Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Giovan! #84479 üzenetére
Nem,én soha nem pvp-zem,nem látom értelmét és untat.
Képes vagyok ha akarok zsinórban sok órát eszement tempóban xp-t farmolni ha kell,de pvp untat,komolyan elkezdek álmos lenni és csak unom,ugyan ez van mythic instákban,egyszerűen unalmas.De ugyanakkor képes vagyok kiskarival letolni akárhány random instát hogy húzzam,,ott van célom,minél előbb minél nagyobb szint,ez néha már már durva farmolásba megy át,ha a karim eléri a 90-et tudom hogy jön a gebasz.Elkap a draenor láz és onnantól nincs megállás ha kell egy délután felhúzom 98-ra eszement farmolással.Utána meg 110-re.
A dark iron törpömet rekord gyorsan húztam fel pár napa alatt,de eszement sok farmolással.
próbáltam hogy talán pvp-vel is húzzam mert az is ad xp-t,egy randdom bg-re futotta,de unalmas volt.(#84477) Xalderon
Valamit változtattak a timewalking instában,nagyon sok xp jön,minden timewalkingot le szoktam tolni,ha lehet minden karival legalább 1 menetet,de főbb karikkal 5-öt minimum.
Több mint 30k timewalking markom van.
Múltkori timewalkingnál pont a paladinomat húztam,vele kellett 5-6 timewalking egy szinthez.
Most meg egy csomó kari szintet lépett az egy instától,a druida pár instától 118 lett,az utolsónál jutott eszembe hogy megnézzem mennyi xp jön,slave pens insta volt,159 ezer xp-vel mentem be instába,ahogy kijöttem 693 ezer xp-m volt.
Szerintem a mobok több xp-t dobnak mint kellene.
Ma este amint tudok megyek druidával timewalkingba.Utána meg sattrahban beöltöztetem timewalking gearbe és mehetek wq-zni,na meg először felszedni a fly pontokat,mert hogy egy sincs neki.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- IT - Bazár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított karcmentes Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest