Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Nekem outdoor is elszáll néha; kék képernyő (nem kékhalál, mert semmilyen felirat nincs) és resetelhetek... Sőt, néha egyszerűen elsötétül a képernyőm 5-6 másodpercre, aztán villan kettőt és megy tovább. Azon töröm a fejem, hogy hűtést cserélek a VGA-mon (gyári van rajta...)
-
anulu
félisten
nemtom, ti találkoztatok-e a köv bajjal: instában fő a VGA kártya... konkrétan: SSC, 2.1 előtt 55-60°C-os volt a GPU, most 90 és 100 között úgy, hogy már egy 40 centis szoba venti fújja rá a levegőt úgy, h a lábam lefagy. gépház oldalát már levettem, szobában kereszthuzat.
nemtom mi ez, de mocskosul idegesít. ma emiatt kértem Vashj-ról cserét, mert nem akarom, h szétfőjön a hardware. most lövök fel új drivert, remélem megoldja.
egész nap outdoor gond nélkül elvagyok, küldizek, farmolok, akármi, SSC-ben szenvedek emiatt. vmi ötlet?
amúgy a guildünkből többeknek van ilyen baja, nem egyedi eset. -
Wolverine
félisten
válasz
Polacheck #794 üzenetére
Ehhez nem kell addon, a Blizzes UI (és az actionbar addonok) valamennyi gombja bindelhető
Esetleg egy myBindings2, az szép felületet biztosít a művelethez (a Blizzesnél áttekinthetőbb), wowace/files ;)
mod: a bind kiíratása szintén alap tulajdonság, csak kapcsold be a barokon
[Szerkesztve] -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Wolvi m8, mondj nekem olyan addont, amivel gombokra tudok bindelni action baron lévő dolgokat, és ki is írja a hotkeyt az adott gombra...
téháiksz... -
whitezo88
nagyúr
340es a tailoringom, hol tudok tovább tanulni? a Shattrathi tanároknál (shadowcloth, spellcloth, mooncloth) még magasak a patternek.
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Nem is néztem de guild bank van már ? mintha olvastam vólna hogy belerakják...
-
szepi79
őstag
válasz
Wolverine #782 üzenetére
hagyjuk már szegény srácot. ha tudna olvasni, vagy ismerné a PH (vagy akármelyik másik nivósabb) fórum szabályait, úgyse jött volna ide warezolni. de most kapott némi figyelmet, aztán mosolygós lett tőle a kis arca. nem kell vele foglalkozni, mert attól csak bátorodik.
szerk: de azért az tetszett, hogyha találkoztok ingame, majd jól elkalapálbiztos azért, mert élőben nem menne
(na nem mintha ingaem sok esélye lenne)
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
Még nem láttál tőlem komolyan paraszt és annak is szánt hozzászólást, mert itt yóóófiú vagyok...
Amúgy learn2read. #1-ben és a legutóbbi hozzászólásokban is egyértelműen le van írva: tört szerverekkel kapcsolatban az információ mennyisége nulla, mert eredeti szerveren játszunk.
Az alapjáték 6k. Vegyél egyet. A havi 3,2k díj bankkártyával nem megterhelő; ha nincs ilyen kártyád, vállalj fűnyírást/kutyasétáltatást, csak megkeresel 2 hónap alatt 8k-t... -
whitezo88
nagyúr
néha azt gondolom, h pve realm job lett volna nekem
mondjuk ez adrenalin maitt jó, mst is felment 2 mp alatt
békésen questelek soloban, több allist is láttam h nyomták és nem is bántottuk egymást. erre egyik helyen mobozás közben (jellemző) 3 70es csap hátba. meghalok, erre elrepülnek, mintha mise történt volna. GZ.
de legalább felébredtem, kb arra volt időm halálig hogy nyomjak egyikre egy /spitet
nem tudom én / mi ha túlerőben vagyunk miért nem támadjuk be soha a békés questelő allisokat...
[Szerkesztve] -
D4v3
őstag
válasz
Viktor77 #736 üzenetére
Én erre az UI Centralt használom. Indításkor megnézni, hogy van-e új addon, majd előjön egy lista, ahol kijelöli azokat, amihez van update. 1 katt és letölt mindent
letöltés: [link]
btw. tegnap lementünk karába. Nem gondoltam volna de 7:30kor elkezdtük és éjfélre feküdt mindenki Netherspite kivételével, úgy h egy óráig 9en voltunk csak. Egy elég durva warrior és én voltam plate (pala), így az Ilhoof-os chesten kívül, vittem még 3 tank cuccot is (köztük nightbane elég durva chestjét). Valamelyikőtök tankolt már palával?
[Szerkesztve] -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Senki nem fog neked ebben a topikbn tört játékkal kapcsolatban segíteni, mert azt veled együtt vágom ki. Első hszben is ott van, és az alapelvekben is, hogy warezzal nem foglalkozunk. Egyébként vegyél vissza, ha továbbra is akarsz itt fórumozni. Vedd ezt figyelmeztetésnek.
...és örülj neki, hogy jó kedvemben kaptál el, mert ha nem most néztem volna meg az SC2 videóját, akkor tuti banollak... -
whitezo88
nagyúr
LOL
megnézem hogy megy eredeti realmre ''tört'' verzsönnel -
S_E_R_I
aktív tag
válasz
whitezo88 #772 üzenetére
Igen Ripaistol (volt) a karim neve. A LostSouLs-ba én is voltam kb 2 hétig egyébb segítséget nem kaptam a barátk közül senkitől sem... Karazhan kulcsára adtak 1 hetet h megszerezd, ez eddig ok mikor kérdezem azkat akinek még kell h mennyünk szerezzük meg minnél hamarabb ''áhh bocsi most nem, nemérek rá'' aztán meg már a megfelelő instába tolják... jó azokat is kérdeztem akiknek már megvan h segítsenek (azt se írták vissza h te hülye senki sem fog neked segíteni) nah jó ekkor én kiléptem... aztán meg 4-5 napig probáltam továbbra is Karazhan kulcsára összpontosítani, de nem tudtam nem volt ember, ha volt is akkor wipe wipe hátán vagy leléptek idő elött nem is aragozom lehetetlen volt megszerezni és itt nem érdekel tovább h megvan a lvl 70-en (bocsánat a szóhasználatért) szart sem értem vele, inkább probálkozok máshol, már az se tántorít vissza h külföldi klánba kerüljek ez még kezdő szinten... hát meg sem fordult a fejemben most meg azt mondom közepes Angol tudással és kisebb WoW-os tapasztalattal már jól lehet érvényesülni.
-
whitezo88
nagyúr
jól emléxem hogy Ripa vagy? én még Sötétségben taposom. jó fejek de nincs rendszeres event meg amiket felsoroltam. amúgy a Resttored Flamet néztem ki, meg szemeztem a LosTSoulS-al is, jópár tagjukkal játszottam is meg ventrin is voltunk mikor anno ZGbe mentünk és jó fejeknek tűntek ők is.
Majd még megcsinálom Kara kulcsot (bár így nem lesz könnyű) aztán goo máshova. -
S_E_R_I
aktív tag
válasz
whitezo88 #770 üzenetére
Én ott is hagytam a BS-t vhogy ott nem tudam érvényesülni jelenleg ujra nincs klánom a Twisting Netheren folytatom tovább... 2 klán van ami nekem is szemetszúrt a Restored Flame meg Eclipse (a 2.-ba nem vagyok biztos), de sajnos ahogy az emberek töbsége viselkednek nincs enerigám maradni, sokan mondták h nem rédeme s BS-en játszanom még az elején
, de míg nem tapasztaltam addig...nem hittem el. Ahova hívtalak klánba volt nagyon rendes és segítőkész ember, de nem volt egy összeszedett tudatos klán, és én nem arra vágytam h várjak és várjak, egyéb dolgokra (miatt). Sajnos később sem változott így eljöttem... sztem a 2 említett klánba próbáld meg... bár nem biztos h oda szándákozol én ezekről tudom h rendes, segítőkész emberek játszanak ott.
-
whitezo88
nagyúr
egyre jobban kiakaszt a giuldem, 70en újat nézek...
nincs meg a rendszerezettség, szigorúság, nincs rendszeres instázás semmi, pedig vagyunk jó sokan...
egyetelen pozitívum hogy van jópár normális arc, de ez csak 1 dolog....
szerencsére van 1-2 kiszemeltem, csak majd jelentkezni kell, ők legalább nyomják rendesen, HLIk, dkp rendszer, kötelezettságek, miegymás.
[Szerkesztve] -
Lacza
senior tag
Sziasztok!
Rég jártam erre és csak annyit szeretnék, ha kell valakinek egy 10 napos acc akkor nyomjon rám whispert itt a PH-n.
Hátha lesz még egy dilis wow-os)
-
whitezo88
nagyúr
apa lettem, hát nem aranyos?
[link]
mondjuk szebb hajat is kaphatott volna
[Szerkesztve] -
whitezo88
nagyúr
szerencsésen ráakadtam erre [link] remélem most már jók lesznek..
-
-conrad-
addikt
válasz
whitezo88 #761 üzenetére
Ez a bug a patch előtt is megvolt, előtte 1-2 nappal mentünk le kiskarimmal Wailing Cavernsbe, és ott folyamatosan ütöttek mobok amiket nem láttunk, de he elnyomtunk egy aoe-t (warri whirlwind pl) akkor megjelentek. Egy druida meg a warrit végig ''ellátta'' rage-vel, mert valahonnan az insta felettről lövöldözött bele.
Mondjuk 67en nem igazán érezte meg.
-
Joe215
aktív tag
válasz
whitezo88 #761 üzenetére
Tegnap nyomattam a pókokat ezerrel egyszer csak eltünt felül az állapot jelzője csak ha rávittem az egeret akkor láttam alul hogy áll, mennyire vertem már le!
Ezt eljátszotta többször is!
Sokszor pedig mikor már levertem ott fekszik előttem az állapotjelzőn még mindig azt mutatta mintha lenne még élete! -
whitezo88
nagyúr
ugráló warp huntert én is láttam tegnap
ja meg Oshu'gunnál vannak a crafterek akik kalapálnak, na azok mind bugosak ha harcolnak. (model ott marad, és csak azt lehet kijelölni, a ''hitbox'' meg maga a lény meg mozog, és a harc így érdekes. ráadásul lootolni se lehet mert mikor meghal, akkor azt írja ki hogy túl messze vagy)
-
Joe215
aktív tag
-
Joe215
aktív tag
Mé'nemmegyazArmory?
Néztemá'valakicsoda?
Ez a szerver frissítés és patch sem biztos,hogy jól sikerült.
Tegnap találkoztam Hillsbrad Foothills és Silverpine Forest -ben ugráló pókokkal és vibráló láthatárral ami olyan volt mintha vihar lenne arra és villámlana!
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
jaja érdemes bankártyával fizetni....olcsóbb főleg ha nem havonta fizeted hanem mondjuk 3 havonta....3 hónap bankártyával majdnem annyi mint egy 2 havi gamecard...
Ha jól tom sok banknál van kimondottan netes fizetésre vmi olcsó bankártya variáció...az is megfelel...ezen kívül a rendes mastercard visa egy american express jó csak asszem
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
válasz
Polacheck #742 üzenetére
Ja lett olyan trash, amit nerfeltek meg kisebb-nagyobb változásokat beraktak heroicocba is.
Pl BF-ben trasht még tovább nerfelték (nem mintha eddig erős lett volna), 2. bossnál viszont minen add elit - cserébe 3asával jönnek kivéve az utolsó pakkot.
Viszont pl a felguardok a végén még most is ütnek 10K-t csuklóból
130K crushing rajtam, muhahahha -
Dr.Burn
őstag
Nem sokara nekem is meglesz a WoW.
Xavius szerveren leszek az Allisoknal. Mar alig varom. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
No, a tegnapi peccs után is szépen szereplő szerver örömére este le is toltunk egy kuriózunot, mégpedig az idézős bosst a drruida epic flight form questhez. Annyit elmondhatok, hogy a heroicok kb szénné lettek nerfelve, az eredeti nehézség ötödét sem érik el. Simán 500-akat ütögetnek a trsahek, viszont a bossokon változtattak kicsit, van amelyik nehezebb lett. A fly formos küldi bossa pedig talán az egyik legszebb boss, amit eddig láttam és maga a fight, illetve a megidézés is remekül ki lett dolgozva.
Utána elzúztam netherdrake reput farmolni. Hát, valami szánalmas. Minden quest megcsinálása esetén jár 1800 repu, de ez majdnem 3 órámba telt. Neutralról kell elvinni ezzel a reput exaltedig. Kb 3 hónap lesz szerintem, mire nekem netherdrakem lesz -
-conrad-
addikt
Sziasztok,
megcsinálta már valaki a gyereknapi questsorozatot? Mit gondoltok mennyire nehéz a Shattrath city-beli? Meg lehet csinálni 2 67es karakterrel is? Ha megcsinálom a Outlanden, akkor még meg tudom csinálni Azerothon is?
Nagyon jó a teknős pet meg a baby elekk is
Bővebb info: [link]
[Szerkesztve] -
whitezo88
nagyúr
honnan lehet leszedni 2.1-hez működő cartographert, simple unit framest és chronometert? mert eddig nem találtam.
-
Wolverine
félisten
Arra a simpleMinimapet használom, de mivel ma nem voltam online, gőzöm sincs, megy-e...
Viktor: egy segédprogramot fejlesztenek erre a célra, a neve WowAceUpdater: [link] - ezzel valamennyi, a www.wowace.com-on elérhető addont frissítheted. Hátránya, hogy innen béta verziókhoz jutsz el és nem minden addon van ide feltöltve; előnye, hogy mindig frissek lesznek az addonjaid és nem kell egyesével vadászni a legtöbbet. Én spec. azt is ajánlom, hogy mindenképpen használd a !!!StandaloneLibraries nevű addont, ez gyakorlatilag az összes fontos Ace2-es lib-et tartalmazza - és ha ez megvan, akkor a többit frissítheted libraryk nélkül, így nem fordulhat elő az, hogy az egyik addonnal csomagolt régi vagy hibás lib megöli a fél interface-t.
Használata:
1. egyszerű mód: F10/File - Update all installed addons; ezt követően mindent frissít, a beépített librarykkel együtt.
2. advaned mód: mark installed addons (F4 vagy Edit - Mark installed addons), esetleg ha valamit még frissen szeretnél letölteni, akkor azokat is kipipálod, majd - Standalone használatától függően - F12/File - Install/update without externals (ha van Standalone), illetve File - Install/update with externals (ha nincs).
A programot az F8/Edit - Preferences alatt konfigurálhatod, nincs sok opció, de azok pont elegek... -
Viktor77
titán
Wolverine, írnál egy rövid szösszenetet az Ace2 addonok automatikus frissítésének mikéntjéről?
Gyakorlatilag már csak ilyen addonkat használok és ha jól tudom, van valami módja, hogy pár gombnyomással frissítsem őket. -
S_E_R_I
aktív tag
Illidan története összefoglalva: [link] így összeszedve tetszett nagyon érthetően ''elmondja'' h mi is történt. Ki látta az nézze meg ujra
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
válasz
TommyGun #723 üzenetére
Fire / frost spelleket mindig interruptolni kell.
Nem a sebzése miatt, hanem, hogy ne fogyjon a papa manája.
Mi arcane-t egy magere szoktuk bízni, az minden 2.at interruptol.
A HPjának sokkal gyorsabban kell fogynia mint a manájának, hogy ne üljön le inni. Melee DPS aprítjra rendesen, mert 0 armorja van, sok rugók kell hozzá vinni -
Ptech
addikt
Azt észrevettétek, hogy a Starcraft II gameplay movieban amikor az Immortalt mutatják, a kép jobb oldalán egy fényreklámszerű holografikus NE csajszi táncol? Elég vicces
-
whitezo88
nagyúr
látom a 2.1 sikeresen elcseszte 1-2 addonomat...
pl inflight, meg az a mod ami kijelzi a térképen meglátogatott árusok/miegymás helyét
ráadásul a simpleunitframesnek minden loginkor be kell adni hogy
/suf player mhp completehp
/suf player mhp currmaxhp (ez nemmegy ha nem írom be az előzőt)
már csináltam is rá makrót...
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
válasz
-conrad- #705 üzenetére
Fejből nem tudom, tudja-e ezt az ag_UF, de a Pitbull igen
Még yóóó, hogy szerdánként tv-t nézek mindig, így nem lesz gond a mai szarakodássalViszont félek a moderálnivalótól
mod: #723-ra: az okosok szerint a 3 ágból kettőt szabad (és kell) interruptolni; asszem az arcane-t nem? (nem emlékszem)
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Shade of ARAnra írna valaki egy komplett kis beszámolót hogy smint mire kell figyelni etce tc ?
40%nál lebarizza a rédet és nem tudunk túljutni rajta
-
whitezo88
nagyúr
most olvasom hogy SSt csak csapattárs rakhat és elmúlik az effect ha kilép az adó. tehát a mass SS-es raideknek vége.
-
TommyGun
őstag
Bekell kapcsolni hogy a gém alatt töltse a peccset....alap esetben akkor tölt ha nem játszol de mivel nem nyomja a folyamatos sávszélességet széjjje ezért simán megy gém alatt is nekem 100 alatt van a latencym peccs töltés közben is....már 1 hete lejött a 3xx megás cumó.....ma csak a 8 megásat kell elvileg
-
TommyGun
őstag
O M F G
Tegnap küldtem az altomnak 4 cumót postán abból 3 zöld trash ment D/E-re, egyik pedig small prismatic volt amit nyertem, altom enches vele szoktam szétszedetni a cuccokat....a 3 cuccból az elsőt szétkaptam...a második D/Eje kb 1 percig tartott amire kaptam egy DC-t...
visszalépek és nincs sehol a két zöld cucc...GM ticket....aszondja hogy mondjam meg a nevét a cuccoknak...mondom ember zöld trashek ki jegyzi meg hogy mi...arra emléxem hogy egy bőrnaci meg egy kétkezes axe....dehogy anélkül nem megy....mondom nem tudja megnézni logból mit vettem ki 10 perce a postaládából ? ....megnézi....
5 perc múlva kérdezi hogy biztos nincs az ench bagomba ? mondom nincs ench bagom a karin....de hogy ő látja...mondom akkor azt is láthatod hogy az MINING bag...ok megint 5 perc pihenő...megkérdi hogy milyen shard volt amitkivettem a mailból hátha könyebben megtalálja...kérdezi: spirit shard ? ****** hatásszünet *******
namondom akkor ezt hagyjuk, elmagyarázom neki hogy a spirit shard soulos nem is lehet postázni...nagy csönd...aztán aszondja hogy annyit lát hogy 16:48-kor a tatyómba került planar essence...mondom az stimmelhetne mert az első zöldből az esett....illetve 3 lesser amit összeraktam de mondom server idő szerint 18:30-kor léptem fel a gémbe szóval én tuti nem raktam semmit ide....namondom neki hogy haver akkor hagyjuk mert látom nem tudsz segíteni....erre elköszön meghogy miben segíthet...mondom abban hogy fölmondasz....
hát LOL -
bobace
addikt
-
szepi79
őstag
1. a blizz letöltő igenis jól működik: lassan, de biztosan mindenki hozzájut a patch-hez. nemtom, te hogy oldanád meg, hogy sok millió embert 1 nap alatt teljesen kiszolgáljon pár szerver, anélkül, hogy lefagyna. a torrent alapú letöltés ha lassú is, de működik. (az más kérdés, hogy jópár site felrakta magához is a patch-t, hogy onnan is lehet szedni, biztos szép hasznuk van rajta.)
2. már 2 hete le lehetett szedni a patch 97%-át, hogy most csak 10 megát kelljen. nem a blizz hibája, ha te mindig kinyomtad a letöltőjét. -
LucifeI2
őstag
Csináltam 70 mana potit. 3 új flasket fedeztem fel. kkthxbye
-
bobace
addikt
Ti itt szenvedtek a belépéssel, laggal meg ilyenekkel
én bezzeg okos módon még a patchet szedem
Átálltam html alapú letöltésre: 40perc=80%. Kösz Frostshock. A Blizz letöltő meg mondjon le
-
MaddeNNNN
addikt
Hát, mostanában kevesebbet. A lockom 70 lett 2 hónap alatt, azóta farmolgatok vele itemeket reput stb.. néha ha van időm kicsit twinkkel játszom. (tegnap Murmur volt olyan kedves és kidobta az Oblivion vállast, jellemző, most hogy meglett keepers of time-al a revered repum és megvettem a repus kardot és rá a +40 spell damaget, kidobta a caster swordot is. Előtte vagy 20-szor voltam érte...)
szerk: off
[Szerkesztve] -
LucifeI2
őstag
Ez a legrosszabb, semmilyen hibát nem ír ki BS-re, serverstatusnál is online de mégsem enged be senkit. Pedig olyan kiváncsi vagyok már az újításokra.
-
whitezo88
nagyúr
btw
leszedtem a KTM-t de valami gond van vele... ha solozok rendesen jelez nekem is meg a voidom is, de ha partyval nyomjuk a bosst, a többieket nem szokta megjeleníteni rajta... -
-conrad-
addikt
Mégegy kérdésem lenne
Ag unitframes-t használok és nem tudom a pet heppinesszét megjeleníteni rajta, tud valaki segíteni? Esetleg másik addon ami úgy néz ki mint az unitframes és tudja? -
Joe215
aktív tag
válasz
MaddeNNNN #647 üzenetére
Mennyit játszol naponta?
Kb én is 3 hónapja játszom palával állt. esténként 2-3 órát, de még mindig csak lvl31 -es vok.
Bár van egy NE Druidom is lvl21.
Bár sokszor csak barangolgatok a WoW világába és csodálom a tájat.
Tegnap is leugrottam Booty Bay -be hajora át -> Ratchet -> Mulgore -> Tauren kiinduló pont közben segítettem egy Tauren Hunternek lvl10 leütni a kodoját lvl16 amit később megköszönt. Mikor jöttem le a lifttel miután láttam az lvl??? Tauren őröket a bejáratnál Ő felfelé jött a másikkal leadott egy üdvözlő lövést később szervezett egy kis vadászatot lvl??? -es karikkal. Ekkor döntöttem úgy, ideje haza mennem, vár az asszony és gyerekek, meg már amúgy is összeszedtem a szuveníreket erről a hosszú kirándulásról.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
válasz
whitezo88 #697 üzenetére
Francia időt mutatnak a serverek, ameg ugyan az mint nálunk...
Trollbane 11:02 óta megy, meglepetésre nincs lagg, és égbekiáltóan nagy bugot se talált még senki. Kész csoda
szerk:
Pet nem nő, max mikor ability-t használsz akkor nagyobb lesz arra az időre, amíg tart.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest