- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
chipesz
őstag
válasz
Wesder #195698 üzenetére
2k a 4 db 2450 mAh-s.
-
törölt tag
válasz
Wesder #195698 üzenetére
2000-be kerül az ikea ladda 4db-os akku csomag, amihez töltő is kell. Viszont cserébe 20 órát legalább elmegy egy feltöltéssel, de inkább többet. Ez a venom meg p&c kit-ről nem mondható el.
-
hitman77
senior tag
válasz
parandroid #195694 üzenetére
Ok, köszönöm a választ. Akkor azt hiszem az elem sem olyan nagy probléma, marad az benne egyenlőre.
wesder: ez is igaz, de külön kiadás, bár nem tudom mennyi. Ha a nextgenben is akksi lesz akkor ez el is dőlt azt hiszem.
-
parandroid
félisten
válasz
hitman77 #195687 üzenetére
‘Gyárilag’ most épp két Duracell AA elemmel jött az utolsó. Alacsony kisülésű AA akkukat szoktak hozzá venni (eneloop, ikea ladda), vagy gyári play and charge kitet, az usb-ről tölt, vagy 3rd party dokkolós töltőt akkuval (venom, trust). Nem tudok üzemidőt mondani, nekem venom dokkolóm van, 3 évesek az akkuk, de játék közben még sose merült le a kontrollerem, igaz, ha nem használom, azonnal visszateszem a dokkolóba. Én pl utálom a bedugdosós usb-mikrousb megoldást, kényelmetlen, lóg a kábel, kinyiródik a csatlakozó. De mindenki csinálja csak, ahogy neki tetszik, nekem nem fáj.
p
-
hitman77
senior tag
válasz
persil #195690 üzenetére
Mondjuk lassan már 4-5 éves a Ps4 mind a két kontrollere és nem vettem észre komolyabb üzemidő csökkenést, meg aztén ennyi idő alatt nem tudom mennyibe kerültek volna az elemek akksik amiket megvettem volna hozzájuk.
Ez valóban szubjektív, de a többségnek azért bejön!
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
hitman77 #195689 üzenetére
Mért lenne jobb? Azért, ha netán tönkremenne az egész controllert dobd a kukába?
Ismerősöm most váltott PS4 Pro-ról X-re, elötte fikázta mindig ő is, hogy miért elemes még mindig bla bla. Aztán most rájött, hogy mennyivel jobb amikor feltöltöd egyszer és kibír 1 hetet. mert a Pronál 2 naponta mehetett a töltőre a conti.. De, hát kinek mi. -
persil
nagyúr
válasz
hitman77 #195689 üzenetére
Jah, atom gaz, hogy a gyarilag belepakolt elemekkel elmegy egy honapig, utana meg azt raksz bele, amit akarsz es nincs akksi, ami idovel eloregedne, vagy tonkremenne! :D
Nyilvan teljesen szubjektiv, de szerintem a ps4 kontija, a mellett, hogy bitang ronda, meg kenyelmetlen is.
-
hitman77
senior tag
válasz
parandroid #195683 üzenetére
Akkor ezek szerint elemmel, vagy tölthető akksival. Gyárilag mi van hozzá? Sima elem?
-
IG55
senior tag
válasz
r.levente75 #195682 üzenetére
Hát akkor ez annyira rejtett, hogy még én sem tudtam róla.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Az Xbox kontrollere még mindíg elemmel megy? Mennyit bír ki csere nélkül?
-
IG55
senior tag
Üdv!
Fortnite-hoz V-Buckot vennék. Ha jól tájékozódok, ehhez Xbox ajándékkártya vásárlása szükséges. Van ajánlott hely ennek beszerzésére?
Illetve, mivel valóban ajándék lenne, elérhető ez valamiféle fizikai formában is, nem csak digitális kódként?Köszi!
-
StLui
veterán
válasz
szimszonos #195666 üzenetére
Azért ehhez is kell az utp kábel ha jól gondolom, és át is kell venni, fizetni pedig az ingyenes átvétel esetén csak a helyszínen lehet akár bankkártyával is, (nekem nem enged online fizetést) ?
-
F_Peter
őstag
Kis segítség kérés, hátha valakinél már előfordult ilyen, bár kétlem, mert a neten nem találtam ilyet.
One X rádugott 500-as SSD-vel. Az SSD-n lévő játékoknak a képe néha kifagy, ilyenkor ki home-ra majd pár sec után vissza és megjavul. Néha gyakran előjön, néha sokáig nem.
SSD tesztek nem mutatnak hibát, újra volt formázva, volt kábel csere.
Ezután elkezdtem variálni a dolgokat, mert van másik One X-ünk is és azon is van egy ugyanilyen csak 240GB ssd.A másik one x-en nem produkálta a hibát, egyik ssd-vel sem, viszont amikor a 240gb-os ssd-t átraktam a "hibásnak vélt" boxra, akkor az sem.
Az SSD-k felcserése hosszabban nem alternatíva, mert fix hogy melyiken kell a nagyobb. Maximum az lehet hogy új ssd-t veszek, de ha nem az a hibás még sem, akkor kidobott pénz.
Így most abszolút nem tudom hogy miben keressem a hibát.
Valakinek esetleg ötlet? -
kirkri
addikt
válasz
Wesder #195670 üzenetére
Sajnos a Venom töltő dizájn megragadt a kétezres éveknél.
Már 360-nál sem tetszett, ha jól emlékszem az ugyanúgy nézett ki, mint a One változat.
Amit linkeltem az ellen van technikai érved is? A hűtő kikapcsolható egy gombbal, nem okvetlenül megy benne. Az anyagminőségre lennék igazán kíváncsi, mert ha gagyi hatása van, akkor biztosan nem tenném ki a nappaliba.
-
Atomgeszi
nagyúr
Nem találtam összefoglalóban, de akkor most a 0680as szám ingyenes a MS-nél, ha mobilról hívom?
-
kirkri
addikt
Ilyen dokkolót használ esetleg valaki közületek?
Tetszik a kontroller csatlakoztatásának módja, megkíméli a microusb portot a folyamatos ki- be dugdosástól.
Anno a 360-hoz volt indukciós töltöm, teljesen elégedett voltam vele. -
persil
nagyúr
válasz
szimszonos #195666 üzenetére
A stinger core-t en is tudom ajanlani, kuponnal vettem en is, ANNYI PENZERT baromi jo.
Nyilvan, anyaghasznalat, osszeszereles, cserelhetetlen kabel, olcso hatasu szivacsok, szoval latom benne a sporolast, DE jatekhoz, foleg ilyen aron, nagyon jo hangja van, es nagyon kenyelmes, akar hosszabb tavon is. A fejpant egesz kicsitol allithato kifejezetten szelesig. A kabel nem valami hosszu, de kontrollerbe dugva ez is inkabb elony.Osszessegeben azt mondom, hogy akinel van gyerek/baratno/anyos/stb, akit zavarna este a jatek, vagy szimplan csak jobbat akar a tv-k nem tul acelos hangjatol, az menjen ra, ha meg nincs fulese, mert 8 ezerert pazar.
-
szimszonos
őstag
Ha valakit érdekel még az Alzán 1 kupon felhasználással elérhető az alábbi árakon 12990ft ajándék feltöltőkártya 8990ft-ért,store-ban bármit vásárolhatsz belőle12990ft értékben..Vettem egyet így 4ezer ft-ot megtakarítottam ami nem elhanyagolható,aki nem szeret "utazgatni" kiskapukat keresni,gift cardot kutatni jóáron annak ez jó lehet,mint nekem is.4 ezer ft-os kupon felhasználásával egy Ghost Recon Brekpoint meg az új Sniper Ghost Warrior is behúzható lemezen 8-9 ezer ft-ért.December 8-ig elérhető ez a kuponos dolog.Sajnos a controllereket meg sok egyéb kiegészítő árát már jelentősen felemelték akr 50%-al is de még van pár jó dolog amire érdemes ránézni.Még a Cloud Stinger Core headset is behúzható 8ezer ft-ért a hétvégéig.
-
AMD Power
titán
A Rage 2 a folyamatos "menus" befagyasok miatt szinte mar jatszhatattlan. Mintha pc jatszanek!
Masnal is ennyire gazos a helyzet?!
-
Gebriel
veterán
Decemberben minden nap adnak egy autót a FH4-ben. Ehhez be kell lépni a játékban és a shopban elérhető.
-
NoOne1976
őstag
válasz
#10186752 #195645 üzenetére
Kap valaki 300Ft-ért most 3 hónap ugp-t. Normál esetben 1 hónapot. Ebben mi a pazarlás? Igen, bukik 1 hónapot, ha decemberben is lesz akciós 3 havi 300Ft-os lehetőség. Mérlegelni kell mi a fontosabb. Mostani aktiválassal lehet hogy nyer, de lehet hogy veszít. Semmi sem biztos.
Én például ahogy lehetőségem van, tolom mindig tovább az ugp végét, mert tutira maradok zöldben következő generációnál is. Nem a 300Ft-hoz mérem, hanem ahhoz, hogy az 1eFt-os havi gold is jó deal volt mindig. Ha meg ezen ár körül ugp jön ki, akkor az nyereség. -
persil
nagyúr
-
Al365
tag
válasz
persil #195654 üzenetére
Nekem természetesen van, én a gyerekre értettem, hogy neki is kell-e, mert amikor elkezdtem új profilt létrehozni, akkor odáig jutottam, hogy most jelentkezzen be a gyerek az MS profiljával.
Köszönöm a segítséget!
Otthon majd az összefoglalót előveszem, aztán megoldom.
Még egyszer kössz!
-
persil
nagyúr
válasz
Al365 #195653 üzenetére
"Sajna a munkahelyről nem érem el az összefoglalót."
De a keresot igen. ;)"MS profil minden esetben kell?"
Igen, az ms profilod lesz az "xbox account". Egy, ahova veszed a jatekot, appot, szolgaltatast stb, mindenkepp kell. Tobbet nem "kell" csinalni, csak lehet.(gyereknek, baratnonek stb)Viszont, ha egyutt is akartok jatszani, akkor jatekosonkent kell egy fiok.(kulonben nem lenne mivel bejelentkezni)
-
Wesder
titán
FH3 Complete Add-On Collection 80%-os akcióban. 8080ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch okositott / CFW / 256GB sd kártya 25játék telepítve
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- PlayStation VR2
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest