- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Micro Four Thirds
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Szilágyi84 #203542 üzenetére
Nem még nem volt, de mivel BC-s így megveheted
-
Szilágyi84
senior tag
Sziasztok goldba volt már az Overlord? Még régebben játszottam X360-on mind a 2 részével és nagyon tetszett de azóta se találtam hasonlót.
-
bilon73
aktív tag
válasz
l.skywalker #203538 üzenetére
ohhh...konzolvilág...csak azért nem jutott eszembe, mert teljesen nyilvánvaló
beviszem és megkérdem.köszi
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
bilon73 #203537 üzenetére
Ok. Akkor sorry.
Nekem nincs szervizes tapasztalatom, csak amit itt a többiek írtak azt tudom ismételni, hogy ezeket ajánlották:
https://www.konzolokszervize.hu/szerviz-javitas-bevizsgalas-arajanlat
https://www.konzolvilag.hu/szerviz -
bilon73
aktív tag
válasz
l.skywalker #203536 üzenetére
eddig mindig kellett csatolnom a számlát a supportnak. le kellett fotoznom a kontrollerrel együtt, és feltölteni egy általuk megadott helyre. utána küldték a futár cetlit, amit a csomagra kellett ragasztanom, és egyeztetnem futárral.
nem volt ezzel gond.
de most az érdekel, hol tudom megcsináltatni a másik hármat. márcsak azért, mert oké, hogy gariban cseréltetem, de nagy eséllyel olyat kapok megint, ami kúszik. ahogy ha újat veszek szintén.
vagy ez egy alap tulajdonság, és akkor elfogadom, hogy a szenzitivást minmumra kell vennem, vagy együtt kell élnem a kúszással.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
bilon73 #203535 üzenetére
Számla nem kell, így meg tudod nézni, hogy "jó-e" még: Kontroller garanciális szervizelésének online menete
-
bilon73
aktív tag
válasz
l.skywalker #203534 üzenetére
nem, illetve az egyik lehet, ha megtalálom a számláját. azt tudom hogy működik.
-
bilon73
aktív tag
helló,
van 4 kontrollerem, abból 3-nak a jobb, 1-nek a bal stickje kúszik.
ezt hol tudom javíttatni? illetve mennyi idő ennek javítása? esetleg mennyibe kerül?gondolom olcsóbb javíttani, mint új kontit venni, bár eddig kettőt cseréltem gariba, mert mindkettő úgy érkezett újonnan, hogy kúszott...
-
IG55
senior tag
-
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
"Ultimate"-tel rendelkezve letöltöttem fiam Xbox -jára a Forza Horizon 4-et.....
Nem vettük meg a játékot de ezzel a csomaggal játszható a full játék és elmenti az állást ahogy kell stb...de ha lejár az Ultimate akkor sima "Gold"-dal már gondolom nem lesz játszható tovább...de "Game pass" -el igen ? (vagy célszerű egyben megint "Ultimate"-et venni mert ugyis játszik Fortnite-ot is, amihez meg kell a "Gold"...) ?
Gondolom a játékbeli állás azt fiókhoz társítja és menti is ?
(Pl egy másik Xbox-on belépve és játékot letöltve tudja onnan folytatni ahol pl abbahagyta ?) -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #203525 üzenetére
Szóval végre abbahagyják a szokást, hogy páros évben nagy epizód, páratlanban pedig mobil kiadások jönnek. Meglátjuk a rajongók mit szólnak majd ehhez.
-
Sefneni
őstag
Akinek esetleg még kimaradt az Untitled Goose Game, feltétlenül próbálja ki. Zseni játék.
GamePass-szal tölthető. -
l.skywalker
Topikgazda
Idén nem fog új Farming Simulator játék megjelenni, a jelenlegi 19-eshez három DLC is fog érkezni még 2020-ban és 2021-ben érkezik egy teljesen új játék PC-re és az új generációs konzolokra. [link]
-
Én most nagyon okosnak és előrelátónak érzem magam, hogy első dolgom volt a gyerekeknek saját google és ms accot csinálni.
-
csucsu52
aktív tag
válasz
szimszonos #203509 üzenetére
Szia!
Akkor legyen a te profilod, amin a sok fortnite cucc van a gyereké örökre és te csinálj magadnak egy másikat!
hmmm?? -
mokus1
addikt
Jó ez a wwrechfest csak ne töltene perceket...
-
StLui
veterán
válasz
l.skywalker #203514 üzenetére
már megcsináltam többször, sőt 3x újra kezdtem a karriert (amit el sem tudtam kezdeni) tehát töröltem, és újra létrehoztam a versenyzőt, választottam most gokartos versenyt először, így is ugyanezek jönnek csak
Mindegy, most próbálgatom a random versenyeket
-
chipesz
őstag
válasz
CoolBoy323 #203512 üzenetére
Nem sok. One S kontrollert vegyél (amin jack dugó van, az Bluetooth-os, kivéve az Elite controllert) mert az már Bluetooth-os, és nem kell hozzá külön megvenned az Xbox One Wireless Controller Adapter-t. Akcióról nem tudok, 15-20k körül mennek, Árukereső, vagy a használt piacot is megnézheted.
-
StLui
veterán
válasz
l.skywalker #203473 üzenetére
Hát xbox +Y-ra csak simán lekapcsolási lehetőséget dobott mintha nem is nyomtam volna az Y-t, de valahogy a röviód xbox-ra bejött az oldalsó menü balról, ott nyomtam egy y-t, de nem találtam olyan lehetőséget mint amit írtál, ondrive-ra próbálom így menteni (közben sikerült)
Szóval innen sehová nem tudok menni:Közben nézem amit tegnap kért Porsche pack, meg ez a Spirit of Le Mans, megvannak, mert a "fullos" csomagot vettem
-
zolee1988
tag
válasz
CoolBoy323 #203510 üzenetére
Sima usb kábel elegendő amit adnak hozzá, Win7-10 rögtön kezelte
-
CoolBoy323
nagyúr
Sziasztok! PChez keresek kontrollert. Xbox360 kontrollert használtam már, az egészen bejött. Van valahol valami jó akció? One és One S kontrollernek csak bluetooth kell ha jól tudom.
-
szimszonos
őstag
válasz
icemad #203506 üzenetére
Az a hogy már nem tudom megvenni ezeket mert 2 havonta jön ki egy ilyen csomag amiben van skin+táska+V-bucks amikből még több minden lett véve.Ilyen csomagból is van rajta vagy 8 meg a Save the World kieg.Kb 50ezret érhet az egész cucc és ezek már nem beszerezhetők.Van olyan is amit Fortnite controllerrel meg Fortnite one s-hez adtak.Legendary skinek,cuccok szóval egyediek.
#203503 aron89. Nem hülyeség,nekem is eszembe jutott de kb 20 vásárolt digitális játék van a prifilomon .Most homeolni se tudok vele így hogy még 15 hónap gpu van a profilomon és a haverral homolunk.Talán az lesz a megoldás hogy amíg le nem jár a home addig nem veszek már a profilomra játékot,van még jópár amit nem játszottam ki meg ott van a gpu tele gold,game pass játékkal.Ha lejár a home akkor meg a gyerekkel homolok és profilt cserélek vele.Nem igazán tervezek már játékokat venni ott van a gpu meg a sajátból is a fele amit még nem jatszottam ki.Ha lejár a gpu utána meg a gyerekkel homolok össze.Gamerscore,acsik odalesznek tiszta lappal indulok ennyi.
-
JamesHun
addikt
Sziasztok
Az Xbox One tápjában van ventilátor ugye?
Eladtam egy kollégámnak a One-t és vettem egy X et és azt mondja ventilátor szerű kerregő hang szerűség jön ki a tápból.
Ha van benne hol érdemes cseréltetni, mert Day One kiadás és lehet megadta magát, vagy megadja magát, mert abbahagyja egy idő után, de instant on ba kikapcsolva tűnt fel nekik először a hang, de bekapcsolás után pár perccel abbahagyja.szerk. látom van benne, valaki cseréltette már és ha igen hova érdemes vinni ahol jól és gyorsan dolgoznak?
-
icemad
nagyúr
válasz
szimszonos #203493 üzenetére
Szerintem inkább csinálj a gyereknek egy új profilt, és arra vegyél meg minden eddigi dolgot. Később sokkal rosszabb lesz, ha már nem csak Fortniteal játszik. Homeolni nem lehet IAP-ot. (mert ezek kb annak felelnek meg) Nyilván az eddigi eredményei mennek a kukába, de inkább most, mint 3-4 év múlva.
-
persil
nagyúr
válasz
l.skywalker #203504 üzenetére
Há errű beszílek. :)
Jo, hogy van ilyen opcio, de vagy jol mukodik, vagy nem. :D Szal erre nem alapoznek senki helyeben. Ha az ember offline-nak akar tunni, akkor ne kapcsolja be a gepet. :D
-
Sinu
senior tag
válasz
szimszonos #203488 üzenetére
A te profilodon digitális játékok vagy lemezesek vannak inkább? A home cimbiddel milyen megosztások vannak? Kinek az accountján van a gold/gp/gpu?
Esetleg ha neked leginkább lemezes jatekaid vannak, az előfizetések pedig a cimbi fiókján, akkor "cserélhettek" accountot a gyerekkel. Neki veszel egy goldot a fortnitehoz, te meg újra homeolsz a haverral.
Lehet ez nagyon hülyeség, csak próbálok ötletelni -
persil
nagyúr
válasz
r.levente75 #203499 üzenetére
Nope.
Btw tele a net a dologgal, nem egyedi eset. Mondjuk bele nem halok, csak gondoltam szolok, ha valakinek az appear offline-on mulna a boldogsaga, akkor ne lepodjon meg nagyon.
-
zolee1988
tag
válasz
Luna73 #203497 üzenetére
a beállításokon belül el lett állítva, és a Oneguide indul el. az arra szolgál, hogy az Xbox HDMI bemenetére kötött másik eszköz (pl. SetopBox) képét adja.
"Nyomja le az Xbox gombot az útmutató megnyitásához.Válassza a System > Beállítások > General > TV & display options > TV & OneGuide > OneGuide lehetőséget.
A Pick your start setting képernyőn arra a kérdésre kell válaszolnia, hogy melyik képernyő jelenjen meg a konzolon, amikor bekapcsolja. Válasszon a két lehetőség közül, majd lépjen tovább a Next elemmel:On start, go to Home. Ez a lehetőség a kezdőképernyőt jeleníti meg a konzol bekapcsolásakor.On start, go to TV. Ez a lehetőség az élő tévéadást jeleníti meg a konzol bekapcsolásakor."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Update 05.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest