Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
egy olyan kérdésem lenne, h van arra vmi addon, ami mutatja, h kin milyen 5 perces pala blessing van, illetve az mikor fog lejárni?
-
steveetm
őstag
válasz
-conrad- #1997 üzenetére
hát én úgy csináltam legutoljára hogy mindent kitöröltem az interfacesből, csak blizzardos cuccokat pakoltam vissza, wowaceupdater leszed és onnan válogattam ki mindent+ standalone libraries és f12 vel insatll, vagy file menüből without externals.
Egyedül a deadly boss modot tettem fel külön.
Cartographerre a modok között van mining meg herba is, az is kell mindenképp, több okosságot nem tok mondani, mert nekem működött elsőre minden.
Ja de, eccer szívtam egy olyat, hogy wowaceupdaterben a directorynak az addon mappát adtam meg, így az addonokon belül csinált még egy interface mappát, és abba updatelt. Volt egy kis idő mire rájöttem hogy miért nem jelennek meg a frissen telepített addonok^^
De mást nem tok mondani, nekem működik mindig faxán.
Üdv.: steveetm -
steveetm
őstag
hát van sok lehetőség, enchant tailor is jó tud lenni, csak néha nagyon ah függő a dolog, mining herba is beadja, csak annál is kötelező cartographer, és rászánni pár napot hogy külön külön feltérképezzé mindent(ha guildben másnak is van cartographer akkor jóval gyorsabban megy
)
skinning se rossz. Leatherworkinggel nem hiszem hogy nagyon lehetne aratni, bár egy recept tuti van amihez olcsóbb az anyag mint amennyiért megveszi a vendor, de amig ezzel megszeded magad^^
Üdv.: steveetm -
akasp
senior tag
melyik 2 skill-t érdemes felvenni? nekem jelenleg skinning és leatherworking. melyik a 2 legjobb pénzszerző??
-
-conrad-
addikt
Mage vs. tauren: [link]
Igen, naonfáradt vagyok... -
ciao
senior tag
el vagyok átkozva!
ez az 5. klán amiben vagyok és /gdisband mert nem akarnak az emberek 1 új bosson vagy új instában szopni, és kezdenek elszállingózni/nem feliratkozni ridekre, officerek megunták ezt és a GM bejelentette a dolgot, semi kedvem megint új klánt keresni sem új karit indítani...
-
MaddeNNNN
addikt
Ezentúl Bloodscalpon találkozhattok velem, elköltöztünk guilddal.
-
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #1975 üzenetére
Wowheaden
-
whitezo88
nagyúr
kíváncsi vok mikor megy le elsőre gruul és nincs elején bemelegítő wipeolgatás.. ma 4.szere ment le rekord 3 volt.Maulgar is 2. alkalommal ment le ma mondjuk benne volt az is hogy először kellett felhuntereznem + 2x resistelt enslavere is.
meg a sámán nekik*rt a falnak egy 12k-s sebzéssel... -
whitezo88
nagyúr
finally
[link] -
Viktor77
titán
168 nap total played körül járok (1 karim van), a 70-en eltöltött napokra nem emlékszem.
-
Rav66
csendes tag
Egy órát játszhattam de ennyi is elég volt. Eddig egy játék sem fogott meg ennyire mint ez. Két hét múlva lessz pénzem biztosan megveszem. Egy Bronzebeard nevü PVE szerveren vagyok törp paladinnal. És mégegyszer köszi mindenkinek a segítséget.
-
Andras6800
senior tag
Sziasztok!
nem tudjátok, hol találok olyan listát, ahol fel van sorolva a wow világában megtalálható összes ki petecske(macska, papagáj, egyebek) és hogy hol lehet megvenni őket! -
ciao
senior tag
én ha fizetnének se mennék pvp realmra,
kinek hány nap lvl70 played ideje van? -
-conrad-
addikt
Én nem olyanon kezdtem(PVE), aztán 2-3 hét után átmentem olyanra, ahol megölhet. (PVP)
Nem kell annyira félni tőle, mert nem az megy, hogy 0-24-ben ott ülnek a hullád mellett és levernek, bár néha van ilyen, de nem ez a jellemző. Inkább úgy képzeld el, hogy nagyrészt (persze nem 100%ban) veled egyszintű ellenféllel akadhadsz össze a közös területeken, ott meg kipróbálhatod magad. Amig kis szinten vagy jellemzően olyan helyen fogsz questelni ami nem közös terület, itt akkor tudnak csak megtámadni, ha te mész nekik. Ha nem bántod őket akkor em tudnak megütni. PVP szerverek mozgalmasabbak, mindenképpen érdemes szerintem azon kezdeni. (pvp-ről nem tudod pl. pve szerverre másolni a karaktered, viszont a jobb klánok nagy része pvp szerveren van, he a jövőben ilyen terveid is vannak)
Keress olyan szervert, ahol sokan vannak magyarok az nagy segítség. Az első hsz.ban van link, hogy a ph-sok hol játszanak.
Bloodscalp, Ragnaros, Xavius, Twisting nether, ezeken a szervereken van sok magyar - azaz ezekről tudok én. -
-conrad-
addikt
Lesz az még több is, egymillió patchet fog letölteni.
Rajtad áll, hogy milyen karit indítasz, amelyik stílus közel áll hozzád olyat válassz.
Ha én most abban a helyzetben lennék, hogy első karit indítok, akkor -a jövőre gondolva - egy druidát indítanék. Nagyon sok feladatra alkalmas, könnyű vele feljődni feral talenten, ha elkezdesz több emberrel együtt játszani, akkor -megfelelő ruha esetén- gyógyító szerepet is el tudsz látni, ha meg tank kell gogo maciforma.Ha eléred a 70et akkor pedig szinte mindig lesz helyed a csapatokban, amennyiben áttalentolsz gyógyítónak.
Ennek ellenére válassz olyan karaktert amivel szeretsz is játszani, mert hosszú az út 70ig. -
nak0n
aktív tag
Skinning knife-ot vagy general trade vendornál tudsz venni, vagy leatherworking suppliernél. Az előbbi jó eséllyel valamelyik inn környékén tanyázik, az utóbbi meg leatherworking trainernél, aki meg a skinning trainer környékén fordul elő leginkább.
A játékban kétféle pet van: az egyik van a hunternek, locknak meg néha néhány mage-nek meg sámlinak;ezek harcolnak is, ilyened palaként nem lesz. A másik féle, ami csak mászkál melletted és jól vagy épp rosszul néz ki, ilyeneket venni lehet pár helyen meg 1-2 questből is lehet szerezni. No meg a ritkákat AHból. -
akasp
senior tag
sziasztok. van egy humán palám, és megtanultam skinnelni!! de hol lehet skinning knife-ot venni? sehol se találtam.
petem lehet-e? és ha igen, akkor hogy? -
Rav66
csendes tag
Sziasztok
Le lehet valahonnan tölteni a teljes wow-ot? Mert a Blizzardos letöltővel nagyon lassan jön. -
sasa311
veterán
Azért mostmár a potizás nem egy akkora teher, ha nagyon spórolósra akarja venni valaki a figurát akkor megiszik egy flaskát és annyi, 2 óráig békében van.
Én supreme powert használok, ha kell, múltkor a rinyálóknak lemértem mennyi idő összeszedni rá az anyagot:
7 dreamfoil + 3 mountain silversage -->nem volt egész 5 perc black rock mountain környékén.
Ezután besétáltam AHba és vettem egy black lotust 20g-ért.
A 20g meg kb még 5 perc, skettisbe lebombázom 12G-ért a tojásokat és útközben úgyis megtalálom a bebörtönzött fószert akit lekísérek a fáról másik 12-ért...
szóval durván 10 perc effektív farmolás 1 flaskaAz meg igazán viselhető.
A manapoti - farmolás sokkal húzósabb, mint a ''buffok''-é, mondjuk tipikus, hogy abból meg a healereknek kell sok -
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #1956 üzenetére
csönd, inkább raidelj!
-
anulu
félisten
Gurtogg down!!!
-
anulu
félisten
válasz
whitezo88 #1952 üzenetére
nálunk a poti/flask az alap. amikor RL mondja, h ivás, akkor mindenki fullra tolja magát. ált nem is kell érte szólni, mert Hyjalban és BT-ben még érdemben tryolni sem lehet ezek nélkül.
velem olyan volt, h egyszerűen elfelejtettem. megnyitottam a táskát, majd becsuktam. az volt csak a furcsa, h kellett 1 mana potit innom. az eset még patch előtti void reaveren történt -
whitezo88
nagyúr
ismerős, bár mi nem vagyunk HC guild. a guild magja nagy haverságban van egymással, pl tegnapi Kara hiába ment szarul de jó hangulatban telt
akit meg nem ez vezérel, azt Sleep leugatja a *****ba
nálunk is van egy offi aki már párszor jól leba***ta a raidet mert pl csomóan nem potiztak hanem remélik hogy nem rajtuk fog múlni a dolog és kényelmesen eldpselgetnek (jójó bevallom nekem is volt ilyenem de mióta megvettem az epic mountot már nincs pénzgondo,m a napi q-ek is adják a pízt rendesen)
-
anulu
félisten
válasz
Polacheck #1946 üzenetére
nem. viszont mindenkit egy cél vezérel, mégpedig az, h adott boss lefeküdjön, legyen akár szó Gruulról, akár Kael'thasról, akár Teron Gorefiend-ről.
akit meg nem ez vezérel, azt Sleep leugatja a *****ba
raidvezetés annyira nem kőkemény, a legjobban akkor megy a dolog, mikor oldott hangulatú a raid, megy a poénkodás, fekszenek a bossok. amint elkezd fagyni a légkör kb azonnal jönnek a wipe-ok.
belőlem kb akkor jön ki a legjobb teljesítmény 1-1 bosson, mikor előtte a trashen rekeszizom-görcsöm lett, annyit röhögtünk (nem nevetés, röhögés az időnként).
-
Jarlaxle
senior tag
válasz
Polacheck #1946 üzenetére
A vasfegyelem nem igazán jellemző egyszerűen csak mindenki eléggé skilles, aki meg elront vmit azt leugatják teljesen jogosan. Inkább figyel mindenki, minthogy a másik 24 miatta szopjon. Nameg ez nem az a guild ahol kényelmesen el lehet afkolgatni, minden egyes lootért megdolgozunk, aki nem hozza a szintet az repül.
[Szerkesztve] -
maross
nagyúr
válasz
Polacheck #1939 üzenetére
osszefoglalom en is
Mennyit wipeoltok egy-egy farmbosson?
Hogy oldják meg nálatok, hogy folyamatos legyen a figyelem, és jó a hozzáállás?
Hogyan oldjátok meg az egyéni hibákat (pld, amikor valaki egyértelműen rosszul kockázik)?
Van nálatok -dkp rendszer, és ha igen, mire?
-valtozo de kt, vashj, anetheron tud okozni kellemetlen orakat.
-ha nincs, sleep leugat mindenkit a ******
-ha valaki hibazik, sleep leugatja a *****
-ritkan, de cserebe mindig mindenki le van ugatva a ******
hat kb igy mennek mifelenk a dolgok -
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
nofi
addikt
Hali!
Szépen lassan küzdöm fel magam (lvl36)Mindenesetre elkezdett érdekelni a pénzszerzés pár AH-os aukcióm után. Ti milyen trükkökkel szedtétek meg magaotokat ilyen low-levelen? Valahol ajánlották AH-hoz a BottomScanner-t, de nem engedi betölteni...
-
nak0n
aktív tag
Omen vagy KTM? Hosszabb távon melyik a jobb? Hajlamosak egymástól eléggé eltérő adatokat kijelezni (pl. egyikük nagyon nem jól számolja a malac pet charge-olását, de nem csak ezt nem mérik ugyanúgy).
-
anulu
félisten
válasz
Polacheck #1939 üzenetére
mennyit wipeolunk? bosstól függ. TK-ban Solarian szokott necces lenni, de 2-3-ra ált le szokott menni, SSC-ben Leotheras a kérdés, ott is van, h 2-3 wipe. farmbosson általában pech miatt szoktunk wipe-olni (rosszul jön ki egy váltás, vagy Hydross 50-es mark mellett full hp-ról 1hiteli a tankot, ilyesmik). Vashjson ha van rendes DPS, akkor ált 3-on belül feszik, Kael'thaa meg picit mázlifaktor is.
nálunk is van figyelemkiesés ofc, de ha nem sokadik wipe-ot okoz farmbosson akkor nem kerítünk túl nagy feneket neki, max /w-ben vagy ventrin megy egy pici fogszívás miatta. ha vki notóriusan elront valamit, akkor ált csere van adott poston, de kb mindenki tudja, h ha fáradt vagy vmi egyéb nyűgje van. leginkább már inv-kor meg van beszélve, h ki mire megy.
kockázáson nálunk is el tud menni Magtheridon ofc. egyelőre az emberek nem állnak úgy HP-vel, h egy elrontott kockázást megoldjunk ''erőből''.
-dkp nagyon ritkán van, ált ninja afk/pull-ért szokott járni.
[Szerkesztve] -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Na, PE-s fórumtársak, áruljatok már el néhány dolgot, ugyanis kíváncsi vagyok:
Mennyit wipeoltok egy-egy farmbosson?
Hogy oldják meg nálatok, hogy folyamatos legyen a figyelem, és jó a hozzáállás?
Hogyan oldjátok meg az egyéni hibákat (pld, amikor valaki egyértelműen rosszul kockázik)?
Van nálatok -dkp rendszer, és ha igen, mire?
egyelőre ennyi, de lesz még, mert kíváncsi vagyok a titokra. -
MaddeNNNN
addikt
Következő problémám lenne:
[link]
Logout után az 1. raid group nem ott van ahol előtte, hanem becsúszik a partymba, és ezt a hibát írja ki. Ha simán kiraknak raidből és visszainvelnek nincs semmi probléma.
Bármi ötletet szivesen fogadok.
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
Kaz'rogal DOWN!!!!!!!!
-
anulu
félisten
egymás utáni 2 try Kaz'rogal-on: 1%, utána 4%. kicsit idegesítő...
-
anulu
félisten
válasz
Jarlaxle #1930 üzenetére
megtanultam? jó tudni
amúgy a járóképességet Heigannál lehetne megnézni, oda nagyon le szeretnák jutni
hogy fogyok ki? roppant egyszerű. se spapom se sámánom nincs, nem vagyok bloodboil groupban, így dmg-t se kapok, 2.1 óta palák nem kapnak ohealből manát. max rankú holy lightot kell spammelnem, ritkán tudom csak ellépni, ált overheal nélkül megy a tankba. ennyi. 840 mana 2 secenként. buffolva 35% critem van holy lightra buffolva, de kevés. CD-re tolok mindent, de 50% környékére downrankolt FoL-t tudok csak tolni. -
Ptech
addikt
válasz
szepi79 #1932 üzenetére
Szoktunk majomkodni guilddel ZGben, Hakkart is levágtunk már 4-5 ször 10 emberrel, enchantereknek elég jó farmhely, meg kiesett a teknős poly is egyszer, kár hogy nem voltam ott akkor
Nem lenne gond, mókából leugornánk egy-két raidnapon. Nem tudom van-e értelme tulajdonképp még megszerezni. A zöldek már a kukában figyelnek, xiris gift meg Icon of the Silver Crescent van benn atm: [link] -
szepi79
őstag
azért nem annyira könnyű, mert nehéz ZGbe csapatot találni, és akkor még a fejest is el kell dönteni. ennél sokkal jobb trinketek vannak, pl. az általad emlitett xiris gift, a scryers bloodgem, glowing crystal insignia, meg még vagy 2-3 zöld trinket, amit questből szerezhetsz. ezeknél sokkal bonyolultabb a ZHC megszerzése.
-
Ptech
addikt
Szerintem még mindig a ZHC az egyik legjobb (és viszonylag könnyen megszerezhető) caster trinket, van értelme szerintetek Hakkart ölni emiatt BC után, vagy maradjak a Xi'rii's Giftnél?
-
Jarlaxle
senior tag
válasz
Wolverine #1929 üzenetére
*Hungary first* Anulu alias Mehenion megtanult járni! Nah ennek már hírértéke van.
At mondjuk nehezen értem, hogy palák hogyan fogynak ki Bloodboilnál, én Pohot spemmelek, megy cdre minden manatöltő képesség és még is vhogy tartani tudom a manát. De tény, hogy eléggé igénybeveszi a hílereket ez a fight, és az a vicc hogy a próbák felén mégis a DD-k faszlámaságán wipeolunk, mert lehúzzák a tankról... A lista mindenekfölött ugye... -
M@UL
tag
HAZATÉRTEM
...
-
sasa311
veterán
-
szepi79
őstag
válasz
sasa311 #1924 üzenetére
jaja, náluk pont én szoktam lenni ez az afflock. 200 körüli AR-el a legtöbb 5k-s lövésnek a felét kapom be, de nem ritka, hogy csak a negyedét, és alig 1-2x fordul elő, hogy a 3/4edet megkapom, teljeset soha.
mondjuk az a 2 evo alatt lenyomjátok nálunk egy kicsit durva lenne, általában a 3. evo környékén ér oda, hogy lemegy 15% alá, bár ha kevésbbée felszerelt tagokkal megyünk, akkor előfordul a 4. evo is. -
sasa311
veterán
válasz
-conrad- #1914 üzenetére
Curatort múltkor 2 healerrel csináltuk 1 pala + 1 pap, shadow pap nélkül.
Ott inkább a jó DPS a kulcs, hogy lemenjen evo alatt kurva gyorsan.
1 pap simán kihealeli az MT-t, egy afflock simán kiOTzi úgy, hogy még heal se kell rá, drain lifeal megoldja. 1 healer meg a raidet.
Ha 2 evo alatt lenyomjátok, akkor még poti sem fog kelleni.
Arannál imo hagyjátok a 3,14csába az elementálokat, 2-őt kivesz egy lock, másik kettő meg elvan, majd papok fearelik, palák stunnolják, scatter, bármi.
Ne várjátok ki a poly-POM-pyrot, mert az szívás.
Uccsó killen 40% manán halt, és még éltek az elementálok -
ciao
senior tag
-
-conrad-
addikt
Van druida healeretek aki tolja az innervate-et? Nekünk az nincs.
Arannál nálunk az volt a fő, hogy legyenek lenuke-olva az elementalok. Akkor még a poly-t is túl lehet érni, ha belefuttok.
MÁS:
Annyiféle dolgot olvastam már, meg minden, hogy hótziher infóra lenne szükségem:
Ha van egy account, aminek a maicímét a sajátomra változtatom, akkor tudok a kettő között karaktert franszferelni? A többi adat nem stimmel, csak a mailcím.
[Szerkesztve] -
nak0n
aktív tag
válasz
-conrad- #1912 üzenetére
Nálunk Curatornál még valahogy soha nem sikerült kifogyni manából, nem tudom, hogy csináljuk.
Sajna továbbra is azzal szívunk, hogy kb 2 tankunk van félig-meddig online állandóan, de inkább csak egy. Így sajna elég nehezen tudunk próbálkozni Arannál, nála eddig leragadtunk. Tegnapelőtt volt egy 1%-os próbánk, mindjárt elsőre, és ha bepotizunk előtte (voltak új emberek, nem akartunk potizni), akkor le is megy a szemét. Meg ha nem felejti el az illető, hogy flame wrath alatt még SS-nal sem szabad felkelni... 8000 HPja maradt, nem kicsit voltunk morcik.
Tegnap meg 10en bementünk Onyxiához - a klán 99%-a még egyszer sem volt ott. Lement elsőre, halál nélkül -
-conrad-
addikt
Shadowpapot visztek?
Nálunk anno a guild leragadt Curatornál, mert nincs/nem volt druida aki karaképes, így 2 pala 1 pap healer volt, és kifogytak a manából. Aztán megszereztem a karakulcsot, és lement Curator úgy, hogy alig ittak manapotit. Én feltöltöttem magam evocation alatt fullra a petemmel, meg őket is elég jól, mert akkorákat sebeztek a dotok meg a mind blast, hogy kapták rendesen. (persze folyamatosan toltam nekik fight alatt is, végig tickelt a VT.)
Sok spriest nem teszi fel a VE-t a plusz aggro miatt, de én a palahealerekkel egy groupban folyton felteszem mert ha nem max hp-n vannak akkor abból is kapnak egy kis manát.
Ezt csak azért írtam le mert sztem a spriest a manaproblémák kulcsa.
(plusz első voltam dps-ben de ez nem a legfontosabb)
-
-conrad-
addikt
Látom mindenki vadul progresselt a hétvégén, nálunk is nagy áttörések voltak.
Pénteken Shade of Arannál elakadtunk, mert 1 rugó volt meg egy warri és emiatt nehézkesen ment a spellek megszakítása. Mondjuk mindig levittünk 37%-ig csak mikor megjöttek az elementalok azt nem tudtuk lekezelni.
Szombaton 2 rugót vittünk és le tudtuk tolni. Illhoof kimaradt, gondoltuk megnézzük milyen.volt pár try aztán lement ő is. Ekkor már fél 2 lehetett, valaki poénból megjegyezte, hogy nézzük meg Prince-t is, ha már itt vagyunk, végülis azt mondják, hogy Illhoof nehezebb boss.
2-3 wipe után volt saját tapasztalatunk is, hogy mit tud a boss, (15K HP-ja volt a warri tankunknak, és 1hitelte 2x is phase2-ben úgy, hogy a palák spammolták bele a crithealeket) és votl még 2 lehetőségünk a feltámadásra. Próbának indult, 2-kor már nem akartunk visszafutni a temetőből, így addig akartunk próbálkozni amíg meg tudjuk oldani a feltámasztást. Maradt még egy pala meg egy shaman, akit meg tudta ezt oldani, így azt mondtuk, hogy legyen még 2 try. Le is ment elsőre.)
Viszont nem dobott sem pap t4-et sem a daggert. A 3 boss szinte csak healer cuccot dobott, meg esett a druida bot, meg egy tank gyűrű..
Nem baj, végülis volt 3 first kill egy este.
[Szerkesztve] -
whitezo88
nagyúr
kis off, nem tudom, ismeritek-e: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest