- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Androidos tablet topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BIOS frissítés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
-
Def26
félisten
válasz
MasterMark #989 üzenetére
Akkor mindenki vesz egy maszkot (ugyanolyat) és ebben a maszkban regeli be a játékokat. Lesz itt megoldás, az tuti.
pzstm:
Ezért mondtam tegnap, hogy ezzel a módszerrel vissza fognak esni a játék eladások, mert 2x is meggondolja az ember, hogy mire költ. -
pzstm
titán
válasz
Mister_X #984 üzenetére
Nyilván nem az anholommal van baj...csak ironia....de most fogom magam és ket-harom illetekesnek irok hogy ezt ugye fel even belul feloldjak vagy 3-4ezer huf lesz az uj jatek...esetleg 5ezer...mert igy akkor meg minimum egy evig marad a 360...nekem a tomb raider es forza horizon grafika pont eleg.....esetleg veszek ps3-at es az uncharted reszeket meg last of us jatekoket vegigtolom....
-
pzstm
titán
Games can also be given to friends via their discs. There are no fees associated with the transfer, but you can only pass them to friends who have been on your Xbox list for at least 30 days and each game can only be transfered once
hogy mivan????? remélem elfelejtettem totál angolul és kv nélkül félreértem az egészet....
-
negyven2
veterán
Az emulatoros resz egyreszt mar nem neked ment, csak nem akartam uj hozzaszolast irni, masreszt pediglen csak szemlelteni szerettem volna, hogy hiaba volt/van PC-hez kozeli alkatresz(ek) a konzolokban. Nem lehet, csak ugy osszehasonlitani oket.
Amugy en ugy tudom, hogy a Xenos az R500-ra epul.
-
leviske
veterán
válasz
negyven2 #959 üzenetére
Emulátorról én nem is beszéltem. Bár megjegyzem, hogy ha valami, akkor inkább az X86 alapok nyújtanának segítséget most az emulálásra. De box esetében még mindig ott a másfajta memóriakezelés, amivel gondolom meggyűlne a baja a moddereknek.
Viszont tényleg jelzem, részemről szó se volt emulátorról.
MOD: Egyébként én mindenhol azt a verziót hallottam, hogy a Xenos egy alapjaiban új architektúra volt és az R600 azt gondolta még kicsit tovább.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na szóval akkor mivel is van meghajtva az új joy?
"Internal Battery Cavity –The compartment that houses AA batteries is built into the interior of the controller, providing more room at the bottom for your fingers to grip. Another convenient improvement is that the controller is both wireless and a wired– simply plug it into your console with a mini USB cable and the connection automatically switches to preserve battery life. "
-
Def26
félisten
Asszem ez megérni egy hírt, Oric? Az új generációs xbox kontroller [link]
-
negyven2
veterán
-
leviske
veterán
-
negyven2
veterán
Itt az a probléme, hogy konkrét PC alkatrészként tekintenek rá, pedig ezt úgy kell érteni, hogy az alapja, de kb annyi köze van hozzájuk, mint annó a PS3 gpu-ja a geforce 6800/7800-hoz vagy mint ahogyan az xboxban radeon X1800-as van. Igaz, hogy ezekböl származtatják, de teljesen egyediek ezek a chipek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Villanyszerelés
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Androidos tablet topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Gombászkönyvek egyben
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest