Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
KraX
őstag
Nyilvan 2022-es szinvonalon megoldva lenne letjogosultsaga, de szerintem sokan hasznalnak ezt a feature-t ha lenne, igy a kevesebb idovel rendelkezo playerek is hasznosabban el tudnak tolteni a jatekido egy reszet, nem kene kulon thorgast-ot berakni a jatekba mint egy kvazi egyszemelyes dungeon-t (ami szerintem jo elgondolas alapvetoen). Aki meg nem akar szorakozni a henchmen-el (felfejleszteni oket, felgearelni oket vagy vmi hasonlo, olyan egyszerubb modon mint mondjuk a diablo 3 kovetoit), vagy a hagyomanyos modon akarja jatszani a jatekot, annak ott a pug vagy a guild adta lehetoseg tovabbra is.
persze ez csak egy gondolatkiserlet reszemrol. -
kicsako
őstag
Akit érdekel a béta, érdemes ránézni battlenet kliensre, mert most vettem észre, hogy kaptam bétát, de email stb nem jött róla
-
Plata
félisten
-
KraX
őstag
Szerintem nem lenne ordogtol valo, ha bevezetnenek egy hasonlo rendszert mint ami tobb mint egy evtizede benne volt a guild wars 1-ben is: [a henchman rendszert] mythic+ es raidek kivetelevel nem kellene ilyeneken vergodni, hogy ossze jon-e a grp, mikor jon ossze, ki leavel eloszor, felhereju playerekkel kerultel megint ossze stb. Meno lenne ha lehetne valami modon fejleszteni is a henchment. Egeszen jo kis meta game-et rajuk lehetne huzni mint anno legionben a legendary class itemekre, kuldetesektol kezdve sokmindent.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
grizlisandor #97795 üzenetére
Firemaw 3500 ember volt 20 perce, hétvégéhez képest ezt semmi
-
grizlisandor
veterán
300 ember a sorban Golemaggon 5 perces várakozási idő, hétköznap ilyen idő tájt ez 90+ perces várakozási idő.
-
Ghoosty
őstag
válasz
kicsako #97791 üzenetére
Az a része valóban igaz, hogy eshet olyan, amit senki se tud használni, bár még nem voltam olyan raiden, ahol ez egyáltalán felmerült volna, de erről valóban megfeledkeztem.
Viszont personal loot esetében is rolloltál eddig is, csak nem láttad, hanem a háttérben történt. -
kicsako
őstag
válasz
Phobion #97789 üzenetére
M+ban marad a personal loot, legalábbis direkt kiemelték hogy csak raiden lesz grp loot.
@Ghoosty: nem teljesen ugyanaz, mert grp lootnál eshet olyan loot is amit senkit sem tud használni,ha tudod is, akkor is rollolsz rá. Míg personal lootnál fixen használható geart kapsz, ami a tied.
-
Ghoosty
őstag
-
kicsako
őstag
válasz
[-HERO-] #97787 üzenetére
Necro teljesen unfun volt a tankok/healerek számára, nem is nagyon találtál tankot azon a héten kulcsozni.
Sangu sem túl fun, viszont elkerülhető. Necroticot viszont nem tudtad kijátszani max 1-2 immun classal vagy kiteolva.
Explo pedig általában push week, mert a healer egyedül megoldja a 90%-át. Lower kara 1. bosson tényleg fos, de ott is csak azért mert nem despawnolnak az addok hanem 1hp-n ott maradnak ezért is jöhet belőlük explo. GD 2. bosson nagyon sima az explo, 4 add jön egyszerre, semmi gond nincs vele. Ha pedig los-ba rakja az explot, akkor egyébként sem sebez -
[-HERO-]
senior tag
válasz
kicsako #97785 üzenetére
Na ez nagyon jo otlet hogy 20 ig megy a scale.
most is 20 nal alltam meg 2500 scoreal mert mar nincs ertelme.
De ugye 15 folott mar csak score volt a cel…
igy kicsit nagyobb lesz a motivacioa necrot meg inspiringot nem ertem miert vettek ki…
sokkal jobban orultem volna ha a sangu explo paros tavozik….
foleg az explot marhara nem gondoltak at az uj instakba, lower elso bosson ha kikapod a sok addos hullamost bosst exploval apam…..
na meg grimrail 2. Bosson rakhatja barhova az explot es ott se keves add van, konkretan nevetseges.varom mar DF et…
-
kicsako
őstag
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ kint vannak az M+ változtatások
TLDR:
- 11-es kulcstól 8% helyett 10%al többet scalel a dmg/hp-ja az ellenfeleknek.
- 20as kulcsig fognak scalelni a rewardok, 20as GV(421ilvl) majdnem akkora ilvl geart ad mint az endbossok Mythic raiden(424ilvl)
- Valorból az első Mythic raid boss(415ilvl) szintre tudod fejleszteni a gearedet.
- Kikerül a Necrotic és Inspiring affix, így 12hét helyett 10hét lesz az affix rotation.Szerintem ezek iszonyat jót fognak tenni a játéknak, végre nem lesz "kötelező" raidelni az ilvl miatt, ha csak m+ozni szeretnél. Persze ha lesz bis trinket akkor muszáj lesz rávennie magát az embernek. Az is nagyon jó dolog szerintem, hogy magasabb kulcsig scalelnek a jutalmak, mert 15ös kulcsért eddig is nevetséges volt mitik raid szintű geart kapni, amikor ég és föld a különbség a 2 content között. Most 20as kulcsért kapsz majd endgame szintű geart.. de ugye a buff miatt kb. 23-4es kulcsnak felel meg, ami teljesen normális véleményem szerint.
-
Bencus88
nagyúr
Arra valaki nem tudja a megoldást, hogy nagyon sokszor bugos a friendlist? Unknown van mindenki neve mellett szürkén??
-
echterion
nagyúr
Classic-ban van ilyen tabard-ra repu adás instákban?
-
BMS
őstag
Stormwind-ben van egy panda mount vendor ami elvileg teknősöket árul de nekem csak egy beszéd ikon jelenik meg. Kell hozzá repu,hogy megtudjam tőle venni a teknősöket vagy ezeket már kiszedték a játékból?
-
Terek
tag
Belekezdtem wotlk classicba mert annó ott kezdtem gondoltam nosztalgiázok picit aztán jöttek az elszomorító dolgok így ott is hagytam.Sajnos "no life"-osították ezt is
Normál df kivéve így nembuli a buli,nincs idő ott ülni egész nap és a chatet bámulni,várakozni+még oda is repülni
Ez a rendszer ugyanaz mint a mythic+ egy az egyben.Ülj ott egész nap,várd az invet,beinvelnek aztán ki kickelnek,újra várakozz,elindul a dungeon egyik okos kileavel a dungeon közepén oké gyerünk ki hirdessünk,vagy jön valaki vagy nem,közben másik okos is kileavel mert nem vár,aztán a maradék követi.Így 1 órád ráment+kaptál egy id-t item nélkül.Ugyanez valaki beninjázza az itemet kileavel,leavel a többi is rage-ből
Normál Df-el joinoltál,közben napizhattál,questelhettél,behívott mentél,valaki kileavelt újra join és jött helyére más folytatódott a dungeon. Ha idővel beteszik visszanézek,amúgy no thanks.
Apropó.Ha már a joinolós df kimarad,mit keres benne az sms protect rendszer?
Egy olyat kivesznek ami benne volt és hasznos volt és betesznek egy olyat ami useless,megnehezíti a dungeon hirdetést+benne sem volt.Érdekes.Így semmiképp sem lehetne classicnak nevezni annál inkább customnak..... -
[-HERO-]
senior tag
Ha esetleg valakinek erdekes…
Megvan az uj kieg vegleges gepigenye.
[link] -
BMS
őstag
WoD garrison-nál mit érdemes még maxra fejleszteni? Stable maxos,5 óra múlva lesz meg a 3. heirloom gyűrű,stable küldikből szedtem vagy 6 mountot.
-
lakisoft
veterán
Sziasztok,
A Curve-t meg lehet meg kapni? Vagy csak a mountot? -
J o e
tag
válasz
echterion #97755 üzenetére
Ugyanezt gondolom én is, nem szeretem a szintezést, de erőt veszek magamon, el akarom érni a 80-at Classicban
Persze utána magamat ismerve felhúzok majd egy resto druidot is a dk mellé, mert így az összes role-t ki tudom majd próbálni. Aztán pedig jönni fog DF is, úgyhogy idénre és jövőre is bőven lesz mivel foglalkozni
-
KTony
tag
válasz
kicsako #97751 üzenetére
A Df season1 rajtig még drágul utána viszont rohamosan bezuhan kb rajt után 2 hét a mélypont. Itt [link] a Wowhead cikk róla.
Olyat n ismersz véletlen aki vmi emberi áron megmutatná hogy hogy kell tankolni a mostani dungeonokat? Június óta nem volt időm játszani a két Tazavesh t se tudom csak nagyjából Bfa ban kezdtem wowozni a két mechagonban még dps ként jártam Legion Wod dungeonról meg kb fogalmam sincs. -
Csokishurka
őstag
válasz
frango13 #97746 üzenetére
Ez igaz, nagyon kényelmes lett az egész. Őszintén nekem ezzel sincs bajom meg azzal sem. Ahogy írtam mivel tank leszek nem lesz gond szerintem...aztán majd elválik. Mivel még 58 vagyo ka dkval és addig nem megyek outlandra amíg fel nem húzom addig a profokat még nem tudok nyilatkozni. (mithril farm teljsene megöl...3 napja nem csinálok mást) Remélem outlandan prögönek majd a dungik.
-
echterion
nagyúr
válasz
Phoen|x #97754 üzenetére
Hát, aki lusta, az nem instázik. Nem akkora gáz ez, de ha az, akkor a szintezéshez sw lesz türelme, mert az is lassú. Szóval nekik a retail való. Én se vagyok elég türelmes, de a LK miatt erőt veszek magamon és próbálom élvezni a szintezést is. Azért eddig minden instába el tudtam jutni, amelyikba akartam szerencsére.
-
echterion
nagyúr
válasz
ChromeX #97748 üzenetére
Ha nincs ember, azon a finder sem segít. Nekem, ha van ember, akkor mindig sikerül bekerülnöm egy csapatba, dps-ként, inkább annyi a macera, hogy mikor megvan a csapat, kinek van kedve 5-10 percet utazni a meeting stone-hoz, ez szokott a legnagyobb gond lenni, mindenki a másikra vár.
-
kicsako
őstag
SL óta játszom csak, szóval nem éltem meg új kieg megjelenést eddig. Mennyire várható hogy DF launch után beesik a token ára? Összeboostoltam a héten 2 millió goldot, de 350ért nem szívesen vennék tokeneket. Dio 4-re kellene a balance tokenből
-
válasz
ChromeX #97748 üzenetére
Arra menne rá a dolog, hogy legyél egy klánban aztán a fergetegesen jó közösségben érezd jól magad és nyomd a dungeon-t meg a raid-et ezerrel. Viszont akinek van napi 1-2 órája esetleg csak hétvégén tud játszani pár órát, annak már nem valós opció a rendes klánozás szvsz.
-
frango13
aktív tag
válasz
Csokishurka #97745 üzenetére
Mikor ezt bejelentették, még én is úgy voltam vele, hogy legyen. Most viszont azt mondom jobb ez így. Annyira nem személytelen így a pugozás. Aki nem tud max. 15 perc alatt partyban lenni, az nem is akar. Azt látom, hogy a finderben a játékosok kétharmada legalább, csak beregisztrálja magát egyedül, azt várja, hogy legyen valami. El vannak sokan pudingosodva, kényelmesedve. Retail mindent a pi..ája alá tesz az embernek. Megszokták...
-
echterion
nagyúr
Most utálni fogtok, de Mirage-on most sincs sor.
-
Bencus88
nagyúr
Firemaw 6K sor
ja tényleg hétvége van, meg amúgy is
Na megcsinálok mindent itthon mire végzek beenged
-
BMS
őstag
A Felbear druid skint csak a legion tw-nél lehet megszerezni vagy bármikor?
-
echterion
nagyúr
-
BMS
őstag
válasz
grizlisandor #97716 üzenetére
Neked még van idegrendszered Chelsea meccset nézni?
-
Bencus88
nagyúr
válasz
grizlisandor #97716 üzenetére
Na azért hétvégén keményebb a dolog.
nekem reggel lett a druidom 73gratula
-
grizlisandor
veterán
Golemagg, 3k ember van a sorban, 1 óra múlva bejutok, addigra vége a Chelsea meccsnek!
Ebéd után lvl 72 lett a Druidám.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
grizlisandor #97712 üzenetére
Én úgy tudom 77
-
szaszab
aktív tag
https://www.wowhead.com/wotlk/news/dungeon-finder-removed-in-wrath-of-the-lich-king-classic-326763
"We know that the Classic audience is more interested in long-term social engagement, that feeling that comes from reaching out to people, talking to them about how you're going to group, trying to coordinate, who's going to do what role walking to the dungeon together, trying to figure out how you're going to get to the dungeon, who's going to summon, maybe run into a PVP fight on the way,” Birmingham says. “And then you finally get in there and you have friends that stick together with you."
Szóval Blizzard szerint az emberek szeretnek ingame szocializálódni, ezért nem teszik be a dungeon findert. Mert csapat keresés, odarepülés és summolás közben meg szocializálódhatsz, és a végén meg barátokra is lelsz. :)
Erről volt valami hivatalos (talan szintén blue) poszt is a sok sírás-rívás meg a petíció után, hogy erről nem nyitnak vitát, ez így marad és kész. Ennek fenyében engedtem el ezt a wotlkc-t, mert nekem, aki néha masszívan aszociális, és néha tényleg jól esne csak végigpörgetni 1-2 dungeon-t, merő szopás, nyűg lenne csapatot keresni. 2-3x annyi idő lenne még tank/healként is csapatot keresni, nemhogy dps-ként.Ahhoz képest, hogy ez a poszt létezik, mai napig csak a rinyát látni emiatt.
-
grizlisandor
veterán
#wrathclassic
Régen is lehetett már a kieg elejétől repülni Nothrenden? -
echterion
nagyúr
válasz
Bencus88 #97707 üzenetére
Nálam 10-esen megy a classic, 60 fps-re limitálva egy UV-olt RTX2070-nel. A post process-inget kapcsoltam egyedül ki, mert hajtotta feleslegesen a vga-t, de nem láttam olyan változást benne, ami megérte volna az extra zajt (adatlapomon a gépem). Így most a cpu hűtő a leghangosabb, pedig az sem gyári, de időnként felszökik 70 fok környékére.
-
Viktor77
titán
válasz
kicsako #97705 üzenetére
Szörnyű ez a motor.
R5 5600-ban és 3060-ban (nagyon szeretnék 200W-os kártya alatt maradni, annyit nem játszom) gondolkodom, most vettem 1440-es monitort.
Nézem ezt a videót és brutál, néhol 50 fps. Ok, RT be van kapcsolva, de ennyit egy CP is hoz, elég jó beállításokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest