Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Plata

félisten

válasz Giovan! #84479 üzenetére

Nem,én soha nem pvp-zem,nem látom értelmét és untat.
    Képes vagyok ha akarok zsinórban sok órát eszement tempóban xp-t farmolni ha kell,de pvp untat,komolyan elkezdek álmos lenni és csak unom,ugyan ez van mythic instákban,egyszerűen unalmas.De ugyanakkor képes vagyok kiskarival letolni akárhány random instát hogy húzzam,,ott van célom,minél előbb minél nagyobb szint,ez néha már már durva farmolásba megy át,ha a karim eléri a 90-et tudom hogy jön a gebasz.Elkap a draenor láz és onnantól nincs megállás ha kell egy délután felhúzom 98-ra eszement farmolással.Utána meg 110-re.
    A dark iron törpömet rekord gyorsan húztam fel pár napa alatt,de eszement sok farmolással.
    próbáltam hogy talán pvp-vel is húzzam mert az is ad xp-t,egy randdom bg-re futotta,de unalmas volt.

(#84477) Xalderon
    Valamit változtattak a timewalking instában,nagyon sok xp jön,minden timewalkingot le szoktam tolni,ha lehet minden karival legalább 1 menetet,de főbb karikkal 5-öt minimum.
    Több mint 30k timewalking markom van. :D
    Múltkori timewalkingnál pont a paladinomat húztam,vele kellett 5-6 timewalking egy szinthez.
    Most meg egy csomó kari szintet lépett az egy instától,a druida pár instától 118 lett,az utolsónál jutott eszembe hogy megnézzem mennyi xp jön,slave pens insta volt,159 ezer xp-vel mentem be instába,ahogy kijöttem 693 ezer xp-m volt.
    Szerintem a mobok több xp-t dobnak mint kellene.
    Ma este amint tudok megyek druidával timewalkingba.Utána meg sattrahban beöltöztetem timewalking gearbe és mehetek wq-zni,na meg először felszedni a fly pontokat,mert hogy egy sincs neki.

Új hozzászólás Aktív témák