Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyhunter
őstag
Céges évzáró után még csak most ébredtem meg.....lekéstem a Faction Assault-ot, melyik területen volt?
-
cl.aci
aktív tag
A videokártya alá kevés lesz a proci alapon, de ha megrántod 4 GHz környékére (nekem legalábbis sikerült ugyan ilyent hajtani anyin, de ne gyári hüttővel mert az már felszáll ilyenkor) akkor még el lehet vele döcögni, de elég sokat bent hagy a vga-ba (a 380 is vagy 20 fps-sel többet préselt ki magából amikor megkapta a 6600k-t)
-
gonba
csendes tag
válasz
feri1014 #85095 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Egyik ismerősöm azt írta, hogy a procim nem éri el a minimális gépigényt, ezért ijedtem meg.
Összességében egy ilyen configon futtatnám a játékot:
- ASUS Alaplap AM3+ M5A88-M AMD 880, SLI CF, uATX, Integrált VGA
- AMD AM3 CPU Phenom II 955 X4 3.2GHz 128kb L1, 2Mb L2, 6144kb L3 Cache BOX, Black Edition
- 8 GB DDR3 memória
- Radeon RX 460 vagy RX 560.
- Plusz vennék egy SSD-t, mert úgy hallottam, hogy igényli a játék.Szerintetek tűrhető FPS-em lenne közepes grafikai beállítások mellett?
Köszi!
-
gonba
csendes tag
Sziasztok!
AMD AM3 CPU Phenom II 955 X4 3.2GHz 128kb L1, 2Mb L2, 6144kb L3 Cache BOX, Black Edition
Ezzel a procival tudnám futtatni a játékot szerintetek?
Előre is köszönöm!
-
whitezo88
nagyúr
Az mi hogy 3/4 vagyok incursionben és nincs több WQ hozzá?
3 volt azt kész, órák óta semmi.
-
DjDanee87
addikt
-
Balcsix
senior tag
Ez az assaultos dolog miből áll, vagy hogy kell rajta részt venni?
-
Joezyka
senior tag
válasz
Mister_X #85075 üzenetére
én most arathoron vagyok allis(ide jöttek a haverok, de fogalmam nincs miért) de anno (classic+BC) ragnán nevelkedtem, tudom mit érzel (MOX klán neve ismerős a ragnásoknak tuti). Igaz anno még nem volt ez a PVP mode, ott ami piros volt és mozgott és nem mob, az instant attack
(oda-vissza).
Ez nagyon furcsa volt most, amikor húztam fel a karit, hogy minden félelem nélkül csinálhatom a kis q-jaimat, és nem akarja senki magának a kis hátsómat.amúgy múltkor pont zulandarba (vagy hol) csináltam ezt az új wq-t, amikor valahogy kb 30 hordás jött szembe és kempeltek rajtam, meg akik ott voltak még. nem voltam boldog... de a 25 kill megvan, pvp mode off
-
DopeBob
addikt
Emissary quest már nem tűnnek el, és amíg nem csinálom meg nem ad újat, vagy csak az időt nem mutatja valamiért?
-
Balcsix
senior tag
Aki AMD kártyával játszik attól kérdezném, hogy szerinte FXAA High-al vagy MSAA 4x-es AA-val szebb a játék? Én azt vettem észre, hogy FXAA-n kicsit sötétebb, blur-osabb minden.
-
DjDanee87
addikt
Én is ezt mondom. Jelenleg (és még 2 napig) allisoknak piros Darkshore mert a horda küldizik ott. Ugyan az mint Arathi Highlands. Alapból Arathi hordás terület, de ha most odamész allisként akkor zöld, mert épp mi tudunk ott WQzni és a hordának van warfront bejelentkezés rá.
-
-
Plata
félisten
válasz
Mister_X #85075 üzenetére
Sosem próbáltam még warmode-ot.
Tegnap viszont fura dolog történt,darkshore-nak ahogy vége lett és kirakott pvp on-ban voltam és az allis területet ellenséges területnek írta,mintha hordás lennék olyan volt az allis területen.Pirossal írta ki hogy alliance territory vagy mi a rák.Relog megoldotta de érdekes volt.
Voltatok már islandon?
Mintha jobban esne cucc. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Peetey91 #85074 üzenetére
Én Argent Dawnon (RP szerver) játszok, hordásként nagyon élvezetes
(71% Alliance, 29% Horde) Amíg Incursiont 1-2 guildtárssal megyek, addig nincs semmi baj és szerencsére a helyi phasing igyekszik 50-50-re egyenlíteni (lásd: se a hordás, se az allis assassinok nem élik meg a 20 killt), de a 120 alatti altjaimat WMOFF alatt kell teljesítenem.
World PVP is úgy-ahogy kiegyenlített, mondjuk errefelé az allisok ... agyagedényebbek, sokkal.
-
DopeBob
addikt
Ez a War Mode még mindíg broken... +30%-ot ad a szerveremen (BS Ally) de hát még ennyiért sem éri meg magam szopatni, egyszerűen itt nincsen ally
-
Mister_X
nagyúr
Kis titan residuum számolás:
Jelenleg nekem 120 van. A +10-es láda 60-at adott, egy emissary 370-es és öt Incursion jutalom által a maradék, scrappelve.
Emissary-k lehet nem fognak több azerite jutalmat adni, cserébe van egy újdonság, tortollan emissary 370-es ringet vagy trinketet ad, ha jól látom WQ poolból - ez jó, mert rengeteg "BIS esélyes" trinket megállt 330-as item levelnél vagy lehettek 340-es emissary jutalomként (pl. Emblem of Zandalar), így még több trinket közül lehet majd válogatni.
Heti szinten nagyjából 10 incursion lehetséges, ez 120 titan residuum. Ha emellé egy +8-as kulcsot teljesítetek, lehet random 385-ös azerite geart szerezni, ha Darkshore jutalom nem az.
-
-
Plata
félisten
Bakker,dekkolok boralusban várva hogy behívjon darkshore elf druiddal,erre milyen zene megy közben?
Sylvanas énekel.
Hogy a rákba jön ez alli oldalon boralus harborba?
Ez. -
Plata
félisten
válasz
Viktor77 #85064 üzenetére
Amikor a törpe huntimat húztam.
De nem tudtam várni vele hogy úgy legyen 110,invázió plussz marha sok insta.
Törpe huntit iszonyat tempóban húztam fel.No meg a paladint is,de azt könnyebb volt mert tank és instant behívta az insta.Huntival neccesebb volt várni kellett néha 10-15 percet is.
Ha meg lesz az intelectes heirloom gyűrűm garrisonból jöhet a vonyít elf húzás.
No meg majd Kul tiran druida.
Valami rémes nevet kéne neki keresni,ha már olyan rémes a kinézete. -
Plata
félisten
válasz
Mister_X #85061 üzenetére
Elfelejted hogy heirloom csak talán 7.2 óta van,előtte nem volt.
Mindig invázión húztam a karikat 110-re.
Assaultra többet nem megyek kis karival mert nem éri meg.
Viszont jó pont hogy 90 aranyért lehet venni cuccot ami megadja az összes griffest.(#85063) Mister_X
Ne bénázz.
Egyébként azt hiszem 7.3.5 után kevesebb xp-t ad az invázió. -
Mister_X
nagyúr
"Légiós invázión 1 invázió ad 1-1.5 szintet.Assault kb negyed szintet sem."
Gondolom leveszed a heirloomokat, mielőtt Legion Invasiont állsz neki megcsinálni. A maga idején az se adott ennyi bónuszt, azóta meg csökkentették a szintlépés XP igényét. Továbbá jár egy órás +10% XP buff, annyi idő alatt 6-10 Island Expedition is meg lehet csinálni vagy beváltásra betárazni 20 questet, amik így még többet fognak adni.
"Mivel ma a horda épp tiragarde sound-on kergeti szerencsétlen hegyi kecskéket"
Kikérem ezt a horda nevében, egy újjal se nyúlunk a kecskékhez! Szimplán lebombázzuk Boralus déli részét és ritkítjuk a helyi sorállományt. Nem ugyan az!
Tegnap meg az alli void elfjei transzformálták át szerencsétlen raptorokat Zuldazarban. Na, az állatkínzás.
-
Plata
félisten
Mivel ma a horda épp tiragarde sound-on kergeti szerencsétlen hegyi kecskéket,gondoltam kis karival megnézem mennyi xp jön assault-on,azt mondtátok olyan mint a légiós invázió event,hát csak majdnem.
Légiós invázión 1 invázió ad 1-1.5 szintet.Assault kb negyed szintet sem.
Nevetséges xp-t adnak a küldik,ha letolsz 4 küldit és kivered a hordás tehén fogait a léghajón az is 25k xp.
Egy küldi 25k xp.Ha van 5 küldi meg a főtehén az összvisz annyi mintha légió invázión le tolsz egy küldit kb.
Légiós invázión kis karival a fő fafejt le sem kell verni,de itt igen.Bár a jutalom túró.
Simán kapsz ennyi xp-t egy island-al mint az egész vacak assault-ért. -
Plata
félisten
válasz
Vegetto #85056 üzenetére
Hát draenor kieg vége óta játszom nem magyar szerveren.
El vagyok egyedül évek óta gond nélkül.
Raid progress nem érdekel,ott a random raid az nekem elég.
Így is már van vagy 10 fölösleges perky pug-om a táskában.
Mindegyik karim van valami féle guildban,de nem nagyon élek klán életet.
Mivel van amelyik karim asszem német klánban van,úgysem tudok németül. -
Mister_X
nagyúr
válasz
lakisoft #85057 üzenetére
Tudom, hogy le vagyok prémiumozva, de:
Guild perks - nem nagy cuccok, de jó ha vannak. Az instant levelezés kifejezetten kellemes, amikor a jóféle munkamegosztós kéréseimmel fordulok a guildhez.
- Figyu, csinálnál nekem pár XY tailoring item-et?
- Persze, hogyne
- Sent items: 5000x Tidespray Linen, 2500x Nylon Thread
- ... ugye tudod, hogy van jobb dolgom is?
- Sent items: Gloves Enchant - Zandalari Crafting, 5000g0s0c
- ... még ma megkapod majd [23:10]Meg már nem egyszer előfordult, hogy megismertek a guildem miatt (+1 for RP servers)
-
Vegetto
csendes tag
Üdv a Tisztelt Topik Társaknak!
Elég komoly fáziskéséssel leltem rá az itteni eléggé pörgő WoW fórumra (SG topikja egyre haldoklóbb) pedig játékot már 10 éve játszom, tudom szégyen de ez van, a Prohardver fórumokra csak műszaki segítség kérés ügyében néztem rá ha szükségem volt rá.
Szokásos kis szünetet beiktatva Légió után ültem megint neki a játéknak, az igazi kérdésem visszaolvasgatva hozzászólásokat pedig a következő lenne: Mi/van értelme a guildeknek?
A kérdés nem trollkodás, se nem provokáció nem akar lenni.Pontosítok mindig solo player voltam csak df-rf (sokat mindent látott ott az ember, jó kiképzés agygörcs ellen) ami guildben voltam nevezzük "social" csodák, ami abból állt, hogy nincs semmi vagy valami műdráma zajlik a "vezetők" között ami inkább sírásra adott okot főleg ha kiderült, hogy 30-40 éves korú emberek hisztiztek egymással.
Ahogy látom a játék egyre solo orientáltabb (kivéve mythic raid úgy ahogy) tehát mik az érvek a hozzászólásokban megjelenő "keress guildet/egy jó guild kell" és hasonló érveléseknek?
Anno ami jó volt WotLK idején a GDKP runok (meg a csodás gearscore) aztán jött a RF Cata végén az egész játékot "átírva". Látom most is megvan mindenre linkelj acsit, ami ma simán kijátszható goldért boost megkapod az acsit te vagy a király, szándékosan egyszerűsítek.
Anno imádtam olvasgatni a raid guildek fórumain a jelentkezéseket, gondolom jelenleg is él, hogy épp csak a pontos vércsoportod nem kérik a felvételhez, kivéve ha valakinek vagy a valakije, illetve ha régen valamikor lehetett az 2005.-ben is, anno voltál valaki akkor 15 év után is azonnal jöhetsz nincs gáz.
Megkeseredetten hangozhat tőlem, de sose jelentkeztem semmilyen raid guildbe, csak olvastam meg halottam a storykat az idők alatt, mivel a játék egyre "személytelenebb" lásd dungeon runnál ma már sokszor ha epic nagy fail van már akkor sincs anyázás csak mint a robot npck megyünk előre.
Anno az egyik player jól szólt DF run elején, mivel volt köszönés ami igen ritka, a tag beírta következőt:
"ti robot npck vagytok akik azért vannak, hogy megszerezzem a geart, én meg viszont, tehát ne köszöngessetek és húzzátok az időt ilyen felesleges dolgokkal".Szóval visszatérve eredeti kérdésre, mi értelme a guildeknek a mai világban?
Továbbra is arról szól egy nem progress guild, hogy Hy-By illetve ha valami help kell akkor nagy könyörgés árán esetleg lesz valami?Én mondjuk mindig fizettem, az ember a való életben is fizet ha valaki megcsinál valamit neki, ingyen dolgozó embert nem sokat láttam, ezért is fura nekem sokan ingyen várnak el segítséget, legegyszerűbb példa a mage portál kérése, órákig sírni adjon valaki vagy beírni, hogy fizetek egy rendes összeget (nem szaros 10g) és máris pikk-pakk probléma megoldva, hálisten a gold motiváló tud lenni még mindig.
Nagyjából ennyi lenne, mondjuk lehet sok baromságot nem kellett volna összehordani, de valahogy kikívánkozott belőlem most, főleg visszaolvasgatva a fórumban, ha témája miatt nem fér ide a fenti majd a moderátor törli.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
Mister_X
nagyúr
Gyáva támadás? Civil áldozata nem volt Theramore-nak, sőt, időt is kaptak, hogy felkészüljenek a város védelmére. Már akkor is annyira semleges volt Theramore, hogy a legtöbb alliance parancsnok felsorakozott a védelemre. Ja, hogy szépen fel lettek robbantva? Szarügy. Jobban fel kellett volna készülni, ha már ennyi "független" Kirin Tor
De benned túlteng az alliság. Az neked oké, hogy Theramore-on keresztül szépen hódították el a területeket a hordától, az oké, hogy falvakat dúltak fel és civileket öltek le az allis erők a folyamat közben. Az oké, ha az ice-MILF válogatás nélkül kiirtani a hordás Kirin Tor mágusokat (99%-ban Sunreaverek) és civileket, szimplán ideológiai alapon. Ha nincs Thrall, Jaina lerombolta volna Orgrimmart és meg is semmisítette volna az allis flottát is közben.
Ilyen tiszta és becsületes allis magatartás után ne is csodálkozzatok, hogy guiness recorder máglyát raktunk nektek.
De nem baj. Majd a becsületes allisok sztrájkból nem mennek tovább Rastakhan után BoD raidben, tiltakozni kell.
-
Plata
félisten
válasz
Joezyka #85052 üzenetére
Hát mivel az undik nem tudnak szaporodni,így valahogy növelni kell a népességet.
Én nem szoktam Bg-zni.
Nem nagyon érdekel,úgysem ad semmit,meg uncsi is.
Báár,trollkodni bemennék,mondjuk neki állok bg közepén pecázni.
Trollkodás az más.
Abban jó vagyok,semleges űr szélén rendszeresen szoktam borzolni az érzékeny lelkű játékosokat.
Álcázásra kihegyezett karakter és felszerelés egy EBC-s hajóval,amivel csak egy pillanatra jövök ki álcából hogy meg lássák a hajóm nevét és tüzet nyissak,utána mehet a bújócska. -
Joezyka
senior tag
meg mindenki mást is, aki nem tud visszaütni
amúgy csak 1 kérdés: pl az tök jó hogy csak azért ölnek meg több tonna embert, meg stb-t, hogy legyen elég előhalott hadsereg? legyen kit feltámasztani élőhalottként? vagy az a kit érdekel, régen volt kategóriába tartozik?
én még mindig csak azt mondom, hogy horda az aki mindig keveri itt a barna falfestéket.... valahogy mindig ez jó ki. De nem baj ez. ezért van 2 oldalt, 'meg lehet beszélni'pl, bg-n és hasonló helyeken.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
cl.aci #85049 üzenetére
Ha a szomszéd kutyája az én küszöbölre szarik, akkor előbb vagy utóbb picsán rúgom. Értsd, ha az alliance Theramore-on keresztül égeti fel a hordás falvakat, foglalja el a hordás területeket, akkor kivonom Theramore-t az egyenletből.
@Plata: persze hogy neked pozitívuk, mert allis vagy, de nekem nem veszi be a gyomrom az árulást és az ideológiai tisztogatást.
-
Plata
félisten
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Arnold2 #85045 üzenetére
- elárulta a saját apját és a saját népét. Igen, akkoriban más volt a viszony Thrall hordája és Theramore között meg éppen megakadályoztak egy Legion inváziót (és az itteni kapcsolatnak hála csatlakoztak a Night Elfek), de sokkal kényelmesebb volt "jaj, meg kell állítani fatert, de légyszi próbáljatok minél kevesebb Kul tirasit megölni", mintsem kihúznia magát és belemondani Daelin szemébe, hogy NEM.
- a 'hűdefüggetlen' Theramore-on keresztül áramlott be az Alliance Kalimbdorra, hogy zászlókat rakjanak le, bázisokat húzzanak fel és falvakat tűntessenek el.
- Purge of Dalaran, mert nem tetszett neki, hogy a Sunreaverek a saját fajtájukat helyezték a 'hűdefüggetlen' Kirin Tor elé (igen, a blood elfeknek se tetszett Garrosh), aztán meg szépen az Alliance részévé tette a Kirin Tort. Kompromisszumra pedig Legion előtt/alatt/után se volt hajlandó.
- rengeteg hordást ölt meg Theramore elpusztítása után, dühből, téve magasról arra, hogy Vol'jin és Baine már szervezte a forradalmat. Aztán képes volt benyögni Garrosh tárgyalásán, hogy Horde =\= Garrosh.
- Nyílván most is majd elnézzük, hogy az Alliance megostromolja Dazar'alort Jaina vezetésével ... mert a terv az, hogy elvarrják a kapcsolatot a horda és a Zandalari között. Hogyne.Csak a Purge of Dalaran előkelő helyen szerepel.
-
Plata
félisten
válasz
Mister_X #85040 üzenetére
Ez nettó marhaság.
Jaina aranyos,Sylvanas egy r. r.
Jaina hibás volt hogy nem nyírta ki a hordát már rég.
Sylvanas egy h. p. aki nem való warchiefnek.
A fejét kérem a garrisonomba dísznek,többi része mehet a kutyámnak.
Bár lehet szegény kutya nagyot rókázna az ilyen romlott csonttól. -
lakisoft
veterán
válasz
Csokishurka #85039 üzenetére
Játszani kell gyűjtögetni majd eladni? vagy jól játszani és másokat goldért boostolni?
-
Plata
félisten
válasz
lakisoft #85032 üzenetére
Hát elég sok idő volt,naponta kerestem a küldiket,igaz sokáig rosszul mert nem volt meg Ghostly spysglass.
De miután felszereltem vele két hajót kellett hozzá 8 nap hogy beadja a küldetést.
Mindennap minden ládás küldit megcsináltam hogy eltűnjön a térképről és hátha jön helyette heirloom küldetés.
Most már csak abban reménykedek hogy jön intelectes heirloom is.
És szeretném meg szerezni a void heirloom-ot is garrison küldiből,úgy tudom ahhoz 675-ös ilvl followeerek kellenek ami nekem megvan még sem láttam még a küldit.(#85033) -FreaK-
Draenoron a garrisonodban küldik adnak heirloomot.
Még most is visszamehetsz és felépítheted a garrisont.
Bár némelyik épület küldetése 120-as szinten nem tudom hogyan lehetséges. -
Plata
félisten
Valaki múltkor kérdezte hogy sikerült-e már találnom heirloom küldit.
Hát ma végre sikerült.
[kép] -
törölt tag
válasz
lakisoft #85022 üzenetére
Lassan egész használható lesz ez a topik!
Amíg ilyen emberek vannak itt, addig sajnos nem lesz használható.Hülyeségek osztása és a személyeskedés oltogatás megy.
Pontosan! És miután 3 különböző felhasználó írja meg 3 különböző módon, hogy miért hülyeség az amit ír valaki, még így sem hiszi el, hogy megint tévedett. Helyette inkább havidíjat fizet, hogy ne derüljön ki hogy nem ért semmihez az illető.Nulla segítőkészség.
Ezzel is egyet kell értenem. Ha valaki nem biztos a dologban, jobb lenne ha nem is válaszolna. Vagy írja bele a hozzászólásába, hogy "szerintem" vagy "nem vagyok benne biztos, de..." és egyből máshogy hangzik az egész.nem fontos válaszolnod nem olvasom el úgy sem
De tudom, hogy el fogod. -
Mister_X
nagyúr
Ne vesszünk össze a Stormwindes Lion's Resten vagy a követségeken (Embassy). Hogy ne lógjanak ki a sorból, nagyjából illeszkednek a jelenlegi környezetükbe, a város 99%-a maradt a régi. Ennyi erővel a Northern Barrens se ugyan az, mert MoP alatt leraktak Kor'kron barakkokat, Orgrimmarban a külső falra rakták fel a fontosabb Undercity NPC-ket és a városban több forsaken menekült van elszórva, stb.
-
Plata
félisten
válasz
Mister_X #85015 üzenetére
Ebben szerintem nincs igazad.
Nem tudom hogy orgrimmarban változott-e valami az utolsó kiegekkel,végül is úgysem lehetne észrevenni mert mindig is egy kodo ürülékből összekapart szarkafészek volt.
Hordásként inkább dalaranba vagy thunder bluff-be járok.
Mai napig eltévedek orgrimarban.
De Stromwindhoz hozzányúltak légióban is meg BfA-ban is.Nem hinném hogy Cata vagy Bc-s terület lenne. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Azzal ugye tisztában vagy, hogy a személyeskedést te kezdted? Ráadásul a semmire, aztán megy a durci, ha a fagyi visszanyal, mert nincs igazad. Nem baj, nyugodtan bővítsd tovább a "nulla segítőkészség", "személyeskedés oltogatás", "hülyeségek osztogatása" tábort. Majd heti szinten olvashatsz két hozzászólást, miután szépen kamatoztattad a prémiumot a topic felén.
-
feri1014
senior tag
válasz
Továbbra sem fog reális képet kapni arról, hogyan fut a játék, ha oda-vissza bebarangolja Kalimdort vagy Eastern Kingdoms-ot. A régi területeknek jóval kisebb a gépigénye, mint az utolsó néhány kiegészítőé. A starter editionben pedig nem fér hozzá a kiegészítőkhöz a draenei és blood elf kezdőterületeket leszámítva.
-
törölt tag
válasz
lakisoft #85016 üzenetére
Te meg milyen hülyeségeket tudsz itt összehordani?
Már ne is haragudj meg, de honnan veszed hogy pl. Kalimdorban, vagy akármilyen területen ami level 20-on elérhető egyáltalán HASONLÓ a grafika bármilyen Legionös vagy BfA-s területtel?
...és még te mondod hogy hülyeségeket osztanak meg.Elképesztő!
(#85017) Mister_X:
"Nem fogok megharagudni, ha nem kapok választ, kevés kompetenciával én is ezt csinálnám (jólmegaszondom a tutit, aztán teszek magasról a másik oldalra)"
Nem ő az egyetlen. -
Mister_X
nagyúr
válasz
feri1014 #85018 üzenetére
Ugyan, én vagyok a hülye. De legalább megmondta a tutit.
Egyébként eléggé zavar ez a paradoxon jelenség. Mag'har orc shamanom átélte a legfrisebb jeleneteket race unlock eseményei alatt, aztán elment Cataclysm sztorikat teljesíteni (#3), fázott egy kicsit Northrenden (#2), majd a 80-hoz szükséges maradékot Outlanden töltötte el (#1). Pandaria content után meg újraélte az Iron Horde elleni harcot, csak most a f@sz rosszabbik végéről, hogy 110-en elbeszélgessen Sylvanasszal, hogy be kéne toborozni a Mag'har orcokat...
Zárójeles számok a kiegészítőket jelölik
-
feri1014
senior tag
válasz
Mister_X #85017 üzenetére
Engedd el, úgy tűnik enyhe üldözési mániában szenved.
Semmi gond nem volt azzal, hogy javítottad a kommentjét. Valószínűleg nincs tisztában azzal, hogy a régi kiegek területei (sajnos) alapvetően a múltban ragadtak. Ugye pont ez volt a célja a Cataclysm idején a 2 kontinens rewampjének, hogy felzárkózzanak látványban.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
lakisoft #85016 üzenetére
Ahogy volt tanárom mondaná: "szívesen értékelném, csak épp nincs mit", mondjuk még nullát lehet osztani, legyen 0/10.
De akkor haladjunk sorban.
"Éreztem hogy lesz erre is egy frappáns de nem túl értékelhető válaszod.
"
Ezt bóknak veszem... ?
"Amit mondasz az nem úgy van"
Tehát nincs alapja annak az állításomnak, hogy level 20-as trial korlát mellett csak és kizárólag TBC (Azuremyst Isle (draenei kezdőterület) és Quel'thalas (blood elf kezdőterület), valamint Cataclysm (minden más faj kezdőterületei + későbbi céltalan bolyongás Kalimbdoron és Eastern Kingdomsban) contentek lesznek elérhetőek? Természetesen annak sincs alapja, hogy az akkori textúrák kisebbek voltak, kevésbé voltak részletesen a modelek és, hogy kevesebb objektum volt egyszerre a képernyőn, mint most vagy MoP óta.
"kérlek olvass egy kis szakirodalmat a wowwal kapcsolatban is. Mielőtt hülyeségeket osztasz meg kellően magabiztosan."
Ja, igen, az én k### a###t, a jelenlegi víz- és árnyék animációk Legionből vannak, már ahol. Lehet class trial is elérhető, ami -kapaszkodjunk meg- BfA content, fogalmam sincs. De nyugodtan forrásokkal támaszd alá, hogy tévedek és nincs igazam, mert személyeskedve, érvelés nélkül én is bele tudok állni bárkibe, de mégsem teszem.
"UI: Édesanyám kiváló egészségnek örvend.
"
Ennek örülök, sok boldog, egészségesen eltöltött évet kívánok neki!
"Eljött az ideje a prémium előfizetésnek
. Köszönöm Uram!
"
Nincs mit! Mindig öröm szorgos tevékenységemmel hozzájárulni a prémium tábor növeléséhez és ezzel plusz bevételhez juttatni a lapcsaládot! Érdekes módon én nem tiltok le senkit, mert én tudok vitát folytatni és szeretek győztesen kikerülni belőle. Ha azt akartad elérni, hogy most érezzem jó szarul magam, mert "jajj letiltottak", akkor csak kiröhöglek
De rossz lesz nekem, jól megmutattad!
Nem fogok megharagudni, ha nem kapok választ, kevés kompetenciával én is ezt csinálnám (jólmegaszondom a tutit, aztán teszek magasról a másik oldalra).
-
lakisoft
veterán
válasz
Mister_X #85015 üzenetére
Éreztem hogy lesz erre is egy frappáns de nem túl értékelhető válaszod.
Amit mondasz az nem úgy van kérlek olvass egy kis szakirodalmat a wowwal kapcsolatban is. Mielőtt hülyeségeket osztasz meg kellően magabiztosan. UI: Édesanyám kiváló egészségnek örvend.
Eljött az ideje a prémium előfizetésnek
. Köszönöm Uram!
Már is imádom
.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
lakisoft #85014 üzenetére
Sokat nem ér vele, mert free-to-play keretében csak TBC és Cataclysm contethez fér hozzá, az meg kenyérpirítón is elfut. Mikor laptopot vettem 4 évvel ezelőtt, én is kipróbáltam a trialt és meglepően jól futott blood elf kezdőhelyen. Aztán meg átment minden diavetítésbe, amikor átmentem Draenorra
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Arnold2 #85011 üzenetére
Egyáltalán nem szimpatikus Jaina, szóval kifejezetten örülök, hogy ő lesz a last boss
#ForTheHorde
#VictoryForSylvanas
#ZandalarForeverEgyébként sokáig vakartam a fejem, hogy miért is kötött egyezséget Rastakhan Bwomsandival. Viszont jobban belegondolva ez egy mindkét fél számára kölcsönös megállapodás: Bwomsandi is tisztában van vele, hogy egy virágzó Zandalari birodalom hiánya keményen betenne a saját pozíciójának (a többi troll klán számban jóval kisebb), cserébe kiemeltebb pozíciót kap a többi Loa között. Remélem, hogy majd Talanji ki is használja ezt a kedvezetebb pozíciót később.
-
vvega30
senior tag
Nem nagyon vagyok wow közelben
Ele sámán milyen lett? Vártam már ezt a patch-et de ahogy olvastam a patchnote-ot nem éreztem azt a hu de nagy buffot. -
gonba
csendes tag
válasz
lakisoft #84989 üzenetére
Köszi!
Ki sajnos még nem próbáltam, most fogom megkapni ajándékba a játékot, és a gépemet szeretném felturbózni hozzá előtte.Videokarit a régibe és az újba is szándékozok venni, mert elég gyenge integrált cuccok vannak bennük.
A régibe gépben sajnos HDD van, de az újban is. Ennyire számítani fog ez a játéknál?
Az optiplex ház egyébként álló, így néz ki, ami a cégben van:
https://www.pcliquidations.com/p18225-dell-optiplex-790-miniEbbe elvileg belemegy a VGA nem?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
DopeBob #84996 üzenetére
4. generációs i5 + RX570 Nitro van az én gépemben. Nem fázok
8/10 és 10/10 között variáltam egy-két beállítással, mindenhol stabil 60FPS 1080p-n, mondjuk nekem a main hubom Dazar'alor és nem Boralus
Most jelenleg azon fáradozok, hogy minél több "kompetitív" karakterem legyen, mert jelenleg csak a warlockom, amit tudok progress raidre vinni (375 ilvl), paladinnal be sem néztem heroicra (360), hunterrel meg el is felejtem inkább a raidezést, mert alliance (363). Death Knightot hoznám szívesen és lehet jobb segítség lenne egy-két boss alatt, de 345 ilvl még normalra is kevés. DH és shaman meg éppen csak lvl120.
Ez az egy hónap tökéletesen elég lesz arra, hogy feltornázzam mindet.
Amúgy az új 8.1 videót láttátok? Már alig várom, hogy elpicsázzam a csaj mágust.
-
szaszab
aktív tag
Épp fentebb írtam, hogy full hd felbontáson nekem 100+ fps-em van Rx 460-as VGA-val 7/10-es grafikán. Használtan vettem, bányászgépből. Ha jól emlékszem, 32k-ért. VGA választásnál arra figyelj, hogy annak legalább 4GB memóriája legyen, mert nekem így 3.2 GB-ot eszik a WoW.
Érdemes szétnézni a hardveraprón. Vehetsz akár bányász kártyát is, csak legyen rá legalább egy év, ne cégre szóló garancia (cég nevében nem járhatsz el). -
Joezyka
senior tag
válasz
defede #84992 üzenetére
ha csak simán out of date az addonod, akkor is buktad, ez kb path-enként el kell játszani.
Csak frissítsd fel, írd felül az adott elviut a könyvtáradban és menni fog a beállításaiddal.
Én sem twich, sem tukit nem használok (tukui fogyi, amit felrakott, rá 1 hétre már nem találta és kiresetelte az összes addonom 'frissít's címszóvalde szerencsére pont előtte másoltam le az egész wow-ot, így vissza tudtam állítani az addonokat), manuálisan kézzel frissítem amit kell. Beállítások maradnak, addon frissül.
Ja és frissítések előtt, le szoktam másolni az addon mappát, biztos ami tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest