Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Fujifilm X
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
egyertelmuen jobb par game a bill eger komboval, mas pedig controller mellett.
mi az ujdonsag
-
Tasunkó
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Rengeteg játéknál nem kell célozni, vagy ha kell akkor elég úgy ahogy sikerül a kontrollerrel. A Howling Knight-ot meg az Ori-t kijátszottam egér/billel, de brutálisan szabadabb és intuitívebbé vált a kezelés amikor kipróbáltam kontrollerrel, mint ahogy rengeteg más játéknál is. Inkább az egér/bill egy szubzsáner, nagyon speciális igényekre van fps-ben, stratégiában, de sok más játéknál akár TPS-nél olyan érzés mint kombináltfogót használni villáskulcs helyett, hogy az egér/bill olyan pótalkalmatosság ami célszerűtlen. Ha a játékot kontrollerre tervezték akkor mindenképp. Jellemző hogy legalább annyival jobbak kontrollerrel, mint az autós játékok esetében.
A Souls-féle játék meg pláne, az olyan egérrel mint pótkerékkel biciklizni. -
Citrone39
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ezzel egyetértünk, csak célozni semmi szükség nincs soulslike játékokban. Ez nem egy BF, vagy COD. Rányomsz egy gombbal, amin a "target" van, és az ellenfél onnantól kezdve a kamera közepén lesz. Esetleg ha nyilazol, akkor lehet problémás, de az íj az egy sokadrangú fegyver a soulslike játékokban. Így még mindig az analóg kar az előnyösebb hozzájuk, hiszen jól mozogni minden esetben kell.
-
TESCO-Zsömle
titán
A WASD-el nem tudsz olyan finom mozgásokat végezni, mint amilyet a kontroller analóg karjaival.
Ugyanezt fordítva elmondhatod a kameramozgásról. Lehetetlen precízen célkozni analóg karral anélkül, hogy a játék kényelmesen megtenné azt neked egy komolyabb autoaim formájában. -
MageRG
addikt
"Teljesen jó volt szerintem."
A DS1-et ugyanígy toltam végig és ugyanezt gondoltam.
Aztán kipróbáltam kontrollerrel is. Ég és föld.
Nagyon hamar át lehet szokni. És nem kell olyan finom mozgásokat végezni, mint egy FPS-ben célzásnál.
Ha meg az elején béna vagy, rá lehet fogni hogy a játék nehéz.
-
myckey
veterán
az egyik ezert jo a masik azert....felesleges kikialtani a tutit.
a jatek jo lett , johet ez is
-
Citrone39
tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
A WASD-el nem tudsz olyan finom mozgásokat végezni, mint amilyet a kontroller analóg karjaival. Kész rémálom azzal csapások elől lavírozni, vagy nehéz platform részeken (pl gerendán, várfalakon) egyensúlyozni. Minden fontos gomb is azonnal kézre áll, nem kell semmit sem keresgélni a billentyűn.
De ti tudjátok, nyílván babánnal, meg táncparkettel is van, aki végigviszi ezeket a játékokat... csak az utána ne panaszkodjon az irányításra.

-
flexxx2
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
nekem is a bill+eger a tuti, nem bírom a kontrollert megszokni,
viszont ez a trailer menő, ritkán nézek meg 11percet de ezt érdemes,
és ezek szerint hosszabb is lesz az elsőnél -
TESCO-Zsömle
titán
Nekem van, de számomra annyira természetellenes thumbstick-kel forgatni a kamerát, hogy ha annyira ergya a bill+egér irányítás, akkor inkább nem is játszok az adott játékkal. Egyszerűen nem megy...

Az is igaz, nem tolok souls játékokat, inkább csak nézek egy VOD-ot a történet végett.

-
-
WayneGace
őstag
Első rész szerintem nagyon jól sikerült, csak nagyon rövid. Remélem jó lesz az irányítás billentyűzettel és egérrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja és a nagy kedvencemet ki is hagytam a felsorolásból, a Lords of the Fallen-t.