell amugy törölni a DLC-t, nekem továbbra is ott fityeg a küldetés és haladok előre a történetben, csinálom az egyéb küldetéseket. Bármikor megcsinálhatod szerintem azt a DLC küldetést.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
zsamiatt
üzenetére
Megcsináltam a DLC küldit, legyaktam azt a sok kígyót a "nest"-ben, de erre még a végén odadobja a király kobrát vagy mi az, mikor Bradfordon kívül a többieknek maradt 2 csík élete. Mindezt a 6. küldetésemre? Kösz de kösz nem.

Viszont úgy nézem a DLC-t törölve engedi folytatni a játékot.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jó hír: vettem 2*8GB ramot Kínából, azóta nem szaggat be a játék, míg 2*4-el beszaggatott... Remek...
Rossz hír: rájöttem, hogy ki kell kapcsolni ezt az alien hunters DLC-t és kell kezdenem egy új sztorit. Ekkora fasságot mint ezek az új bossok.

-
Gery9112
őstag
válasz
fogtunder
üzenetére
Amúgy ez engem is érdekelne
, tényleg akinek megvan a játék, a két nagy patch mennyit segített a játékon optimalizáció terén? Tervezem megvenni a játékot meg majd a CIV 6-t viszont eddig idő hiányában nem tudtam beszerezni. Csak érdekel, hogy a patchek mennyit javítottak rajta. -
fogtunder
nagyúr
válasz
micafighter
üzenetére
kíváncsi vagyok, hány fps-en fog futni XO-n

-
sz_abika
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Ja, hogy gebedjenek meg.
Ha tudom hogy a "nagyonsokáignemleszPCre" az fél évet takar, akkor PC upgrade elmarad, mert PS4 adott..
-
micafighter
nagyúr
Na, jön a játék konzolokra is

http://gamepod.hu/hir/ps4-re_es_xbox_one-ra_is_megjelenik_az_xcom_2.html
-
-
KaraDani
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
Ha azösszes négyzet betellik, még onnan is van 28 nap, szóval nem kell aggódni amúgy sem.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Dark Archon
üzenetére
2-t szed le, szóval csináld meg.
Amúgy az elején kvázi normális, hogy gyűlnek a pöttyök. Nekem is volt olyan, hogy betelt a sáv és már ment a doom counter mire végre fel tudtam számolni egy létesítményt, mert nem voltam kapcsolatban a helyiekkel addig. Ez adja az elején az izgalmat.

-
Az Advent Blacksite küldetés teljesítése visszaveti az Avatar projektet? Ha igen, mennyire? Mert szerintem eléggé elcsesztem, 7 négyzet tele van. Ha csak a piros területen levő küldetéssel lehet lassítani, akkor szerintem kezdhetem elölről, mert ott még nem vettem fel a kapcsolatot, sőt, több kapcsolatot egyelőre nem is tudok felvenni.
-
Kotomicuki
senior tag
Van megfelelő mennyiségű, szabad háttértárterület; ha HDD-d van, akkor az kellőképpen töredezettségmentesített?
Ill. én a 4 GB-os VGA mellé már 16 GB RAM-ot tennék (most éppen megint nem kerül csillagászati összegbe, mert nyári szezon is van), mert lehet, hogy a maradék 4 GB kevés a rendszernek (a játék mellett, ugye nem fut semmi más?) és a játéknak...
Ha netalántán idősebb vindózod van (a telepítés dátuma szerint), akkor azt is újrahúznám... -
sz_abika
addikt
Annyira elmerültem tegnap Fifában, hogy el is feledkeztem végül a DLCről. Na majd pótlom ma..
-
-
zsamiatt
őstag
szerintem fontos az adó torony kapacitásit növelni. Majdnem megszivtam és az utolsó pillanatban tudtam megnövelni.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Dark Archon
üzenetére
az a lényeg, hogy a workshop alá és mellé olyan létesítmény kell, amibe tudsz mérnököt pakolni, mert így a workshoppal meg tudod duplázni a számukat (1 mérnök = két gremlin) hogy ezek alatta, felette, mellette vannak és milyen elrendezésben, az lényegtelen.
-
válasz
fogtunder
üzenetére
Értem, köszi. Megint bedőltem annak, hogy a küldetés épületeire gyúrtam. Mondjuk most még csak a Proving Ground van kész, de utánaolvastam, hogy ilyen felépítés célszerű:
X – Advanced Warfare Center – X
Proving Ground – Workshop – Resistance Comms
X – Power Relay – X
Ehelyett márpedig az enyém most már ilyen lesz:
X – Proving Ground – X
Advanced Warfare Center – Workshop – Resistance Comms
X – Power Relay – X
Remélem nem lesz nagy hátrány, úgyis csak veteránon játszom. Bár értek meglepetések már idáig is, pedig csak 3-4 küldetésen vagyok túl.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Dark Archon
üzenetére
itt nem nagyon van olyan, mint anno a műholdak szpemmelése, szerintem ami lényeges és kezdőként hajlamos nem figyelni rá az ember, hogy érdemes gyakran látogatni a black marketet, a research boostok rengeteget tudnak segíteni, ha mondjuk lefelezed a tier 2 fegyverek fejlesztési idejét. illetve minél hamarabb húzz fel egy advanced warfare centert, mert random képességeket kaphatnak belőle a katonák másik classokból, nekem egyszer beadott egy sniperre rapid fire-t, AP töltényekkel kb. bármit le tudott lőni. és az elején mindig képezz valakit a guerilla tactic schoolban, mert így garantáltan azt a classt kapod az újoncból, amire szükséged van.
-
Üdv!
Most kezdtem a játékot. Az elején mire érdemes figyelni (spoilerezés nélkül)? Gondolok itt olyanra, mint az előző részben, ha nem figyelt az ember a műholdak fellövésére, akkor gyakorlatilag bukó volt.
Egyébként nagyon tetszik a játék, ahogy megoldották lényegében ugyanazt a játékmechanikát, de más körítéssel.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
--engame spoiler--
Na levágtam az utolsó Avatart is a francba.
Kapott egy sima alap rakétát keresztbe a fél pályán erre beugrott mérgező ködbe amivel megmérgezte magát, ott kapott egy null lance-t a képébe majd végül elkövette azt a hibát, hogy a rangerem közelébe ugrott, így szépen levágtam a disznót! Jó érzés volt, a föld megmenekült! 
-
bandy13
aktív tag
Üdv!
Olyan problémába ütköztem, hogy feltelepítettem a játékot és a tutoriált kb 45 perc alatt tudtam kivinni mivel olyat csinál a játék, hogy pl én jövök várnom kell 3 percet mutatja a sárga részt ahova mennem kell még 3 perc és enged kattintani.
Minimum grafikán és max-on is ugyan azt csinálja!
Beállítási probléma lehet szerintem de nem találtam beállítási lehetőséget.
Pc: amd 1100T /6gb ram /gtx 570
Előre is köszönet!
Üdv! András
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A 3.nál feladtam ezt a szintet 

megcsináltam nyilván, csak szívtam a fogam a veszteségeken.
Nem kis nehezites meg pluszban, bar tenyleg erdekes.
Azt hiszem a legátfogobb mod ezügyben: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=627228121&searchtext=Craftable
Nem értem miért random továbbra is. Ha nekiállok a következő végigjátszásnak lehet megnézem csinált-e rá már valaki valami modot, mert iszonyat idegesit.

tehát egy pár hónap lement már a játékban.

RAM-ot meg minek? Mint a mellékelt ábra is mutatja, jó, ha 6 giga foglalt, de inkább annyit se.