- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Kipróbáltam pár napja a Forza Horizon 3-at, most meg kölcsön kaptam lemezen a Forza Horizon 2-t és azt kell mondom, nálam az előbbi telitalálat. Szerintem egy ilyen játéknál nagyon fontos, hogy a helyszínek milyen hangulatot árasztanak, de számomra Ausztrália nem tudja felvenni a versenyt az olasz és francia tengerparti vidékek hangulatával. Nekem az FH3 vidékei sokkal egyszerűbbnek hatnak, mint az olasz szerpentinek a dombokon, meg a gyönyörű városok.
Ráadásul nem látom sokkal szebbnek az FH3 grafikáját. Mindkettő baromi szép.
Nem tudom mikor kéri vissza a kollégám az FH2 lemezét, de tegnap csak rövid belenézés céljával ültem le elé, de rögtön odaszögezett egész estére. Ha visszakéri, muszáj lesz sajátot vennem.

Van itt még olyan, akinek az FH2 jobban bejön, mint a FH3? Vagy ezt itt szentségtörés kimondani?

BTW azon azért ledöbbentem, hogy mekkora pénzszivattyú az összes Forza. Nálam még a Forza Motorosport 3-nál megállt a tudomány Xbox 360-on, de most valami elképesztő pénzeket levesznek az ilyen-olyan csomagokért...
Van egy eleve drága alapjáték és a menüben kismillió ponton ütközök bele abba, hogy nyissam meg újra a pénztárcám. PC-n a free-to-play játékok nem kérnek ennyi pénzt fizetős tartalmakért, pedig azok csak abból élnek, nem az alapjáték eladásaiból.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Suzuki topik
- Mikrotik routerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van egy eleve drága alapjáték és a menüben kismillió ponton ütközök bele abba, hogy nyissam meg újra a pénztárcám. PC-n a free-to-play játékok nem kérnek ennyi pénzt fizetős tartalmakért, pedig azok csak abból élnek, nem az alapjáték eladásaiból.
l.skywalker
IntelKiller7