Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Akkor újra...
Van két fiókom, ezeken lehetne a mentéseket összefuttatni? A fiókra szeretném B mentéseit is átvinni, egyező játékok elvétve vannak ahol egyezés van ott eleve B eredménye lenne a mérvadó az sem baj ha B-ről közben minden elvész pl játékok mert ehhez egyesíteni kéne a fiókokat vagy egyéb.
Csak a mentések lennének lényegesek.
-
humi1
tag
Köszönöm!
-
humi1
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni ha meglévő GPU-t vissza szeretnék mondani, ami 2021 január hóig van kiegyenlítve, akkor mi történik? Anyagilag kompenzál valahogy a microsoft, vagy hideg víz? Előre is köszönöm a válaszokat. -
l.skywalker
Topikgazda
RIDE 4 - Nextgen trailer
Megjelenés: 2020. október 8. -
Balcsix
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy ha véletlenül rossz accountra vettem meg egy játékot a Store-ból (Forza Horizon 3), akkor hogyan tudnám átrakatni a másik profilomra?
Most nézem, hogy az Xbox-ra valami outlookos címmel vagyok bejelentkezve (nem is értem hogy hogyan történhetett ez). Végig azt hittem, hogy a main Gmail-es címemmel megy a box, ezért automatikusan arra vettem meg...
-
Wesder
titán
CDKeys-en 25€ a 3 havi GPU.
-
SoldierL
senior tag
Nem értem minek egy játek konzolra ennyi frissítés? 1 héten egyszer ha rám jön, hogy egy jót nfs-zek, frissítés fogad ami minimum fél óra... szoktam online is tankozni szóval muszály vagyok. Nem mellesleg elcseszte ez a sok update a hangot, a kedvenc játékomba csak egy “Reset and keep my games & apps.” segített!
-
Muerte68
addikt
másnak is ilyen instabil a wasteland 3?
képes a tárgymenübe kifagyni és kilépni mindenből.
Nagyon idegesítő hogy egy sima vásárlás vagy felszerelés közben kilép
egyébként van mód arra hogy a küldetést kiválaszam és mutassa hová kell menni ,mert így egyenlőre elég káosz a dolog
tetszene ez a falloutos dolog de ahoz képest mennyire ősi játékmenet úgy néz ki mintha nem sikerült volna befejezni -
matex
aktív tag
válasz
l.skywalker #218876 üzenetére
Kevese vagyok azoknak, akinek bejött a Just Cause 4. Aki egy ahhoz hasonlót keres, annak tudom ajánlani a Game Pass-ban levő Crackdown 3 játékot.
-
bigdady
nagyúr
Koszi én a storeban kerestem a subscription alatt nem itt
-
Micsurin
nagyúr
válasz
bigdady #218868 üzenetére
Ez a sáv egyébként egyre bazáribb lesz...
Elmondhatatlanul rettentően ocsmány szegényke ezekkel az erőltetett árnyék hatásokkal.Más:
Mentéseket tudok két fiókon összefutattni? A és B fiókot szeretném egybe tenni ha azt a pár címet bukom is ami a másodlagoson van nem zavar de a mentéseket megtartanám.
-
bigdady
nagyúr
Hali
Látom valahol xboxon miket telepithetek ingyen GPU mellett? Nehéz bogarászni. Vagy csak neten valahol? -
-STALKER-
lelkes újonc
Brothers in Arms: Hell's Highway
Munkatársammal megvettük hogy nosztalgiázzunk (most 600ft) de nem tudunk vele játszani.
Azt irja tegyük be a cd-t.. storeban is mintha megse lenne , vásárlás opció van ugyanugy. Többször újratelepítettük hátha ,de semi eredmény.Ticketet idítottunk a MF felé, de mivel ilyen hibáról állítólag sose hallottak így a megoldás helyett egyből refundot ajánlottak. De mi nem refundot akarunk hanem játszani szeretnénk.Találkozott már ezzel valaki vagy csak mi szívunk ezzel?
-
Suineg
senior tag
válasz
Tesztelo.hu #218855 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. A lényeg akkor, hogy ki fog kapcsolni egy idő múlva.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #218857 üzenetére
Na akkor ideje elővenni az első részt. Videók alapján jónak tűnt már korábban is.
-
Blamazs
senior tag
Sziasztok! Most fizettem elő xbox game pass console-ra 3000Ft-ért. Ebben nincs benne az online játék? Eddig Game pass ultimate volt de mondom nekem mindek a pc-s játék soha nem használtam. Hogy tudnék online játszani most? Elő kell fizessek gold-ra is?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
HunChris
senior tag
válasz
pzstm #218848 üzenetére
Valószínű Series X launchra kiadják. 60fps/4K lesz, amit ultrán az rx590 is bír alapon egy 3600 társaságában. (Bench szerint 57fps az average, de végig lehet látni, ha beállítod a játék alatt.)
Az utolsó pályán azért elidőztem a boss fight-nál, de megérte. A végén az átvezetők már megszokottak voltak, de gyönyörű szép részletes képe van. -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Suineg #218807 üzenetére
Ha nincs az instant-on bekapcsolva, akkor az esetleges frissítéseket is ilyenkor tölti le/telepíti. (Régen a bekapcsolás után "rákényszerített" a frissítésre, mert amíg nem frissítettél, addig ledobta magát a hálózatról. Ez szüntették meg azzal, hogy kikapcsolás után telepíti ezeket.)
-
Wesder
titán
válasz
MrPeekaboo #218851 üzenetére
Achi miatt volt szenvedős csak, egyébként szerintem nem, és tényleg könnyebb, mint az "eredeti".
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest