Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Mini-ITX
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Valaki mondja már meg nekem hogy most elem sámlinak milyen fegyver kell?
Random dazar alor raiden most is egy két kezes staff esett.
Mindig staff esik neki.Egyedül arathi warfronton esett egy pajzs egyszer. -
KTony
tag
Sziasztok most raktam fel az Elvui t. Hogyan lehet beállítani azt hogy az alapból jobb alsó sarokban levő gombsor amin a caracter talentek guild stb vannak visszakerüljenek. Biztos csak valamit nem veszek észre de már végig lapoztam az összes lapot.
-
aldork
csendes tag
Üdv mindenki!
Nem régen kezdtem el játszani eredetin, hozzáteszem, nagyon jó döntés volt!
A kérdésem az lenne hozzátok, hogy viszonylag sokszor ütközöm abba a problémába, hogy a játék azt hinné az ember, hogy csak laggol egyet, de aztán hirtelen dc-zik...
Nyilván 20-ból 1 alkalommal tényleg a netemmel van baj, de a többit fogalmam sincs, mi okozhatja...
Valakinek valami ötlete esetleg? -
Plata
félisten
Srácok valaki világosítson már fel.
Ha megcsináltam egy karival Tyrande sügér küldijét és unlockoltam a night elf warriror vagy mi a rosseb customization-t.Az account unlock vagy az összes karival le kéne tolnom?
És egyáltalán mi a fenét ad az? -
Yodamest
veterán
válasz
Dizson #85788 üzenetére
Ezt pedig már csak egy remake-el lehetne elérni vagy wow 2-vel. A mostani már annyira kesze kusza, annyira rossz végigfejlődni az összes kiegen, hogy ezt semmivel nem tudják helyrehozni. Az engine is hiába toldozzák, mechanikailag már öreg, a mozgásokat, harcokat már nem tudják benne dinamikusabbá tenni.
-
Dizson
tag
Nem classic WoW kéne, hanem a mostani WoW-ot kéne jobbá tenni.
-
Yodamest
veterán
válasz
warcat #85785 üzenetére
ja így értem, azért szomorú, hogy csak így lehet megfogni ezt a dolgot. A normál játékosokkal szemben viszont nem fair. Én inkább megvenném egy egyszeri összegért mondjuk 20K-ért az alapjátékot, csak utána ne legyen rajtam a havidíj terhe és akkor játszhassak amikor akarok.
-
warcat
veterán
válasz
Yodamest #85783 üzenetére
Mert semmilyen beugrási költsége nincs a bottereknek/gold sellereknek,csak regisztrál egy új fiókot és annyi.
Blizzard hullámokban bannol és 3-4 hónap sok idő.Dugig lenne az összes terület meg a városi csatornák is a WTS 100 gold 35 euróért és hasonló hirdetésekkel.
Én farmoltam kínaiak ellenében Azsharában thoriumot + arcane crystalt Thunderfuryhoz, és bár én "nyertem" azért nem nagy buli úgy, hogy közben tudod a másik IRL pénzért dolgozik
-
warcat
veterán
válasz
Yodamest #85770 üzenetére
Ha ingyenes lenne, akkor nem lenne mivel büntetni a csalókat, pedig lesz bőven mivel nem lesz token,ezért jó ára lesz az aranynak.Így hogy benne van a rendes wow előfizetésben, nagyjából oké.
És hogy mi a véleményem? Nem érdekel különösebben, anno mindent teljesítettem (Scarab Lordot is beleértve
) az egyetlen kivétel maga Kel'Thuzad Naxx végén.
Ami különlegessé tehetné, az a régi társaság összeverődése lenne, de ez nem valószínű és legfőképpen garantáltan nem lenne hosszútávú (esetleg aki közben nyugdíjas lett...) -
Yodamest
veterán
válasz
Sayiid919 #85779 üzenetére
Meg ugye a blizz ott nézte még be a dolgot, hogy ők a classic pirate szerverek sikereiből indultak ki, mert azokon mindig volt stabilan pár ezer játékos. Ezzel nincs is baj, viszont elfelejtették, hogy azok INGYENES szerverek voltak és ez nagy különbség. Ingyen persze, hogy eljátszogatott az ember ezeken a szerókon, mindenféle havidíjas kötöttségek nélkül. Havi 3-4K-ért már koránt sem lesz ilyen rózsás a helyzet, ennyiért nem sokan lesznek akik classicozni akarnak majd.
Ha egy kicsit is gavallér a blizz, ami tudjuk hogy nem, akkor igazán tehette volna ingyenessé ezt a classic opciót, mint egyfajta kiterjesztett demot. Tehát gyakorlatilag a játék kezdő lemezét végigjátszhatod ingyen, de ha akarsz játszani a "folytatással" akkor már havidíj. Szerintem így lenne fair ez a classic cucc, főleg ha nem is nyúlnak hozzá se grafikailag, se máshogy.
-
Yodamest
veterán
válasz
Joezyka #85774 üzenetére
A classic classic, de látod a warcraft 3-at sem úgy adják ki, hogy nesztek ugyan az a játék 1:1-ben, hanem legalább húznak a grafikán meg összedobnak hozzá egy fasza matchmaking rendszert stb. Lehet becsülni a régi dolgokat, szép dolog emlékezni rá milyen jó volt, de ettől még ez nem lesz valóság, ma már nem lesz jó felújítás nélkül. A spyro trilogyt sem úgy adták ki ps4-re, hogy nem nyúltak hozzá egyáltalán... milyen állati szép lett már az a játék? Na valami ilyesmit várnék a blizztől is.
-
lakisoft
veterán
válasz
Roland861010 #85768 üzenetére
Ez most komoly hogy itt kell hirdetni?
-
Error
csendes tag
Nekem semmi olyat nem fog adni a classic ami miat akár ki is próbálnám. Annak idelyén HC mód toltam napi 12 órát átlagban legalább de az régen volt és tényleg nem látom a nosztalgián kivűl adna bármit is nekem pluszban. Szóval nem hiányzik.
-
Joezyka
senior tag
válasz
Yodamest #85770 üzenetére
a classicnak pont az a lényege, hogy ne legyen benne semmi új dolog ami már most benne van.
Mi értelme a classicnak heirloommal ? lvl 40-ig lehet szépen gyalogolni... utána is csak 60%.
Abban egyet értek, hogy anno még jól fel volt építve az egész, azaz megvolt, hogy szépen mész dungenekbe ,summon kővel szépen tarhálhattál summont (vagy az csak BC-vel jött be? már nem is emlékszek), aztán szépen sorjába, MC, BWL, Onyxia, stb (nem emlékszem már hogy volt a sorrend, meg mik voltak)abban igazad van, hogy ebbe a felgyorsult világban (wow világában), vért fognak izzadni az emberek, mire egyáltalán lvl 60-ak lesznek. És akkor még a profok stb-ről ne is beszéljünk.
Én akkor is azt támogatom, hogy a classic az classik, semmi új featurrel (max grafikát aláírom) -
Yodamest
veterán
Nektek mi a véleményetek a nyáron érkező classic-ról?
Én már letettem a lantot egy éve kb, de úgy gondoltam a classicra majd visszatérek. Mostanság viszont ahogy olvasgatok róla egyre inkább elmegy a kedvem attól is.... dungeon finder nélkül 2019-ben nem gondolom, hogy életképes lesz hosszútávon. Persze hirtelen nagyon sokan fognak vele játszani, de hamar megcsappan majd a játékosszám, mert ami jó volt 15 éve az ma már nem lesz jó.
Pláne hogy havidíjas lesz ugyan úgy, most komolyan 2019-ben, ki a rák fog egy 2004-es játékkal játszani úgy, hogy még fizessen is érte havi 3-4 ezret? Komolyan kérdem. Én úgy benne lennék ha a grafika maradna meg a quality of life tényezők, mint a heirloomok, dungeon finder, stb. de így, hogy ezeket is kiveszik bleh...
Nem tudom elképzelni, hogy a tizenéves gyerekek hazaérlek, leülnek a gép elé és elkezdenek játszani mondjuk egy last of us 2, spyro reignited vagy a legújabb ar cry helyett a 2004-es wow-al, no way! A régi "öregek" meg egyszerűen nem lesznek annyian, hogy értelmes közösség alakuljon ki a szerveren az LFG-hez. Pár nagyöreg retro klán biztos át fog menni, de akik egyedül vannak semmilyen opciót nem fognak látni az élvezetes játékra.Nekem a statikus tartalom tetszett meg a classicban, hogy ha elértem valamit akkor az maradjon meg ne váljon semmissé azzal, hogy fél év múlva cserélhetem le zöldekre.... a retail wowból is emiatt a végtelen mókuskerék miatt léptem ki, nekem az nem pálya, hogy farm farm farm, aztán köszi a semmit, kezd újra és így ez meg örökké... egy classic wow, jelenkori grafekkal és fícsörökkel nagyon jó lett volna.
És még egy téma:
Sokan azzal jönnek, hogy ha nem jönne új tartalom mindenki megunná, de szerintem nem. A classicot sem amiatt fogják megunni, mert elértek a végére és már totál nincs mit csinálni, nem! Már jóval előtte el fognak szállingózni az emberek, amiatt mert nincs kivel játszani és nem adja a 3 óránként 1 szintlépés. Ezek az okok, endgamet csak a komoly klánok fogják megélni az egyszeri játékosok lvl 15-20 körül abbahagyják majd. -
Viktor77
titán
válasz
Roland861010 #85768 üzenetére
Nincs már olyan, hogy horda oldali AH. Adott szerver összes AH-ja közös.
-
Roland861010
veterán
Sziasztok
Lenne egy ilyenem eladó
20k Gold Ragna / Horda oldalon -
Lacee1986
senior tag
-
Dizson
tag
Azt lehet már tudni, hogy pathfinder 2 mikorra várható?
-
Viktor77
titán
válasz
MegalodonS #85753 üzenetére
Social membereknek hívják az ilyet. Nem kötelező semmi, de nem hiszem, hogy nem szeretnél néha egy normál raidre vagy kisebb M+-ba betévedni, nem agyhalott emberekkel.
-
Viktor77
titán
válasz
MegalodonS #85750 üzenetére
Amiket felsoroltál miért zárják ki, hogy guildben legyél?
-
Viktor77
titán
válasz
MegalodonS #85748 üzenetére
Aminek annyira örültél, hogy trade chaten is megosztottad.
Jönne gear, ha pl. belépnél hozzánk. Jó egyedül? -
laceszgamer
addikt
válasz
Lacee1986 #85743 üzenetére
8 karim van rá, de általában csak úgy megy, hogy mellette nézek valamit vagy iylesmi, mert tényleg kegyetlen unalmas, már másodjára is.
Am igazából egész BFA eléggé olyan semmilyen lett, mármint tennivalók terén. Leginkább abból vettem észre, hogy itt van fél éves kieg és 8 max szintű karim van, míg régebben általában fél éven belül 2, nagyon max 3 karit szoktam felhúzni maxra, mert egyszerűen annyival is el tudtam szöszölni az időt.
Igazából ha m+ nem lenne kb max raidre logolnék fel és ennyi, mert pl a wq-k úgymond teljesen értelmetlenek lettek, nincs miért tolni őket, vicc amit adnak ap-t, goldot stb-t, Legionban legalább lego eshetett a ládáikból azért csak farmolta az ember. Nagyon WoD 2.0 feelingje van eddig az egésznek.
Mondjuk az is vicces, hogy love eventből neck hullik, nyilván nem volt rá idejük, hogy legalább elcseréljék gyűrűre vagy ilyesmi, és legyen értelme.
-
lakisoft
veterán
válasz
Ha terhes a játék akkor szüneteltetni kell. Ennyi. Hála az égnek anyit nem tudok előtte ülni hogy megunjam. Nekem még csak 2 maxosom van és rengeteg 110-es és néhány 100-as és jó néhány 100 alatti. Szóval én úgy is ellennék ha nem jönne új kontent, de az úgy is jön még egy darabig.
-
Plata
félisten
válasz
Én az este 5 karival letoltam,ma este is letolom még 5-el vagy ha lesz időm többel.
Unalmas,de ad jó itemet.
Meg igazából nekem kellene a warfront szett transmogra.
Arathira is csak azért megyek,mert hiába van sok plate-t viselő karim,még mindig nem esett ki a full szett nekik. -
KraX
őstag
Persze, van neki kulon effektje, de a karakter model ua mint a bloof elfnek. Mas a skin de a model (kiveve haj) + animok ugyanazok. A nightborne model szinten kulonbozik a night elftol meg ha ugyanazok is az animok, de nem veszunk ossze, mindegyik jo. Izles kerdese kinek mi tetszik.
-
Plata
félisten
Void elf teljesen más.
Főleg mert harc közben átalakul.
A nightborne karim nekem is female,de nem nagyon jön be.
Blood elf karit nem cserélném le rá.
Mondjuk arra kíváncsi lennék void elf milyen ha nem varázsló.
Mage és warlock void elfem van,nagyon klassz ahogy varázsol.
Főleg mikor át változik.
Nightborne kari külsöre sem az igazi,de a hangja meg kifejezetten irritáló.
Dark iron dwarf sámánt még szivesen kezdenék,mert érdekes. -
KraX
őstag
Izles kerdese. Nekem a nightborne (female) jon be a legjobban az osszes allied race kozul. Ahogy elerheto lett azonnal at is transformaltam a bloodelf hunteremet. A nightborne nem egy 1:1 klonja a nightelfnek ellentetben a void elfel (hajat leszamitva), mivel ott a karakter model ugyanaz ami blood elfeknek is.
-
Plata
félisten
válasz
Joezyka #85728 üzenetére
Szerintem a nightborne elég semmilyen.
Nekem is van,de egyrészt randa másrészt elég lapos.
Tauren sokkal jobb nála.
Allis fajokhoz képest elég gyönge a nightborne.
Void elf például nagyon aranyos,dark iron dwarf fun,lightforge draenei is aranyos.
Törpéből meg void elfből már van 2-2.
Na meg a void elf heritage armor is szép.
Csak a void elf meg a sima törp armor szett tetszik.Dark iron fejes rohadt béna. -
Joezyka
senior tag
válasz
szaszab #85727 üzenetére
ezt a Nightborne-t én is elkzdtem, de még egyetlen egy nightborn karival se találkoztam
azt hittem ezt kivették vagy ilyesmi
ITT van egy státusz check, meg guide, én ez alapján csinálom a voidelf/lightforge dranei-t. Fogalmam nem volt, mi kell argus meg broken shore pre questekhez, így kb class hallba mindent elkezdtem csinálni ész nélkül, és egyszercsak tudtam wq-t csinálni. Látszik, hogy 10 %-nál tartok a q line-ba, mégis tele van mindig wq-val nekem is suranar. (vagy mi a megye neve) -
szaszab
aktív tag
Így-így! Egy délután alatt megvan mindenhol a honoured, ha 120-assal ugrasz neki. A Suramar quest line az ancient mana farm miatt szívás. De nekem úgy, hogy BfA-val kezdtem a játékot, másfél hét alatt megvolt a Nightborne. Előtte unlock-oltam a Highmountain tauren-t. Na az is könnyű volt, csak unalmas, mert kismilliószor le kellett csapni egy dungeon harmadik boss-át, ami adott 250 reput.
Mondjuk a Nightborne úgy, hogy honored-ről kellett az exalted-et elérni, plusz ugye a Suramar q chain. Na, az baromi hosszú volt. Egy hétvégém rá is ment az ancient mana farm miatt. -
kukulec
őstag
bocs, rossz helyre írtam
-
Plata
félisten
válasz
Sayiid919 #85723 üzenetére
Wq-záshoz honored kell,ha megvan a honored minden frakcióval mehetsz wq-zni,azzal könnyű felhúzni exaltedre.
Nekem a hordás fajok azzal meg lettek légióban hogy a karimat felhúztam 110-re,le toltam vele a zónák sztoriját és kész.
Annak idején nem volt olyan könnyű,de most egy 120-as karival szerintem egy zóna sztorija max 1-2 óra lehet.
Ha csak a fő sztorit tolod elég.
Az allis fajok sokkal nehezebbek.
Azokat légióban is nehéz volt unlockolni,több hónap gürcölés.
De bezzeg hordások amikkel nem is nagyon akartam játszani alapból unlockolva voltak. -
Plata
félisten
válasz
Sayiid919 #85717 üzenetére
Akkor nagyon rossz szerveren játszhatsz.
Rengeteg allied race kari van.
Nekem például van egyből hét allied race karim.
Dark iron és a void elf nagyon klassz.
Highmountain tauren mókás.
Lightforge draenei sem rossz.
De a Nightborne olyan nem túl szimpi.
Az új ork nincs,nemis kell me randa.
Kis szintű instákban hemzsegnek az allied race karik.
De tavaly ősszel meg tél elején még durvább volt,minden instában szinte csak allied race karik voltak(#85718) Csapoati
Hordásokat vicc könnyű feloldani.
Szintezés közben kész is volt. annó.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Béta iOS-t használók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 16 M1 2021 32GB/1TB, akku 87%
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple Macbook Air 13" M1 2020 8/256GB, akku 99% garanciális 2027.03.12.-ig
- TP-Link Omada Router+Wifi AP egyben eladó
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest